Category: Tehnologie

aprilie 27th, 2024 by Ovidiu

Dacă afacerea ta nu are astăzi un site, practic pierzi bani chiar în timp ce citești acest articol. Iar dacă afacerea ta are un site, însă nu este responsiv, situația este exact aceeași. Citește în continuare pentru a înțelege ce înseamnă un site responsiv, cum te ajută și cum îl creezi!

 1. Ce înseamnă un site responsiv?

Site-ul tău va fi deschis de o mulțime de oameni, de pe o mulțime de dispozitive. Unii îl vor accesa de pe desktop, având un monitor gigantic, curbat. Alții îl vor accesa de pe un monitor mai mic și mai îngust. Alții îți vor privi site-ul pe display-ul laptopului lor mare sau mic. Mulți vor intra pe site de pe smartphone (mai mic sau mare, mai lat sau mai îngust), iar unii chiar de pe tabletă. 

Site-ul tău are două opțiuni: 

 • Nu este responsiv. Se va afișa bine doar pe desktop (pe majoritatea monitoarelor, nu pe toate). Pe celelalte dispozitive, se va afișa ciudat, cu marginile tăiate, cu butoanele încălecate peste text, cu textul tăiat la marginea rândurilor, cu meniul prost vizibil etc. 
 • Este responsiv. Se adaptează automat la orice dispozitiv și la orice mărime de display. Totul se vede exact așa cum trebuie, în orice mediu. Imaginile, butoanele, textele și meniurile se redimensionează automat pentru a se vedea perfect pe orice ecran. 

Știm acum ce înseamnă un site responsiv, însă cum te ajută în mod concret?

 1. Avantajele unui site responsiv

În primul rând, un site care nu este responsiv pe dispozitivele mobile nu va fi indexat de Google. Sau, dacă va fi indexat, se va afla undeva pe paginile 70. Practic, nimeni nu va găsi site-ul tău. Degeaba vei investi în promovare SEO. Orice ai face, un site care nu este responsiv nu va fi afișat niciodată în primele pagini Google. De ce? Pentru că Google are tot interesul să ofere vizitatorilor site-uri bune, funcționale, care să nu le provoace frustrări și să nu îi facă să folosească alte motoare de căutare concurente, precum Bing. 

În al doilea rând, să spunem că un astfel de site ajunge totuși în fața utilizatorilor prin reclame plătite. Oamenii intră, constată că nu văd bine ce scrie, nu pot accesa cum trebuie butoanele și meniul, așa că ies imediat de pe site și se duc pe alt site optimizat pentru mobil. Ce înseamnă acest lucru? Că site-ul cheltuiește bani pe reclame, însă nu beneficiază de clienți și comenzi. 

După cum observi, să ai un site neoptimizat pur și simplu nu este o opțiune dacă chiar îți dorești o afacere online. Un site responsiv poate fi promovat prin SEO, aduce clienți și comenzi, are un grad bun de UX, este baza pentru o afacere sănătoasă.

 1. Cum construiești un site responsiv?

Cu ceva cunoștințe tehnice de bază, oricine poate construi un site în WordPress. Totuși, dacă vrei un site eficient și performant, lucrurile nu sunt chiar așa de simple. Vei avea nevoie de ceva cunoștințe de CSS și testare, cel puțin. De aceea, pentru creare site responsiv, noi îți recomandăm să lucrezi cu o firmă care îți oferă încredere, precum PGG Web. Indiferent că ai nevoie de un magazin online la cheie sau de servicii de creare site prezentare, sfatul nostru este să alegi o firmă care are abilități atât pe web design, cât și pe optimizare SEO. Astfel, vei fi sigur că toate implementările necesare vor fi executate în site-ul tău chiar de la început. Succes!

Posted in Tehnologie

noiembrie 23rd, 2023 by sagency

OnLaptop și Flanco dau startul unui parteneriat inovativ, punând la dispoziție servicii de reparații laptop la îndemâna tuturor în România

“Vino cu laptopul tău în oricare dintre magazinele Flanco pentru a beneficia de Premium Express Service, un serviciu rapid de reparații și upgrade!”

OnLaptop, un service specializat în reparațiile de laptop, anunță un parteneriat oficial cu Flanco, unul dintre cei mai importanți retaileri naționali din sectorul IT&C, electronice și electrocasnice.

Acest parteneriat unic reprezintă o oportunitate deosebită prin care dispozitivele pot fi lăsate în oricare dintre magazinele Flanco din țară, oferind un avans important în facilitarea accesului la serviciile de reparații pentru clienții, prin intermediul colaborării inovatoare ce introduce punctele de preluare OnLaptop (Premium Express Service) în fiecare magazin Flanco din România, marcând astfel un pas semnificativ în îmbunătățirea accesibilității serviciilor de reparații laptop.

Această inițiativă permite clienților să predea laptopurile pentru reparații sau upgrade în orice magazin Flanco. Acestea vor fi apoi transportate în siguranță la unul dintre cele două sedii OnLaptop din București, unde o echipă de tehnicieni profesioniști se va ocupa de tot ce înseamnă reparație sau upgrade.

Parteneriatul dintre OnLaptop și Flanco este o asigurare pentru fiecare client că laptop-ul va fi tratat cu maximă grijă și că fiecare reparație se va face cu scopul de a îmbunătăți si prelungi durata de viață a echipamentelor. Acest parteneriat se bazează pe încredere, calitate și eficiență, asigurând că fiecare reparație se realizează cu un nivel înalt de profesionalism și atenție la detalii.

