Category: Evenimente

iulie 16th, 2024 by Gabriel

Andra Gogan, Theo Rose și Iuliana Beregoi, printre vedetele prezente la cel mai mare festival pentru familii din România

 Wonder Family Fest reprezintă un eveniment de o amploare fără precedent în România, dedicat în întregime familiilor. Festivalul se va desfășura pe o suprafață extinsă, de 357.000 m2, și oferă o paletă largă de activități și experiențe, pe durata celor trei zile. Celebrități din afară, dar și din România vor face show la eveniment!

 Luis Fonsi va fi headlinerul primei zile a Wonder Family Fest, cel mai mare festival pentru familii din România. ”Despacito”, hitul mondial care are 8,4 miliarde de vizualizări pe YouTube, se va auzi LIVE, la Wonderland Resort în prima zi a festivalului care va avea loc între 2 și 4 august.Line-up-ul este completat cu unii dintre cei mai apreciați artiști români ai momentului. Andra Gogan, Theo Rose, Iuliana Beregoi, Smiley sau Proconsul sunt doar câteva dintre numele care vor fi prezente la Wonder Family Fest. Pe lângă concerte, organizatorii au pregătit numeroase surprize și activități pentru toate vârstele, printre care ateliere, muzică, zone de arts & crafts, food corners sau zone sportive.

„Wonder Family Fest este despre crearea unei atmosfere spectaculoase și pline de activități pentru întreaga familie. Ne dorim să oferim un eveniment unde fiecare membru al familiei să găsească ceva special. Cu un line-up muzical impresionant, în frunte cu Luis Fonsi, promitem momente live de neuitat și o experiență unică pentru toți participanții.” Darius Mârza, CEO Wonderland Resort

Momente speciale și show-uri Inedite

Wonder Family Fest nu este un simplu festival muzical, ci o oportunitate de a experimenta diversitatea și bucuria într-un singur loc. Pe lângă lineup-ul impresionant, festivalul va găzdui spectacole speciale astfel încât fiecare participant să descopere ceva. De la Bosquito și Geo Da Silva & Gyo Gee, care vor încânta cu ritmuri latino și rock explozive, până la Vlăduța Lupău, care va aduce o doză de tradiție românească cu melodiile sale populare, fiecare concert va aduce o notă distinctă în cadrul evenimentului. În plus, Carnaval RIO by Wilmark va transforma atmosfera cu un spectacol vibrant și colorat, inspirat de celebrul carnaval din Rio de Janeiro, în timp ce Zurli Super Show va oferi momente de veselie și interacțiune pentru cei mici și familiile lor. La evenimentul verii de la Cluj va fi prezent și celebrul creator de modă Cătălin Botezatu. Pe parcursul celor trei zile acesta va fi gazda orașului minunat.  „Proiectele mari pe care le am încep imediat, chiar în luna august, între 2 și 4 august, într-o țară a minunilor, la Cluj. Sunt imaginea acestui festival, unde se întâmplă lucruri care nu s-au întâmplat niciodată în România”, a declarat Cătălin Botezatu, la Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1.

Organizatorii festivalului pun la dispoziția participanților mai multe variante de bilete de acces care acoperă atât întreaga perioadă, cât și fiecare zi în parte. De asemenea, participanții pot opta pentru accesul în zona de camping, unde pot închiria un cort echipat sau îl pot folosi pe cel propriu, dar și în zona de rulote auto.

Toate variantele de bilete de acces sunt disponibile pe: https://bilete.wonderland.ro/?p=event&e=19624 

Principalele atracții ale Wonder Family Fest includ:

Aventură și adrenalină: Wonder Adventure Park, tobogane pentru toate vârstele, tiroliană de 600 m, Wonder Luge (boburi gravitaționale), și paintball.

Divertisment și relaxare: Roată panoramică, piscină în aer liber de 3.000 mp cu plajă de 10.000 mp, fântâni arteziene tematice, și zone mari de camping pentru corturi și rulote.

Activități unice: Treasure hunt cu sute de premii, plimbări cu elicopterul și balonul cu aer cald, echitație, și tir cu arcul și bineînțeles, Dino Park

Spectacole impresionante: Spectacole aviatice și ecvestre, 4 scene cu spectacole și concerte live, focuri de artificii și de tabără spectaculoase.

 Artiști de talie internațională: Luis Fonsi, Smiley, Theo Rose, Andra Gogan și mulți alții.

 Despre Wonderland Resort

Wonderland Resort este un complex de lux situat în comuna Feleacu, jud. Cluj, oferind un cadru natural feeric și activități pentru toate vârstele. Resortul dispune de facilități premium, inclusiv hoteluri de 5 stele, SPA, bază de echitație, terenuri de tenis și paintball, și este dedicat transformării fiecărui eveniment într-o experiență memorabilă.

Posted in Evenimente

iulie 5th, 2024 by Gabriel

Concertul caritabil „Summer Choir 2024” are loc pe data de 20 iulie, la Ateneul Român, în parteneriat cu Crucea Roșie Română. Evenimentul are scopul de a susține activitatea Crucii Roșii Române pentru combaterea abandonului școlar prin centrele de zi E.G.A.L., destinate copiilor și adolescenților din medii vulnerabile.

HILS Development este alături de Crucea Roșie Română, pentru combaterea abandonului școlar, în cadrul concertului caritabil Summer Choir 2024. Inițiativa face parte din pilonul strategic de implicare în comunitate prin educație al HILS Development. Dezvoltatorul de proiecte rezidențiale și mixed-use, sub conceptul orașului de 15 minute, cu 6 proiecte de mari dimensiuni și o comunitate de peste 25.000 de oameni are misiunea de a oferi acces la un trai de calitate cât mai multor locuitori. Implicarea în comunitate dincolo de dezvoltarea rezidențială, de la noi facilități până la susținerea de noi demersuri pentru educație, sănătate și sport contribuie la crearea unor comunități moderne, sănătoase și durabile.

