Category: Evenimente

noiembrie 16th, 2022 by Ovidiu

Presa online din Timișoara este în continuă dezvoltare, la fel și orașul din vest ce este capitala Banatului, un oraș iubit de toată țara.

Luna aceasta a fost lansat site-ul de știri din Banat, Stiri din Timișoara, din dorința de a oferi cetățenilor din Timișoara cele mai importante știri ale orașului.

Cititorii o să afle ce s-a întâmplat, ce se întâmplă acum, ce urmează să se întâmple în Timișoara.

Pentru mediul de afaceri din Timișoara și nu numai, o să fie un canal de comunicare eficient, fără prea multe costuri.

Oricine are ceva de transmis în Timișoara, oricând poate să trimită un e-mail la info@stiridintimisoara.ro

Suntem la început de drum, cine vrea să facă parte din echipă, să devină colaborator al site-ului, ne poate scrie.

Împreună construim viitorul!

Posted in Evenimente Tagged with:

Spumanteria
octombrie 30th, 2022 by dcraft

Nu este ușor să organizezi un eveniment cu stil, dar cu o planificare și un know-how corect, este posibil. Iată câteva considerații cheie de care trebuie să țineți cont:

1. Definiți obiectivul evenimentului dumneavoastră! Ce doriți să obțineți? Doriți să creșteți gradul de conștientizare a mărcii sau să faceți vânzări?

2. Definiți-vă publicul! Cine va participa la evenimentul dumneavoastră? Sunt clienți sau potențiali clienți? La câți participanți vă așteptați? Aceste informații vă vor ajuta să alegeți furnizorii care se potrivesc cu tema și obiectivele evenimentului dumneavoastră.

3. Alegeți furnizorii potriviți! În primul rând, decideți dacă veți angaja freelanceri sau veți angaja o companie specializată în acest tip de muncă. Apoi, gândește-te la ce tip de divertisment s-ar potrivi cel mai bine publicului și temei tale; de exemplu, dacă firma ta este specializată în servicii de dezvoltare de software pentru startup-uri, atunci poate că un DJ ar fi mai potrivit decât un magician.

4. Personalizați-vă și încântați-vă invitații! Știm cu toții cât de uimitor ne simțim atunci când cineva se dă peste cap pentru a ne face să ne simțim speciali.

Alegeți un loc de desfășurare care se potrivește cu tema evenimentului și care vă reprezintă brandul

Locurile de desfășurare sunt importante. Sunt primul lucru pe care îl văd invitații dumneavoastră și pot da tonul întregului eveniment.

Deci, cum alegeți un loc de desfășurare care să se potrivească temei evenimentului dumneavoastră și să vă reprezinte marca? Iată câteva sfaturi:

Gândiți-vă la ce tip de locație va comunica cel mai bine marca dvs. Dacă organizați un eveniment pentru o companie de comerț electronic, poate că închirierea unui spațiu de depozitare ar ajuta la comunicarea faptului că sunteți modern, orientat spre tehnologie și inovator.

Dacă este posibil, rezervați ceva unic. Nimic nu se compară cu organizarea unui eveniment într-un spațiu pe care oamenii nu l-au mai văzut până acum pentru a-l face cu adevărat memorabil. Și dacă este suficient de unic, pot exista și alte beneficii – cum ar fi posibilitatea de a face fotografii într-un mod nou sau de a avea o poveste în spatele motivului pentru care ați ales acea locație!

Încercați ceva nou!

Atunci când planificați un eveniment, este ușor să vă blocați în rutină și să rămâneți la același lucru vechi. Dar acest lucru poate deveni plictisitor și previzibil pentru participanți, așa că de ce să nu încercați ceva nou? Iată o idee pentru evenimente care ies din comun:

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a organiza un eveniment cu stil, nu căutați mai departe de barul mobil – un bar mobil popular care vă permite să vă serviți băuturile în aproape orice locație.

Barul mobil este perfect pentru toate tipurile de evenimente speciale, inclusiv evenimente corporative și multe altele. De asemenea, este excelent pentru orice ocazie în care trebuie să instalați un bar temporar într-un loc care nu are unul!

Barul mobil este complet dotat cu toate ingredientele și echipamentele necesare pentru a pregăti cocktailuri delicioase și alte băuturi pentru invitații dvs. Cea mai bună parte? Puteți alege dintr-o mare variatate de băuturi.