Serviciul „Premium Express Service” oferit de Flanco în colaborare cu OnLaptop aduce comoditate și ușurință clienților, eliminând necesitatea căutării unui service pentru laptop și a parcurgerii unor distanțe mari pentru a rezolva problemele tehnice sau pentru a face upgrade-uri, astfel, orice reparație sau upgrade este disponibila în oricare dintre magazinele Flanco!

Ce reprezintă punctul de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco?

Toate cele 159 de magazine Flanco îți stau la dispoziție pentru a-ți rezolva problemele cu laptopul!

Nu mai este necesar să cauți un service de reparații pentru laptopul tău, ai 159 de magazine Flanco la dispoziția ta. Aici poți lăsa laptopul în grija noastră, fără nicio bătaie de cap.

Tot ce trebuie să faci este să te prezinți la magazinul Flanco cel mai apropiat, unde vei primi un deviz de intrare pentru laptopul tău. Consultantul Flanco va trimite laptopul la sediul central OnLaptop pentru reparație. După ce ajunge acolo, un tehnician OnLaptop va prelua laptopul tău și te va contacta pentru a-ți furniza diagnosticul și costul reparației. Cu acordul tău, tehnicianul va efectua reparația, iar laptopul reparat va fi returnat la magazinul Flanco de la care îl poți ridica și efectua plata. Este atât de simplu și comod!

Ce reparații poți realiza prin intermediul punctelor de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco din România?

Punctele de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco din România îți oferă acces la o gamă variată de servicii profesionale de reparații laptop. Acestea includ, dar nu sunt limitate la:

Înlocuirea Componentelor Defecte:

 • Schimbarea display-urilor sparte sau defecte;
 • Înlocuirea tastaturilor deteriorate sau defecte;
 • Înlocuire elemente de carcasa;
 • Înlocuire LVDS, Wi-Fi, Module 4G, 5G, TouchPad;
 • Schimbarea bateriilor uzate sau defecte ale unui laptop;
 • Înlocuirea sau upgrade unităților de stocare (HDD/SSD) și a memoriei RAM;

Reparații Hardware pentru Laptop:

 • Reparații ale plăcii de bază, inclusiv probleme legate de circuitul de alimentare și de grafică;
 • Reparații si înlocuire mufe alimentare, porturi Audio, USB, HDMI, USB-C sau alti conectori;
 • Reparații balamale, elemente de carcasa;
 • Rezolvarea problemelor legate de supraîncălzire prin curățarea sistemului de răcire și schimbarea pastei termoconductoare si a thermalpad-urilor. (Mentenanță Laptop);

Upgrade Laptop:

 • Upgrade-uri de hardware, cum ar fi: Echiparea cu mai multa memorie RAM sau înlocuirea HDD-ului cu un SSD pentru o performanță îmbunătățită

Servicii de depanare sau diagnosticare laptop:

 • Diagnosticare completă pentru a identifica cauzele problemelor de funcționare ale laptopului.
 • Teste hardware și software pentru a detecta defecțiuni sau conflicte ale sistemului.
 • Depanare sistem pentru problemele legate de boot sau instabilitatea sistemului.
 • Evaluări ale stării de sănătate a componentelor laptopului, inclusiv a hard disk-ului, bateriei și sistemului de răcire.

Garanție:

OnLaptop, în parteneriat cu Flanco, pune un accent deosebit pe fiabilitate și încrederea acordată de clienți serviciilor lor, motiv pentru care fiecare intervenție vine însoțită de o garanție solidă. Această politică de garanție nu este doar un angajament față de calitate, ci și o dovadă a seriozității și atenției acordate fiecărei sarcini, indiferent de complexitatea ei.

Despre Flanco:

Flanco este brand romanesc din 1994 cu o rețea de 159 de magazine în 113 orașe!

Flanco, liderul dinamic al pieței de retail autohtone, este mai mult decât un furnizor de produse IT&C și electronice, este un partener de încredere pentru clienții săi. Oferind o gamă largă de produse, de la laptopuri și telefoane mobile la televizoare și frigidere, Flanco se distinge prin serviciile sale de calitate și prin angajamentul față de satisfacția clientului. Cu o rețea națională de magazine și un website user-friendly, Flanco face achiziționarea de tehnologie mai accesibilă și mai plăcută pentru Români.

Despre OnLaptop:

OnLaptop, cu sediul în București, se remarcă în domeniul serviciilor IT prin expertiză și calitatea serviciilor sale. Specializată în reparații și întreținerea laptopurilor, OnLaptop oferă o gamă largă de servicii, de la înlocuirea componentelor hardware la depanări complexe. Echipa sa dedicată și înalt calificată este mereu pregătită să răspundă cu profesionalism și rapiditate la nevoile clienților săi. Prin colaborarea cu Flanco, OnLaptop își extinde accesibilitatea, aducând expertiza sa mai aproape de clienți în întreaga țară.

Parteneriatul OnLaptop-Flanco este mai mult decât o simplă colaborare, este un pas înainte spre o experiență de service mai eficientă și mai convenabilă pentru clienții din România. Această colaborare marchează începutul unei noi ere în serviciile de reparații laptop, oferind acces ușor și profesionalism de top clienților din întreaga țară.

Posted in Afaceri, Tehnologie

noiembrie 9th, 2023 by Gabriel

Proiectul revoluționar în domeniul inteligenței artificiale, „ZENKO.AI în România” a fost lansat oficial la sfârșitul lunii octombrie, printr-un eveniment la care au participat cei doi fondatori ai companiei, Simeon Fluck, co-fondator și CEO Zenko.ai și Joseph Felix, CGO Zenko.ai. Evenimentul a fost prezentat de Paul Gabor Iliescu, antreprenor, realizator și prezentator al Canal 33 România și coordonat de Andrei Cojanu, COO Zenko.

