Category: Banci

septembrie 14th, 2022 by dwf

Creditele online sunt utile în situații diverse, în care avem nevoie de bani urgent. Poate fi vorba de probleme medicale, bani de studii sau pentru dezvoltare personală, călătorii, achiziții de bunuri etc. Spre deosebire de creditele bancare, care se obțin greu, creditele online se solicită online și fără multe proceduri. Dacă totul este în regulă, banii ajung rapid în contul tău. Instituțiile financiare nebancare (IFN-uri) se concentrează pe nevoia imediată a clientului, de aceea analiza documentelor și a cererii are loc rapid. Ca orice împrumut, și cel obținut online trebuie restituit. Valoarea sumei restituite este formată din banii împrumutați plus o anumită dobândă. Descoperă în continuare cum poți rambursa împrumutul acordat de un IFN.

Când se stabilesc condițiile de rambursare ale unui credit online?

Condițiile de rambursare ale unui credit online se stabilesc în momentul formulării contractului de creditare. De exemplu, la Viaconto rambursarea este detaliată în cererea de creditare. Completarea acesteia are loc după ce accesezi site-ul creditorului și completezi formularul cu datele personale și bancare solicitate. Pe lângă exprimarea acordului față de termenii și condițiile creditorului și a dorinței de a obține un credit, cererea conține și informații legate de valoarea împrumutului și termenul de rambursare. Astfel, când încarci documentele de identitate și bancare, deja știi care sunt condițiile de returnare ale împrumutului.

Când trebuie să returnezi împrumutul?

Fiecare IFN are propriul termen de rambursare a unui împrumut. De obicei, ai la dispoziție cel mult 30 de zile pentru a da banii înapoi sau poți alege plata în rate lunare. Termenul strâns are legătură cu valoarea creditului. IFN-urile acordă împrumuturi rapid, spre deosebire de bănci, dar valoarea acestora este relativ mică. Primul credit este limitat și de lipsa istoricului în relația cu creditorul. Pe măsură ce dovedești că ești bun platnic, poți solicita tot mai mulți bani. În acest mod, compania nu riscă să piardă sume mari în cazul unui client care nu plătește, iar solicitantul obține bani rapid, dacă dovedește că are un venit regulat și este de încredere.

Care sunt mijloacele de returnare a creditului online?

Odată ce ai deschis un cont de client pe site-ul IFN-ului, ai acces la informații despre creditul tău și la mijloacele de plată. Poți plăti suma datorată într-unul dintre conturile firmei cu ajutorul cardului bancar. Aceasta este cea mai rapidă metodă. Dacă plătești la casieria unei bănci, vei plăti comision. Ai la dispoziție și stațiile de plată Selfpay, care sunt utile și pentru plata altor facturi și impozite. De asemenea, poți înregistra cardul de debit pentru ca suma datorată să ajungă automat în contul creditorului, la data stabilită. 

Rezolvarea problemelor de rambursare a creditului

În cazul în care nu poți returna împrumutul la timp, creditorul îți oferă posibilitatea de a amâna împrumutul. Pentru a face acest lucru, trebuie să plătești 5% din valoarea sumei utilizate plus dobânda acumulată sau minim 50 de lei. În cazul în care nu amâni rambursarea și întârzii cu plata, ești penalizat cu 1,2% din suma restantă și nu ți se mai permite să faci cereri de credit. Neplata datoriei duce la agravarea viabilității creditului și la îngreunarea procedurilor de creditare cu alte entități financiare. Deseori, IFN-urile transferă datoriile neplătite unor terți, iar costurile de revendicare a neplății ajung în grija datornicului. 

Rambursarea anticipată

Multe IFN-uri permit rambursarea anticipată. Dacă ai posibilitatea de a returna banii înainte de termen, nu ezita. Scapi de grijă și economisești, pentru că returnezi doar valoarea sumei și dobânda acumulată până în acel moment. 

Rambursarea creditului online este responsabilitatea solicitantului, de aceea trebuie să ții cont de venituri și cheltuieli. IFN-urile îți oferă numeroase modalități de plată și chiar șansa de a amâna împrumutul. 

Posted in Banci

ianuarie 11th, 2022 by dwf

Uneori ne dorim lucruri pe care nu ni le permitem, de aceea căutăm noi metode de a obține bani rapid. Cea mai ușoară și mai rapidă metodă de a obține sumele de care ai nevoie este să apelezi la un credit. 

