Cu ce te informeaza un horoscop zilnic

Pentru multe persoane, abonarea la un horoscop zilnic a devenit un obicei care face parte din rutina lor. Si eu, la inceput, m-am intrebat ce este acela un horoscop zilnic, insa dupa scurt timp mi-am raspuns singur la intrebare, citind zodiacul saptamanal.

Prin ajutorul unui horoscop zilnic am reusit sa redescopar anumite aspecte despre pesonalitatea mea pe care nu stiam ca le detin.

Horoscopul zilnic se ocupa cu observarea astrelor de pe cer pentru a da o prezicere pentru fiecare din cele 12 zodii. Zodiacul nostru este format din 12 semne zodiacale prin care sunt intruchipate diverse animale si creaturi fantastice.

De exemplu, am aflat ca zodia mea este guvernata de Soare, iar Leii sunt printre cei mai sensibili din tot zodiacul. Desi pozeaza in Regele Junglei, acestia, in sinea lor, au nevoie de atentie si apreciere din partea altor persoane. Acest lucru l-am simtit mereu important pentru mine, insa, in sinea mea, am crezut ca este doar o problema de-a mea, ce tinea de orgoliu. De asemenea, cand am cerut o astrograma completa am aflat ca pozitia mea in Marte este favorabila pentru sporturi, in special pentru sporturile de apa, deoarece am planeta Marte in Scorpion.

Horoscopil zilnic m-a invatat ca trebuie sa citesc cu atentie prezierea si sa nu iau fiecare cuvant ca atare ci sa il interpretez dupa cum mi-am format viata si obiceiurile.

Cele 12 semen zodiacale sunt de foc, apa, aer si pamant. Eu ma numar printre nativii de foc, deoarece sunt Leu, insa intotdeauna m-am inteles bine cu nativii de aer si chiar si cu cei de apa.

Pe site-ul zodiacool.ro, cei interesati, pot gasi o multime de informatii utile despre zodia lor, numerologie si feng shui. Shop-ul online ofera astrograme personalizate, consultanta feng shui si coloanele destinului. Aceste servicii va vor ajuta sa intelegeti scopul pe care trebuie sa il serviti pe acest pamant pentru a va realiza toate visele.

Astrologia este una din cele mai vehi forme de credinte, deoarece aceasta isi are originile in cele mai vechi civilizatii precum cea a egiptenilor, Imperiului Roman si, pana in prezent, astrologia este folosita de catre marii leaderi ai lumii.

In luna aceasta, trebuie sa fim chiar mai atenti la actiunile noastre, deoarece se apropie sarbatoare de Halloween si, conform traditiilor, se deschide o usa intre lumea noastra si cea de dincolo, prin care cei decedati se intorc pentru a-si lua ramas bun sau pentru a-si termina socoteliile. Luna aceasta, zodia Scorpion va fi cea care va simti cel mai puternic aceste influente, deoarece nativii acestui semn au o legatura puternica cu simturile lor si deseori au capacitatea de a vedea si ceea ce altii nu vad.

Ca regula generala, in luna octombrie, este indicat sa iertam, sa nu tinem suparari si sa evitam activitatiile nocturne, cat mai mult posibil, deoarece putem da nas in nas cu ceva care s-ar putea sa ne sperie.

Astrologia are multe parti bune, deoarece permite celui care apeleaza la ea sa detina o mai buna cunoastere asupra sinelui sau si de a recunoaste anumite defecte care sunt tinute ascunse pentru mult timp. Pentru mine, citirea horoscopului zilnic este precum o sedinta de terapie la psiholog, insa cel care asculta esti tu si astfel inveti sa iti canalizezi mesajele constiintei in intelegere si realitate.

Recomand tuturor site-ul zodiacool.ro, deoarece informatiile de aici va vor pune in tema nu numai cu zodia personala, ci cu generalitati despre toate semnele zodiacale pentru a putea intelege persoanele mai bine.

Horoscopul zilnic nu este doar pentru amuzament, ci o adevarata unealta, cu o traditie mai veche de 5000 de ani, ce calauzeste oamenii spre adevar.

octombrie 20th, 2018 by