În cadrul evenimentului au fost prezentate soluții de inteligență artificială pe care compania Zenko urmează să le implementeze în următorii ani. Zenko este o companie din Elveția, o inițiativă 100% privată cu operațiuni pe 3 continente și mai multe țări și cu o listă de așteptare de peste 1000 de firme.  În România proiectul Zenko este susținut de Universitatea Politehnică București, Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Inteligența artificială este cuvântul de ordine în ultima perioadă și evoluția acesteia are loc cu o rapiditate fără precedent. S-a vorbit despre revoluția AI comparată ca și grad de importanță cu apariția mașinii cu aburi, a curentului electric, a computerului, telefonului și internetului și faptul că aceasta aduce amenințări, temeri, dar și o dezvoltare fără precedent în toate industriile.

Digitalizarea vine peste noi și va trebui să ne adaptăm, iar epoca post pandemie a inventat locul de muncă „hibrid”. Mediul de lucru este într-o continua schimbare, au aparut si apar medii virtuale interactive si este de așteptat să dispară în totalitate meserii office support (customer service, front desk – food etc), iar domenii precum educație, transporturi, marketing / sales, IT, vor fi expuse schimbărilor majore. Din perspectiva datelor și tendințelor, viitorul muncii arata ca peste 5 ani, 44% din abilitățile de azi nu vor mai valabile. Asadar,  în 5 ani va trebui să oferim noi abilități (50% din total). Disciplinele STEM ( știință, tehnologie, inginerie, matematică)  vor fi transformate, vor avea o productivitate crescută cu 30%.” –  Laur Neagu, profesor al Facultății de Automatică & antrepenor.

Cu o viziune pe termen lung și o strategie bine pusă la punct, care vizează schimbarea peisajului tehnologic actual, obiectivele principale ale companiei Zenko sunt de a crea o rețea solidă de parteneri, dezvoltatori și clienți. Ceea ce îi face unici pe piața din România sunt implementarea instrumentelor AI avansate, cum ar fi Asistentul Grappi, Agentul de Cercetare și Agentul pentru Social Media.

Ne aflăm la începutul unei noi ere, o eră plină de posibilități și oportunități infinite, și suntem încântați să anunțăm că Zenko AI a ajuns oficial în România! A fost o zi istorică pentru toți cei care visează la un viitor mai strălucit, mai durabil și mai conectat.  Zenko este o mișcare, este o revoluție iar AI este o realitate capabilă să crească productivitatea în sisteme avand la dispoziție instrumente mai puternice ca oricând de a modela viitorul, dar și responsabilitatea eticii și sustenabilității.  AI este o extensie a capacităților noastre umane,  ușor de adoptat sau implementat, o forță de muncă în stare să transceadă așteptările. O investiție strategică de dezvoltare sustenabilă a companiilor este integrarea unui asistent de customer support AI, un angajat virtual – disponibil pe web, social media, WhatsApp. Ne dorim ca România sa devina cel mai mare hub al companiei noastre si vreau sa multumesc conducerii Universitatii Politehnice București – Facultatea de Automatică si Calculatoare pentru deschidere si pentru parteneriatul pe termen lung.”Andrei Cojanu, COO Zenko.

Studiile au aratat ca un psiholog robot este considerat mai empatic de 86% din chestionați, comparativ cu unul uman. Chiar daca AI a surclasat omul într-o serie de activități / specialităti, rolul acesteia este de a comunica în toată lumea, cu toată lumea.

„Zenko.ai este un holding care doar crează Agenții Digitale (AIA) pe diverse domenii și aplicații. Abordarea Zenko este de a construi „agenti specializati” cu o sarcină precisă, performanți pe ce au de făcut, pe care sa ii ajutăm să colaboreze intr-un mediu precum oamenii. Dorinta noastra este de a crea o o mișcare care să dea puterea oamenilor, nu trusturilor din Silicon Valley. Suntem oameni si evoluăm prin comunicare, iar prin și cu ajutorul AI putem comunica în toată lumea, cu toată lumea. Este foarte adevarat ca se va schimba conceptul de munca, dar rolul nostru este să replicăm abilități specifice personalului unei companii și apoi să facem ca acestea să colaboreze, creând un AIA – Advanced Intelligence Agency.  Rolul nostru este să înțelegem procesele la nivelul clienților, să le replicăm, re-creem, apoi să le aplicăm, să le implementăm la nivelul companiei. Un alt concept pe care îl folosim este „inteligența colectivă” / „inteligența de grup”, pe care ne străduim să-l aplicăm cu Agenți Specializați care prin colaborare să îndeplinească misiunea. Apoi integrand toate aceste într-un birou virtual (metaverse) este ca și cum te-ai plimba prin birou, îți întâlnești angajații și le dai sarcini specifice, vorbindu-le. Zenko World este metaversul, mediul, ecosistemul în care AI se desfășoară și unde totul este controlat.” – Simeon Fluck, co-fondator și CEO Zenko.ai.

Anul acesta la festivalul Fete des Vendanges, Zenko a creat un asistent personal AI pentru 300.000 de oameni. Grappi, asistentul personal care a făcut posibilă navigarea ușoară prin detaliile evenimentului, a oferit informațiile esențiale care au devenit accesibile instant, transformând experiența participanților.