În ultimii ani, împrumutul online a câștigat atenția publicului, în special datorită faptului că reprezintă o metodă sigură de a accesa credite rapide și de a evita birocrația pe care sistemul bancar clasic o presupune. Descoperă cum să aplici sigur și rapid pentru un credit de împrumut online!

 1. Alege creditorul care ți se potrivește

Fie că vorbim despre o instituție bancară sau nebancară, ofertele care îți aduc acces la un credit online sunt foarte variate. Pentru a te hotărî care este creditorul care ți se potrivește, este necesar să te informezi cu atenție cu privire la toate ofertele disponibile, precum și la termenii și condițiile împrumutului. 

De asemenea, multe dintre ele sunt accesibile și persoanelor care au aplicat anterior pentru un credit bancar, însă au fost refuzate, cum ar fi cel disponibil pentru oricine, creditul rapid Viaconto.

 1. Alege suma de care ai nevoie

Al doilea pas pe care trebuie să-l urmezi este să alegi suma de care ai nevoie. Aceasta va reprezenta valoarea creditului pe care l-ai accesat de la instituția respectivă. 

Din acest punct de vedere, ofertele de credit diferă destul de mult de la o instituție la alta. Unele îți pot oferi sume mici pe termen scurt, pe când altele te pot finanța cu sume foarte mari, dar pe termen lung. 

 1. Completează cererea  de creditare

Unul dintre avantajele aplicării pentru un credit online constă în faptul că procedurile birocratice caracteristicile împrumuturilor sunt mult reduse. 

Cu toate acestea, atunci când aplici pentru un credit online, trebuie să completezi o cerere de creditare privitoare atât la nevoile tale personale, cât și la termenii și condițiile împrumutului. Semnarea cererii de creditare dovedește faptul că ai înțeles ce responsabilități îți aduce creditul pe care urmează să îl accesezi.

 1. Așteaptă ca cererea să fie aprobată

După ce ai semnat cererea de creditare și doar în cazul în care ai furnizat toate documentele necesare, tot ce trebuie să faci este să aștepți decizia creditorului. În general, această etapă durează foarte puțin timp, însă acest aspect diferă de la o instituție la alta.

După caz, vei fi anunțat printr-un SMS, apel telefonic sau prin intermediul unui e-mail dacă cererea ta pentru creditul de împrumut online a fost aprobată sau nu.

 1. Semnează contractul de creditare

În cazul în care ți s-a aprobat creditul, tot ce mai trebuie să faci este să semnezi contractul și apoi banii vor fi transferați în contul tău bancar în cel mai scurt timp, fără a fi nevoie să te deplasezi la sucursala bancară de care aparții. 

Bineînțeles, acest pas final presupune să fi oferit creditorului informațiile corecte ale IBAN-ului tău, astfel încât suma împrumutată să ajungă la tine. 

Cerințele obligatorii pentru a te putea califica în vederea cererii unui credit de împrumut online diferă de la o instituție la alta. În general, pentru a putea face o cerere de împrumut trebuie să:

 • – Ai vârsta minimă de 18 de ani și să fii rezident în România;
 • – Dispui de venituri periodice pentru a dovedi siguranța unui venit constant;
 • – Ai un cont bancar deschis în care îți va fi făcut viramentul valorii împrumutului.

Este mai simplu și mai rapid decât crezi să obții un credit online pentru nevoile sau dorințele tale. Cel mai important aspect este să te documentezi atent și să analizezi corespunzător ofertele creditorilor, astfel încât să te bucuri de beneficiile unui credit online.

Posted in Banci

ianuarie 11th, 2022 by dwf

Atunci când treci printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, un credit reprezintă cea mai bună soluție. Ai posibilitatea de a împrumuta de la o instituție bancară sau nebancară suma de bani necesară pentru rezolvarea problemelor, iar apoi îi vei returna sub formă de rate lunare, plătind și o anumită dobândă. Creditul reprezintă o variantă optimă și în momentul în care ai planuri de viitor, dar nu dispui de resurse pentru a le putea îndeplini. Fără îndoială, fiecare persoană apelează la un împrumut cel puțin o dată în viață. Totuși, tu știi câte tipuri de credite există și cum poți să-l alegi pe cel potrivit pentru tine? Află mai multe despre categoriile de împrumuturi ce pot fi accesate și ce particularități au acestea.

