Category: Fashion

februarie 22nd, 2024 by Gabriel

Calvin Klein dezvăluie următorul capitol al campaniei Primăvară 2024, cu Kendall Jenner, pentru Womenswear.

Filmată de Mert Alas, Kendall, brand ambassador pe termen lung, emană senzualitate rafinată și naturală în colecția Calvin Klein Womenswear Primăvara. Noul Trench Relaxed definește anotimpul, cu o siluetă ușor drapată și material fluid, ce oferă un stil premium pe toată perioada primăverii. Blazerul Structured Stretch și pantalonii asortați Structured Stretch Wide Leg introduc elemente separate elegante cu un finisaj curat, care conferă o interpretare contemporană și senzuală pentru femeile care fac alegeri vestimentare îndrăznețe. Geanta Line Leather Crossbody este un produs din gama essentials, elegantă și compactă, realizată din piele fină, potrivită în orice moment al zilei. Calvin Klein Womenswear Primăvara 2024 întruchipează abordarea emblematică a brand-ului asupra minimalismului modern, prin stiluri rafinate, atemporale.

Campania Primăvara 2024 explorează universul Calvin Klein, evidențiind talente dinamice în viniete independente care le accentuează individualitatea, le deblochează încrederea și dezvăluie întregul stil de viață Calvin Klein.

Credit Campanie:

Imagine:  Mert Alas

Stilist: Emmanuelle Alt

Credit Editorial: Calvin Klein

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.                         

Despre Calvin Klein, Inc.

Calvin Klein este unul dintre cele mai importante brand-uri de lifestyle & modă la nivel mondial, cu o istorie de idealuri îndrăznețe, nonconformiste. Fondată la New York în 1968, estetica minimalistă și senzuală a mărcii determină abordarea asupra design-ului și comunicării produselor, creând o pânză care oferă posibilitatea exprimării de sine fără limite. Mărcile Calvin KleinCK Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear și Calvin Klein Performance – sunt conectate prin intenția și scopul de a eleva produsele essentials purtate zilnic la statutul de produse emblematice la nivel global. Fiecare dintre brand-uri are o identitate și o poziție distinctă, oferind oportunitatea de a comercializa o gamă de produse universal atractive pentru consumatorii locali și internaționali, care au o varietate de nevoi. Produsele sunt susținute de un design responsabil, producție premium  și eliminarea tuturor detaliilor inutile. Dorința este să se obțină piese unice și dimensionale care să poată fi purtate oricând și să rămână relevante sezon după sezon. Vânzările retail globale ale produselor Calvin Klein au fost de aproximativ 9.3 miliarde de dolari în 2022. Calvin Klein continuă să-și consolideze poziția de inovator al platformelor digitale emergente și al campaniilor moderne de marketing.

Posted in Fashion

februarie 22nd, 2024 by Gabriel

Stilul impecabil al acestei figuri emblematice în modă se va îmbina cu ADN-ul TOMMY HILFIGER printr-o colaborare pe termen lung care include storytelling, campanii de brand și proiecte pe anumite colecții.

Tommy Hilfiger anunță că Sofia Richie Grainge, global style icon, devine brand ambassador TOMMY HILFIGER Womenswear, într-o colaborare de doi ani. Sofia Richie Grainge emană o afinitate naturală pentru stil, fiind o sursă reală de inspirație. Începând din vara 2024, și în perioada ulterioară, aceasta va îmbogăți ADN-ul Clasic American Cool TOMMY HILFIGER cu o viziune rafinată, optimism natural și apetență pentru lux accesibil.

Tommy este cel care a creat tot ceea ce înseamnă Classic American Cool”, spune Sofia Richie Grainge. „Modelele sale sunt pânza perfectă pentru a te juca cu stilul casual și pentru a construi o garderobă de piese atemporale. Sunt încântată să co-creez în următorii ani cu cineva care îmi împărtășește pasiunea pentru exprimarea de sine, stil de durată și originalitate.”

Sofia este una dintre acele figuri emblematice care transformă ceea ce înseamnă „influență în modă” astăzi.” a spus Tommy Hilfiger. „Ea are o capacitate incredibilă de a inspira conexiuni  și prezintă un stil impecabil, cu încredere și autenticitate. Sunt fericit că Sofia va aduce stilul ei cool casual în colecția noastră Womenswear, începând din vara aceasta și ulterior, până în 2025.”

În poza prin care s-a anunțat această colaborare, Sofia Richie Grainge poartă un cardigan TOMMY HILFIGER, bleumarin și crem, și pantaloni chino eleganți. Urmează să apară într-o serie de ipostaze, campanii și colaborări de sezon. În ceea ce poate fi numit un ghid de sezon în modă, contemporana „It-girl” va prezenta colecția TOMMY HILFIGER Vara 2024, arătând selecția ei de produse premium de îmbrăcăminte pentru femei. În sezoanele viitoare, Sofia Richie Grainge va reprezenta TOMMY HILFIGER în campaniile de brand Summer și Holiday 2024 ale mărcii și va crea colecții în colaborare cu domnul Hilfiger, care vor fi lansate în primăvara anului 2025.

