Category: Imobiliare

Gorand
mai 30th, 2022 by dcraft

Gorand este o companie de administrare imobile care se concentrează atât pe administrarea de proprietăți rezidențiale cât și de asociații de proprietari. Compania noastră se bazează pe un grup de profesioniști în acest domeniu. Suntem o companie tanară, flexibilă care se angajează să ofere servicii de calitate. Scopul companiei Gorand este de a oferi cele mai bune servicii posibile pentru clienți la prețuri avantajoase, gestionând în același timp fiecare proprietate cu cea mai mare grijă, integritate și profesionalism. Scopul final este de a crea valoare pentru clienții noștrii, ceea ce duce la afaceri repetate și recomandări.

Ce servicii oferim?

Serviciile noastre de administrare imobile cuprind tot ce inseamnă administrarea unui imobil într-o abordare personalizată la nevoile dvs.

Administrare financiară imobile

Servicii contabile asociații de proprietari

Servicii casierie asociații de proprietari

Servicii administrative imobile

Administrare tehnică imobile

Servicii cenzorat asociații de proprietari

Acces platformă online

De ce să alegeți Gorand?

Gorand este cea mai modernă companie de administrare a proprietăților din București și județele Ilfov.

Oferta noastră include atât expertiză cât seriozitate din partea profesioniștilor pe care vi-i punem la dispoziție, dar și sisteme informatice de ultimă generație, pentru rapiditate și eficiență, întreținute în mod regulat pentru obținerea de rezultate conform așteptărilor.

Portofoliul nostru de clienți în creștere reprezintă dovada că aceștia sunt mulțumiți de serviciile noastre excelente, în mod special de faptul că ne respectăm întotdeauna termenele și că acționăm rapid pentru remedierea oricăror probleme apărute.

Ușurință în gestionarea cheltuielilor prin platforma online Gorand

Cu ajutorul platformei noastre proprietarii și asociația de prorietari se pot bucura de de o tranparență în ceea ce privește valoarea facturilor primite de la furnizori, vor putea accesa istoricul facturilor și al consumului la utilități pe ultimele 6 luni, vor primi prin email raportul pentru fiecare apartament cu valoarea întreținerii și deilat componența ei, vor putea transmite online indexul contoarelor de apă și vor primi notificări pentru achitarea întreținerii și transmiterea indexului la contoare, precum și îștiințări legate de activitatea blocului, adunări generale, propuneri.

Ce includ serviciile noastre de Administrare Financiară a imobilului

 1. Plata facturilor către furnizorii de servicii și utilități
 2. Verificare plăți bancă și întocmirea registrului de casă
 3. Actualizarea registrului „Fond de rulment”
 4. Actualizarea registrului „Fond de reparații”
 5. Verificarea registrelor contabile ale asociației
 6. Depunerea declarațiilor fiscale pentru colaboratorii asociației
 7. Trimiterea de notificări către prorietarii restanțieri în vederea achitării cotelor de întreținere ce le revin
 8. Menținerea relației cu furnizorii de servicii
 9. Menținerea relației cu instituitia bancară unde asociația are deschis cont
 10. Actualizarea contractelor încheiate de asociație cu firmele de prestări servicii care desfășoară activități în cadrul acesteia
 11. Întocmirea de rapoarte anuale privind activitatea desfășurată urmând că acestea să fie prezentate adunării generale
 12. Păstrarea în siguranță a documentelor fiscale ale asociației
 13. Monitorizarea modificărilor ce apar în legislație cu privire la desfășurarea activității în cadrul asociației de proprietari.

Dacă sunteți un proprietar, administrator sau manager de portofoliu imobiliar și căutați servicii profesionale în domeniul administrării proprietăților și al gestionării asociațiilor de proprietari, atunci Gorand – administrare imobile este soluția dumneavoastră!

Posted in Afaceri, Imobiliare

mai 26th, 2022 by razvan

În România se utilizează o mare varietate de combustibili pentru încălzirea locuințelor. Combustibilii solizi se referă atât la combustibilii din biomasă, cât și la cărbune. Cel mai frecvent combustibil utilizat pentru încălzire este lemnul, urmat de alți combustibili solizi, cum ar fi cărbunele, brichetele, rumegușul, peleții, reziduurile agricole și, uneori, chiar frunzele și iarba. Printre combustibilii moderni se numără gazul petrolier lichefiat (GPL), kerosenul și electricitatea. În continuare vom prezenta principalele tipuri de centrale termice și vom analiza avantajele și dezavantajele fiecăreia.