„Informația este mai prețioasă ca aurul, este o comoară intangibilă, iar marea noastră provocare este să avem timp să educăm piața.  Companiile știu valoarea datelor, dar nu știu să le utilizeze, iar noi ne propunem sa ii ajutam prin DBA – Digital Brain Extension – Minte Digitală. Suntem în punctul în care nu putem copia vreo altă companie, ci trebuie să gândim și să creăm totul de la zero, iar provocarea este de a uni echipe din toată lumea pentru a crea ceva minunat.

Vream sa facem modelul de business mai sănătos si mai sigur pentru companii. În România suntem pentru a face o echipă capabilă, care să preia soluțiile și structura de la echipa de proiectare de soluții – concepție și să facă proiectul mai bun.  Telul nostru în România este să găsim cele mai bune talente, care să înțeleagă și să îmbrățișeze viziunea noastră și să ni se alăture spre îndeplinirea țelurilor noastre.  Scopul nostru este să lucrăm împreună pentru a crea o lume mai bună pentru copii noștri și pentru natură. Suntem aici să sprijinim umanitatea, deoarece cu AI lucrurile pot lua o direcție greșită; puternic înseamnă și primejdios. Asadar, suntem focusați pe a împinge omenirea într-un loc mai bun. Vor fi dificultăți, vor fi probleme, vor fi multe încercări, dar din acestea se va naște inovația!”, Joseph Felix, co-fondator și CGO Zenko.ai.

Cu ajutorul inteligenței artificiale, Zenko.ai aduce soluții inovative pentru afaceri moderne. Mai multe detalii pe zenkoai.ro.

Posted in Tehnologie

octombrie 28th, 2023 by Vlad

Într-o lume în care tehnologia avansează într-un ritm amețitor, nu este de mirare că aceasta a făcut incursiuni și în lumea îngrijirii animalelor de companie. Vom lua în considerare, de exemplu, produse ingrijire animale de companie, care sunt proiectate nu numai pentru a vă ușura viața, ci și pentru a asigura o alimentație adecvată și regulată pentru prietenul vostru blănos.

Pe lângă aceste gadget-uri pentru animale de companie, vom vorbi și despre alte produse tehnologice inteligente care au devenit esențiale în viața noastră, cum ar fi telefon Redmi, care și-a consolidat poziția pe piața dispozitivelor mobile cu o serie de funcții avansate și un design elegant.

Black Tech este compania unde găsești produse de cea mai înaltă calitate! Acestea sunt inovative și îți vor ușura cu mult viața. La Black Tech găsești până și lampi si plafoniere.

Beneficiile utilizării produselor pentru îngrijirea animalelor de companie

Crezi că puteai să-ți imaginezi acum câțiva ani că ai putea să monitorizezi sănătatea și starea de bine a patrupedului tău cu ajutorul unei simple brățări inteligente sau a unei camere de supraveghere conectate direct la telefonul tău mobil?

Și totuși, acolo ne aflăm – cu o mulțime de produse tehnologice inteligente care ne ajută să avem grijă de animalele noastre de companie într-un mod mult mai eficient și eficace. Îți oferă nu doar confort și liniște sufletească, ci și posibilitatea de a înțelege mai bine nevoile și comportamentul animalului tău. Așa că trebuie să recunoști, cât de minunat este să știi că animalul tău este în siguranță și sănătos, chiar și atunci când nu ești acasă, nu-i așa?

Dar nu se oprește aici. Aceste produse inteligente pot, de asemenea, să îmbunătățească stilul de viață al animalului tău. Ai auzit vreodată de jucăriile interactive pentru animale de companie? Acestea sunt proiectate pentru a ține animalul angajat și distrat, chiar și atunci când ești prea ocupat să te joci cu el. Așa că, pe lângă faptul că îți asiguri că patrupedul tău este bine îngrijit, te asiguri și că se simte fericit și mulțumit.

Dozatoare automate de mâncare pentru animale – confort și eficiență

Ați avut vreodată momente când sunteți blocat la birou sau în trafic și vă faceți griji că animalul de companie este acasă, așteptându-vă să îi dați de mâncare? Cu un dozator automat, aceasta nu mai este o problemă. Setezi pur și simplu programul de hrănire și gata. Nici nu mai trebuie să îți faci griji că Bella nu își va primi porția de mâncare la timp.

Și confortul? Știți cât de mult le place animalelor noastre să fie hrănite la aceeași oră în fiecare zi, nu-i așa? Cu un dozator automat, nu trebuie să ne mai îngrijorăm că programul nostru aglomerat ar putea să le perturbe rutina. Comfort și eficiență – asta oferă dozatoarele automate de mâncare pentru animale.

Și să nu uităm de controlul porțiilor. Cine poate rezista ochilor ăia dulci care cer mai multă mâncare? Cu un dozator automat, putem seta cu ușurință cantitatea de mâncare pe care o primesc, prevenind astfel supraalimentarea și menținându-le greutatea sub control. Mai mult, unii dozatoare au chiar și opțiuni pentru a încuraja animalele să mănânce mai încet, prevenind astfel problemele de sănătate cauzate de mâncatul prea rapid.

Cum funcționează produsele tehnologice inteligente

În inima oricărui produs tehnologic inteligent se află ceva numit „internetul lucrurilor”, sau IoT. Asta înseamnă că dispozitivele noastre – de la frigidere la termostate și la boxe inteligente – sunt conectate la internet și pot comunica între ele.

Gândiți-vă la acest lucru: vă întoarceți acasă după o zi lungă de muncă și termostatul vostru inteligent știe exact când să înceapă încălzirea casei, astfel încât să fie la temperatura perfectă când ajungeți. Asta se întâmplă pentru că termostatul este conectat la internet și poate să învețe din comportamentul vostru, adaptându-se în consecință.