Câte tipuri de credite există

În general, primul lucru pe care trebuie să-l faci înainte de a solicita orice facilitate de creditare este analiza tipurilor de împrumut existente. Dacă ai nevoie rapid de o sumă mică de bani poți opta pentru creditul online Viaconto, în schimb pentru o valoare ridicată vei avea nevoie de un împrumut pentru nevoie personale. Indiferent de nevoile sau dorințele tale, este esențial să-ți cunoști opțiunile ca să poți lua cea mai bună decizie. Iată care sunt tipurile de credite pe care le poți alege:

 • – Credite de nevoi personale (de consum)

Aceste tipuri de împrumuturi sunt cel mai des întâlnite. Sumele obținute pot fi folosite pentru diferite cheltuieli personale care nu trebuie justificate. De exemplu, poate fi vorba de renovarea locuinței, achitarea unor datorii, acoperirea cheltuielilor neprevăzute etc. În categoria creditelor de consum intră și cele acordate pentru scopuri specifice, precum creditele auto, creditele pentru studii sau creditele medicale.

 • – Credite imobiliare

Sunt împrumuturi ipotecare acordate pentru cumpărarea ori construcția unei locuințe sau renovarea casei.

 • – Credite pentru refinanțare

Împrumuturile de acest tip sunt destinate plății altor obligații contractuale financiare. Astfel, poți să scapi de stresul administrării mai multor credite diferite și să le aduni pe toate într-unul singur, dar mai avantajos.

Cum poți să alegi creditul potrivit pentru tine

Provocările economice din ultima perioadă constituie pentru mulți o reală încercare din punct de vedere financiar. Din acest motiv, foarte multe persoane apelează la un împrumut. Însă, ca să te asiguri că găsești varianta de creditare potrivită nevoilor tale trebuie să ții cont de câteva aspecte importante:

 • – Efectuează o analiză foarte serioasă a nevoii tale de a contracta un anumit împrumut
 • – Analizează-ți veniturile actuale și încearcă să previzualizezi certitudinea acestora în următorii ani ca să stabilești suma pe acre o poți împrumuta și nivelul ratei pe care o poți achita lunar
 • – Determină ce tip de finanțare se potrivește mai bine nevoilor tale
 • – Consultă cu atenție ofertele mai multor instituții bancare și nebancare
 • – Ai în vedere dobânda, taxele și comisioanele ce trebuie achitate pentru a contracta respectivul credit
 • – Încearcă să alegi un împrumut în aceeași monedă în care îți încasezi salariul
 • – Împrumută doar suma pe care crezi că o poți rambursa
 • – Verifică ce documente trebuie să prezinți în vederea primirii unei oferte ferme din partea finanțatorilor.

Fie că ai în plan achiziția unei locuințe sau a unei mașini, fie că trebuie să rezolvi o problemă urgentă, contractarea unui credit înseamnă colacul tău de salvare din orice situație. Totuși, tipul creditelor variază în funcție de suma pe care intenționezi să o obții și perioada de timp în care te angajezi să o returnezi. Așadar, înainte de a lua o decizie în acest sens, ai grijă să te informezi cât mai bine și să iei o decizie care să te avantajeze.

Posted in Banci

credit de nevoi personale
mai 12th, 2021 by ramona

Un credit de nevoi personale, obtinut de la o entitate financiara clasica, precum o banca, sau apeland la o alternativa cum ar fi o institutie financiara nebancara – IFN –, reprezinta pentru foarte multi dintre romani modalitatea prin care isi pot duce la bun sfarsit planurile si ideile.

In general, un credit IFN este solicitat pe termen scurt sau mediu, iar sumele de bani care pot fi accesate sunt mai mici comparativ cu cele din ofertele institutiilor bancare. De exemplu, la Provident, împrumutul minim este de 500 de lei, iar cel maxim – de 20.000 de lei. Acest lucru inseamna, pe de o parte, ca un asemenea imprumut poate fi accesat si de persoane cu venituri mai mici sau medii.

Pe de alta parte, pentru a obtine un credit de nevoi personale acordat de o institutie financiara nebancara, precum Provident Financial Romania, trebuie sa indeplinesti conditii minime de eligibilitate. Un aspect notabil in acest sens este faptul ca Provident.ro, de exemplu, nu iti va cere giranti sau alte garantii .