Centralele termice pe bază de lemn

Centralele termice pe bază de lemn utilizează lemnul ca sursă pentru a genera căldură. Acestea sunt potrivite pentru locuințele spațioase, în special duplexuri și case rezidențiale care oferă spațiu destul pentru amplasarea centralei și depozitarea lemnelor necesare pentru încălzire. Totodată, acestea sunt preferatele persoanelor care locuiesc în mediul rural, unde racordarea la gaze sau alte utilități este inexistentă sau destul de costisitoare. Centralele pe lemne sunt destul de avantajoase ca preț, având un preț mic, comparativ cu alte centrale ce folosesc diferite surse de combustibil.

Centrale termice pe bază de lemn cu ardere tip lumânare vs gazeificare

Centralele termice care folosesc lemnul drept combustibil principal pot fi clasificate în centrale cu ardere tip lumânare și centrale cu gazeificare. Care este diferența dintre acestea? Primul model de centrală, cel cu arderea tip lumânare are o autonomie ridicată datorită structurii sale. Gura de alimentare este situată deasupra cazanului ce permite alimentarea eficientă cu orice tip de combustibil fosil. În cazul centralelor bazate pe gazeificare, acestea ard complet lemnul fără a lăsa reziduuri, însă au o autonomie cu 5% mai mică decât cele pe ardere tip lumânare.

Centralele termice pe peleți

Centralele termice pe peleți funcționează pe același principiu ca cele pe bază de lemn, însă prezintă câteva avantaje în plus. Dată fiind sursa principală de ardere, și anume peleții, aceste centrale sunt potrivite pentru orice tip de locuință deoarece nu necesită un spațiu foarte  mare de depozitare pentru materia primă. Astfel, pot fi folosite și de proprietarii de case din mediul urban, dar și de cei de case din mediul rural. Însă, acest tip de centrală nu este foarte popular în rândul proprietarilor de apartamente.

Centralele termice pe gaz

Acest tip de centrale termice, alimentate cu gaz, sunt cele mai populare în rândul proprietarilor români. Centralele pe gaz pot fi montate atât în apartamente, cât și case, duplexuri sau locuințe rezidențiale. Sunt favorite și pentru că au costuri destul de reduse de achiziție și oferă un randament destul de bun. Centralele pe gaz pot fi conectate direct la conductele de gaz ale localității sau la rezervoare de gaz din cadrul locuințelor.

Centrale termice electrice

Centrale termice electrice folosesc energia electrică și sunt convenabile pentru orice tip de locuință, indiferent de mediu, rural sau urban. Acestea au costuri mai mari ale materiei prime, însă prezintă avantaje pentru proprietari, având dimensiuni mai mici, nefiind necesare racordări la țevi, avize sau lucrul cu materiale inflamabile. Însă proprietarii trebuie să acorde atenție capacității rețelei electrice a apartamentului care ar trebui să suporte și energia electrică consumată de un astfel de tip de centrală.

Dacă îți dorești să afli mai multe detalii despre avantajele și dezavantajele fiecărui tip de centrală, dar și care ar fi modelul potrivit pentru nevoile locuinței tale, mag-instal.ro e la dispoziția ta.

Posted in Casa si gradina, Imobiliare

martie 31st, 2022 by monica

Doriți să aflați mai multe despre ferestrele de mansardă sau de acoperiș (cunoscute și sub denumirea de luminatoare)? Cât costă și care sunt diferentele inte toate tipuri disponibile? Sau ați dori să știți ce tipuri de ferestre de mansardă VELUX există și care sunt caracteristicile acestora? Dacă răspunsul este da, atunci acest ghid cu siguranța te va ajuta sa faci alegerea potrivită pentru tine!

Roof window guide

Instalarea ferestrelor de acoperiș sau de mansarda este o modalitate excelentă de a face spațiul de la mansardă mai util. Merită luate în considerare dacă veți folosi mansarda ca zonă obișnuită de depozitare. Sau dacă vă gândiți să o transformați într-o „camera de hobby” care este folosită des.

woman opening VELUX roof window

Nu este nimic mai bun decât să faci puțină lumină naturală! Este de departe cel mai bun mod de a ilumina orice spațiu întunecat chiar și din mansardă. Nu numai pentru că lumina naturala este cea mai benefică, dar marele avantaj este acela ca este gratuită!