O petrecere cu stil este o petrecere cu Prosecco

O petrecere cu bar Prosecco Vintage este amestecul perfect de lux, vibrație și distracție. O combinație pe care invitații dvs. nu o vor uita niciodată. Este genul de petrecere pe care vrei să o organizezi iar și iar!

Puteți avea totul cu barul Vintage Spumanteria

Barul vintage învie atmosfera retro devenind rapid atracția orcărui eveniment și un photo corner de excepție care se remarcă prin design-ul deosebit. Barul mobil este sub forma unei mașini din anii 70 și reprezintă cea mai completă soluție de bar outdoor, (sau indoor în funcție de spațiul de acces) pentru orice tip de eveniment.

Băuturile de care te poți bucura la Spumanteria Vintage includ frizzante draft, Prosecco / Cava sau Șampanie la sticlă și cocktailurile deja consacrate: Hugo Spritz și Aperitif Spritz sau aceleași băuturi și în varianta fără alcool.

Posted in Evenimente

septembrie 15th, 2022 by Ovidiu

Sunt momente când un fotograf nu ar trebui să atragă atenția. Acesta este cazul unui fotograf nuntă. Pentru că cele mai autentice și naturale fotografii de nuntă sunt atunci când nu realizezi că ești fotografiat. În calitate de fotograf de nuntă, acesta monitorizează în mod constant tot ceea ce se întâmplă și, prin urmare, poate surprinde toate momentele mari și mici ale nunții tale. Și apoi este fotografierea cuplului. S-au dus zilele în care trebuia să pozezi în fața unui copac și să arunci priviri de adorație unul către altul. Este mult mai mult decât să fii pus în fața unui fundal grozav și să faci o poză. Pentru a obține fotografii de nuntă pline de viață și naturale, este important să captezi emoțiile. Dar aceste emoții trebuie să fie reale și autentice. Nu ești actor și nu poți râde la apăsarea unui buton. Acest lucru poate fi obținut doar de un fotograf nuntă cu ajutorul camerei sale.

Fotograf nuntă pentru imagini cât mai naturale

Pentru imagini naturale ai nevoie de un fotograf nuntă care știe ce să facă. Ai nevoie de un fotograf care să te îndrume, în care poți avea încredere și, foarte important, cu care tu, ca cuplu să te simți confortabil. Fotografia cuplului de miri ar trebui să fie distractivă. Nu trebuie să pozezi tensionat. Un fotograf nuntă știe ce să facă pentru ca tu să ai un sentiment bun în fața camerei și astfel să pari autentic. Acest lucru transformă imaginile normale în fotografii de nuntă naturale. Cele mai frumoase și naturale fotografii de nuntă nu au niciun folos dacă procesarea imaginii nu se potrivește. Poate ai văzut fotografii de nuntă în care procesarea imaginii a fost exagerată. Fie există prea multă culoare în imagini, fie culorile sunt mult prea strălucitoare și, prin urmare, arată total nenatural. Pentru fotografiile de nuntă naturale, este nevoie și de procesare naturală a imaginii. 

Posted in Evenimente

septembrie 14th, 2022 by dwf

Împlinirea vârstei de 1 an este un moment deosebit pentru părinți și un prag important pentru copilaș, care devine mai independent și totodată mai pretențios. Prin urmare, ce i-ai putea oferi cadou unui prunc, astfel încât acesta să nu se plictisească imediat, să nu se accidenteze sau să strice obiectul primit? În magazine, vei găsi, cu siguranță, multe produse recomandate, dar nu toate reprezintă o alegere potrivită și sigură.

Iată câteva idei de cadouri inspirate pe care le poți oferi unui copil care împlinește 1 an. Poți alege un produs din lista recomandată de noi sau, pornind de la ea, poți găsi chiar tu un dar potrivit cu nevoile și dorințele celui mic.

1. Jucării

Cele mai apreciate cadouri vor fi, cu siguranță, jucăriile. Dar care sunt potrivite pentru un copil care tocmai a împlinit 1 an? Atunci când analizezi diverse jucării pentru bebeluși, important este să te asiguri că produsul cumpărat respectă anumite criterii de calitate, că este rezistent și adecvat pentru vârsta sărbătoritului. Poți alege unul dintre produsele de mai jos:

 • mașinuță;
 • păpușă;
 • set de construit;
 • carte de colorat;
 • carte muzicală;
 • plastilină;

2. Haine

Hăinuțele sunt un cadou practic și totodată de interes pentru cel mic, dacă sunt în culorile sale preferate sau sunt imprimate cu eroii îndrăgiți din desenele animate. Dacă vrei să cumperi îmbrăcăminte sau încălțăminte, trebuie să investești în materiale de calitate, confortabile și rezistente, dar care să fie totodată ușor de spălat și de călcat. La vârsta asta, copiii se murdăresc foarte repede și au mereu nevoie de schimburi noi. 

Înainte să cumperi, ar fi bine să discuți cu părinții celui mic, să te asiguri că vei alege măsura potrivită. Chiar dacă pe eticheta hainelor scrie vârsta și dimensiunea, unii copii sunt mai dezvoltați decât alții și atunci au nevoie de haine cu câteva măsuri mai mari. O altă soluție ar fi să alegi din start un produs destinat unui copil de 1 an și jumătate, spre exemplu, ca să ai siguranța că i se va potrivi pe viitor. Copiii cresc repede și chiar dacă nu se pot bucura de la bun început de hainele primite, le vor putea folosi peste câteva luni.

3. Cadouri practice

În funcție de bugetul disponibil, poți alege și cadouri practice, e adevărat, puțin mai scumpe, dar care vor fi apreciate de părinți (îi ajută să facă unele economii). Astfel, produsul oferit nu va fi doar o surpriză plăcută pentru copil, ci și un ajutor însemnat pentru familia lui. Spre exemplu, poți dărui unul din următoarele produse:

 • bicicletă;
 • trotinetă;
 • cărucior pliabil;
 • pat pliabil pentru voiaj;
 • țarc de joacă;
 • trambulină;
 • leagăn sau tobogan pentru curte;
 • piscină gonflabilă;

Desigur, lista nu se limitează la acestea și poate fi completată cu multe alte obiecte utile unei familii care are copil mic. Înainte să faci o investiție de acest fel, asigură-te că părinții au cu adevărat nevoie de acel produs și că vor dori să-l folosească.

În concluzie, îți poți face o listă lungă cu idei de cadouri pentru un copil de 1 an, pornind de la recomandările noastre. Nu uita să ții cont de nevoile familiei, de preferințele celui mic și de bugetul de care dispui. Indiferent ce produs vei alege în final, nu te grăbi să-l cumperi; analizează-l cu atenție și verifică dacă este de calitate, rezistent și sigur pentru micuțul care îl va folosi și abia apoi achiziționează-l!

Posted in Evenimente

Motive pentru care să-ți organizezi nunta într-un cort pentru evenimente
august 29th, 2022 by Popescu Alex

Ai cerut-o în căsătorie, a spus „DA!”, aţi făcut şi petrecerea de logodnă, aşa că începeţi deja să vă gândiţi la marele eveniment din viaţa voastră: nunta. Dacă nu vrei să depinzi de restaurante şi de programul lor extrem de încărcat după pandemia de COVID-19 şi să fii ceva mai relaxat în privinţa nunţii ar fi bine să te gândeşti la nunta într-un cort pentru evenimente. La cort ai mai multă flexibilitate, ai spaţiu că doreşti pentru invitaţi şi cel mai important, poţi să îţi organizezi o nuntă aşa cum ai visat.

Corturile de evenimente pentru nuntă se amplasează oriunde doreşti, nu depinzi de locaţii fixe, poţi să faci nunta într-un cadru de basm, pe malul unei ape, aproape de o pădure, într-o grădină. Tu doar spui unde vrei să fie amplasat cortul de evenimente şi de restul se ocupă cei care vor organiza nunta ta.

Alege cortul pentru nuntă în funcție de numărul invitaților!

Nunţile la cort pot avea oricât de mulţi invitaţi. Cortul poate fi dimensionat în funcţie de numărul de invitaţi, poţi avea şi 300 dacă doreşti, spaţiul e mult mai mare în interiorul cortului. Invitaţii vor avea spaţiu suficient să se distreze şi să se simtă bine şi toată lumea va fi mulţumită.

Nu te mai stresezi pentru faptul că restaurantele nu îţi oferă o dată care să te avantajeze. Nunta la cort o organizezi când vrei tu, poţi să amplasezi cortul oricând într-o anumită locaţie, depinzi doar de vreme. E bine să ai nuntă la cort primăvara, vara sau chiar la început de toamnă ca să fie totuşi mai cald şi să ai o atmosferă perfectă.