Și uite așa apar produsele tehnologice inteligente care ne fac viața mai ușoară. Dar cum știe frigiderul meu când sunt pe cale să rămân fără lapte? Ei bine, asta e partea interesantă! Frigiderul poate să monitorizeze ce produse avem în interiorul său și ne poate trimite notificări atunci când ceva este pe cale să se termine. Astfel, nu vom mai uita niciodată să cumpărăm lapte!

Inovație cu Black Tech

Nu rata ocazia de a te bucura de produsele tehnologice inteligente oferite de Black Tech! Ei se dedică pentru a aduce pe piață produse de ultimă oră, inovative, care să te ajute să îți îmbunătățești viața de zi cu zi.

Posted in Tehnologie

octombrie 26th, 2023 by nemesu

În lumea rapidă și dinamică a tehnologiei și a internetului, design-ul web este cheia deschiderii unei lumi pline de posibilități și creativitate infinită. Este spațiul unde arta întâlnește funcționalitatea, creând un amalgam de estetică și utilitate, și, astăzi, suntem aici să explorăm ce înseamnă cu adevărat să fii web designer, cu o atenție specială acordată unei platforme inovatoare, „Pixelime.ro„.

Web designerii sunt alchimiștii digitali ai zilelor noastre, combinând cu abilitate codul de programare și elementele vizuale pentru a crea pagini web care nu numai că sunt plăcute vizual, dar care facilitează și o experiență utilizator fluidă și eficientă. În această lume digitală în care trăim, aproape orice afacere sau proiect are nevoie de un site web pentru a-și maximiza vizibilitatea și accesibilitatea în fața publicului său țintă. Aici intervine măiestria unui web designer, care poate transforma viziunea unui brand în realitate digitală.

„Pixelime.ro” este un site de știri care celebrează și promovează această artă digitală, oferind un punct de întâlnire pentru profesioniștii IT, designeri, și pasionații de tehnologie. Este locul unde ultimele tendințe în design, tehnicile avangardiste și poveștile de succes din industrie sunt aduse în fața reflectoarelor, pentru a inspira și a ghida pe cei care aleg să urmeze această cale profesională.

Un web designer nu este doar un creator de conținut vizual; este și un arhitect al experienței online, al experienței unui utilizator care navighează prin paginile web, explorând, învățând și interacționând cu brandul sau informația prezentată. Înseamnă să înțelegi comportamentul și așteptările utilizatorului, să fii la curent cu tehnologiile și limbajele de programare de ultimă oră și să ai capacitatea de a adapta creativitatea la diferitele restricții și provocări tehnice.

Pe „Pixelime.ro”, design-erii web, fie că sunt veterani sau începători, pot găsi o multitudine de resurse, de la articole informative, tutoriale video, studii de caz, până la știri despre evenimentele și conferințele importante din domeniu. Este o platformă care uneste o comunitate, aducând laolaltă experți și entuziaști pentru a împărtăși cunoștințe, sfaturi și inspirație.

Fiind un web designer în era tehnologiei și a informației înseamnă să fii inovator, adaptabil și mereu în sete de cunoaștere. Înseamnă să combini elemente vizuale și tehnice pentru a crea ceva nu doar funcțional, dar și frumos și convingător. La baza tuturor acestora, însă, stă pasiunea, dedicarea și curiozitatea – elemente pe care „Pixelime.ro” le valorizează și le promovează în mod constant.

Așadar, vă invităm să descoperiți lumea fascinantă a web design-ului pe „Pixelime.ro”, unde fiecare pixel este îmbibat cu inovație, creativitate și pasiune. Fie că sunteți specialiști în domeniu, companii în căutare de inspirație sau simpli exploratori ai universului digital, „Pixelime.ro” vă oferă o panoramă autentică și colorată asupra acestei arte care modelează încontinuu calea în care interacționăm cu lumea digitală.

Posted in Tehnologie

octombrie 24th, 2023 by nemesu

Într-o lume în continuă mișcare și înconjurată de tehnologie, evoluția realității virtuale (VR) redefineste modul în care interacționăm, lucrăm și ne relaxăm. Astăzi, suntem încântați să vă prezentăm ultimele noutăți din lumea VR, ilustrate printr-o colaborare inovatoare și captivantă cu platforma de știri online mega-mall.ro.

Mega-mall.ro, un site de știri de încredere și un hub de informații relevante în România, aduce acum în fața publicului larg ultimele și cele mai incitante dezvoltări din universul VR, prin lansarea unei secțiuni dedicate în exclusivitate acestui domeniu în plină ascensiune.

Prin prisma jurnalismului de calitate și a articolelor de adâncime, mega-mall.ro explorează impactul și posibilitățile infinite pe care tehnologia VR le aduce în diverse sectoare ale societății – de la gaming și divertisment, la sănătate, educație și afaceri.

Prin colaborarea cu specialiști de top și dezvoltatori din industria VR, mega-mall.ro nu numai că va furniza știri și actualizări, dar și analize amănunțite, interviuri și povești de succes din spatele acestor experiențe imersive. Cititorii vor avea acces la recenzii de echipamente, software și aplicații VR, ghiduri și tutoriale, precum și știri exclusive despre lansări de produse și evenimente majore în domeniu.

În plus, în dorința de a crea o comunitate activă și angajată în jurul subiectului VR, mega-mall.ro va introduce un forum dedicat unde entuziaștii, dezvoltatorii și experții în domeniu pot împărtăși idei, sfaturi și încurajări în dezvoltarea și implementarea soluțiilor VR în viața cotidiană.