Ferestrele de acoperiș vin în multe stiluri și pot fi foarte versatile. Le folosi dacă doriți să pătrundă razele soarelui si lumina sau sa le deschideți dacă doriți sa aerisiti.

Înainte de a vă decide să faceți pasul și să contactați un instalator de ferestre de acoperiș, este foarte important să decideți exact pentru ce veți folosi mansarda în viitorul apropiat. Iată câteva scenarii comune pe care le întâlnim tot timpul:

Daca inca nu esti decis cum sa folosesti zona de la mansarda, iti propunem noi cateva variante, dintre cele mai des intalnite:

 • Ai lucruri pe care nu le folosiți atât de des și trebuie să le depozitați într-un loc uscat și sigur.
 • Ai nevoie de un birou în plus, un dormitor sau o baie suplimentară
 • Îti dorești o zona de hobby și relaxare, dar nu ai loc în casa 

Cate tipuri de ferestre pentru mansarda sunt ?

Ferestrele standard de acoperiș VELUX sunt disponibile în două tipuri principale: suspendate și cu pivot central.

Varianta de ferestre suspendate este puțin mai scumpă și sunt potrivite doar pentru înclinații ale acoperișului între 15° și 55° (care pot fi mărite între 55° și 75° cu arcuri speciale). Tipul de fereastra cu pivot central este potrivit pentru acoperisuri care au înclinația între 15° și 90°.

top hung roof window with woman working

Ferestrele de acoperiș suspendate VELUX pot transforma o mansardă prăfuită într-un spațiu luminos si mult mai util. Acționate cu un mâner elegant în partea de jos, ferestrele de acoperiș suspendate VELUX vă oferă o vedere completă și deschisă și maximizează cantitatea de lumină naturală care poate intra inauntru.

Ferestrele suspendate vin și în două variante de unghi de deschidere: 30° sau 45°.

Cele care au unghiul de deschidere de 30° se deschid în 3 poziții și sunt proiectate pentru acoperișuri mai mici.

Cele care au unghiul de deschidere de 45° se deschid în orice poziție până la 45 de grade.

Aceste ferestre sunt destinate pentru acoperișuri mai înclinate și datorită deschiderilor mai largi, o gamă largă de ferestre sunt potrivite pentru evacuarea în caz de incendiu.

Ferestre de acoperiș cu pivot central sunt foarte ușor de manevrat, iar bara de control superioară inovatoare vă permite să instalați fereastra mai jos decât o altă fereastră de acoperiș.

Acest tip de fereastra va permite sa aveți o vedere excelentă în timp ce stați în picioare și când sunteți așezat  la birou.

Desopera pe eacoperis.ro toate modelele de ferestre pentru mansarda si alege cea mai buna varianta pentru tine!

Posted in Casa si gradina, Imobiliare, Tehnologie, Uncategorized Tagged with: ,

martie 11th, 2022 by ioana

La momentul actual, tot mai multi romani cauta sa investeasca in domeniul imobiliarelor. Acest fapt nu trebuie sa mire, avand in vedere profitul net care continua sa creasca, intr-un mod constant, de la an la an. 

Cu toate acestea, o persoana aflata la prima investitie s-ar putea sa nu stie, concret, ce este aceea o autorizatie ISU si, implicit, daca este necesara. Din acest motiv, articolul de fata isi propune sa abordeze acest aspect.

Ce este avizul ISU? Dar autorizatia?                      

Prin aviz ISU se face referire la identificarea anumitor masuri, ce vor trebui aplicate pentru ca izbucnirea unui potential incendiu sa fie cat mai bine gestionata. Investitorul va trebui sa intocmeasca o serie de documente prin care va propune astfel de solutii, in conformitate cu legislatia in rigoare.

Prin autorizatie ISU se face referire la un document prin care se atesta ca solutiile, stabilite in cadrul avizului mentionat anterior, au fost si implementate. In urma unui control de teren, ramane la decizia inspectorului ISU daca acest document ajunge sa fie eliberat.

Exista si situatii in care investitorul considera ca nu poate sa rezolve de unul singur aceasta documentatie. Din fericire, printre serviciile prestate de un birou de proiectare se poate numara si rezolvarea documentelor respective. Prin urmare, tot mai multi oameni cauta sa apeleze la firme profesioniste.

Cine nu are nevoie de autorizatie? 

Exista anumite cazuri de imobile in care o astfel de autorizatie nu este necesara. Criteriile, pe baza carora se ia aceasta decizie, sunt urmatoarele:

 • ocupa un spatiu de cel mult 600 mp si sunt destinate comertului, productiei sau depozitarii de produse;
 • ocupa un spatiu de cel mult 600 mp si sunt destinate pentru uz in domeniul sanatatii (policlinici, dispensare etc.);
 • ocupa un spatiu de cel mult 600 mp si sunt destinate pentru birouri, centre de asigurari sau banci;
 • ocupa un spatiu de cel mult 200 mp si sunt destinate pentru alimentatie si petrecerea timpului (restaurante, baruri, pub-uri etc.);       
 • spatii destinate pentru turism, care au cel mult 8 camere si 16 locuri de cazare.

In concluzie, dupa cum s-a putut observa, exista putine cazuri in care o autorizatie eliberata de ISU nu este necesara.                                                       

Posted in Imobiliare

decembrie 9th, 2021 by Ovidiu

www.acte-online.com este primul portal de unde pot fi obtinute online toate documentele necesare pentru cumpararea sau verificarea istoricului unui apartament, case sau teren. Exclusiv online, fara drumuri, cozi sau birocratie.

Cu titlu de prezentare, cateva din documentele eliberate de autoritati si care pot fi obtinute online:

– Extras de Carte Funciara pentru informare teren si/sau cladire

– Certificat de Urbanism

– Extras de Plan Cadastral teren

– Certificat Constatator O.N.R.C. firma

– Certificat Beneficiari Reali firma

– Plan incadrare in zona teren

– Document aflat la Arhivele Nationale

– Copie Buletin Proceduri Insolventa (B.P.I.)

– Verificare intrare insolventa firma

– Text la zi al unei Legi, Ordonante de Guvern, Hotarare de Guvern, Ordin etc.

– Copie a unui anumit Monitor Oficial

Exclusiv online, fara drumuri, cozi sau birocratie! Simplu, eficient si exclusiv online! Plasezi comanda si primesti documentul solicitat prin email!

Posted in Imobiliare

noiembrie 5th, 2021 by razvan

PVC-ul este un material extrem de raspandit si popular. Un material care le permite usilor, ferestrelor sau roletelor sa reziste la diferitele tipuri de agresiuni la care sunt supuse de-a lungul timpului (intemperii, manipulari repetate, etc).

Insa, PVC-ul dispune si de numeroase alte calitati, care l-au ajutat sa se impuna in locuintele noastre, fie ca este vorba de o constructie noua, fie despre o renovare.

PVC-ul este un material recunoscut pentru izolarea termica de calitate, extrem de interesanta atunci cand vine vorba despre reducerea consumului de energie. Dispune si de performante bune pentru izolarea fonica si securitate. Rezista la cele mai grele conditii climatice si este perfect adaptat tamplariei exterioare.

Tamplaria PVC se declina in numeroase modele

Pe piata exista o gama larga de tamplarie PVC. Aceasta gama include usile de intrare, ferestrele si usile culisante. Unul din principalele avantaje oferite de acest material este data de marea sa disponibilitate si numeroasele modele existente pe piata. Regasim tamplarie PVC OnePlast in toate formele (patrate, dreptunghiulare, rotunde, etc). Este in egala masura posibil sa alegem din mai multe tipuri de deschidere (culisanta, batanta, fixa si multe altele).

Tamplaria PVC poseda o excelenta performanta de izolare termica si fonica

PVC-ul este un material deosebit de izolant. Mai izolant decat lemnul sau aluminiul, fara rupere termica. Fie ca il folosim ca material pentru o constructie noua, fie pentru o renovare, tamplaria din policlorura de vinil ne permite sa evitam pierderile termice si contribuie la economia de energie. In plus, este un material care poate fi dotat cu sticla dubla sau tripla pentru un plus de performanta.

Tamplaria PVC nu necesita o intretinere speciala

La fel ca si tamplaria din aluminiu, tamplaria PVC nu este sensibila la intemperii. Este vorba despre un material imputrescibil. In plus, datorita noilor tehnici de fabricare, unele modele sunt rezistente si la razele UV. Cu tamplaria PVC OnePlast, nu este necesar sa realizam lucrari regulate de intretinere deoarece, o laveta umeda si o solutie de curatare sunt mai mult decat suficiente pentru a-i reda stralucirea.