Vei avea cununia religioasă şi civilă în acelaşi loc, nu vei mai alerga dintr-un loc în altul, invitaţii vor fi mulţumiţi că nu se vor mai stresa pentru că vor întârzia la unul dintre evenimentele importante ale zilei. Chiar dacă obiceiurile vechi presupun o mulțime de drumuri în timpul zilei, tinerii nu-și mai doresc să depună atât de mult efort în ziua marelui eveniment. O petrecere frumoasă, pe gustul lor, care cuprinde doar momente pe care mirii le îndrăgesc poate reprezenta nunta ideală în 2022.

Tu alegi când începe nunta, când se termină, nu mai depinzi de programul strict al restaurantelor şi de orele respectate în respectiva locaţie. Dacă vrei poţi avea petrecerea de nuntă care ţine până a doua zi seara, e doar alegerea ta.

Flexibilitate în alegerea decorațiunilor și a tematicii evenimentului

Tot tu alegi cromatica şi tematica, designul interior, exterior pentru nuntă la cort. Nu mai depinzi de ce poate oferi un restaurant, de ce te lasă să faci un patron de restaurant în interior. Ai libertate totală, poţi să îţi pui creativitatea la treabă şi să ceri echipei care organizează nunta absolut orice.

Cu o nuntă organizată la cort te foloseşti de intensitatea luminii mai bine, îţi poţi pune în cort, în jurul lui ce lumini vrei tu, nu mai depinzi de instalaţiile de la restaurant. Ai jocuri de lumini excelente, o atmosferă perfectă şi tot ce îţi trebuie ca să te simţi excelent pe toată durata petrecerii.

Plus că ai fotografii frumoase şi mai interesante dacă îţi faci nuntă la cort. Fotograful nu se va deplasa dintr-o locaţie în alta, vei avea un peisaj superb şi vei putea să ai la final un album foto special. Toate pozele de la nuntă la cort vor fi adevărate opere de artă dacă alegi cu grijă un cadru de basm pentru amplasarea cortului.

Nunţile la cort vor fi originale, te vei diferenţia cu siguranţă de restul mirilor care şi-au organizat nunţile tot la restaurant, la un centru de evenimente. Până la urmă asta îţi doreşti, să ai o nuntă diferită şi unică şi toată lumea să fie impresionată de alegerile tale.

Cortul va proteja invitaţii de orice fel de intemperii, poţi monta scene mari şi mici în el, chiar şi un ring de dans, instalaţii de sonorizare moderne, sisteme de aerisire, climatizare. Nunta la cort rămâne cea mai bună alegere în 2022 şi îţi va oferi ţie şi invitaţilor tăi o experienţă de cinci stele, costurile vor fi poate ceva mai mari, dar va merita fiecare bănuţ.

Şi nu uita: cu nunta la cort vei avea amintiri frumoase pe care nu le vei uita prea curând, la fel şi invitaţii tăi. Găseşte o firmă care se ocupă de organizarea nunţilor la cort, comandă cortul pentru evenimente dorit, organizează totul ca la carte şi te vei bucura de o nuntă ca-n poveşti cu o investiţie nu foarte mare. Nunta într-un cort pentru evenimente e cea mai bună soluţie pentru nunta perfectă, indiferent de numărul de invitaţi şi de pretenţii.

Posted in Evenimente

august 19th, 2022 by Calugaru Ovidiu - Marius

Reprezentantele sexului frumos, și mai nou și unii barbați, sunt mereu în căutarea acelor produse eficiente atunci când vine vorba despre îndepărtarea părului nedorit de pe anumite porțiuni ale corpului. Ceara de epilat este o alegere foarte populară, pentru că durează în jur de trei săptămâni, dar din păcate este o metodă care implică destul de multă durere. Prin urmare, este și normal să cauți și alte alternative, la fel de eficiente, dar mult mai puțin dureroase.

Preferata egiptencelor

Femeile Egiptului antic aveau o metodă foarte bună care le ajuta să scape de părul nedorit pentru o perioadă îndelungată, și nici durerea nu era chiar atât de mare. Aceasta presupunea folosirea de pasta de zahar, si care a revenit în atenția celor interesați. În urma folosirii ei, pielea rămâne fină și catifelată chiar și șase săptămâni, ceea ce este pur și simplu perfect.

Pastă naturală

Spre deosebire de ceară, în acest caz avem de a face cu o pastă naturală, alcătuită doar din zahăr, zeamă de lămâie, apă. Acestea se amestecă până în momentul în care capătă consistența unui gel, se aplică pe zonele dorite și apoi se îndepărtează în sensul creșterii firelor de păr, care sunt smulse din rădăcină. De asemenea, rezidurile rămase pe piele sunt ușor de îndepărtat, deoarece toate produsele folosite la fabricarea ei sunt solubile în apă. Este una dintre cele mai simple metode, deoarece nu presupune folosirea unui încălzitor sau a unui decantor.

Nu folosi dacă ai pielea iritată

Ca și în cazul cerii, epilarea cu pastă de zahăr trebuie evitată dacă ai răni deschise pe piele, iritații sau doar ce ai revenit de la plajă.

Avantajele pastei de zahăr

Există mai multe avantaje ale acestui produs, pe care ți le vom detalia și noi, în rândurile de mai jos.

Produs complet natural

După cum ai citit mai sus, este un produs complet natural, ceea ce înseamnă că atunci când este aplicat în mod corect, nu ar trebui să aibă niciun fel de efect advers nedorit.

Mult mai puțină durere

Nu mai este nevoie să detaliem faptul că folosirea de ceară de epilat, deși eficientă, vine însoțită și cu destul de multă durere. Aceasta este cu mult redusă în intensitate atunci când se folosește pasta de zahăr, pentru că nu se prinde de piele, ci de firul de păr. Recunoaște, deja sună mult mai bine, nu?

Fără păr rupt sau fire crescute pe sub piele

În cazul epilării cu ceară, în jur de 25, chiar 35% dintre fire se rup sau cresc pe sub piele. Această problemă nu mai este prezentă în cazul epilării cu pasta de zahăr, ceea ce este un avantaj chiar important.     

Fără iritații și probleme cutanate

Specialiștii sunt de părere că această metodă te ferește de neplăcutele iritații sau alte afecțiuni cutanate. Este ideal de folosit pentru orice tip de piele, chiar și cea cu varices au foarte sensibilă. Trebuie doar să ai grijă să respecți întocmai recomandările producătorilor trecute pe ambalaj, și totul va fi mult mai simplu. Dacă ai unele probleme sau ți-e teamă să nu greșești, poți oricând apela la un salon de cosmetică, iar specialiștii de aici îți vor veni imediat în ajutor.

Pentru orice suprafață a corpului

Pasta de zahăr se pretează să fie folosită cu același succes pe orice suprafață a corpului. Nu contează că o vrei pentru a scăpa de părul în exces de pe picioare, axilă, zona inghinală, față, mâini, spate, este pur și simplu perfectă, și toată lumea care a încercatat-o nu a avut ce reproșuri să-i facă. Încearcă și tu și te vei convinge că ai găsit metoda perfectă de a scăpa de părul nedorit, simplu, rapid și fără atât de multă durere!

Posted in Divertisment, Evenimente

Hrană Pentru Animale Pro
iunie 27th, 2022 by Veronica Anca

Avem o listă de produse specializate pentru animale si pentru toate gusturile. Avem o multitudine de produse pro, adica cea mai buna hrană pentru animalul dvs. de companie. Un magazin cu hrană perfectă pentru pisici, câini și păsări.

Un magazin online cu hrană pentru animale cu toate gusturile. Distribuim hrană pentru toate gusturile animalelor, câini și pisici, precum și alte produse comestibile in toate localitatile din Romania. Nu este doar un loc pentru a vedea fotografiile preferate de animale de companie ci un loc minunat pentru a le vedea fericite. Pentru animale garanteaza noilor clienti oferirea unor produse de calitate.

Oferim o hrană completă pentru câinii adulți, cu un gust delicios datorită ingredientelor, vitaminelor și mineralelor atent alese, care oferă nutrienții necesari organismului, dar și cu Omega 3 pentru o blană strălucitoare și sănătoasă.

Căutați un nou magazin pentru animale de companie?

Siguranța animalelor de companie este pasiunea noastră! Vindem produse de calitate pentru animalelor de companie din 1999 și am devenit o mare afacere online. Produsele noastre sunt concepute pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să-și mențină animalele sănătoase, fericite și sigure. Poți alege dintr-o gamă largă de produse care te vor ajuta să menții sănătatea și siguranța animalului tău.

Dacă doriți să îmbunătățiți sănătatea și siguranța animalelor dvs. de companie, atunci trebuie să știți cum să alegeți produsul potrivit pentru ele. De aceea am creat Siguranța animalelor de companie – un loc unde poți găsi tot ce trebuie să știi despre îngrijirea animalelor de companie la un preț accesibil! Descoperiti hrană de calitate pentru pisici, prețurile au scăzut în mod semnificativ. Purina Gourmet, Gold Mousse cu Vită este o hrană organizată după specialități din grupul animalelor care iau parte la activități sportive, joacă, relaxare și le feresc de migrene. 

Produsele noastre pot fi găsite în centrele de instruire pentru câini, în magazinele de animale de companie, precum și online. Suntem aici oferind cea mai bună marcă de hrană pentru animale de companie din lume! Suntem aici pentru a ajuta animalele de companie să își atingă potențialul maxim, oferindu-le planuri nutriționale personalizate, care să le satisfacă nevoile. Poți economisi mulți bani alegând Purina, Royal Canin în detrimentul altor mărci!

Noi oferim diferite opțiuni de aromă, care sunt adaptate la nevoile dumneavoastră specifice, astfel încât să puteți găsi întotdeauna exact ceea ce aveți nevoie pentru a hrăni puiul atunci când doriți. În plus, ne asigurăm că includem numai ingrediente naturale, astfel încât să nu trebuiască să vă faceți griji că ar fi dăunător pentru ele. Nu ratați această oportunitate si vizitati magazinul nostru online de curand lansat.

Posted in Evenimente, Mancare/Restaurante, Sanatate, Societate, Uncategorized Tagged with: , , , , , ,

bacsis-dealer-casino
iunie 19th, 2022 by Author

Bacșișul este o parte integrantă din cultura unui jucător de casino. Chiar dacă în cazinourile de la noi din țară practica nu este atât de curentă, în Las Vegas bacșișul este o artă care merită câteva lămuriri. Trebuie să oferim întotdeauna un bacșiș unui dealer de casino?  Cât se da bacsis unui dealer de casino?

Înainte de toate trebuie să lămurim un lucru: bacșișul nu este o obligație pentru jucător. Chiar dacă unii dealeri pot fi mai insistenți și ar putea încerca să îți forțeze mâna, nu ești deloc obligat să îi lași ceva. Cu toate acestea, bacșișul reprezintă o modalitate de a spune „Mulțumesc” atunci când câștigi o anumită sumă importantă, face parte din joc. Este o formă de politețe vis-à-vis de dealerul de casino.

Într-un casino online, nu se obișnuiește să se lase bacșis atât de des ca și în cele offline. Dacă îți dorești experiența unui joc cu dealer live, chiar și în online, încearcă Gets Bet casino și bucură-te de aceeași experiență.

În funcție de jocul ales, specialiștii recomandă să lași un anumit procent din miza inițială:

La Ruletă, dacă câștigi un număr se obișnuiește să lași 1/35 din câștig;

La BlackJack nu este nevoie să lași un bacșiș ori de câte ori câștigi deoarece riști să rămâi fără bani rapid. Dacă mizezi spre exemplu 10 euro, oferă 1euro sau 2 euro la 2-3 partide de BlackJack spre exemplu;

La Craps sau la Baccara, în funcție de câștig, lasă un bacșiș mic din când în când;

La Poker Texas Hold’em, situația variază în funcție de cash game sau în funcție de turneu. La cash game este de apreciat să lași bacșiș câțiva dolari mai ales dacă ai parte de un câștig mare. În turneu vei fi întrebat dacă vrei să lași bacșiș crupierilor. În general, poți lăsa bacșiș dacă vrei, câțiva dolari.

Dacă ești jucător tu vei lua decizia dacă vei lăsa sau nu bacșiș unui dealer de casino. Însă, ținând cont de faptul că un dealer de casino nu are un salariu foarte mare ar fi bine să îi oferi un mic bacșiș, asta dacă ai și tu posibilitatea, bineînțeles. Nimeni nu te poate obliga să oferi bacșiș unui dealer sau unui crupier neplăcut. Însă, dacă pe tot parcursul jocului s-a dovedit a fi prietenos și amabil, îl poți recompensa cu un bacșiș simbolic.

Nu este o regulă cu privire la suma care trebuie oferită. Dar, dacă pariezi mai mult de 25 RON spre exemplu, poți oferi în jur de 5GBP unui dealer, mai ales dacă jocul tău s-a bucurat de succes.

Care este cel mai potrivit moment de a-i oferi bacșiș unui dealer?

Un dealer te poate ajuta să înțelegi mai bine jocul și să iei cele mai bune decizii. Așadar, dacă a reușit să te învețe ceva, nu ar trebui să eziți să îi oferi bacșiș. De multe ori s-a întâmplat ca un dealer live să dea un sfat unui jucător și acesta să reușească să realizeze un câștig mai mult decât generos.

Mai poți oferi bacșiș unui dealer atunci când ai câștigat. Dacă la o masă de Poker se ajunge până la Heads Up și un jucător reușește să câștige toate jetoanele și un premiu potential mai mult decât generos, atunci dealerul merită și el un bacșiș.

Posted in Divertisment, Evenimente, Financiar

casatorie pe mare
iunie 1st, 2022 by ramona

Nunta reprezinta un eveniment cu o incarcatura emotionala puternica, unde doi oameni care se iubesc pasesc fericiti si increzatori in viata de familie. In ultimii ani, tot mai multe cupluri au simtit nevoia de noutate, de a face ceva special, astfel ca s-au orientat spre o petrecere pe iaht. 

Daca si tu te afli in aceasta categorie si urmeaza sa organizezi o casatorie pe mare cu ajutorul specialistilor de la dapemare.ro, probabil ai multe intrebari fara raspuns in acest sens. Acest lucru se intampla pentru ca o astfel de nunta nu se intampla prea des, iar etapele sunt diferite fata de cele de la o petrecere traditionala. 

La nunta clasica, toata lumea stie cand se serveste mancarea, cand vine tortul, cand urmeaza dansul mirilor, cand se arunca buchetul etc. Insa, cand vine vorba de o casatorie altfel, cum este cea pe mare, nu foarte multi oameni te pot ajuta cu un sfat, pentru ca nu au avut acest tip de experienta. O mare nedumerire care apare in cazul unei petreceri pe iaht este reprezentata de traditii – viitorii miri nu stiu daca sa pastreze sau nu obiceiurile, la fel ca in cazul unei nunti clasice. 

Arunci sau nu buchetul?

Aceasta intrebare este pe buzele tuturor, atunci cand vorbim despre o casatorie pe mare. Ei bine, trebuie sa stii ca nu exista un raspuns universal valabil pentru toate evenimentele. Este indicat ca fiecare cuplu sa discute despre acest aspect si sa stabileasca de la inceput care sunt traditiile pe care le vor pastra, daca acestea exista.

In cazul in care te hotarasti sa arunci buchetul, trebuie sa faci acest lucru din placere, fara sa te simti constransa sau obligata. Obiceiurile au partea lor de frumusete, aduc aminte de origini si de aceea este bine sa fie puse in practica cu inima deschisa. 

In functie de mentalitatea fiecaruia, acest obicei poate fi perceput ca fiind unul frumos sau, din contra, ca pe o activitate invechita. Oricare ar fi parerea ta, fa ce iti spune inima, intrucat, la aceasta casatorie pe mare, totul trebuie sa te multumeasca, de la vestimentatie, decoratiuni, mancare pana la traditiile pe care le pastrezi sau nu. 

Dansul mirilor

La fel ca aruncatul buchetului, dansul mirilor este, pentru multi oameni, o etapa importanta a nuntii. Acesta este un moment plin de emotii si bucurii, in care cuplul fericit isi exprima, prin prisma dansului, sentimentele si trairile intense. 

Insa, daca nu rezonati neaparat cu acest tip de traditie, puteti alege ca la aceasta casatorie pe mare sa inlocuiti dansul mirilor cu un dans al tuturor invitatilor. Decizia va apartine in totalitate si trebuie sa va asigurati ca sunteti 100% multumiti cu alegerile facute. 

Este important ca, la un eveniment atat de maret, sa faceti tot ce va sta in putinta pentru a fi cat mai fericiti si binedispusi. Starea voastra de spirit o va influenta si pe cea a invitatilor, iar cu siguranta va doriti ca atmosfera conturata sa fie cat mai placuta. 

Asadar, traditiile si obiceiurile nu ar trebui sa reprezinte un impediment, cu atat mai mult atunci cand vorbim despre o casatorie pe mare. O astfel de petrecere unica ofera atat de multe lucruri de care sa va bucurati, de la peisajul sublim la temperatura ideala si trebuie sa profitati la maximum de ele.

Fie ca vrei sau nu sa arunci buchetul, meriti sa ai parte de cea mai frumoasa nunta, exact pe placul tau. Alege sa organizezi o nunta pe iaht si bucura-te de avantajele pe care le are de oferit!

Posted in Evenimente

mai 9th, 2022 by dwf

Soare, flori, fluturi, zâmbete și multă dragoste în aer – acestea sunt ingredientele pentru o nuntă de vis în aer liber. Dacă toată viața ți-ai dorit un astfel de eveniment, cu o priveliște minunată și cu un apus de poveste, iată câteva sfaturi care te-ar putea ajuta să organizezi o nuntă în grădină, așa cum ai visat mereu.

Alege cu atenție sezonul

O nuntă în aer liber poate fi o idee nemaipomenită, însă, trebuie să te asiguri că sezonul este potrivit pentru un astfel de eveniment. Dacă îți dorești să te căsătorești primăvara, poți alege luna aprilie, pentru a te bucura în grădină de cireșii înfloriți. Însă, va trebui să iei în calcul temperaturile care sunt destul de scăzute în această perioadă a sezonului. 

În schimb, poți alege să îți organizezi nunta vara, într-o grădină cu piscină, unde invitații se pot relaxa chiar și seara după ce au dansat câteva ore.

Iar dacă îți dorești o nuntă în culorile arămii ale toamnei, poți alege să organizezi evenimentul la începutul lunii octombrie, când natura capătă nuanțe de galben și portocaliu.

Decorează grădina într-un stil original

Chiar dacă natura va oferi un plus de culoare și splendoare întregului decor, poți opta pentru câteva accesorii în plus, care să aducă o notă creativă. Spre exemplu, poți alege chiar obiecte de decor care au o anumită semnificație pentru tine și familia ta, cum ar fi câteva rame foto, pe care le poți agăța în copaci, pentru ca invitații să se fotografieze cu ele. De asemenea, poți cumpăra un candelabru vintage de la un târg de antichități, pe care îl poți agăța de ramura unui copac. 

Creează o atmosferă romantică 

Lumina poate să creeze o atmosferă extrem de romantică, așa că poți decora copacii cu ghirlande luminoase. De asemenea, poți delimita ringul de dans cu ajutorul unor felinare, pe care le poți fixa în iarbă. Iar pe mese poți așeza câte un sfeșnic pentru lumânări, care va oferi un plus de eleganță întregului decor.

Pe lângă lumini, poți să te ocupi în detaliu și de decorul meselor, alegând cele mai spectaculoase aranjamente florale. pe lângă decorațiuni, de pe mese nu ar trebui să lipsească mărturiile pentru invitați. iar pentru darul oferit de nuntași, poți alege plicuri de bani pentru nunți de la Indigo Cards.

Amenajează ringul de dans

Atunci când organizezi o nuntă în grădină, trebuie să te gândești și la pantofii invitaților tăi. De multe ori, pantofii stiletto nu sunt cea mai bună alegere pentru dansul pe iarbă, așa că le poți sugera invitatelor să își aducă o pereche de pantofi sport sau o pereche de balerini de rezervă. Însă, pentru ringul de dans, poți aduce câteva plăci din piatră, sau poți monta o folie din linoleum, care să creeze o suprafață plată, pe care invitații să poată dansa fără probleme.

Alege o firmă de catering potrivită

Pentru o nuntă în aer liber vei avea nevoie de o firmă de catering, specializată în astfel de evenimente. Tocmai de aceea, ar trebui să te interesezi în avans ce fel de preparate pot să livreze, ce meniu este mai potrivit pentru o nuntă în grădină și dacă se pot ocupa și de administrarea unui bar în aer liber. Avantajul unei nunți în grădină este faptul că meniul poate fi extrem de variat – de la alegerea unor aperitive sofisticate, până la servirea unui porcușor de lapte la proțap sau a unor preparate exotice.

Pregătește-te pentru vremea capricioasă

Atunci când organizezi o nuntă în aer liber trebuie să iei în calcul și schimbările de temperatură sau precipitațiile. Așa că ar fi indicat să pregătești câteva umbrele, pelerine de ploaie, tunuri de căldură sau evantaie, care să le ofere invitaților tot confortul necesar. De asemenea, poți chiar să creezi un cort în grădină, cu ajutorul unor prelate, sub care invitații s-ar putea adăposti, în cazul unei ploi de vară.

Dacă vei urma sfaturile oferite, vei reuși să organizezi o nuntă în grădină memorabilă, iar invitații se vor simți cu siguranță formidabil și vor aprecia fiecare moment. 

Posted in Evenimente