Dar mega-mall.ro merge și mai departe, în pas cu era digitală, și își propune să devină un pionier în jurnalismul VR din România. Platforma se angajează să exploreze și să adopte tehnologia VR în redactare, oferind astfel o experiență de citire cu adevărat inovatoare și interactivă pentru public.

Cu ajutorul VR, cititorii vor avea ocazia să exploreze știrile într-un mod tridimensional și imersiv, să participe la evenimente virtuale și să interacționeze cu informația într-un mod revoluționar. Aceasta nu doar că va aduce o nouă perspectivă asupra modului în care știrile sunt prezentate și percepute, dar va deschide și noi orizonturi pentru storytelling-ul digital, explorând modalități creative de a narra povești și de a transmite informații.

Strategia mega-mall.ro de a integra realitatea virtuală în știri reflectă angajamentul platformei de a îmbrățișa inovația și de a sta în pas cu dezvoltările tehnologice care formează și transformă societatea contemporană.

Invităm pe toți entuziaștii VR, dezvoltatorii, creatorii de conținut și pe cei curioși să se alăture comunității noastre. Împreună, vom explora și forma viitorul realității virtuale în media, educație, business și dincolo de acestea.

Vă mulțumim că alegeți mega-mall.ro ca sursa dvs. de știri și vă promitem că vom continua să vă oferim conținut de calitate, relevante și inovatoare în lumea în continuă evoluție a tehnologiei VR.

Pentru mai multe informații și pentru a vă alătura conversației VR, vizitați site-ul web mega-mall.ro.

Posted in Tehnologie

octombrie 23rd, 2023 by sorin

Zeren Software, companie de top în IT&C din România, este încântată să anunțe colaborarea sa cu Bucharest Best Comedy Film Festival, un eveniment internațional ce onorează arta filmului de comedie.

EXPERTIZĂ ȘI ADAPTABILITATE

Cu o experiență vasta în domeniul IT, Zeren Software se concentrează pe furnizarea de soluții custom și eficiente care ajută companiile să se adapteze și să prospere în mediul digital.

Zeren Software are o tradiție îndelungată de a susține evenimente culturale care îmbogățesc patrimoniul românesc și contribuie pozitiv la dezvoltarea societății. Această colaborare cu Bucharest Best Comedy Film Festival subliniază angajamentul nostru în această direcție.

SINERGIA DINTRE TEHNOLOGIE ȘI CULTURĂ

Colaborarea dintre Zeren Software și Bucharest Best Comedy Film Festival reprezintă o simbioză perfectă de valori și aspirații comune. Festivalul, cunoscut pentru diversitatea și calitatea filmelor de comedie, se aliniază impecabil cu soluțiile inteligente ale Zeren Software la provocările complexe din domeniul IT. După cum ambele entități sunt de acord, „A simplifica lucrurile este adesea incredibil de complex.”

Catalina Robu, Marketing Manager Zeren Software, declară: „Colaborarea noastră cu Bucharest Best Comedy Film Festival reflectă angajamentul nostru de a contribui la experiențe culturale îmbogățite. Nu este o oportunitate de a demonstra capabilitățile noastre tehnologice, ci un mod de a aduce un plus de valoare comunității.”

Detalii Eveniment

Unde și când puteți participa?

 1. Parcul Drumul Taberei – AMO Lounge
 2. Filmele încep la ora 20:00, pe toată durata festivalului.
 3. Ecran LED de 6×3 m.
 4. Intrarea este liberă.
 •  Biblioteca Națională
 • EXPO COMEDY: Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 17:00.
 • Masterclass pe tehnica filmului de comedie: Joi, 26 octombrie, de la ora 16:00.
 • Concerte de muzică clasică: Pe 23, 24 și 27 octombrie, începând cu ora 17:30.
 • Cinemaraton și Prima Comedy
 • Peste 30 de emisiuni dedicate festivalului.

Ce filme să nu ratați?

 • Coco Ferme (2023, Canada): O afacere cu ouă bio.
 • A Stasi Comedy (2022, Germania): Haz de necazuri din trecut.
 • Toilet (2022, Italia): O situație neprevăzută și hilară.

SOLUȚII TEHNICE PENTRU PROVOCĂRI REALE

Zeren Software oferă o gamă diversă de servicii, de la consultanță digitală, dezvoltare de software, la recrutare în tehnologie si mai mult decât atât. Expertiza noastră este orientată spre furnizarea de soluții concrete pentru provocările cu care se confruntă companiile în era digitală.

Posted in Tehnologie

octombrie 9th, 2023 by Vlad

Ai o pasiune pentru predare și și îți dorești îți împărtășești cunoștințele cu alte persoane? YooLearn este locul perfect pentru tine! Pe această platformă de meditații nu doar că poți preda o varietate de cursuri online recreative, de dezvoltare personală și materii școlare, dar îți poți transforma pasiunea în venituri!

YooLearn îți oferă oportunitatea de a te dezvolta pe plan profesional în timp ce câștigi venituri suplimentare. Poți preda lecții în mediul online elevilor din întreaga țară. Indiferent dacă ești expert într-un anumit domeniu sau ai abilități și cunoștințe bogate, le poți folosi pentru a-i învăța pe alții.

De ce să alegi YooLearn?

YooLearn este o platformă meditații online care vine cu numeroase beneficii pentru profesorii ce vor să predea în acest mediu. În primul rând, cu YooLearn, poți câștiga venituri suplimentare în mod legal și constant. Tu decizi prețul unei ore de curs. Plățile sunt gestionate într-un mod simplu, transparent și sigur.