Asadar, conditiile minime de eligibilitate in vederea obtinerii unui imprumut Provident presupun doar urmatoarele lucruri:

– sa ai cetatenie romana si varsta minima de 18 ani (impliniti);

– sa dispui de un venit stabil, dovedibil (adeverinta de salariu, talon de pensie, raport ANAF etc.);

– sa figurezi in cartea de identitate cu adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei;

– sa detii un numar de telefon valabil (in relatia cu institutia creditoare).

In ceea ce priveste motivele pentru care romanii apeleaza la un credit de nevoi personale de tip IFN, acestea variaza de la caz la caz. Cum fiecare imprumut are povestea si menirea lui, iata trei dintre cele frecvente motive de împrumut:

1. Renovarea locuintei

Fie ca vorbim de efectuarea unor mici imbunatatiri in casa sau de renovarea ori redecorarea completa a acesteia, investitiile in locuinta sunt unul dintre principalele motive pentru care romanii cu venituri mici si medii apeleaza la un credit de nevoi personale de tip IFN.

Pe langa renovarea balconului, a bucatariei, a dormitorului sau instalarea unei centrale termice, clientii Provident aleg un astfel de imprumut si pentru a-si zugravi casa sau a face imbunatatiri in gospodarie.

2. Pregatirea / calificarea profesionala

Inscrierea la studii, contra cost, pentru dobandirea unei meserii care sa genereze venituri pe viitor este, de asemenea, un alt motiv pentru care clientii Provident contracteaza un imprumut. Multi dintre acestia imprumuta o suma mica sau medie de bani pentru a urma cursuri de make-up artist, de frizer s.a.m.d., urmandu-si astfel visul.

3. Imbunatatirea calitatii vietii

Poate suna paradoxal ca sunt oameni care contracteaza credite pentru asta, dar, daca privim atent, multi dintre noi facem acest lucru. Fie ca vorbim despre a cumpara copiilor cele necesare pentru inceputul anului scolar, fie pentru a investi in scoala auto, fiecare astfel de pas reprezinta o modalitate de incluziune sociala. Iar Provident a facut din incluziunea sociala si financiara un crez. Indiferent de statutul social sau financiar, fiecare om isi doreste sa investească intr-un trai si un viitor mai bune.

Oricare ar fi povestea imprumutului tau, cu Provident rezolvi mai usor! Suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau completeaza formularul disponibil pe site-ul Provident.ro si in cel mai scurt timp vei fi contactat de catre un reprezentant.

Posted in Banci, Financiar Tagged with: , , ,

bingo-joc
decembrie 27th, 2020 by Author

Bingo este un joc popular care poate fi jucat pentru bani și premii. Jocurile de bingo sunt câștigate atunci când jucătorul deține numărul de pe biletul său cu cele trase la întâmplare de apelant. Prima persoană care a completat un model strigă: „Bingo”. Numărul acestora este verificat și se acordă un premiu sau bani. Tiparele se pot schimba în timpul unei sesiuni de joc, ceea ce îi menține pe jucători interesați și implicați.

Strămoșii Bingo

Istoria jocului poate fi urmărită până în 1530 la o loterie italiană numită ” Lo Giuoco del Lotto D’Italia „, care încă se joacă în fiecare sâmbătă în Italia. Din Italia, jocul a fost introdus în Franța la sfârșitul anilor 1970, unde a fost numit „ Le Lot ” – un joc jucat în rândul francezilor bogați. Germanii au jucat, de asemenea, o versiune a jocului în anii 1800, dar au folosit-o ca joc de copii, pentru a ajuta elevii să învețe matematică, ortografie și istorie.

În Statele Unite, Bingo a fost numit inițial „beano”. Era un joc corect într-o țară în care dealerul ar alege discuri numerotate dintr-o cutie de trabucuri, iar jucătorii își marcau cărțile cu fasole. Strigau „beano” în momentul în care câștigau.