În perioada 15-20 iulie 2024, Summer Choir 2024 devine centrul muzicii corale europene, găzduind coriști din toată Europa care se vor perfecționa sub îndrumarea unor muzicieni de renume internațional precum Christian Ciucă (director muzical și dirijor), Steffen Schlandt (organistul Bisericii Negre) și Liliana Faraon (soprană a Operei din Paris). La finalul acestor cursuri intensive și sesiuni de tehnică vocală, participanții vor susține concertul extraordinar Summer Choir, pe data de 20 iulie, ora 19:00, la Ateneului Român.

Programul muzical al concertului este dedicat bicentenarului aniversar Anton Bruckner și centenarului comemorativ Gabriel Fauré, incluzând lucrările: Anton Bruckner – Psalmul 146 & Virga Jesse și Gabriel Fauré – Requiem & Tantum Ergo.

Printre artiștii ce vor urca pe scena Ateneului Român, în cadrul Summer Choir, se numără:

 • Liliana Faraon, soprană
 • Emanuela Sălăjan, alto
 • Nicolae Simonov, tenor
 • Andrei Cocîrlea, bariton
 • Steffen Schlandt, orgă
 • Christian Ciucă, dirijor

Toate fondurile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate pentru sprijinirea centrelor de zi E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române, contribuind astfel la combaterea abandonului școlar.

Despre HILS Development

HILS Development este o companie fondată de Ionuț Negoiță, având o experiență de peste 19 ani în domeniul imobiliar. Misiunea companiei este de a construi noi comunități și de a promova accesul la un trai de calitate pentru un număr cât mai mare de locuitori. Viziunea HILS Development de dezvoltare a comunității prin proiecte mixed-use este concentrată pe zona de Est a Capitalei și se extinde pe un orizont de 20 de ani. În prezent, HILS Development gestionează șase proiecte de mari dimensiuni în București și finalizează peste 1000 de apartamente anual.

Posted in Evenimente

iunie 13th, 2024 by Ovidiu

Ciocolatierii estimează vânzări de jumătate de milion de euro, în condițiile în care prețul bobului de cacao s-a triplat.

A treia ediție Chocolate Saga începe vineri, 14 iunie, cu 30 producători de ciocolată din România, 5 internaționali (Polonia, Moldova și Bulgaria) și peste 30 de companii din domeniile conexe. Este prima ediție care găzduiește o secțiune de business to business, cu materii prime și echipamente în valoare de peste 30 de milioane de euro.

Din atracțiile expoziției: înghețată cu gust de magiun și pâine prăjită,  bomboane cu cătină, ciocolată cu pătrunjel, trufe cu urdă, praline pe bază de sfeclă sau înghețată cu gust de… colivă. Pe tot parcursul evenimentului se vor desfășura ateliere pentru adulți si copii, precum și un concert Mascotele Zurli.

Cercetare și inovație în laboratoarele de cofetărie

„În ciuda aparențelor, munca din laboratoarele de cofetărie se bazează mult pe cercetare. Maestrul ciocolatier trebuie sa stăpânească atât de bine procesele și reacțiile chimice încât sa poată crea gusturi incredibile, care durează și care sunt sănătoase pentru corp. Nu ne așteptam să ne trezim și cu ciocolata-medicament, dar spre marea noastră bucurie chiar asta se întâmplă la aceasta ediție.” (Adina Istrate, organizator Chocolate Saga)

Bomboana-medicament: pralina cu inulină din cicoare care scade glicemia!

Cofetăriile DULCELLE, câștigătoarea premiului pentru cea mai buna pralina în 2019, vin cu cea mai mare inovație în materie de cercetare de laborator de cofetarie – pralina care scade glicemia! Glicemia va fi testata live, în timpul târgului, de către dr. Ioana Mușetescu înainte și după ingerarea ei, pentru a putea demonstra efectele benefice ale acesteia.

 “Am creat de curând, împreună cu Gabriela Berechet, doctor în gastrotehnică, o pralină absolut senzațională, care ar trebui să scadă glicemia. Ea conține magiun de Topoloveni, cu cicoare și ovăz dar si inulină, un ingredient natural din cicoare despre care se știe că scade glicemia.“ (Carmela Dragomir, Cofetăriile Delice)

Piața candy bar se dublează de la an la an

„Cererea pentru candy bar crește constant, cu aproximativ 30% de la an la an. Candy barul a devenit punctul central al oricărei petreceri, iar valoarea lui nu se rezumă doar la felul extraordinar în care arată sau la gusturi, ci îndrăznesc să spun că a trecut dincolo de asta. Simt că punem în candy bar ceva din felul de a fi al gazdelor petrecerii. Ca și cum noi, cofetarii, trebuie să simțim esența petrecerii respective și să o transpunem într-o operă de artă. Este „tabloul în ulei” al petrecerii din secolul XXI.” (Andra Ioana Bunea, Cofetăriile DULCELLE)

Ne place clasic

“La această ediție Chocolate Saga s-au alăturat nume sonore ale industriei, începând cu cele care ne-au marcat copilăria: Casa Capșa, bomboanele Bucuria și continuând cu Heidi. Observ că începem să ne orientam către un echilibru între producția de masă și cea artizanală în ceea ce privește prezența în expoziție, motiv pentru care salut și participarea Carrefour, primul retailer care a decis să ni se alăture. ” (Andreea Ilina, organizator)

Echipamente de 1 milion de euro la ciocolată

Tot la capitolul inovație se înscriu și echipamentele de ultima generație, care îi ajută pe ciocolatieri.

„Venim la această ediție cu un portofoliu de echipamente în valoare de peste 1 milion de euro și observăm o creștere de la an la an a acestui segment. Dintre noutăți aș sublinia cabina de pulverizare ciocolată, dar și Tuttuno Ice, un echipament care dozează și formează pralinele si injectează în ele umplutură cu înghețată.” (Irina Gavrila, Chocoline)

Chocolate Saga ediția III începe mâine, 14 iunie, orele 12.00, la Sala Palatului din București și va dura până duminică, 16 iunie. Biletele se găsesc pe entertix.ro și costa 20 de lei, iar copiii sub 10 ani au gratuitate.

Posted in Evenimente

iunie 11th, 2024 by Gabriel

Festivalul Național Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu”, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din România, va avea loc în zilele de 15 și 16 iunie la Buzău. Ajuns la cea de a VI-a ediție, evenimentul este organizat de către Centrul Cultural Alexandru Marghiloman și Primăria Municipiului Buzău, în memoria regretatului artist Benone Sinulescu, simbol al muzicii populare românești.

Festivalul Național Concurs de Muzică Populară ”Benone Sinulescu” prezentat de Sorin Ghilea, va aduce pe scenă cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din România și promite să fie un eveniment de neuitat pentru toți iubitorii de folclor.

Concursul de interpretare se va desfășura pe data de 15 iunie, între orele 10:00 și 17:00, la Sala Teatrului George Ciprian din Buzău. În cadrul acestui concurs, tineri talentați din toată țara vor avea ocazia să își demonstreze abilitățile artistice și să concureze pentru premii prestigioase.

Premiile concursului vor fi anunțate la scena mare a festivalului de un prezentator cu mult farmec, celebrul artist Aurelian Temisan, în cadrul festivității de premiere, duminică,  16 iunie, începând cu ora 17:00.

Și în acest an, participanții sunt interpreți amatori din toată țara, cu vârste până la 30 de ani.

Concursul cuprinde trei secţiuni:

• solişti vocali Grupa 1 de vârstă (concurenții cu vârste până la 12 ani);

• solişti vocali Grupa 2 de vârstă (concurenții cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani);

• solişti vocali Grupa 3 de vârstă (concurenții cu vârste cuprinse între 16  și 30 ani).

Câștigătorii Concursului de Muzică Populară ”Benone Sinulescu”, ediția a VI-a, vor fi validați de membrii juriului, compus din: Traian Ilea, Laura Lavric, Sorin Filip, Ilie Caraș, Adrian Naidin, Valentin Boghean, Teodor Isaru si Loredana Streche .

În cele două zile ale festivalului pe scena târgului Drăgaica, vor susține recitaluri unii dintre cei mai apreciați artiști ai muzicii populare românești, care vor aduce pe scenă frumusețea și autenticitatea muzicii populare românești, oferind un spectacol de excepție. Printre aceștia se numără:  Nicolae Botgros și orchestra Lăutarii, Ansamblul „Ciprian Porumbescu” Traian și Valeria Ilea, Laura și Victor Lavric, Constantin Enceanu, Damian Drăghici, Sorin Filip, Marius Mihalache Band, Vali Boghean Band, Grigore Gherman, Ilie Caraș, Adrian Naidin Band, Nicolae Datcu, Mariana Anghel, Loredana Streche, Ziana Birdeanu, Nicușor Iordan, Raluca Diaconu, Nemuritorii, Flavia Cochirleanu, Simona Dinescu, Daniela Condurache, Alexandra Dan, Ionuț Cocoș, Nicolae Ciubotaru, Mariana Dobzeu, Ionică Stan, Simona și Cornel Bănică și Drăgăicuțele, câștigătorii primei ediții a festivalului.

Programul artistic al celor două zile de festival va începe în jurul orei 17:00 și le va oferi tuturor celor prezenți oportunitatea să petreacă în compania artiștilor până după ora 22:00.

Festivalul Național Concurs de Muzică Populară ”Benone Sinulescu” este un omagiu adus marelui interpret de muzică populară, celebrând tradiția și cultura națională. Evenimentul, o sărbătoare a folclorului românesc este organizat cu sprijinul autorităților locale și al comunității culturale din Buzău, având scopul de a promova și păstra valorile folclorice românești. Primele trei ediții ale festivalului s-au bucurat de prezența marelui nostru artist, el susținând recitaluri și prezidând concursul de interpretare artistică.

Benone Sinulescu s-a stins din viață la data de 18 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani. „Nea Beni” a lăsat în urmă sa o colecție veritabilă de cântece populare de referință, pentru care milioane de români l-au iubit, l-au ascultat și l-au admirat. Dintre acestea amintim melodii precum „Radu mamii, Radule”, „Un bujor și-o garofiță” sau „Măi Buzău râu înspumat”. Cariera sa muzicală a fost apreciată, de asemenea, pentru colaborările muzicale de succes pe care le-a avut de-a lungul timpului cu numeroși artiști precum Irina Loghin sau trupa etno Ro-mania.

Născut pe 24 mai 1937, Benone Sinulescu a început să cânte încă din adolescenţă. A debutat discografic cu primul sau EP în 1967, deși primul disc single îl avea deja din 1963. În decembrie 1967, i-a fost acordat Ordinul Meritul Cultural clasa a IV-a „pentru merite deosebite şi îndelungată activitate artistică”, prin  decret al Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România.

Preşedintele României Ion Iliescu i-a conferit lui Benone Sinulescu, pe 29 noiembrie 2002, Crucea naţională Serviciul Credincios clasa a III-a, „pentru crearea şi transmiterea cu talent şi dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizaţia românească şi universală”. Pe 7 februarie 2004 artistul a primit şi Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare Ofiţer, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului”.

Posted in Evenimente

mai 23rd, 2024 by Gabriel

Începând cu data de 24 Mai, ParkLake se transformă într-un tărâm magic odată cu deschiderea Magic School, o expoziție interactivă care îmbină tehnologia VR de ultimă generatie cu instalații senzoriale care dau viață unei lumi în care imposibilul devine posibil.

În perioada 24 Mai – 06 Iunie, de Luni până Vineri, între orele 12:00-20:00, și în weekend, între orele 11:00- 21:00 , în Main Square-ul din ParkLake, cei mici vor putea învăța tainele secrete ale magiei, vor avea șansa de a crea poțiuni diverse și vor exersa cum să folosească o baghetă magică.

Timp de două săptămâni, în ParkLake, copiii pot lua parte la o mulțime de activități din cadrul Magic School. Printre acestea se numără Magic Entrance, locul unde aventura micuților pe tărâmurile magiei începe cu rostirea formulei magice care deschide poarta fermecată.

Fanstastic Wand este o activitate în care curiozitatea copiilor și tehnologia realității virtuale se întâlnesc. Micii magicieni vor folosi o baghetă digitală pentru a crea și a interacționa cu fel și fel de poțiuni și vrăji fascinante. Deck of Marvel aduce la viață cărțile de joc care prin intermediul tehnologiei interacționează cu cei mici. Participanții pot alege între o partidă de cărți cu un oponent virtual sau rezolvarea unui truc magic.

Hat of Wonder prezintă o călătorie fascinantă în lumea celui mai celebru număr de magie: Iepurele din joben, un truc popularizat de legendarul magician John Henry Anderson la mijlocul secolului al 19-lea.

Wizard’s Workshop este o experiență unde știința și magia se îmbină perfect. Înconjurați de ingrediente diverse și un glob de cristal uriaș, copiii vor învăța amestecurile secrete ale poțiunilor magice și vor asista la efectele surprinzătoare ale acestora.

Cu ajutorul realității virtuale, micii magicieni au șansa să iasă în lumina reflectoarelor în zona The Magic Stage și să performeze în primul lor spectacol de magie Această experiență inedită va aduce zâmbete pe chipurile copiilor și nu numai.

Enchanted Play este o activitate unde participanții vor pleca în căutarea unei baghete magice. Acestea sunt ascunse printre alte obiecte fermecate din cufărul vrăjitorului. Odată găsite, acestea îi vor ajuta pe cei mici să interpreteze cel mai popular truc magic: Iepurele din joben.

* Accesul în Magic School este gratuit, pe baza unei înscrieri la punctul special amenajat și este recomandat copiilor cu vârsta minimă de 5 ani.

Picnic Kinder în grădina ParkLake

Pe lângă aventura magică oferită de Magic School, între 27 mai și 1 iunie, grădina ParkLake se transformă într-un spațiu de bucurie cu Picnic Kinder! Astfel, întreaga familie are ocazia să se bucure de ambele experiențe, îmbinând magia și creativitatea din Magic School cu cele 3 elemente de care avem nevoie pentru orice Picnic Kinder: ceva gustos, ceva colorat și ceva distractiv. Anul acesta, părinții pot continua tradiția picnicului de 1 iunie chiar în ParkLake, iar noi îi ajutăm să se pregătească din timp!

Astfel, în timpul săptămânii, între orele 12:00-20:00, cei mici sunt invitați să participe la atelierele de colorat și să se distreze testând happymeter-ul. Apoi, vineri, 31 mai, între aceleași ore, se deschide accesul către lumea plină de aventuri a jocurilor cu Applaydu.

Sâmbătă, 1 iunie, grădina ParkLake devine loc de sărbătoare pentru  întreaga familie, începând cu ora 10:00. Copiii se pot bucura, alături de părinții lor, de ateliere de colorat, teste distractive cu happymeter-ul, dar și de multe activități distractive. Atelierele de creație și activitățile sportive, precum baschet, badminton și șah gigantic, garantează momente de legătură și amuzament pentru toți membrii familiei.

*Participarea la toate activitățile este condiționată de achiziționarea unuia dintre pachetele disponibile la căsuța Kinder din Grădina ParkLake (prețuri între 15 și 50 lei).

Descoperă întreg programul pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shopping-ul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.  

Posted in Evenimente

mai 22nd, 2024 by nemesu

Organizarea unui eveniment de succes depinde foarte mult de locația aleasă. Dacă trebuie să organizezi un eveniment în București, îți recomandăm un restaurant sector 4 care îți poate oferi toate beneficiile de care ai nevoie: Restaurant Benjamins.

De ce Restaurantul Benjamins?

 • Pentru că este un loc perfect pentru evenimentele de dimensiuni medii. Cele 70 de locuri din interior și cele 30 de locuri de pe terasă sunt ideale atunci când vrei să organizezi o nuntă, un botez sau un eveniment corporate.
 • Pentru că ai flexibilitate în ceea ce privește amenajarea. Dacă vrei, poți beneficia chiar și de serviciile unui Event Manager, care îți va recomanda cele mai bune soluții.
 • Pentru că invitații se pot bucura de preparate delicioase, pregătite în bucătăria restaurantului. Pentru a te asigura că totul este în regulă, poți degusta întregul meniu înainte de eveniment.
 • Pentru că ai prețuri decente, care încep de la 30 de euro/persoană pentru o cununie civilă și de la 55 de euro/persoană pentru o nuntă;
 • Pentru că este un restaurant echipat cu toate tehnologiile necesare, în așa fel încât să te poți bucura de muzică sau de diverse spectacole;
 • Pentru că toți cei care au călcat deja pragul restaurantului au fost încântați de ceea ce li s-a oferit.
 • Pentru că echipa din spatele întregului are experiență și reușește să găsească cele mai bune, chiar și în situații stresante. Fiecare membru al echipei, de la ospătari la coordonatorii de evenimente, lucrează armonios pentru a se asigura că totul decurge perfect.
 • Pentru că se află într-o locație accesibilă, din sectorul 4 al Bucureștiului. Restaurantul este accesibil fie cu mijloacele de transport în comun, fie cu mașina.

# FAQ – Întrebări frecvente

1. RestaurantBenjamins oferă pachete all-inclusive pentru evenimente?

Da, poți achiziționa pachete personalizate care includ totul, de la meniuri și băuturi până la decor și echipamente audio-video.

2. Pot aduce propriul meu decor sau furnizori externi?

Desigur. Dacă îți dorești să colaborezi cu cineva pentru diverse alte servicii (exceptându-le pe cele culinare), poți face asta fără probleme.

3. Cum pot rezerva o dată pentru evenimentul meu?

Pentru a rezerva o dată, poți contacta echipa RestaurantBenjamins prin telefon sau email, disponibile pe site-ul lor: www.restaurantbenjamins.ro. Este recomandat să faci rezervarea din timp ( cu câteva luni înainte de eveniment).

Un eveniment perfect nu este un eveniment în care fiecare detaliu este bine pus la punct, însă organizatorul este stresat și nu se poate bucura de moment. Evenimentul perfect este cel în care cel care îl organizează se poate bucura de mâncare, de muzică și de invitați.

Restaurant Benjamins asta face: preja tot stresul organizatoric și se asigură că toate detaliile sunt perfecte, pentru ca toată lumea să se poată bucura de eveniment.

Posted in Afaceri, Evenimente

mai 1st, 2024 by Vlad

Alegerea anvelopelor de vară potrivite poate transforma experiența de conducere, oferind nu doar performanță și siguranță sporite, dar și confort și eficiență.

În acest articol, vom explora cele mai bune cinci mărci de anvelope vară pentru anul 2024, luând în considerare noi tehnologii și recenzii ale utilizatorilor. Fiecare marcă selectată excellează prin calitate, inovație și fiabilitate, asigurându-se că vehiculul tău este pregătit pentru orice condiții de drum.

1. Michelin

Michelin continuă să fie un lider incontestabil pe piața anvelopelor, iar gama lor de anvelope de vară este excepțională. Modele precum Michelin Pilot Sport 4 sunt extrem de apreciate pentru aderența și performanța lor superioară pe carosabile uscate și umede. Aceste anvelope sunt concepute să ofere un răspuns rapid la manevre și o distanță de frânare redusă, fiind ideale pentru șoferii de vehicule sport și sedanuri de performanță.

2. Bridgestone

Bridgestone oferă anvelope de vară care se disting prin durabilitate și capacitatea de a performa în condiții diverse de drum. Modelul Bridgestone Potenza RE050 este recunoscut pentru capacitatea sa de a asigura stabilitate și control, chiar și la viteze mari. Aceste anvelope sunt proiectate pentru a maximiza contactul cu drumul, oferind o experiență de conducere lină și sigură.

3. Continental

Anvelopele de vară Continental sunt renumite pentru echilibrul lor între confort și performanță. Seria Continental ContiSportContact 5 P este proiectată pentru automobilisti pasionați care cer o aderență excepțională și o precizie de invidiat în conducere. In plus, aceste anvelope incorporează tehnologii de economisire a combustibilului, făcându-le o opțiune excelentă pentru cei conștienți de mediul înconjurător.

4. Goodyear

Goodyear excellează în inovație cu linia lor de anvelope Eagle F1 Asymmetric, care combină materiale de ultimă oră cu un design avansat al benzii de rulare pentru a optimiza performanțele pe timp de vară. Aceste anvelope sunt proiectate să ofere o tracțiune excepțională și o manevrabilitate superioară, ideal pentru șoferii care își doresc încredere și siguranță indiferent de condițiile meteorologice.

5. Pirelli

Pirelli este sinonim cu sportivitatea și luxul, iar anvelopele lor de vară P Zero sunt preferatele multor mărci de autovehicule sport și de lux. Aceste anvelope sunt apreciate pentru performanța lor impresionantă și pentru răspunsul precis la comenzi. P Zero este proiectat să funcționeze optim pe suprafețe uscate și să reducă riscul de acvaplanare pe carosabile umede, oferind astfel un echilibru perfect între performanță și siguranță.

Concluzie

Alegerea corectă a anvelopelor de vară poate influența drastic experiența de conducere, performanța și siguranța. Fiecare dintre aceste cinci mărci oferă produse de top care se potrivesc diferitelor nevoi și preferințe, urmeaza si acest ghid https://www.autoexpress.co.uk/, asigurând că fiecare călătorie este atât plăcută, cât și sigură. Investind în anvelope de calitate, nu doar că îmbunătățești performanța vehiculului, dar contribui și la siguranța personală și a celorlalți participanți la trafic.

Posted in Auto, Evenimente Tagged with:

aprilie 19th, 2024 by Ovidiu

Designeri vestimentari, maeștri bijutieri și ciocolatieri, terapii alternative și medicină convențională se reunesc în acest weekend la evenimentul marca Tandrețuri și Finețuri.

50 de ateliere live din 15 domenii diferite, de la terapii alternative la ateliere de bijuterie și ciocolată, 4 designeri vestimentari, 4 ciocolatieri, 4 producători de cosmetice, 3 bijutieri, 2 producători de lumânări parfumate, 1 salon de înfrumusețare, 1 stomatolog, 1 medic de familie, apă alcalină, uleiuri esențiale. Așa arată Festivalul Femeii, de astăzi până duminică.

Cel mai mare ou de ciocolata fără zahăr făcut în România

Are 25 de kilograme, e confecționat artizanal, cu umplutură de cea mai bună calitate și se găsește de vineri până duminică, în Centrul Vechi, la târgul Tandrețuri și Finețuri.

Cadouri de Florii

România are aproape jumătate dintre familii cu cel puțin 1 membru purtând nume de floare.  Ce le cumpărăm de ziua lor? De la ciocolată și bijuterii, până la consultații medicale și …consultații sufletești. 

Delicatesele din ciocolată vor fi asigurate la acest eveniment de Boem Atelier, Sweeteria, Chocohaus și Glyko, în timp ce Rafinat.ro combina ciocolata cu băuturile fine și creează cadouri inedite pentru orice gust.

Brandurile românești de lumânări parfumate “Twinkle” si “Candelina” vor parfuma atmosfera evenimentului, completând perfect oferta de cadouri.

S-au găsit descântecele Babei Rada!

Precum și rețetele de poțiuni din ierburi de leac!

Aceasta nu este o gluma. Specialista româncă Diana d’Briac le-a găsit, le-a editat, le-a publicat și de azi sunt disponibile intr-o carte. Cartea, împreună cu ierburile de leac, cristale magice și toate poțiunile și incantațiile de făcut bine trupul și sufletul se găsesc la Festivalul Femeii, de azi până duminică în Centrul Vechi.

Știați ca pielea este cel mai mare organ al corpului și că de sănătatea ei depinde sănătatea întregului organism?

Mai mulți producători autohtoni de cosmetice artizanale vin cu un concept unic: „Pune pe piele doar ceea ce poți mânca.”

“Grădina cu dragoste”, firma de familie din Brașov va fi prezentă la festivalul Tandrețuri și Fineturi cu cosmetice făcute din plante sălbatice și ierburi cultivate chiar de ei.

Theobroma aduce și la acest eveniment cosmetice pe bază de cacao făcute să bucure toate simțurile, iar Anamaria Moșuțiu ne arată cum să ne arătăm dragostea față de noi și de ceilalți prin cosmeticele “Șoapte pe piele”.

Citirea feței, feng-shui, constelații familiale, aromaterapie și analize medicale rapide, toate în același loc.

Evenimentul marca “Tandrețuri și Finețuri” va avea 3 zile de ateliere și demonstrații live care să bucure nu doar cele 5 simțuri, ci și sufletul.

Valentin Cumpănici, Corina Chelaru, Andreea Ionescu, Alice Andreea Ene, Marius Ungureanu și Catalin Marinca sunt doar câțiva dintre oamenii ce vor încanta sufletele vizitatorilor.

Pentru trup, Ciprian Mitran va susține un atelier de îngrijire zilnică a pielii, iar Galeriile Voicu ne vor invata cum se face o bijuterie din argint. Mai mult decât atât, CRP cantitativ, hemoglobina și hematocrit cantitative rapid și INR rapid sunt analizele rapide pe care Dr. Ioana Mușetescu le aduce în cadrul evenimentului. Toate sunt din picătura de sânge din deget, la fel ca la glucotest.

Programare neurolingvistica (NLP) și ateliere de constelații- gratis pe perioada târgului.

Pentru cei care se înscriu din vreme, psihologul Valentin Cumpanici a pregătit ateliere gratuite de NLP Si Constelatii Familiale, iar specialistul Corina Chelaru va citi fețele câtorva norocoși.

A doua ediție “Tandrețuri și finețuri” are ca epicentru bucuria de a fi femeie, numindu-se sugestiv “Festivalul Femeii”.

Acesta începe astăzi, la orele 12:00, la Ghica House și se va încheia duminică, 21 aprilie.

Posted in Evenimente

aprilie 9th, 2024 by sagency

In perioada 8-12 aprilie se desfasoara la nivel national evenimentul “Cambridge Week”5 webinarii live online dedicate parintilor interesati sa descopere secretele unei educatii de calitate si sa inteleaga importanta sustinerii unui examen Cambridge, pentru dezvoltarea academica a copiilor lor.

Alaturi de profesori cu experienta in pregatirea elevilor pentru examenele Cambridge si de Aniella Busila, reprezentantul Cambridge University Press & Assessment, parintii, profesorii si elevii interesati vor explora beneficiile incursiunii educationale in lumea Cambridge si vor obtine informatii esentiale despre examenele Cambridge.

De ce Cambridge Week?

Educatie de calitate sustinuta de experti: Profesorii Twinkle Star prezinta experienta lor de lucru in pregatirea elevilor pentru participarea la examenele Cambridge si explica de ce sunt importante aceste examene inca de la o vârsta frageda.

Viziune directa de la Cambridge: Aniella Busila, reprezentant al prestigioasei institutii, va oferi o perspectiva unica asupra valorii certificarilor Cambridge.

Experiente reale din comunitatea noastra: Inspiratie din testimonialele parintilor cursantilor care au deja experienta examenelor Cambridge English, care explica cum au contribuit acestea la evolutia si succesul copiilor lor.

Cambridge Week ofera parintilor oportunitatea de a invata direct de la expertii in domeniu si de a descoperi ce examen este potrivit pentru copilul lor si cum il pot pregati pentru succesul academic, in functie de vârsta si nivelul de limba engleza.

Fiecare webinar este o fereastra deschisa catre viitorul educational al elevilor, iar inscrierea si participarea este gratuita. Astfel cele 5 webinarii organizate in perioada 8-12 aprilie, intre orele 𝟏𝟗:𝟎𝟎 – 𝟐𝟎:𝟑𝟎, abordeaza teme diferite:

->  Introducere in lumea Cambridge: webinar dedicat examenelor Young Learners English (YLE)

-> Construieste fundatia succesului lingvistic: webinar dedicat examenului A2 Key (KET)

-> Deprinde abilitati profesionale si sociale: webinar despre examenul B1 Preliminary (PET)

-> Accelereaza succesul academic: webinar despre examenul B2 First (FCE)

-> Profunzime in stapânirea limbii engleze: webinar despre examenul C1 Advanced (CAE)

🎯Parintii vor afla raspunsurile la intrebari precum: 𝐶𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑏𝑒 𝑝𝑟𝑒𝑠𝑢𝑝𝑢𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑒𝑥𝑎𝑚𝑒𝑛𝑒? 𝐶𝑎̂𝑡 𝑑𝑢𝑟𝑒𝑎𝑧𝑎̆ 𝑓𝑖𝑒𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑒𝑥𝑎𝑚𝑒𝑛? 𝐼̂𝑛 𝑐𝑎̂𝑡 𝑡𝑖𝑚𝑝 𝑝𝑜𝑡̦𝑖 𝑜𝑏𝑡̦𝑖𝑛𝑒 𝑐𝑒𝑟𝑡𝑖𝑓𝑖𝑐𝑎𝑡𝑢𝑙 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑛𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙 𝐶𝑎𝑚𝑏𝑟𝑖𝑑𝑔𝑒 𝐸𝑛𝑔𝑙𝑖𝑠ℎ? 𝑃𝑜𝑡 𝑓𝑜𝑙𝑜𝑠𝑖 𝑐𝑒𝑟𝑡𝑖𝑓𝑖𝑐𝑎𝑡𝑢𝑙 𝑙𝑎 𝑎𝑑𝑚𝑖𝑡𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑙𝑎 𝑢𝑛 𝑙𝑖𝑐𝑒𝑢 𝑐𝑢 𝑝𝑟𝑜𝑓𝑖𝑙 𝑏𝑖𝑙𝑖𝑛𝑔𝑣? 𝐶𝑎̂𝑛𝑑 𝑎𝑢 𝑙𝑜𝑐 𝑒𝑥𝑎𝑚𝑒𝑛𝑒𝑙𝑒 𝐶𝑎𝑚𝑏𝑟𝑖𝑑𝑔𝑒 𝐸𝑛𝑔𝑙𝑖𝑠ℎ?

In cadrul seriei de webinarii Cambridge Week prezentam parintilor toate informatiile despre examenele Cambridge si vom explica care sunt beneficiile certificarilor Cambridge in parcursul educational al elevilor. Suntem recunoscatori pentru ca in fiecare an prin intermediul acestor intâlniri live online avem prilejul de a transmite mesajul Cambridge cât mai multor persoane interesate de obtinerea unui certificat Cambridge. Voi oferi detaliile despre recunoasterea si echivalarea certificatelor, structura fiecarui examen Cambridge, materiale si resurse de pregatire oficiale si recomandari pentru candidati. Sunt incântata sa continui alaturi de profesorii Twinkle Star traditia organizarii acestor webinarii care ofera parintilor din tara o viziune completa asupra lumii Cambridge si ne ofera noua oportunitatea de a-i sustine pe drumul academic al succesului copilului lor”, a precizat Aniella Busila, reprezentantul Cambridge University Press & Assessment.

Fii si tu parte din Cambridge Week – calatoria catre reusita academica a copilului tau incepe acum! Daca nu stii care este webinarul potrivit pentru tine, consulta detaliile si inscrie-te aici: https://twinklestar.ro/cambridge-week

Rezerva un loc la webinarul de care esti interesat si vei primi linkul de conectare in apropierea evenimentului:

📌 Webinar C1 Advanced, 𝟖 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞: bit.ly/CambridgeWeek-CAE

📌 Webinar Young Learners of English, 𝟗 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞: bit.ly/CambridgeWeek-YLE

📌 Webinar B2 First for Schools, 𝟏𝟎 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞: bit.ly/CambridgeWeek-FCE

📌 Webinar A2 Key for Schools, 𝟏𝟏 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞. Inscrie-te aici: bit.ly/CambridgeWeek-KET

📌 Webinar B1 Preliminary for Schools, 𝟏𝟐 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞. Inscrie-te aici: bit.ly/CambridgeWeek-PET 

In fiecare an mai mult de 5,5 milioane de candidati din intreaga lume sustin examenele Cambridge English. Certificatele Cambridge English sunt recunoscute de Ministerul Educatiei Nationale, fiind pe deplin compatibile cu programa scolara.

Calendarul examenelor Cambridge English organizate in tara de Twinkle Star – Exam Centre RO068 poate fi consultat aici: https://examenecambridge.ro/inscrieri-examene/

Pentru mai multe informatii:

Florentina Cojocaru

Marketing Manager

0721.369.846 florentinatws@gmail.com

Posted in Evenimente

aprilie 4th, 2024 by Gabriel

Luna martie s-a încheiat la Cluj-Napoca cu cea mai mare și longevivă conferință de leadership feminin din România. Cea de-a 12-a ediție The Woman a avut loc în 28-30 martie la Cluj-Napoca și a adunat, în cele 3 zile de eveniment, aproape 800 de participante.

Sub tema „Timeless over Trends”, conferința din acest an a explorat cum liderii și antreprenorii pot naviga prin rapiditatea schimbărilor din lumea de azi, integrând trendurile în mod sustenabil, fără a pierde din vedere valorile și principiile atemporale care stau la baza succesului pe termen lung. The Woman a adus sub aceeași cupolă mai mult de 40 de speakeri, peste 70 de parteneri și 35+ standuri expoziționale, multe emoții, inspirație, lecții de leadership și povești de viață și business.

Prima zi a evenimentului a fost deschisă de Teodora Mețiu, Public Speaker, cea care a moderat și panelul de business. Pe scena The Woman, a urcat Crina Ciocian, co-fondator și CEO The Woman, adresând bun-venit și mulțumiri participanților și tuturor celor implicați: „Am observat în ultimii ani o consolidare și o extindere a rețelelor suport pentru femeile interesate de dezvoltarea lor personală sau profesională și cred că acest trend va continua, oferind astfel acces mai facil la finanțare, resurse educaționale și oportunități de networking.”

Dr. Constantin Stan, chirurg plastician și fondatorul Cronos Med a urcat pe scena The Woman, abordând conceptul de Timeless Beauty: „În momentul în care faceți un pas către schimbările corporale, sa păstrați în gând faptul că cele mai importante sunt cele la nivel mental. Trendurile vă fac mereu să vă întoarceți la frumusețea clasică.”

Primul panel al zilei, a fost deschis de discuția Teodorei Mețiu cu 4 femei reprezentate ale business-ului românesc: Laura Tudor – Director Agenție Bistrița Raiffeisen Bank, Laura Baldini – fondatoarea brandului cu același nume, Tereza Tranakas, fondator și CEO Oxygen și Nina Moldovan, President of the Board Winners First, Radisson Blu Cluj-Napoca.

Printre ideile împărtășite:

Mia Laura Tudor: „Ne alegem partenerii nu doar după cifre, ci după persoană; analizăm antreprenorul prin prisma caracterului lui și prin felul în care lucrează cu alți oameni.”

 Laura Baldini: „În pandemie ne-au scăzut în 3 luni cu 80% vânzările. Pandemia a fost de fapt piedica care ne-a ajutat să ne extindem.”

Nina Moldovan: „Oamenii sunt cei care creează și recreează business-uri.”

Tereza Tranakas: „Inteligența artificială este ce va eficientiza timpul oamenilor, astfel încât creativitatea va putea fi iar pusă pe primul loc.”

Zona de business a continuat cu un dialog între Miruna Tara-Lunga, Operations Supervisor Vivienne Westwood Group și Crina Ciocian: „Vivienne își cunoștea povestea mult, era foarte conectată cu ea. Succesul brandului se datorează autenticității ei și a structurii pe care a creat-o, cu produse în care credem toți.” – a declarat Miruna Tara-Lunga, pe scena The Woman.

Panelul de business s-a încheiat cu o altă discuție modetară de Teodora Mețiu, despre următorii pași în business.

Cristina Chiriac, fondator CONAF România și Flori de Ie: „În primul rând trebuie să vinzi calitate, și cred că brandurile care știu să cuantifice cererea pe piață cu economia au succes.”

Cristina Bâtlan, co-fondator Musette și Chanand: „Companiile dau faliment pentru că nu au ajuns să fie un brand. Când ți-ai format un brand, el nu mai pleacă, are o imagine întipărită în mintea clienților.”

Mariana Boiciuc, Senior Partner CITR: „Brandurile cameleon, care se adaptează cel mai ușor, rezistă cel mai bine.”

Panelul axat pe Life Design a fost deschis de Anca Dinu, Professional events host, iar primele sale invitate au fost Ileana Badiu și Ana Bitu, co-fondatoarele Superage, care au vorbit pe scena The Woman despre proiectul lor:

Ana Bitu: „Nu ne mai regăseam în societate și lumea punea etichete, atunci când am făcut 40 de ani, iar noi pur și simplu nu am avut chef să le alimentăm. Am decis să dăm un rebranding menopauzei.”

Ileana Badiu: „Cred că trebuie să trăim la superlativul vârstei pe care o avem.”

Panelul a continuat cu un dialog elegant între Raluca Anton, doctor în psihologie, și Andreea Berecleanu: „Pentru mine, timeless înseamnă valori atemporale. Iar sensul meu este familia. Este o dependență pe care mi-o doresc.”, conchide Andreea Berecleanu.

Geta Ungurean a urcat pe scenă, vorbind despre cea mai importantă întâlnire: „Trăiesc povestea vieții mele de 14 ani, de când am început să organizez evenimente. Este important să vedem oportunitățile care vin spre noi şi dacă nu vin, să ni le creem. Nu e niciodată prea târziu să ne dăm întâlnire cu noi înşine. E cea mai importantă întâlnire din viața noastră!”

Anda Zota, arhitect și editor-in-chief Igloo și Sandra Gătejeanu-Gheorghe, Consulul general al României la Barcelona, au deschis cel de-al treilea panel: Lifestyle.

Anda Zota: „Arhitectura trebuie simțită. Iar eleganța, ea poate fi și a femeii, dar și a arhitecturii.”

„E normal să greșești. Important e să îți asumi greșelile. Cât despre eleganța de zi cu zi, putem să fim eleganți inclusiv prin a pune o față de masă la cina în familie, în loc de a mânca în fața televizorului.” –  adaugă Sandra Gătejeanu-Gheorghe

Mirela Retegan a susținut prezentarea ”Today, Here, Now”, iar în stilul caracteristic a ridicat sala în picioare. „Mi-am dat seama că nu există nimic mai frumos decât să fi ghid pentru un copil.”– a adăugat Mirela.

Ultimul dialog pe scena The Woman 2024 le-a adus împreună pe Ioana Botezan, Creative Voice Artist și Alina Eremia. „Muzica oglindeşte mult ce se întâmplă în societate. Muzica vine şi completează ce se întâmplă în viața noastră.” – a mărturisit Alina.

Următoarele două zile, The Woman a continuat la Muzeul de Artă Cluj-Napoca, cu Galeria de Stil și paneluri de business, branding, marketing și fashion și în alte locații de interes din oraș pentru experinețe din zona de lifestyle.

Următoarea ediție The Woman are loc în 2025, între 27-29 martie la Cluj-Napoca, continuând misiunea brandului de a susține leadershipul feminin și de a aduce împreună femei care fac performanța în domeniile din care fac parte.

Partenerii care susțin acest eveniment, care au înțeles misiunea The Woman și sprijină leadershipul feminin sunt:

Parteneri principali: Mercedes Benz by ATP Motors – Partener de mobilitate, Raiffeisen Bank, Tudor Tailor, Meron – official coffee partner, Meron Bakery, ECCO

Susținători: Cronos Med, Clinica Aesthetica, Clinica Dermavision, my geisha, Neoteric Lifestyle, Nashi Argan, Ikonik, Vodnar Beauty Lounge, 18 Gym, Osea și Georgiana Gogolan, La Vie en Rose Iron Mountain, Oxygen, Grădinița Hand in Hand Montessori, Nail Bar, La Terre, Bright Skin, PFG Finance, Allu, de la Ferma cu Omenie, Sucre, Frances Dresses, Aqua Carpatica, TelePerformance, Laura Baldini, Porsche Engineering România, Expert Travel, Chiriță și Asociații, La Vie en Rose, MAD Shoes, Zamsee, pentru EA, Bombshell Beauty Clinique, Create Beauty Distribution, Scars by Mara Popa, Femieko, Qubiz, The Inner, Rotbasan & Co, WinWin.fit, Salad Master,  Vitamin Aqua, Be Well Store, Luna9, SCARS, Bijuterii FIG LILOU, Zaliari, Carel woodworks, CITR, Bioderma, Sole, Tepaso, Vibre Hotel, Regivero, Ekseption, Concepto, Chanand, Romanian Wood

Parteneri de comunicare: Caracteristic, Transilvania Business, Oxygen, BunăDimineața.ro, Mamprenoare, Antreprenoare.ro, CONAF România, Women in Tech Cluj, Clujul Copiilor, The Inner, BBM Cluj, Galeria de Stil

Posted in Evenimente