În al doilea rând, poți susține lecțiile de oriunde te-ai afla. Mediul online îți oferă flexibilitate geografică. Indiferent dacă ești la munte, la mare sau acasă, poți continua predarea online.

        Alege YooLearn dacă îți dorești să poți influența viețile mai multor elevi. Un curs bun poate ajuta zeci de cursanți în vederea înțelegerii și îmbunătățirii cunoștințelor în domeniul în care tu ai experiență.

Auto-organizarea este un alt avantaj: muncești doar atunci când ești disponibil și poți alege chiar tu intervalul orar care ți se potrivește. În plus, poți crea lecții online personalizate. Le poți adapta nevoilor fiecărui cursant. Acest lucru îți permite să oferi o experiență de învățare eficientă și relevantă.

Veniturile tale pot crește rapid pe măsură ce atragi mai mulți cursanți și oferi mai multe lecții. Cu efort și dedicație, poți obține venituri substanțiale de la săptămână la săptămână.

Pregătește-te să devii profesor online

 1. Pasul 1: Creează-ți un Profil. Primul pas este să-ți creezi un profil pe YooLearn. Înscrierea este simplă, iar înregistrarea ta va ajunge la potențialii cursanți din întreaga țară.
 2. Pasul 2: Completează-ți Profilul. O descriere detaliată a ceea ce poți să predai și a experienței tale este esențială pentru a atrage cursanți. Cu cât profilul tău este mai bine completat, cu atât vei avea șanse mai mari să atragi elevi interesați.
 3. Pasul 3: Stabilește Intervalul Orar. Alege intervalul orar în care ești disponibil să predai. Cursanții îți vor selecta profilul pe baza acestui interval și vei primi notificări atunci când aceștia doresc să programeze o lecție cu tine.
 4. Pasul 4: Începe Sesiunea Online. Odată ce ai un cursant interesat, poți începe o sesiune online live și să începi să predai. Cu YooLearn, poți ajunge la elevi din toată țara, indiferent de locul în care te afli.

De ce ai nevoie pentru a începe să predai lecții online?

            Pentru a începe aventura ta ca profesor online pe YooLearn, ai nevoie de următoarele:

 • Acces la un computer și o conexiune bună la internet.
 • Dorința de a deveni antreprenor și de a împărți cunoștințele tale.
 • Experiență, empatie și răbdare pentru a lucra cu cursanții.
 • Câteva ore libere pe săptămână pentru a programa lecții.
 • Un profil atractiv cu o descriere bogată a experienței și competențelor tale.
 • Dorința de a-ți rotunji veniturile și de a câștiga bani în plus în mod legal

Pe YooLearn, poți preda orice materie sau domeniu în care ai competențe și cunoștințe. Indiferent dacă ești expert în matematică, limbi străine, istorie sau chiar într-un domeniu mai specializat, poți crea un curs online pe măsură. Dacă te gândești la un curs care nu se regăsește în lista, poți să le scrii și îl vor adăuga pentru tine.

Care sunt avantajele transformării pasiunii pentru predare în venituri?

            Pasiunea pentru predare poate fi o sursă inepuizabilă de satisfacție personală și profesională. Când iubești să împărtășești cunoștințele și să ajuți pe alții să învețe și să crească, există o oportunitate fantastică de a transforma această pasiune în venituri. Iată de ce merită să îți valorifici pasiunea pentru predare:

 • satisfacție personală și profesională
 • impact pozitiv asupra unei comunități tinere
 • dezvoltare personală
 • independență financiară
 • învățare continuă

Dezvoltare profesională: Perfecționează-ți abilitățile pedagogice!

În lumea educației, dezvoltarea profesională continuă este esențială pentru a fi un dascăl eficient și pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale elevilor. Perfecționarea abilităților pedagogice este un proces continuu care aduce numeroase beneficii, atât pentru profesori, cât și pentru elevi.

Pe o platformă, nu doar că poți câștiga venituri suplimentare, dar poți deveni un cadru didactic mai bun. Tabelul de mai jos subliniază importanța continuă a dezvoltării profesionale în pedagogie și modalitățile prin care profesorii își pot îmbunătăți abilitățile pentru a oferi o educație de calitate:

Importanța dezvoltării profesionale în pedagogieModalități de perfecționare a abilităților pedagogice
Îmbunătățirea calității educațieiParticiparea la cursuri și workshop-uri
Adaptabilitate la schimbările în educațieStudiul independent
Motivarea elevilorColaborarea cu alți profesori
Înțelegerea elevilorUtilizarea tehnologiei educaționale
Dezvoltarea cariereiPractică prin predare online pe platforma YooLearn

Oferă o experiență valoroasă de predare

YooLearn îți oferă oportunitatea de a-ți transforma pasiunea pentru predare în venituri suplimentare. Cu flexibilitatea, controlul și impactul pe care îl poți avea, poți crea o experiență de învățare valoroasă pentru cursanți și să-ți dezvolți propria afacere în domeniul educației online.

Începe chiar azi prin crearea unui profil pe platforma online și fii pregătit să împarți cunoștințele tale cu lumea!

Posted in Tehnologie

septembrie 28th, 2023 by Ovidiu

Intrarom, filiala românească a Intracom Telecom, anunța cu mândrie aniversarea a trei decenii de activitate. De la înființarea sa, în noiembrie 1993, Intrarom a fost unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT&C din România. Facilitatile sale se întind pe o suprafață totală de 33.000 de metri pătrați, incluzând 2 zone de producție si este astăzi singurul producător de sisteme radio pentru Intracom Telecom din Grecia, deservind clienții grupului din 70 de țări din întreaga lume.

Încă de la constituire, Intrarom a contribuit cu succes la modernizarea și digitalizarea rețelei naționale de telecomunicații din România. În plus, a investit strategic peste 30 de milioane de euro în dezvoltarea infrastructurii sale complexe de înaltă tehnologie, necesară pentru a produce sisteme de telecomunicații de ultimă generație.

Investițiile companiei, precum și angajamentul și munca asiduă a întregii echipe de producție au permis companiei să atingă obiective ambițioase și competitive, în ciuda unor dificultăți importante, cum ar fi pandemia și criza lanturilor de aprovizionare. Pentru viitor, Intrarom își propune să răspundă în continuare celor mai actuale cerinte de soluții tehnologice inovatoare pentru a oferi clienților sai experiențe excelente, continuând în același timp să ofere liniile sale moderne de sisteme de telecomunicații wireless de tip enterprise, soluții IT la cheie, soluții de customer experience și implementare de infrastructuri IT&C care se adresează unor industrii precum cea bancară, a utilitatilor, telecomunicatiilor, instituțiilor din sistemul de ordine si siguranta publica și sectorului public.

George Roussos, CEO al Intrarom, a declarat: „Suntem mândri de cei 30 de ani de excelență continuă și creștere remarcabilă și suntem hotărâți să continuăm să contribuim la progresul Intrarom prin valorificarea experienței vaste a Grupului Intracom Telecom în implementarea proiectelor de anvergură. Vom continua să adoptăm tehnologii noi și să fim la curent cu tendințele pentru a oferi servicii superioare partenerilor și clienților noștri.”

Comunicat de presă furnizat și asumat de:

Magda Mischie
Marketing & Communications Manager – Intrarom.

Posted in Tehnologie

august 22nd, 2023 by adico

Casa ta poate deveni un mediu mai eficient și mai comod decât ai putea să-ți imaginezi, datorită tehnologiei existente pe piață la ora actuală. Cu ajutorul inovațiilor de la Livolo, poți transforma dispozitivele obișnuite din casa ta în tehnologii de ultimă generație, cu control avansat și facil prin intermediul tehnologiei Livolo. În acest articol, vom explora cele mai utilizate 10 dispozitive din casa ta și vom arăta cum acestea pot fi controlate într-un mod inovator și eficient prin intermediul tehnologiei Livolo.

1. Frigider

Frigiderul este inima bucătăriei tale, iar cu tehnologia Livolo, poți să controlezi temperatura și să activezi modul de economisire a energiei pentru a menține alimentele proaspete. Poți seta temperatura optimă pentru frigider și congelator direct din aplicația mobilă Livolo.

2. Plită și cuptor

Cu tehnologia Livolo, plita și cuptorul tău pot fi controlate dintr-un singur loc. În timp ce gătești, poți să reglezi temperatura plitei și să verifici starea cuptorului din aplicația Livolo, asigurându-te că preparatele tale vor ieși perfect.

3. Televizor

Din comoditatea canapelei tale, poți să pornești și să oprești televizorul cu ajutorul unui întrerupător Livolo sau direct din aplicație. Nu mai trebuie să cauți telecomanda, ci poți controla totul dintr-o singură interfață.

4. Aparat de aer condiționat

Nu trebuie să aștepți să ajungi acasă pentru a-ți regla temperatura dorită. Cu Livolo, poți să pornești sau să oprești aparatul de aer condiționat indiferent de unde te afli sau să setezi programările în avans.

5. Mașină de spălat rufe

Programarea mașinii de spălat rufe devine mai ușoară ca niciodată. Poți să începi un ciclu de spălare chiar și atunci când nu ești acasă, pentru a te asigura că rufele sunt gata spălate și pregătite pentru întins atunci când vei intra pe ușă.

6. Mașină de spălat vase

După o cină delicioasă, poți pune mașina de spălat vase la treabă din confortul canapelei tale. Cu Livolo, poți să pornești sau să oprești aparatul de spălat vase și să alegi programul potrivit.

7. Aparat de cafea

Dimineața, poți să te trezești cu aroma cafelei proaspăt preparate. Setează aparatul de cafea să înceapă prepararea la ora dorită, astfel încât să fii întâmpinat de o cafea caldă.

8. Aspirator robot

Curățenia devine mai ușoară cu tehnologia Livolo. Cu ajutorul prizei sau întrerupătorului inteligent, poți să pornești aspiratorul din orice colț al casei tale și să te asiguri că suprafețele sunt mereu impecabile.

9. Fier de călcat

Fierul de călcat este unul dintre motivele principale pentru care să te întorci din drum deși ai pornit deja spre birou, posibilitatea de incidente fiind mare dacă este uitat pornit. Însă cu ajutorul funcționalităților Livolo, vei putea verifica starea direct din aplicație, astfel că vei fi mai liniștit și vei economisi timp.

10. Calculator

Chiar și calculatorul tău poate beneficia de tehnologia Livolo. Poți să-l oprești de la distanță atunci când pleci de acasă și să-l pornești înainte să ajungi pentru a economisi energie.

În concluzie, tehnologia Livolo îți oferă posibilitatea de a transforma dispozitivele tale din casa într-un mediu mai inteligent și mai eficient. De la bucătărie la aparatele de uz zilnic, Livolo îți permite să controlezi totul în mod inovator, astfel încât casa ta să devină mai comodă, mai eficientă și mai sustenabilă.

Posted in Advertising, Casa si gradina, Tehnologie