Edwin C. Lowe și cardul Bingo

Când jocul a ajuns în America de Nord în 1929, a devenit cunoscut sub numele de Beano. A fost jucat pentru prima dată la un carnaval lângă Atlanta, Georgia. Dealerul de joc din New York Edwin C. Lowe l-a redenumit „Bingo” după ce a auzit pe cineva strigând accidental „Bingo” în loc de „beano”. L-a angajat pe Carl Lefler, profesor de matematică la Universitatea Columbia, pentru a-l ajuta să crească numărul combinațiilor din cărțile de bingo.

Până în 1930, Lefler inventase 6.000 de cărți de bingo diferite. Acestea sunt concepute pentru a avea mai puține grupuri și conflicte care nu se repetă atunci când mai multe persoane au Bingo la un moment dat. Lowe era un imigrant evreu din Polonia. Compania sa ES Lowe nu numai că a produs cărți de bingo, dar a dezvoltat și lansat jocul Yahtzee, pentru care a cumpărat drepturile de la un cuplu care l-a jucat pe iahtul lor. Compania sa a fost vândută lui Milton Bradley în 1973 pentru 26 de milioane de dolari. Lowe a murit în 1986.

Biserica Bingo

Un preot catolic din Pennsylvania a apelat la Lowe pentru a folosi bingo-ul ca mijloc de strângere a fondurilor bisericii. Când a început să se joace Bingo în biserici, a devenit din ce în ce mai popular. Până în 1934, anual se jucau aproximativ 10.000 de jocuri de Bingo. În timp ce jocurile de noroc erau interzise în multe țări, Bingo putea să fie găzduit de biserici și grupuri non-profit pentru strângere de fonduri.

Casino Bingo

Bingo este unul dintre jocurile oferite în multe cazinouri, atât în ​​Nevada, cât și în cele conduse de triburile nativilor americani. ES Lowe a construit un hotel de cazino pe Las Vegas Strip, Tallyho Inn. Astăzi, mai mult de 90 de milioane de dolari sunt cheltuiți în Bingo în fiecare săptămână numai în America de Nord. În România majoritatea pariorilor mizează pe 888 casino când vine vorba de jocurile de bingo, dar și altele.

Bingo în case de bătrâni și case de îngrijire medicală

Bingo este un joc popular jucat pentru terapie recreativă și socializare în facilități medicale calificate și case de îngrijire medicală. Este ușor să lucrezi doar cu câțiva angajați sau voluntari, iar rezidenții se pot juca împreună cu vizitatorii lor. Oportunitatea de a câștiga un mic premiu este o nălucă. Popularitatea sa poate scădea pe măsură ce persoanele în vârstă, cărora le-a plăcut bingo-ul bisericesc în tinerețe, trec la noile generații crescute cu jocurile video.

Posted in Banci, Divertisment, Financiar, Societate, Sport, Tehnologie

pariuri-de-pe-mobil-la-winmasters
noiembrie 12th, 2020 by Author

Winmasters este o casă de pariuri care se află în top în prezent și care a cunoscut o creștere considerabilă în ultimii ani. Aceasta a fost prima casă de pariuri licențiată din România și a deschis prima agenție în anul 2016.

Până în prezent aceștia au făcut toate eforturile necesare pentru a satisface cât mai profesionist nevoia de pariere a jucătorilor din România. O să îți prezint în cele ce urmează 3 motive pentru a-ți deschide și tu un cont la Winmasters și cum să urmezi regulile de bază ale pariorilor de succes.

Bonusul de bun venit

Primul motiv pentru care merită să îți deschizi cont la Winmasters se referă la bonusul considerabil de bun venit. Partea impresionantă la acest bonus este că nu este nevoie de rulaj pentru a-i transforma în bani reali. Banii bonus sunt considerați automat bani reali, deci îi poți retrage când dorești.

Bonusul de bun venit este de 110% în limita a 550 RON fără condiții de rulaj. Tot ce trebuie să faci este să deschizi cont pe platforma Winmasters și să depui minim 75 RON pentru a te califica la acest bonus. Imediat după ce ai efectuat prima depunere vei primi un pariu gratuit egal cu 30% din suma pe care ai depus-o.

Apoi după ce ai rulat suma depunerii de 0,5 ori, vei primi un al doilea pariu gratuit care este egal cu 20% din prima depunere efectuată. Dacă continui să rulezi suma depunerii de 1.5 ori vei primi încă un pariu gratuit în valoare de 20% din prima depunere.

