Service televizoare – 5 simptome frecvente

Daca va confruntati cu o problema la un televizor defect si aveti nevoie de interventia unui specialist in service tv, s-ar putea sa va interesere cateva aspecte principale. Mai jos va vom arata care sunt cele 5 simptome frecvente care se manifesta la un televizor LCD defect.
Din punct de vedere al clientilor, cele 5 simptome generale pe care veti incepe sa le observati la televizorul dumneavoastra si care necesita atentie sunt:
1. Probleme video
2. Nu exista semnal video si nici audio
3. Conexiune USB/ sau alte probleme de conexiune
4. Probleme ce tin de comenzile de la distanta
5. Probleme semnal audio sau audio intermitent
Service televizoare: Nu exista semnal video
Este cea mai frecventa problema intalnita in cazul reparatiilor televizoarelor LCD. 55% din televizoarele care urmeaza sa fie reparate dovedesc ca intampina aceasta problema. Problemele video pot fi de orice natura – de la pierderea completa a culorilor, la pete de culaore, linii pe display, pete negre, imagini tremurate etc.
Service televizoare: Nu exista semnal video si nici audio
Este cea de a doua problema intalnita frecvent in cazul televizoarelor cu ecran plan – in circa 25% din cazuri. Dupa cum indica si subtitlul, acest lucru se refera la un display negru. Ecranul nu se aprinde si nu reactioneaza la comenzi.
Service televizoare: Nu exista semnal audio
Circa 15% din utilizatori se confrunta cu aceasta problema. Simptomul poate fi foarte deranjant – pentru ca ai imagine pe televizor, dar nu exista sunet. Este a treia cea mai intalnita problema in reparatii tv.
Service televizoare: Probleme de conectare si remote
Acestea combinate cu alte probleme constituie 5% din defectiunile cu care se confrunta utilizatorii de televizoare LCD. Problemele de conectica se pot transforma intr-un dezastru, dar alte probleme nu sunt atat de exhaustive.
Componente LCD TV – o nota service televizoare
Este dificil sa identificati piesele necesare cand aveti o problema tip AUDIO ISSUE. In afara de problema audio, exista alte 5 defectiuni tipice.
La service tv va oferim solutii simple de calitate atunci cand aveti nevoie componente audio. Contactati-ne si va putem ajuta cu reparatii fiabile si componente perfect compatibile.
Cand va confruntati cu probleme de emisie audio
Da, pot exista momente cand veti observati ca televizorul functioneaza perfect, dar nu are sunet. Vom explica aici problemele tipice responsabile cu aceasta problema. Top trei motive pot fi urmatoarele:
– difuzorul s-a defectat – se intampla in circa 45% din cazuri
– probleme legate de soft-ul televizorului – apare in circa 28% din situatii
– probleme minore (legate de circuite audio sau legate de conectori) – in circa 27% din timp
Indiferent de problema pe care o aveti, va asteptam la centrul de Service televizoare pentru reparatii de durata. Atelierul din Bucuresti sectorul 2 este deschis de luni pana sambata, iar echipa de specialisti va astepta cu solutii viabile. Indiferent de marca si tipul televizorului pe care il aveti, la noi veti gasi solutii. Samsung, Myria, Akai, Beko, Goldstar sunt doar cateva tipuri de televizoare de care ne ocupam in mod frecvent.
octombrie 22nd, 2018 by