Tommy Hilfiger are o lungă istorie în ceea ce privește colaborările cu figuri emblematice ale culturii pop, iar Sofia Richie Grainge se alătură unei liste tot mai mari de pionieri creativi care au conceput colecții împreună cu brand-ul și au depășit convențiile prin surprinzătoare activări realizate în parteneriat. Colaboratorii din trecut, inclusiv Lewis Hamilton, Gigi Hadid și Zendaya, și-au adus stilurile unice și perspectivele contemporane asupra ADN-ului clasic american cool și codurilor cromatice de roșu, alb și albastru, specifice mărcii.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger, @TommyHilfiger, și @SofiaRichieGrainge.

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.       

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,1 miliarde USD în 2022, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

Posted in Fashion

februarie 21st, 2024 by Gabriel

Calvin Klein îl anunță pe Jung Kook, brand ambassador global Calvin Klein Jeans în cel mai recent capitol al campaniei Primăvară 2024.

Realizată de Mert Alas, campania amplifică statutul lui Jung Kook de popstar global, dezvăluindu-i încrederea naturală pe care o emană, în timp ce domină emblematica stație Grand Central prin prezența sa în noile stiluri Calvin Klein Jeans. Cea mai recentă colecție Calvin Klein Jeans infuzează produse essentials cu energia tinerească și codurile de design minimaliste specifice brand-ului: Blugii Straight Fit‘90 oferă o interpretare nostalgică a siluetei esențiale din denim, iar Tricoul Oversized Monogram upgradează un item staple cuo abordare tonală a renumitei monograme logo Calvin Klein. De la denim nou la îmbrăcăminte casual premium, colecția Calvin Klein Jeans Primăvara 2024 aduce un stil unic produselor emblematice și aduce în centrul atenției autenticitatea mărcii pentru o nouă generație.

Campania Primăvara 2024 continuă să exploreze universul Calvin Klein, concentrându-se pe talente care influențează cultura urbană, surprinse în diferite momente, care le evidențiază individualitatea, le deblochează încrederea și dezvăluie întregul stil de viață Calvin Klein. Urmărește-ne pentru următorul capitol.

Credit Campanie: Imagine: Mert Alas ;         

Stilist: Emmanuelle Alt

Credit Editorial: Calvin Klein

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.                         

Despre Calvin Klein, Inc.

Calvin Klein este unul dintre cele mai importante brand-uri de lifestyle & modă la nivel mondial, cu o istorie de idealuri îndrăznețe, nonconformiste. Fondată la New York în 1968, estetica minimalistă și senzuală a mărcii determină abordarea asupra design-ului și comunicării produselor, creând o pânză care oferă posibilitatea exprimării de sine fără limite. Mărcile Calvin KleinCK Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear și Calvin Klein Performance – sunt conectate prin intenția și scopul de a eleva produsele essentials purtate zilnic la statutul de produse emblematice la nivel global. Fiecare dintre brand-uri are o identitate și o poziție distinctă, oferind oportunitatea de a comercializa o gamă de produse universal atractive pentru consumatorii locali și internaționali, care au o varietate de nevoi. Produsele sunt susținute de un design responsabil, producție premium  și eliminarea tuturor detaliilor inutile. Dorința este să se obțină piese unice și dimensionale care să poată fi purtate oricând și să rămână relevante sezon după sezon. Vânzările retail globale ale produselor Calvin Klein au fost de aproximativ 9.3 miliarde de dolari în 2022.Calvin Klein continuă să-și consolideze poziția de inovator al platformelor digitale emergente și al campaniilor moderne de marketing.

Despre Jung Kook of BTS:

Jung Kook (Jeon, Jeongguk) este un cântăreț sud-coreean, compozitor și membru al BTS, un boy-band emblematic pentru muzica pop din secolul 21. Jung Kook și-a dovedit extraordinarul talent muzical prin lucrări solo precum „Euphoria”, „My Time” și „Still With You”, precum și prin single-uri în colaborare cu artiști globali precum Lauv și Charlie Puth. Creditul îi apaține pentru anumite piese BTS, inclusiv single-ul japonez „Your eyes tell”, „Stay” de la BE și „Run BTS”din Proof. Jung Kook a participat și la interpretarea „Dreamers”, coloana sonoră oficială a Cupei Mondiale FIFA Qatar 2022™, pe care a interpretat-o ​​la ceremonia de deschidere. În iulie 2023, starul pop global a lansat primul său single solo, certificat cu platină RIAA (din noiembrie 2023), „Seven (feat. Latto),” care a debutat în topurile Billboard Hot 100 și în topurile Spotify „Top Song Global”, precum și pe locul 3 în topul oficial al single-urilor din Marea Britanie. În septembrie a scos cel de-al doilea single, „3D (feat. Jack Harlow)”, urmat de lansarea primului său album solo GOLDEN în noiembrie.