Încă un pariu gratuit va veni după ce rulezi prima depunere de 3 ori și este tot de 20% din depunere, iar un al 5 lea freebet ți se va credita după ce rulezi depunerea de 5 ori și este de 20% din aceasta.

Promoțiile Winmasters

Pe lângă pachetul de bun venit, Winmasters te va întâmpla în fiecare zi cu câte un bonus nou, conform sursei noastre cu pareri winmasters. La pariuri sportive promoția zilnică este la meciurile care se termină 0:0, caz în care ți se va rambursa înapoi suma pariată. De asemenea, tot la pariuri sportive vei găsi și funcțiile de Pariuri Plus sau Pulse Bet și oportunitatea de a-ți construi pariurile proprii la orice meci ales de tine.

Oferta variată de pariuri

Winmasters este în topul caselor de pariuri când vine vorba de oferta de pariuri pe care o dețin. Aceasta acoperă mai mult de 30 de sporturi, iar la meciurile din sportul rege vei găsi peste 150 de piețe care includ și cornere sau cartonașe. Vei găsi inclusiv pariuri pe competiții de mâna a doua sau a treia.

Posted in Afaceri, Banci, Divertisment, Tehnologie

CEC Bank
octombrie 12th, 2020 by Ovidiu

CEC Bank este o bancă implicată de mulți ani în comunitatea urbană, sprijinind familiile și tinerii, pentru a susține viitorii clienți ai băncii. Indiferent de contextul economic, preocuparea CEC Bank pentru ajutorarea anumitor categorii sociale a însemnat o demonstrare a dorinței de apropiere de populație, de clienți, fiind mereu banca preferată de către persoanele în vârsta.

Domnul Constantin Vartolomei, șeful sucursalei Timișoara, împreună cu angajații CEC Bank, au oferit tinerelor mame posibilitatea de a se bucura de această campanie, împreună cu copii născuți pe 24 noiembrie, prin premiul instituit de CEC Bank pentru a celebra ziua băncii.

Tinerii pot studia ofertele băncii și învață principii de educație financiară, detalii despre instrumentele de creditare și economisire, puse la dispoziție de cea mai îndrăgită bancă românească. Ultimii ani a adus însă CEC Bank alături de tineri și a clădit o frumoasa relație bazată mereu pe încredere în serviciile de calitate și soliditatea băncii.

La data de 31 octombrie a anului 1937 a fost lansat libretul cadou oferit pentru copii nou-născuți. Casa Națională de Economii și Consemnațiuni a  dăruit copiilor din orașele București și Cluj, născuți pe data de 31 octombrie, câte un libret de economii având depuși 100 lei. Un an mai târziu, aceasta metodă de promovare a băncii s-a extins pentru toți cei născuți la data aniversară, pe tot teritoriul țării.

Ziua băncii stabilita pe 24 noiembrie 2019 este astăzi prilej de bucurie pentru copii născuți la această dată. Tradiția continuată de CEC Bank continuă sa premieze copii născuți pe 24 noiembrie, pentru a ajuta familiile tinere.

Posted in Banci, Evenimente, Societate, Uncategorized Tagged with: , ,

butoni_1
august 15th, 2020 by Author

Exista multe accesorii pe care le poti adauga la un costum. Un accesoriu, insa, care este de dimensiuni mici, aproape invizibil, lasa o impresie foarte buna atunci cand este purtat. Ne referim la butoni. Butonii sunt folositi pentru prinderea camasilor cu mansete.

Primii butoni au fost realizati pentru regele Ludovic al 14-lea, iar acestia erau confectionati din sticla si prinsi cu un lant. Apoi, butonii au inceput sa fie fabricati din aur si argint si decorati cu pietre pretioase.  In zilele noastre, procesul de fabricare al butonilor a devenit mult mai simplu si poti gasi butoni pentru toate buzunarele.

Foarte multi barbati aleg sa poarte camasi care au prindere cu nasturi, in detrimentul butonilor, crezand ca acest accesoriu se foloseste doar la ocazii speciale. In schimb, acest articol din garderoba masculina este potrivit in orice situatie, fie ca vorbim de o zi normala la birou, de o intalnire importanta sau de o petrecere.

Butonii se poarta, de regula, la camasi care au manseta dubla, insa, exista pe piata camasi care au prindere atat cu nasturi cat si cu posibilitatea prinderii mansetelor cu butoni. Acest accesoriu, prin diversitatea formelor, culorilor si a mecanismelor ofera o gama larga de variante din care poti alege, in functie de preferintele tale.