Tamplaria PVC este extrem de abordabila ca pret

Unul din principalele avantaje oferite de tamplaria PVC este pretul abordabil, unul din cele mai scazute de pe piata, comparativ cu lemnul spre exemplu. Este de altfel principalul motiv pentru care acest material se bucura in ziua de azi de un astfel de succes. Raportul calitate/pret se pliaza de minune pe asteptarile si bugetul a numeroase persoane. Bineinteles, pretul depinde in special de calitatea produsului si de furnizori.

Tamplaria PVC este ecologica

Policlorura de vinil participa si la protejarea mediului inconjurator. PVC-ul nu polueaza deloc si nu aduce niciun fel de pagube atmosferei. In plus, este un material perfect reciclabil. Astfel, daca optam pentru tamplariePVC OnePlastvom contribui si noi la protejarea mediului inconjurator. Un criteriu care nu este deloc de neglijat in ziua de azi. Mizand pe aceasta tamplarie, vei avea parte doar de beneficii.

Ferestrele PVC sunt mai rezistente in timp

Ferestrele PVC sunt durabile si nu putrezesc. Asta spre deosebire de lemn. In timp, lemnul poate suferi modificari, se poate dezintegra sau deforma sau se poate descompune pur si simplu. Ferestrele din PVC au o durata mai lunga de viata, prezinta o rezistenta crescuta la distorsiuni. Pot fi fabricate dintr-o mare varietate de culori. Ferestrele din lemn, spre exemplu, necesita o revopsire odata la cinci ani. PVC-ul de ultima generatie rezista la conditiile meteorologice si nu isi schimba deloc culoarea de-a lungul anilor. Este un material foarte usor de intretinut. Granulele din PVC sunt rezistente la razele UV si la conditiile meteorologice.

Posted in Imobiliare

noiembrie 4th, 2021 by razvan

Intr-o tara cu anotimpuri diverse precum Romania, proprietarii de case si constructorii trebuie sa ia in considerare toate aspectele anotimpurilor si sa le abordeze pe fiecare in parte in mod corect. Fiecare anotimp are necesitatile sale unice pentru imobilul construit si este nevoie sa ne asiguram ca totul este pregatit corespunzator. Cand vine vorba despre iarna, unul dintre cele mai importante lucruri la o casa este izolatia. O casa bine izolata mentine caldura in interior si impiedica gerul de afara sa strice confortul casei, ajutand in acelasi timp si la reducerea costurilor pentru energia termica.

De obicei, cele mai „vulnerabile” parti ale casei atunci cand vine vorba despre mentinerea unei temperaturi constante in interiorul unui imobil il reprezinta usile si ferestrele. De-a lungul timpului au fost mai multe variante de materiale pentru construirea tamplariei, insa nici aluminiul si nici traditionalul lemn nu au reusit sa faca fata suficient de bine cerintelor in materie de confort termic. Lumea moderna avea nevoie de noi solutii pentru usile si ferestrele caselor. Astfel a aparut pe piata poate cel mai bun material posibil pentru construirea de tamplarie: PVC-ul.

PVC-ul a schimbat modul in care ne raportam la usile si ferestrele caselor noastre, fiind acum o alegere aproape naturala atunci cand vine vorba despre tamplarie. Deoarece este cu mult mai rezistent decat lemnul si mult mai versatil si cu calitati de izolare superioare fata de aluminiu, usile si ferestrele cu tamplarie PVC reprezinta solutia optima indiferent de anotimp, dar mai ales iarna.

Daca fereastra nu asigura o etanseitatecorecta pe timpul iernii acest lucru se simte imediat, tocmai de aceea trebuie acordata o atentie sporita acestui loc al casei. Instaland usi si ferestre ce folosesc profile din PVC Klass imobilul va avea parte de o protectie suplimentara impotriva gerului din timpul iernii, astfel se asigura un confort sporit in interior fara a depune mari eforturi in ceea ce priveste costul energiei termice. Ferestrele cu tamplarie PVC reprezinta cea mai buna alegere pentru protectia casei atunci cand iarna isi face de cap.

Pentru a lua legatura cu reprezentantii Klass Coating System accesati site-ul klassprofile.ro.

Posted in Imobiliare

case de vânzare Târgoviște Dâmbovița
august 30th, 2021 by Veronica Anca

Atunci când cauți oferte case la cheie, sunt numeroase anasambluri care îți pot oferi confortul dorit. Alegerea nu este ușoară, însă acum ai la dispoziție una din cele mai bune oferte pentru case. AMS Grand House a construit 8 case cu o arhitectură modernă, parter + mansardă într-o zonă frumoasă din județul Dâmbovița, aproape de Târgoviște, Matraca.

Aici sunt realizate o serie de vile în stil englezesc, cu curte spațioasă și terasă, oferind o alternativă demnă de luat în calcul față de apartamentele mici sau casele vechi din orașe. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți casa potrivita pentru nevoile si bugetul dvs. Vezi case la cheie de vanzare în Târgoviște Dâmbovița, prețurile sunt competitive, iar selecția acestor vile din ceea ce priveste calitatea este excepțională.

De ce ar trebui să cumpăr o casă de la AMS Grand House

Spațiu potrivit, vilele sunt potrivite unei familie cu mai mulți copiii. Alcătuirea compartimentării interioare a casei se modelează conform necesităților tale. Poți alege 2-3 dormitoare, îți poți amennaja biroul de acasă, ai terasă unde te poți relaxa, ai curte largă și spațioasă. Curtea este potrivită pentru joaca celor mici, spațiul verde înseamnă aer curat și o atmosferă lipsită de poluare.


Cartierul de vile construit de AMS Grand House este situat pe Strada nouă, o oază de liniște și de verdeață. Străzile sunt complet asfaltate, frumos iluminate iar la îndemână ai școala, grădinița, sala de sport.

Confort sporit

Aceste vile oferă locuitorilor un exemplu de locuința modernă, elegantă, construită conform celor mai exigente standarde în construcții, din materiale de cea mai bună calitate. Toate utilitățile sunt branșate, ai la îndemână conexiune internet, iar contorizarea separată te ajută să faci economii importante. Terenul de 220 mp este amenajat cu gazon, alei, arbori, dacă alegi casa la cheie. Interiorul este frumos compartimentat și poate fi personalizat după nevoile tale.
Parterul are un living spațios, bucătărie, baie, cameră pentru birou, debara și un hol cu scară, iar la mansardă se găsesc două dormitoare, un dressing, baia, dar și două balcoane.

Vilele au o terasă de 24 de mp care poate fi amenajată ca garaj sau orice altă destinație.Îți poți amenaja spațiul și îl poți personaliza la alegere, conform dorințelor familiei tale.

Condiții de plată flexibile

Poți alege să plătești un avans, să alegi un sistem de rate sau achizitionezi cu plata cash una din cele 5 vile rămase disponibile în județul Dâmboviţa, Matraca , aproape de Târgoviște. Ai parte de flexibilitate, de condiții avantajoase iar cumpărarea unei case este foarte simplă, fără birocrație inutilă, aprobări și avize, așa cum se întîmplă când construiești singur o locuință.

Amplasare avantajoasă

Distanța până la DN 71, șoseaua București – Târgoviște e de circa 500 m. Orașul e la câțiva kilometri de comuna Ulmi, iar la intrarea în Târgoviște se află noul Mall, complex comercial cu numeroase magazine. Ai la dispoziție în vecinătate școli, grădinițe, farmacii, unități sanitare, iar apropierea de oraș înseamnă mai puțin timp petrecut în trafic. Târgoviște este un oraș modern, care se dezvoltă continuu, iar acolo poți găsi oportunități profesionale sau de business. Va recomandam o vizita la case de vanzare Dambovita AMS Grand House, sunt întotdeauna bucuroși să vă răspundă la orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.

Posted in Casa si gradina, Imobiliare, Societate, Turism, Uncategorized Tagged with: , , ,

apartamente craiova
iulie 20th, 2021 by Popescu Alex

Piata imobiliara, cea care in ultimii ani a explodat practic, reprezinta o investitie de viitor in care foarte multi isi pun bazele. Fie ca este vorba despre persoane care doresc sa achizitioneze o locuinta pentru a o transforma in “acasa”, fie ca vorbim despre persoane care pur si simplu vor sa faca o investitie in acest domeniu, iar mai apoi sa inchirieze acel apartament sau poate chiar sa il foloseasca drept sediu pentru afacerea personala. Fara dar si poate, investitiile din domeniul imobiliar vor ramane mereu in top, iar asta deoarece oamenii mereu vor avea nevoie de o locuinta, firmele de un sediu, sau solicitarile pentru inchirieri vor creste. 

Cand vine vorba despre acest tip de investitie, multi pun pe hartie cateva calcule si vin cu sugestii cum ca ar fi mai rentabil sa locuiesti in chirie decat sa achizitionezi un apartament prin intermediul unui credit, spre exemplu. Totusi, ceea ce ei nu scot in evidenta este faptul ca majoritatea chiriilor actuale sunt la acelasi nivel cu o rata lunara, iar in final, diferenta este reprezentata de faptul ca apartamentul achizitionat, fie si prin credit, va ramane proprietatea ta personala, neavand nimic de pierdut. Cu toate ca multi se sperie de investitie, totusi aceasta le va aduce, in timp, mult mai multe beneficii decat se pot astepta. Spre exemplu, prin achizitionarea unor apartamente Craiova poti beneficia de mai mult decat o locuinta. 

Ce beneficii aduce achizitionarea unor apartamente Craiova din complexul Satina Garden?

In primul rand, unul dintre cele mai importante beneficii, fara dar si poate, este reprezentat de calitatea constructiei si de arhitectura moderna cu care iese in evidenta. Faptul ca acest complex este plasat intr-o zona inconjurata de spatii verzi, de copaci si de liniste, cu siguranta, reprezinta un motiv in plus pentru ca aceste apartamente Craiova sa devina locuinta ideala pentru tine si familia ta. In special pentru familiile cu copii, faptul ca acest complex rezidential pune la dispozitie spatii de joaca, dar si spatii verzi, reprezinta un motiv foarte mare care inclina balanta. 

Accesul in complex se face cu ajutorul unui card, acesta fiind securizat de bariere, ceea ce ridica gradul de siguranta, iar linistea, relaxarea si confortul sunt factori ce nu te vor lasa sa stai prea mult pe ganduri. Pentru ca este vorba despre o investitie destul de importanta, faptul ca aceasta este facuta intr-un imobil modern, ce atrage priviri, cu siguranta prezinta un potential ridicat pentru viitor. 

Posted in Imobiliare Tagged with: ,

martie 3rd, 2021 by Stefan Corina

Asociația Grupul pentru Promovarea Infrastructurii (GPI)  a lansat  grupinfrastructura.ro. Website-ul are drept scop publicarea de analize complexe, opinii și soluții,  precum și informații de actualitate adresate publicului avizat și interesat de infrastructura României. 

Grupul pentru Promovarea Infrastructurii (GPI) oferă soluții și analize pentru marile proiecte de infrastructură din România. Astăzi, a fost lansat site-ul GPI, unde sunt publicate informații de actualitate și analize care vin în întâmpinarea celor interesați de tot ce înseamnă infrastructură. 

GPI propune o viziune de adaptare a domeniului infrastructurii la exigențele viitorului. Grupul contribuie la dezvoltarea echilibrată a infrastructurii – fie că este vorba despre Sisteme de Transport Inteligente (ITS – Intelligent Transport Systems), soluții tehnice complexe, fie despre expertiză de tip alternativ. 

GPI a fost creat pentru a oferi analize și soluții marilor proiecte de infrastructură din România, începând cu cele de transport (rutier, feroviar, naval, aerian, energetic, irigații, etc.) și continuând până la cele de comunicații, planificare urbană și turism. 

Infrastructura este un domeniu dinamic care se modelează odată cu societatea. Gândim astăzi infrastructura ca răspuns la nevoile economice și sociale ale României în context paneuropean. 

Experții GPI consideră că domeniul infrastructurii are nevoie de o abordare mult mai complexă, din punctele de vedere tehnic, legislativ și metodologic. Din acest considerent, Secțiunea Analize vine în întâmpinarea publicului avizat, oferind soluții unor probleme care nu mai suportă amânare, probleme apărute atât în rândul antreprenorilor cât și la beneficiarul public al lucrărilor. 

Detalii găsiți aici – https://grupinfrastructura.ro și pe pagina de facebook. 

Pentru mai multe detalii,

Adrian Bădescu

Președintele Asociației Grupul pentru Promovarea Infrastructurii 

Contact: office@grupinfrastructura.ro

Posted in Financiar, Fonduri Europene, Imobiliare, Tehnologie