Posted in Fashion

februarie 21st, 2024 by edi

Alegerea rochiei de seară perfecte poate părea descurajantă, dar cu câteva sfaturi simple poți găsi rochia perfectă care te va face să arați cât mai bine și să te simți încrezătoare. Este important să faci o alegere bazată pe nevoile tale.

Rochii de seară: cunoașterea codului vestimentar

Înainte de a începe să îți cauți rochia (rochie de seară scurtă, rochie de seară lungă), află care este codul vestimentar al evenimentului la care o vei purta. Este formal, semi-formal sau casual? Acest lucru te va ajuta să îți restrângi căutarea.

Rochii de seară: găsirea stilului potrivit pentru tine

Rochiile trapez se potrivesc, în general, tuturor tipurilor de corp, în timp ce rochiile mulate sunt mai potrivite pentru corpurile în formă de clepsidră. Rochiile cu talie înaltă creează impresia de picioare lungi. Ai putea opta pentru o colecție de rochii de seară pentru femei cu forme, de exemplu.

Rochii de seară: alegerea lungimii potrivite

Lungimea rochiei de seară depinde de codul vestimentar al evenimentului și de înălțimea ta. Rochiile lungi sunt mai potrivite pentru evenimente formale, în timp ce rochiile scurte sunt mai potrivite pentru evenimente casual. Dacă ești minionă, optează pentru o rochie scurtă pentru a-ți alungească silueta.

Rochii de seară: alegerea culorii potrivite

Culoarea rochiei tale (rochie de seară scurtă, rochie de seară lungă etc.) poate avea un impact major asupra aspectului tău. Alege o culoare care să îți pună în valoare tenul și ochii. Dacă nu știi ce culoare să alegi, negrul este întotdeauna o opțiune clasică. Accesorizarea la rochii de ocazie este esențială pentru un look complet și elegant. Bijuteriile, pantofii și gențile pot face toată diferența.

Sfaturi pentru accesorizarea rochiei de seară

Pantofii potriviți pentru rochia de seară

Pantofii reprezintă unul dintre cele mai importante accesorii pentru o rochie de seară. Alege o pereche de pantofi cu toc care să se potrivească cu rochia ta și asigură-te că sunt confortabili, astfel încât să poți dansa toată noaptea.

Bijuteriile ideale pentru rochia de seară

Bijuteriile pot adăuga strălucire ținutei tale. Alege bijuterii care se potrivesc cu stilul rochiei tale și care nu sunt prea țipătoare. Dacă rochia ta are un decolteu adânc, alege cercei care să atragă atenția asupra feței tale.

Genți care să se potrivească cu rochia de seară

Alege o geantă de tip clutch care să se potrivească cu rochia ta pentru a-ți purta lucrurile esențiale. Un clutch ar trebui să fie suficient de mare pentru a vă putea ține telefonul mobil, portofelul și rujul.

Curele

Curelele pot adăuga o notă de originalitate rochiei tale de seară. Dacă rochia ta este simplă, adăugă o curea care să îți pună în evidență talia.

Jachete

Dacă trebuie să porți o jachetă, alege una care să îți completeze rochia. O jachetă din piele poate adăuga o notă rock unei rochii elegante.

Pălării

Pălăriile reprezintă un accesoriu îndrăzneț pentru o rochie de seară. Alege o pălărie care nu îți ascunde fața sau care nu atârnă peste rochie.

Posted in Fashion

februarie 14th, 2024 by Gabriel

Având ca fundal Oyster Bar din Grand Central, brand-ul a dezvăluit produsele emblematice Classic American Cool atât pe podium,, cât și în afara lui, pe măsură ce ”See Now, Buy Now’” trece pe primul loc.

Tommy Hilfiger a fost în centrul atenției vineri, 9 februarie, cu „A New York Moment”, în cadrul New York Fashion Week. Într-o seară de Ospitalitate Hilfiger la The Tommy, care a însemnat transformarea cromatică a Oyster Bar în roșu, alb și albastru, brand-ul a adus moda, spectacolul și faima la Grand Central Terminal. Începând ca o scrisoare de dragoste către New York, colecția Toamna-Iarna ‘24 a redat stilul unic al orașului și l-a reinterpretat cu un twist specific Tommy. Seara a fost momentul în care s-a anunțat revenirea la ADN-ul TOMMY HILFIGER, la codurile stilului Classic American Cool și la un look inspirat de viața din New York.

Fall ‘24 Collection Statement

„BINE AȚI VENIT LA „UN MOMENT NEW YORK”.

Colecția Toamna-Iarna ‘24 a început ca o scrisoare de dragoste către New York, deoarece Tommy Hilfiger a comprimat o viață întreagă de amintiri într-un „Moment New York” perfect. Colectia este inspirată de New York, locul unde Classic American Cool s-a născut, redând stilul unic al orasului si reinterpretându-l cu un twist specific Tommy. Este spiritul prep, modernizat prin prisma New York-ului.

Continuând tradiția de prelucrare a detaliilor atletice în colecțiile sale, Tommy aduce o abordare nouă în ceea ce privește îmbrăcămintea sport americană casual. Stilul prep clasic din anii ’90, se traduce prin rugby, blazer, pantaloni chino și jacheta de varsity, și a fost îmbogățit cu piese texturate din velur, țesătură twill cu model Herringbone, și dungi cretoase. Paltoanele pentru femei sunt confecționate din lână de cămilă, prezontă carouri amplificate și tweed în nuanțe pământii, în timp ce tricotajele și rochii mini polo sunt realizate din cașmir premium. Silueta provine dintr-o perioadă în care TOMMY HILFIGER avea o perspectivă mai relaxată asupra codurilor prepi americane, jucându-se cu un croi mai larg la pantaloni, o poziționare relaxată a nasturilor și îmbrăcăminte de exterior voluminoasă. Stilul Tommy Americana prinde viață în nuanțe de roșu, alb și albastru care infuzează ADN-ul iconic al mărcii cu modernitate.

Entertainment & Experience

Spectacolul a fost gândit ca o experiență intimă, fiind integrat în decorul faimosului Oyster Bar din Terminalul Stației Grand Central, cu un twist al felului în care Tommy oferă fashion entertainment. Oaspeții au fost conduși în subteran pentru a participa la o experiență fermecătoare care a fost ca și cum se aflau în cel mai distractiv (și nu doar atât) club secret al modei. Legendele divertismentului Questlove și câștigătorul multi-GRAMMY® Jon Batiste au adus muzica pe podium cu un twist specific Tommy.

Soundtrack-ul lui Questlove, inspirat de Grand Central, a fost expus sub forma unei călătorii prin cele cinci cartiere din New York. Jon Batiste a oferit un final plin de energie interpretând piesa sa de succes „Freedom”, interpretarea sa live fiind un moment integrat între spectacole de la Premiile GRAMMY® și cel din la Las Vegas.

Pentru a aduce un omagiu istoriei lui Tommy, Oyster Bar a fost decorat într-un mod care făcea trimitere la stilul și istoria personală a visătorului american suprem. Băncile cu lambriuri din lemn și pernele cu dungi au adăugat o notă de intimitate și vor fi donate pentru Material For The Arts, din dorința de a oferi înapoi comunității locale. Tușele cromaticii ADN-ului de brand, roșu, alb și albastru, au fost folosite în personalizarea șervetelor de masă și suporturilor de pahar,  prin ilustrații realizate manual cu iconografia orașului, în timp ce covorul bleumarin a completat spațiul decorat în stilul emblematic Tommy. Oaspeții au fost răsfățați cu cocktailuri la fel de atemporale precum restaurantul, inclusiv Old Fashioned și preferatul lui Tommy – clasicul Martini.

Role of ‘See Now, Buy Now’

Îmbrățișând faptul că „See Now, Buy Now” s-a mutat de pe podium și în conversația culturală cotidiană, oaspeții din primul rând au fost în centrul atenției, purtând produse din colecțiile disponibile pe platformă.

VIP-urile au purtat colecțiile Primăvara ‘24, și astfel rezonanța și vizibilitatea produselor au excelat, generând un nou hub de experiențe de brand prin care se intercalează talentele și conținutul pe care acestea îl creează.  Vedete din întreaga lume parte din F.A.M.E.S – fashion, artă, muzică, entertainment și sport, au întruchipat stilul Classic American Cool în produse roșu, alb și albastru. În următoarele luni urmează să fie lansate noi materiale revoluționare pe platformele mărcii, în timp ce talentele luminează străzile din New York în cele mai recente colecții.

Cast and Partners

O distribuție de creatori de modă de top au lucrat împreună pentru a organiza spectacolul, amplasat chiar sub uluitorul tavan boltit, realizat din țiglă, al Oyster Bar din Grand Central. Casting-ul lui Michelle Lee i-a reprezentat pe Tommy Girl și Tommy Boy – nativi din New York, care au devenit încrezători și cool, și s-au integrat în viața de oraș și stilul acestuia.

Styling-ul și Direcția Creativă au fost asigurate de Joe McKenna, iar producția de evenimente de Keith Baptista și Prodject Agency. Spectacolul a fost difuzat pe canalele sociale TOMMY HILFIGER și promovat prin partenerii care definesc momentul în cultură.

Ai ratat show-ul? Click aici pentru a accesa ‘A New York Moment’.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger, #NYFW și @TommyHilfiger.

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.       

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,1 miliarde USD în 2022, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

Posted in Fashion

februarie 14th, 2024 by Gabriel

Când alegem o pereche de ochelari trebuie să luăm în considerare o listă lungă de factori, de la culoare, la mărime, formă, brand și un aspect extrem de important, forma feței. Știind forma feței, vom putea alege mai ușor ochelarii care ni se potrivesc. Anumite rame pot accentua trăsăturile pe care vrem să le evidențiem mai mult, sau pot lucra cu liniile și unghiurile naturale ale feței pentru a crea un aspect bine echilibrat.

Desigur, forma feței este doar o parte în căutarea noii perechi de ochelari și ar trebui să se îmbine armonios cu stilul personal sau confortul. Potrivirea ramelor cu forma feței tale nu este o știință și cu siguranță nu este o lege, dar poate fi un departajare utilă atunci când procesul devine descurajant și anevoios.

Cristina Dubinciuc, fondatoarea Optik Gallery,  explică pe larg cum alegem corect ochelarii de vedere și care sunt modalitățile prin care putem afla ce rame ne pun în valoare stilul și personalitatea.

Indiferent dacă suntem în căutarea unui stil clasic, sau a unui design îndrăzneț, alegerea ochelarilor de vedere este o experiență personală, tine mult de personalitate si stil. Un aspect esențial pe care adesea îl luăm în considerare este forma feței noastre. Desigur trebuie să ținem cont și de culoarea tenului, stilul vestimentar general valabil , de stilul de viață și nu în ultimul rând de personalitatea fiecăruia. Iată un ghid simplu pentru a găsi ochelarii perfecți care să îmbine funcționalitatea cu estetica!”.

Identificarea formei feței

Identificarea formei feței este un prim pas când vine vorba de a selecta ramele de ochelari. Secretul pentru a găsi ramele perfecte este alegerea unei perechi care se potrivește cel mai bine formei feței. Pentru a vă determina forma feței, trasați conturul feței pe o oglindă folosind un marker. Odată ce ați identificat forma feței, veți ști cum să vă selectați ramele.

„Forma feței ar trebui să fie un factor vital în determinarea stilului ramelor pe care le cumpărăm, deoarece, selectarea perechii potrivite ne îmbunătățește trăsăturile faciale. Pentru fiecare formă a feței, există rame complementare care pot ajuta în echilibrarea aspectului. Anumite rame pot accentua,  sau chiar subția anumite trăsături. Persoanele cu formă ovală a feței, vor arăta uimitor cu majoritatea ramelor. O față în formă de inimă poate opta pentru rame rotunde care sunt mai groase în partea de sus pentru a echilibra o bărbie mică. Și nu vă fie teamă să vă lăsați personalitatea să strălucească și prin culoarea ramelor. Cunoașterea culorilor care se potrivesc tenului vă poate ajuta să găsiti ramele perfecte.”

Față rotundă

Fețele rotunde tind să fie mai simetrice. Linia maxilarului sau bărbia ar putea avea, de asemenea, un aspect rotund. Nu există unghiuri dure, iar pomeții nu sunt în centrul atenției. De evitat ramele mici sau rotunde care nu se completează cu trăsăturile feței rotunde. În loc să scoată în evidență punctele forte,  accentuează forma feței, făcând-o să pară și mai rotundă. Alegeți rame pătrate sau ochi de pisică, deoarece vor face fața să pară mai mică. Puteți opta de asemenea și pentru rame dreptunghiulare cu linii unghiulare îndrăznețe care să scoată în evidență trăsăturile.

„Dacă aveți o față rotundă vă puteți juca cu rame cu linii groase, drepte și colțuri ascuțite. Ochelarii fabuloși pentru fețe rotunde au adesea rame largi, dreptunghiulare, care fac fața și mai atrăgătoare, sau rame cu linii groase în partea de sus a sprâncenelor care completează obrajii rotunzi. Vă recomand ochelari dreptunghiulari, pătrați, geometrici și ochelari ochi de pisică.”

Față ovală

Fețele ovale sunt mai lungi și prezintă și alte trăsături distinctive, cum ar fi bărbia și maxilarul sunt rotunjite, iar fruntea este mai lată. De evitat ramele mai mari de ochelari care vor perturba simetria feței. Deoarece fețele ovale sunt mai versatile, optați pentru ramele largi cu o punte puternică care îmbunătățesc trăsăturile feței.

„Dacă aveți fața ovală, puteți opta pentru multe tipuri de rame. Cel mai important este să alegeți ramele cele mai largi decât cele înguste, deoarece vor echilibra lungimea feței. Puteți opta pentru rame mai curbate dacă bărbia și linia maxilarului sunt mai ascuțite, sau rame unghiulare dacă doriți să vă jucați cu părțile rotunjite ale feței. Recomand aproape orice tip ramă, sigura regulă este să fie mai largă”.

Fața în formă de inimă

O față în formă de inimă, începe cu o frunte proeminentă și mai largă, cu pomeții mai plini, cu unghiuri care devin mai ascuțite, terminându-se cu o bărbie ascuțită (asemănătoare cu partea inferioară a inimii). Pentru a face fața să pară mai simetrică, trebuie să distrageți atenția de la frunte, așadar evitați ramele cu colturi ascuțite. Pentru fețele în formă de inimă, ochelarii rotunzi oferă acesteia un aspect mai simetric.

Optați pentru rame care să creeze o simetrie între o bărbie îngustă și o frunte mai mare pentru un aspect mai simetric. Ramele mai groase în partea de jos și sunt puțin mai largi decât fruntea vă pot ajuta să obțineți acest lucru. „Fețele în formă de inimă sunt mai late în partea de sus decât în partea de jos, așa că alegeți rame care sunt puțin mai largi decât fruntea. Ramele rotunjite pot fi o recomandare. În general, totuși, fețele în formă de inimă sunt foarte ușor de asortat cu multe tipuri de ochelari, iar alegerea depinde de caracteristicile pe care ați dori cel mai mult să le subliniați. Unele persoane cu fața în formă de inimă optează pentru ochelarii fără rame. Vă recomand ochelari ovali, rotunzi, aviator și ochelari fară ramă.

Fața pătrată

Linia maxilarului este punctul principal al unei fețe pătrate, deoarece are unghiuri mai ascuțite decât alte elemente faciale. Trecând în sus de la linia maxilarului, veți observa că are aceeași lățime că și pomeții și fruntea, creând un aspect simetric, pătrat. De evitat ramele de evitat cu formă unghiulară. Optați în schimb pentru rame curbate care să ofere feței mai multă simetrie. „Ochelarii cu rame curbate sunt cei mai buni la echilibrarea liniilor curate, drepte ale unei fețe pătrate. Alegeți rame care sunt mai late decât mijlocul feței și care stau destul de ridicate pe nas. În acest fel, vor completa linia puternică a maxilarului de sus. Recomand ochelari rotunzi, ovali și ochelarii fără rame.”

Fața de diamant

Pomeții sunt cea mai proeminentă trăsătură a unei fețe în formă de diamant. Fruntea și linia maxilarului sunt mai mici, permițând obrajilor să fie în centrul atenției. Fața în formă de inimă și fața în formă de diamant sunt oarecum similare ca formă, singurul factor de diferențiere dintre ele, fiind forma frunții. Fețele în formă de inimă tind să aibă frunți mai late decât cele în formă de diamant. De evitat ramele înguste. În loc să îmbunătățească cele mai bune atribute faciale, ele vor evidenția trăsăturile înguste ale feței. Alegeți rame ovale sau ochi de pisică. „Fețele în formă de diamant arată uimitor cu ochelari care combină partea de jos mai fină cu liniile sprâncenelor puțin mai groase. Ramele rotunjite se pot juca bine și cu unghiurile unei fețe de diamant. Deoarece fețele diamant se îngustează atât în partea de sus, cât și în cea de jos, ramele ar trebui să mențină puțin mai multă uniformitate pe toată forma lor – nu este nevoie de detalii super-dramatice. Optați pentru ochelari cat-eye, ochelari rotunzi, ovali și fără rame.”

Stabiliți ce culori se potrivesc în funcție de nuanța pielii

Următorul pas în stabilirea modului de selectare a ramelor este alegerea culorilor care să completeze nuanța pielii. Găsirea culorilor care coincid nuanței pielii nu trebuie să fie dificilă. Gânditi-vă doar la culoarea hainelor care vă face să vă simțiti cel mai confortabil. Aceeași regulă se aplică și ramelor pentru ochelari. Odată ce știti ce culori se potrivesc tenului, selectarea ramelor poate fi simplă. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți acest aspect:

Pentru pielea în nuanțe calde, evitați culori precum albastru, roz strălucitor, alb-negru și optați pentru verde măsliniu, bej și verde deschis. Pentru pielea în nuanțe reci, evitați culori precum galben, portocaliu și maro închis și optați pentru negru, argintiu, roz, mov sau gri.

Stil de viață

Atunci când alegeți o pereche de ochelari, luați în considerare și stilul de viață. Asigurați-vă de unul dintre cele mai importante lucruri, că ramele vi se potrivesc perfect pe nas, sunt usoare si flexibile.  Acest lucru vă permite că ochelarii să rămână perfect fixați indiferent de tipul de activitate zilnică. Fie că aveți nevoie de o pereche pentru zilele lungi de lucru în fața unui ecran, pentru citit sau perioadele active, a avea rame flexibile si usoare , care nu se vor rupe atunci când sunt îndoite, este soluția perfectă.

Personalitate

În cele din urmă, ramele ar trebui să ne pună în evidență personalitatea și stilul. „Este important să optați pentru rame care să sublinieze cine sunteți, rămânând în același timp adecvate la locul de muncă. De exemplu, puteți avea o pereche de ochelari colorați pentru weekend și o pereche de ochelari comozi și funcționali pentru săptămâna de lucru. Dar indiferent de model și culoare, tot ce contează este să vă facă fericiți și încrezători.”

Alegerea ochelarilor potriviți poate ajuta la îmbunătățirea vederii și adăuga un plus de stil unic. Pentru a obține cel mai bun sfat personalizat, consultați un optometrist specialist atat  in adaptarea ramei la viciile de refractie pe care le aveti precum si in a oferi cele mai bune sfaturi in materie de alegerea ramei in acord cu personalitatea si nevoia fiecaruia.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile Optik Gallery pe www.optikgallery.ro.

Posted in Fashion

februarie 13th, 2024 by Gabriel

Oaspeții VIP Sofia Richie Grainge, Damson Idris, Sonam Kapoor, Junho Lee și Nicole Warne au stat în primul rând, și Jon Batiste a încheiat spectacolul.

Tommy Hilfiger a fost în centrul atenției vineri, 9 februarie, cu „A New York Moment”, în cadrul New York Fashion Week. Într-o seară de Ospitalitate Hilfiger la The Tommy, care a însemnat transformarea cromatică a Oyster Bar în roșu, alb și albastru, brand-ul a adus moda, spectacolul și faima la Grand Central Terminal. Începând ca o scrisoare de dragoste către New York, colecția Toamna-Iarna ‘24 a redat stilul unic al orașului și l-a reinterpretat cu un twist specific Tommy. Seara a fost momentul în care s-a anunțat revenirea la ADN-ul TOMMY HILFIGER, la codurile stilului Classic American Cool și la un look inspirat de viața din New York.

The ‘Tommy’ Family Sits Front Row

Sofia Richie Grainge, noul brand ambassador TOMMY HILFIGER Womenswear pe termen lung, remodelează ceea ce înseamnă să influențezi moda astăzi și a adus în primul rând interpretarea stilului Classic American Cool, alături de soțul său, Elliot Grainge, producător muzical. Damson Idris, actor de la Hollywood și ambasador multianual TOMMY HILFIGER Menswear a avut de asemenea o apariție specială. Idris filmează în prezent APXGP, un lungmetraj foarte așteptat Formula One™ sponsorizat de Tommy Hilfiger și produs de Dawn Apollo Films, care îi aparține lui Sir Lewis Hamilton.

Continuând moștenirea TOMMY HILFIGER de parteneriat cu cele mai emblematice talente ale culturii pop din întreaga lume, în spațiul din New York au fost prezente eleganta actriță indiancă Sonam Kapoor, Junho Lee, un pionier în industria de film și muzică din Coreea, și Nicole Warne, vedeta modei australiene. Senzații în muzica și divertismentul din Thailanda, Pond Naravit, Phuwin, Win Metawin au reprezentat mișcarea T-Wave la spectacol.

Vedeta campaniei Toamna ‘23 TOMMY HILFIGER, Paloma Elsesser, a fost pe podium în timp ce fratele ei, Sage Elsesser, a urmărit-o din primul rând alături de GloRilla, Central Cee și Nayeon – vedete ale culturii pop care au apărut și în campaniile recente ale mărcii.

Vedeta divertismentului, Kelly Rutherford, a participat la spectacol alături de noii ambasadori ai familiei Tommy, Noah Beck, Sabrina Quesada, Jasmine Tookes, Lyndsey Vrckovnik, Sophia Hublitz, Mason Gooding, Justine Skye, Elle Smith, Orion Carloto și Grier Henchy. Printre invitații speciali au fost și Edison Chen, Mia Regan, Xenia Adonts, Jacob Rott, Adele Exarchopoulos și Ryan Prevedel.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger, #NYFW și @TommyHilfiger.

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.       

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,1 miliarde USD în 2022, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

Posted in Fashion

februarie 7th, 2024 by Gabriel

Calvin Klein prezintă a doua parte a campaniei Primăvară 2024, cu actorul și muzicianul Idris Elba în rol principal, care este se află la prima colaborare cu brand-ul.

Filmata de Mert Alas, campania îl arată pe Idris în cele mai rafinate stiluri de primăvară Calvin Klein. Când vine vorba despre îmbrăcămintea pentru exterior, Trench-ul Clasic, Jacheta Cămașă Cu Fermoar Seersucker și materialele premium din care este realizată Jacheta Bomber Din Satin, oferă o interpretare sofisticată a opțiunilor la îndemână pentru un layering de zi cu zi. Noul Costum Slim introduce o siluetă elegantă, și mai multe interpretări la nivel de textură – lână, satin și bumbac. Minimalismul original și lejer, specific Calvin Klein, se face simțit în această nouă colecție, Primăvară 2024, prin croiul modern, materiale fine, produse premium dedicate bărbaților.

Campania Primăvară 2024 explorează universul Calvin Klein, evidențiind talente dinamice în viniete independente care le accentuează individualitatea, le deblochează încrederea și dezvăluie întregul stil de viață Calvin Klein. Stay tuned pentru următorul capitol.

Credit Campanie:

Imagine:  Mert Alas

Stilist: Emmanuelle Alt

Credit Editorial: Calvin Klein

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop În Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.                        

Despre Calvin Klein, Inc.

Calvin Klein este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de moda americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Posted in Fashion

ianuarie 20th, 2024 by Gabriel

Calvin Klein prezintă campania Primăvara 2024 cu renumitul actor Jeremy Allen White în debutul său pentru brand, purtând cea mai emblematică lenjerie intimă a lui Calvin Klein.

Nativ din New York, Jeremy este surprins în imagini de Mert Alas în orașul său natal, într-o serie de fotografii și videoclipuri care dezvăluie conexiunea pe care o are cu orașul și îi amplifică energia puternică pe care o emite, purtând cele mai emblematice stiluri ale brand-ului. După cum se observă în imaginile cu Jeremy, colecția de lenjerie intimă pentru bărbați Primăvara 2024 aduce o notă fresh la modelele clasice Calvin Klein cu noi abordări ale logo-ului și materiale pentru un confort elegant, de zi cu zi. Noile stiluri Intense Power, Micro Stretch și Micro Mesh îmbină un design îndrăzneț cu o tehnică de realizare inovatoare, oferind un aspect elegant și comod, în timp ce lenjeria esențială Modern Cotton și Cotton Stretch propun un strat de bază emblematic pentru fiecare garderobă. În cadrul colecției Primăvara 2024, articolele esențiale minimaliste specifice brand-ului sunt prezentate cu inovație modernă și senzualitate în forma sa cea mai pură.

Campania Primăvara 2024 va explora universul Calvin Klein, evidențiind talente dinamice în viniete independente care le accentuează individualitatea, le deblochează încrederea și dezvăluie întregul stil de viață Calvin Klein. Stay tuned pentru următorul capitol.

Credite Campanie: Regizată și fotografiată de Mert Alas Stilist Emmanuelle Alt

Credite Editoriale: Calvin Klein

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com. Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.                         

Despre Calvin Klein, Inc.

Calvin Klein este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Posted in Fashion

ianuarie 16th, 2024 by Gabriel

Inspirat de „A New York Moment” din orașul în care totul a început, Tommy Hilfiger reunește apropiați ai brand-ului într-una dintre cele mai vechi instituții ale orașului pentru a prezenta colecția Toamnă-Iarnă 2024.

Tommy Hilfiger revine în programul oficial NYFW pentru a prezenta Colecția TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2024 – A New York Moment – ​​pe 9 februarie 2024.

În cadrul unei seri intime, Tommy Hilfiger își va prezenta colecția pentru bărbați și femei. Învăluit în spiritul NYC, colorat în roșu, alb și albastru, spectacolul va reprezenta o expresie modernă a Classic American Cool prin ochii visătorului american suprem.

„Orașul New York m-a învățat să am visuri mărețe”, a spus Tommy Hilfiger. „Ca tânăr designer, a fost locul de naștere al viziunii mele. Pulsul orașului, cultura sa care emană  încredere și deschidere, a alimentat brand-ul încă de la început. Sunt încântat să transpun acest sentiment pe podium cu un twist Tommy, care a devenit cartea noastră de vizită de-a lungul deceniilor.”

Experiența va avea loc la ora 20:00. pe 9 februarie 2024, și va fi găzduită de o instituție centrală din Manhattan, maximizând acea energie din New York într-o odă dedicată visurilor mărețe. O reîntoarcere la origini, cu mai multe fațete, spectacolul va reexplora forma pură a eleganței care se întâlnește în moștenirea preppy a brand-ului, precum și redefinirea experienței săptămânii modei. Pe podium va fi prezentată colecția TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2024, în timp ce abordarea platformei “See Now, Buy Now” își va muta atenția către parteneriate culturale și campaniile sezoniere.

„Tommy Hilfiger este unul dintre marii visători americani”, a declarat Steven Kolb, CEO la CFDA. „Viziunea sa unică și impactul de durată asupra industriei modei au deschis calea pentru mulți. Este o sărbătoare potrivită a design-ului american și sunt onorat să asist la contribuțiile continue ale unei figuri atât de influente în industria noastră.”

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.       

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,1 miliarde USD în 2022, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

Posted in Fashion