Cum alegi butonii

Atunci cand alegi butoni camasa, trebuie sa tii cont de cateva reguli. Acestia trebuie sa fie potriviti atat cu costumul, cat si cu celelalte accesorii. Butonii sunt impartiti in doua categorii: simetrici si asimetrici. Butonii simetrici, sunt mai practici si mai rezistenti, si de aceea sunt preferati de majoritatea barbatilor.

Butonii simetrici constau din doua jumatati egale care au acelasi model pe ambele parti. Modelele asimetrice au o parte frumos decorata, iar cealalta parte este elementul de prindere, care poate fi de diferite tipuri, fie ca vorbim de insurubare, prindere in forma de T, prindere cu lant etc. Inainte de te decide ce model sa cumperi, ar trebui sa iei in considerare evenimentul la care urmeaza sa mergi si ceea ce vei imbraca.

Butonii merg foarte bine la camasa cu mansete, cravata si un ac pentru cravata. Daca decizi sa porti o cravata in dungi, este foarte bine ca butonii sa aiba un model cu dungi sau ceva similar. De asemenea, butonii trebuie sa se potriveasca si cu bijuteriile pe care le porti.

Acestia ar trebui sa aiba un model similar in culori din aceeasi paleta si sa fie din material asemanator. Un alt aspect important, este varsta si statutul social. Barbatii tineri ar trebui sa ia in considerare modelele mai extravagante si mai luminoase. De asemenea, trebuie sa fie in concordanta cu ceasul, partile metalice ale servietei si catarama curelei.

Butonii potriviti cu stilul si culoarea hainelor

De exemplu, daca alegi sa porti butoni de culoare albastra, acestia se potrivesc foarte bine cu o pereche de blugi. Butonii sunt confectionati pentru diferite tipuri de vestimentatii si in diferite forme. Pentru o tinuta business, cei mai potriviti butoni sunt cei dreptunghiulari sau patrati cu un design minimalist si culori inchise.

Pentru evenimente speciale de tip nunta, designerii recomanda butonii rotunzi sau ovali. Mansetele camasii trebuie sa iasa neaparat din manecile sacoului, dar nu mai mult de 1,5 centimetri. Butonii dau o nota fina oricarui barbat adevarat care simte stilul si pune accent pe imaginea perfecta.

Posted in Afaceri, Banci, Cultură, Evenimente, Fashion, Financiar, Imobiliare, Societate

pariori-de-succes
septembrie 17th, 2019 by Author

Este bine sa tineti cont de niste reguli importante, astfel ncat sa fiti siguri de faptul ca pariurile voastre vor fi reusite. Tinand cont de aceste reguli, veti reusi sa va bucurati mai mult de acest hobby si veti incepe sa aveti din ce in ce mai mult suucces.

Primul lucru este sa va intrebati daca va permiteti sa deveniti un parior de succes. Daca va surade ideea de a deveni parior full-time, atunci trebuie sa analizati cu atentie daca va permiteti acest lucru. Poate ca pe parcurs veti descoperi ca a paria nu este chiar ceva pentru voi, de aceea este important sa nu regretati decizia pe care o veti lua. Ganditi-va ca viata de parior implica o multime de munca intr-o stare continua de incertitudine. Nu veti avea confortul pe care il are un angajat care stie mereu ca la sfarsitul lunii ii va veni salariul. Ganditi-va si la aspectul social si la ce vor spune apropiatii despre decizia voastra.

Un alt lucru important este ca nu va exista nici un parior invincibil. Singurii pariori invincibili sunt cei care vand ponturi false pentru meciurile trucate. Orice parior de succes din lume traverseaza si perioade mai negative si anume caracterizate prin serii nerge. E posibil astfel sa aveti si voi de-a face cu aceste perioade, iar acest lucru va va afecta moralul. Daca nu aveti un psihic tare, veti avea sanse mari de a claca.

Este important sa va faceti o strategie pe care o doriti, dar aveti in vedere sa jucati mereu doar pariuri individuale. Fiecare persoana este diferita si avand in vedere ca nu exista o reteta sigura spre care va puteti orienta, este normal sa existe si o varietate destul de mare in ceea ce priveste stilurile de joc care vor duce sau nu catre profitul mult dorit. Exista insa o serie de reguli simple pe care le puteti urma. Ceea ce puteti face este sa va orientati catre pariurile individuale, in rest deciziile pe care le veti lua vor fi subiective.

Nu copiati ponturile altor persoane. Una este sa va uitati la ponturi sportive oferite de alte persoane si alta este sa va bazati in totalitate strategia pe acest lucru. Va trebui sa urmariti ca luna de luna sa deveniti din ce in ce mai buni in ceea ce priveste pariurile. Creati-va un model de analiza dupa care sa va ghidati si imbunatatiti periodic acest model de analiza.

Nu in ultimul rand, este o idee buna sa jucati mereu miza fixa. Aceasta strategie este una destul de comuna in randul pariorilor profesionsiti, ei profitand de ea. Alegeti astfel un procent in functie de cota medie jucata, acest procent fiind cuprins intre 0.5% si 5%. Puteti folosi acest procent ca miza fixa pentru fiecare pariu, pana in momentul cand veti efectua schimbari majore la banca voastra de retrageri/depuneri. Jucand in acest fel, veti putea sa inlaturati ghinionul pe termen lung, aceasta strategie fiind una destul de comuna. Jucati responsabil si nu mai mult decat va permiteti sa pierdeti.

Posted in Afaceri, Banci, Casa si gradina, Divertisment, Evenimente, Financiar, Societate, Sport

octombrie 5th, 2017 by Ovidiu

Garanti Leasing, parte a Garanti România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, a încheiat un acord de împrumut în valoare de 10 milioane de euro cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), cu scopul de a crește accesul la finanțare pentru întreprinderile micro, mici și mijlocii (IMMM-uri).

Împrumutul va întări competitivitatea în sectorul privat, prin creșterea accesului la finanțare. În același timp, Garanti Leasing va continua să își dezvolte activitatea de leasing și își va extinde portofoliul de IMMM-uri.

Deși leasing-ul reprezintă o alternativă atractivă pentru IMMM-urile locale de a-și susține necesitățile de investiții, rămâne totuși o sursă de finanțare mai puțin dezvoltată în România.

Garanti Leasing este parte a Garanti Group România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața românească, dedicat servirii clienților prin soluții de finanțare rapide și inovative. Garanti Leasing continuă să își crească volumul de business și portofoliul finanțat prin concentrarea pe IMMM-urile din sectoare economice precum transporturi, sănătate și industria auto.

“Noi credem în mediul de afaceri local și în potențialul lui de dezvoltare, iar toate demersurile noastre de până acum au fost în sprijinul activității lor, vizând și sprijinind creșterea durabilă. Prin parteneriatul cu BERD reiteram angajamentul nostru față de mediul de afaceri din România și, în special, față de întreprinderile mici și mijlocii”, a declarat Okan Yurtsever, Director General Garanti Leasing.

Este pentru a doua oară când BERD își unește forțele cu Garanti Leasing pentru a susține IMMM-urile din România. Compania a folosit cu succes împrumutul de 10 milioane euro acordat de BERD în august 2016, ce viza susținerea clienților din comerț, construcții și alte servicii.

“Suntem încântați să intensificăm colaborarea cu Garanti Leasing după succesul din 2016. Această nouă facilitate continuă colaborarea noastră pentru a oferi finanțare întreprinderilor mici și mijlocii din România. IMMM-urile sunt coloana vertebrală a economiei românești, iar susținerea lor va contribui la creșterea economică”, a declarant Matteo Patrone, Director Regional BERD pentru România și Bulgaria.

Distribuția activelor finanțate de către Garanti Leasing, în primele șase luni ale anului, a fost: vehicule (51%), echipamente (20%) și imobiliare (29%). Începând cu luna august a acestui an, Garanti Leasing are un volum total de active de 764 milioane RON (166 milioane EUR).

BERD este cel mai mare investitor instituțional din România și promovează stabilitatea și extinderea produselor în sectorul financiar, consolidarea infrastructurii prin îmbunătățirea eficienței energetice și o mai mare implicare a sectorului privat, precum și restructurarea sectorului energetic și creșterea eficienței energetice și a durabilității.

BERD a investit până în prezent aproape 7,5 miliarde euro în aproape 400 de proiecte.

 

Posted in Banci Tagged with: