Category: Divertisment

noiembrie 27th, 2023 by Gabriel

1 Decembrie este o zi specială în care românii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Națională a României. Și cum o zi de sărbătoare merită o petrecere memorabilă, AMO Lounge & Restaurant din inima Parcului Drumul Taberei, la 50 m de „West Side Christmas Market” , Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, este locul perfect pentru a celebra într-un cadru rafinat și plin de bun gust.

Maria Constantin a pregătit un spectacol artistic de excepție, cu muzică tradițională, și dansuri populare. Alături de orchestra sa, artista vă va purta într-o călătorie prin frumusețea și bogăția culturală a României. Atmosfera va fi întreținută și de un show special de magie, sub bagheta magicianului Darisian.

Cina de 1 Decembrie atât în restaurant AMO, cât și în partea de Lounge, unde se organizează spectacolele, va fi un festin culinar, cu un meniu exclusiv creat pentru a celebra această zi deosebită. Chef Cosmin Gruia va îmbina tradiția cu inovația, oferind un meniu cu preparate tradiționale de excepție și arome inedite, clienții putând viziona un spectacol în timp ce servesc masa.

Pe 1 Decembrie, Restaurantul AMO se va transforma într-un loc magic, decorat cu elemente tradiționale românești și luminițe festive. Atmosfera caldă și elegantă va contribui la crearea unei experiențe unice de Ziua Națională. Intrarea este liberă, dar pentru a vă asigura locul la petrecere, puteți face rezervări din timp.

AMO Lounge & Restaurant este locația perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni, pentru a celebra cu fast și eleganță, într-un cadru rafinat și plin de tradiție. Pe tot parcursul lunii decembrie în locație sunt pregătite show-uri de stand-up comedy, spectacole de teatru pentru copii, concerte live și multe alte surprize.

Cei mici sunt așteptați la teatru în fiecare sâmbătă și duminică (2, 3, 9 și 10 decembrie) începând cu ora 11:00. Copiii vor afla Povestea celor 3 purceluși și a Ursului Păcălit de vulpe de la actorii programului cultural Caravana cu Spectacole. Spectacolele de teatru interactiv sunt recomandate copiilor cu vârsta de peste 3 ani și au o durată de 45 de minute. Bilete pe iabilet.ro.

Părinții sunt așteptați sâmbătă, 2 Decembrie începând ora 20:00 la un spectacol de muzică live susținut de Dominique și Laurian, iar duminică, 3 Decembrie la un festin adevărat, Romanian Brunch all day, un meniu românesc semnat Chef Cosmin Gruia.

Miercuri, 6 decembrie în seara de Moș Nicolae locația va răsuna de colinde românești pentru o adevărată atmosferă magică de sărbătoare.

Sâmbăta, 9 Decembrie, începând cu ora 20:00, Tecsan vă așteaptă la AMO Lounge cel mai cool club din Drumul Taberei, la lansarea celui de-al doilea album al său, „ În Ger”, un album inspirat din viața artistului de zi cu zi, un mănunchi de poeme rap în care cu siguranță că veți regăsi trăirile.  Invitați speciali: Samurai , Spectru , Amna, Mellina , Kamara, Gabi Bagu, Ghetto Gang , Cally Roda, Oana Marinescu și  Gabriela Nastas. Bilete în locație sau pe iabilet.ro.

Despre AMO Restaurant & Lounge

AMO Lounge este un spațiu dedicat oamenilor care vor să petreacă timp de calitate împreună cu cei dragi, într-o locație premium, aproape de casă. Construit cu un design modern, pe colină pentru senzația de rooftop, cu geamuri inalte de sticlă, locația asigură pe deplin conexiunea cu natura. Pe timp de iarnă, locația este încălzită pentru o atmosferă caldă și relaxantă.

Bucătăria lui Chef Cosmin Gruia, cu rețete reinterpretate și foarte gustoase, trezește toate simțurile și oferă o experiență extraordinară de lounge contemporan, alături de cocktail-uri fresh și băuturi sofisticate.

Aflat în inima parcului Drumul Taberei, AMO Lounge este cel mai mare lounge din zona, hub de evenimente, activități culturale, distracție și timp liber.  Mai multe detalii pe: amoconcept.ro.

Posted in Divertisment

noiembrie 15th, 2023 by Gabriel

Lanțul de cinematografe HAPPY CINEMA, prezent în București, Focșani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Botoșani, Bacău și Bistrița, se extinde cu 4 cinematografe noi în țară (București și Slobozia) și unul în Republica Moldova, Chișinău. HAPPY CINEMA, brand cu capital 100% românesc, își consolidează poziția de top ca acoperire în țară. Astfel, iubitorii de film din România și Republica Moldova vor avea la dispoziție următoarele cinematografe dotate cu tehnologie de ultimă generație:

Happy Cinema Luceafărul, București

Happy Cinema Collosseum Mall București

Happy Cinema Ialomița Shopping Center (Slobozia)

Happy Cinema Mall Vitantis București

Happy Cinema Port Mall Chișinău

Începând cu 18 octombrie 2023, HAPPY CINEMA în parteneriat cu Sala Luceafărul (fostul Cinema Pro), s-a redeschis cu o proiecție specială a peliculei Băieți deștepți (regia: Igor Cobileanski) în prezența echipei. Happy Cinema Luceafărul propune bucureștenilor cele mai noi filme, pe care le pot urmări într-o sală reamenajată modern, cu dotări de ultimă generație și un istoric de marcă. Prin acest parteneriat, HAPPYCINEMA® și Sala Luceafărul vor oferi din nou spectatorilor ocazia de a se bucura constant de filme captivante chiar în inima Capitalei.

Happy Cinema Colosseum Mall se va deschide în cursul anului viitor șiva avea 5 săli de proiecție și aproximativ 400 de locuri, iar investiția bugetată se ridică la 1,4 milioane euro, aducând în Colosseum Mall o serie de noutăți în termeni de design, facilități și tehnologie. Pentru cinematograful din Colosseum Mall, Happy Cinema a prevăzut logistică și tehnologie de ultimă generație, de la echiparea și design-ul sălilor de cinema și a holurilor, până la sistemele de proiecție și sunet. Clasicele scaune de cinema vor fi înlocuite cu fotolii de cinema, iar în sala premium clienții se vor putea bucura de fotolii reclainer. În plus, echipamentele de videoproiecție digitale cu lămpi au fost înlocuite cu videoproiectoare a căror sursă de lumină este bazată pe tehnologia laser. Nu în ultimul rând, spațiile vor fi astfel gândite încât să găzduiască evenimente private, precum și conținut alternativ, de la teatru până la spectacole variate.

2023 a fost anul în care prezența publicului la cinema s-a apropiat de cea din perioada de dinainte de pandemie, dar și anul în care am început dezvoltarea rețelei noastre în afara României. Am inițiat această dezvoltare cu o locație în Chișinău, Republica Moldova și intenționăm o extindere a rețelei în Bulgaria, Serbia și Ungaria. Prin această extindere, ne dorim să ajungem în toate colțurile țării și nu numai, și să ducem la un alt nivel experiența cinematografică pentru cinefili, printr-o calitate tehnologică remarcabilă și un design prin care promitem un confort maxim, proiectat pentru a oferi momente de relaxare absolută. Ne dorim ca atunci când spectatorii intră în sală, să simtă că pășesc în lumea magică a starurilor de cinema. Prin cele patru noi locații din țară, ne consolidăm poziția de top, fiind unul dintre lanțurile de cinematografe din România cu cea mai mare acoperire în țară., declară Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.

Happy Cinema Port Mall Chișinău va oferi publicului basarabean 4 săli de cinema dotate cu tehnologie de ultimă generație și se va deschide pe 27 noiembrie 2023, cu o proiecție specială, în prezența echipei filmului moldovenesc „Omul fără linia vieții”, în regia Adrianei Vasilcov. Lungmetrajul relatează istoria lui Ionel Sporea, românul care a inventat lansatorul automat de mingi de tenis de masă, iar din distribuție fac parte actori precum Armand Calotă, Maia Morgenstern, Eugenia Șerban, Rareș Andrici și Carmen Tănase.

Happy Cinema Ialomița Shopping Center (Slobozia) se va deschide în decembrie 2023 și va avea 2 săli de cinema, în timp ce Happy Cinema Mall Vitantis București se va deschide în cursul anului 2024 și va avea 3 săli de cinema, oferind cinefililor ocazia de a se bucura din plin de atmosfera filmelor preferate.

Extinderea națională va continua cu deschiderea de noi locații Happy Cinema, prioritare fiind orașele mari care nu au în 2023 niciun cinema modern funcțional, și cu achiziția altor operatori locali de cineplexuri.

HAPPYCINEMA® este un lanț de cinematografe cu capital 100% românesc, înființat în anul 2012. În prezent deține o rețea de 8 cinematografe la nivel național iar anual, cinematografele Happy Cinema sunt vizitate de peste 400,000 de clienți. Filmele care au generat anul acesta cel mai mare trafic în cinematografele Happy Cinema sunt Avatar, Barbie și Romina VTM.

Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro.

Posted in Divertisment

noiembrie 7th, 2023 by Gabriel

Începând cu 04 noiembrie ParkLake Shopping Center devine gazda Muzeului Figurilor de Ceară, una dintre cele mai inedite și captivante expoziții din România.

Descoperă personalități care au marcat istoria

În perioada 04 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, vizitatorii ParkLake pot intra în minunata lume a figurilor de ceară și pot surprinde instantanee alături de legendele din lumea sportului. Pasionații de fotbal vor descoperi figurile de ceară aparținând unor personalități precum Lionel Messi, Ronaldo sau Gheorghe Hagi. Pentru amatorii de tenis întâlnirea cu Ilie Năstase, Ion Țiriac sau Simona Halep va aduce o experiență inedită și ocazia unei fotografii unice. Și pe cei care preferă boxul îi așteaptă o surpriză – aceștia se pot fotografia cu Anthony Joshua.

Iubitorii de muzică se pot bucura de artiștii lor preferați, precum Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Mick Jagger, Smiley sau Inna. Cinefilii sunt și ei așteptați în ParkLake pentru a se întâlni cu Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins sau chiar Daniel Craig – Agentul 007.

De la redarea expresiilor faciale, până la detalii complicate, cele 30 de replici au avut ca inspirație cele mai faimoase personalități naționale și mondiale.

Realizate cu deosebită atenție și precizie de artiști din Bulgaria, fiecare figură de ceară a necesitat șase luni pentru realizarea sa în cel mai mic detaliu care să se apropie de original.

Situată la etajul 1 din ParkLake Shopping Center, expoziția urmează să fie deschisă pe tot parcursul programului de funcționare al centrului comercial. Biletele pot fi achiziţionate din zona evenimentului, iar prețul este de 30 de lei pentru adulți și 20 lei pentru elevi, studenţi și pensionari. Pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani, intrarea este gratuită.

Mai multe informații despre Muzeul de Ceară găsești pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shopping-ul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat dupa cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea parcului Titan, ParkLake Shopping Center oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.  

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center Shopping Center găsiți la: https://www.parklake.ro

Posted in Divertisment

noiembrie 7th, 2023 by Gabriel

Adorabila familie de cățeluși și echipa Păienjenelului Marvel s-au întors cu noi aventuri! În luna noiembrie, Disney Junior difuzează episoade noi din cele două producții îndrăgite deopotrivă de copii și părinți: „Blue” din 6 noiembrie la ora 20:30 și „Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori” din 27 noiembrie la ora 15:30.

Serialul Blue este o incursiune autentică în viața unei familii cu copiii preșcolari și sărbătorește bucuria de a învăța și a crește prin joacă și amuzament. Explorând lumea din jurul său, Bluey iubește să se joace prefacându-se că este un adult care face lucruri de oameni mari, cum ar fi să conducă un taxi sau un magazin sau să realizeze o operație medicală, uneori cu sora ei sau cu prietenii ei și, bineînțeles, întotdeauna cu părinții ei pentru a o îndruma.

Serialul de animație „Blue” a cucerit inimile familiilor din întreaga lume. Mai mult, a fost premiat cu un Emmy în 2020, iar cifrele de audiență au înregistrat adevărate recorduri. Acest lucru se datorează faptului că serialul descrie situații cotidiene care sunt perfect familiare tuturor părinților. În plus, fiecare episod include instrucțiuni aproape exacte pentru jocuri simple, acasă, cu copiii. Părinții din întreaga lume apreciază în mod deosebit serialul pentru că prezintă un model de familie în care atât mama, cât și tata joacă un rol activ în creșterea copiilor lor.

„Jocurile de rol îi pot încuraja pe copii să-și folosească imaginația și sunt o oportunitate minunată ca cei mici să își dezvolte abilitățile de comunicare. Prin intermediul jocului, copiii pot să exploreze lumea din jurul lor, să învețe despre cauză și efect, să dezvolte abilități de rezolvare a problemelor și să dobândească cunoștințe noi.” a declarat Beatrice Busuioc, Psihoterapeut și analist comportamental.

Serialul Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori urmărește aventurile lui Păienjenel care alături de prietenii săi, Fantoma-Păianjen și Spinn, formează Echipa Păienjenel. Împreună ei protejează cartierul de răufăcători și rezolvă toate problemele. Ei învață că lucrând în echipă, orice misiune este mai ușoară și mai amuzantă. Serialul destinat preșcolarilor și familiilor lor pune accentul pe teme precum prietenie, cooperare și rezolvarea problemelor.

„Atunci când copiii se joacă cu alți copii, aceștia simt că sunt acceptați și apreciați așa cum sunt. Acest lucru contribuie la dezvoltarea unei imagini pozitive despre sine și la consolidarea încrederii în propriile abilități. Prin intermediul jocului cu alți copii, copiii dobândesc abilități sociale esențiale, precum abilitatea de a face prieteni, de a colabora cu alții și de a rezolva conflicte.” a adăugat Beatrice Busuioc.

Puteți urmări noi episoade din serialul Blue din 6 noiembrie, de luni până vineri, de la 20:30, iar din 27 noiembrie de luni până vineri, de la 15:30 vor fi difuzate noi episoade din serialul Păienjenelul și prietenii lui uimitori.

Despre Disney Junior

Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care multe generaţii o au cu poveştile şi personajele Disney, clasice sau contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale.

Printre cele mai îndrăgite seriale de la Disney Junior se numără Mickey și Piloții de Curse, Prietenii Cățeluși, Garda Felină, Sofia Întâi și Vampirina.

Posted in Divertisment

noiembrie 2nd, 2023 by Gabriel

Piesa de teatru „Sistemul Perfect” va avea premiera națională pe data de 6 noiembrie, ora 19:00 la Teatrul Național din București.

„Sistemul Perfect” este  o adaptare teatrală după piesa Sistemul Ribadier,  o savuroasă comedie în trei acte de Georges Feydeau și Maurice Hennequin , interpretată pentru prima dată în noiembrie 1892. Tema principală o reprezintă stratagema unui soț de a scăpa din casa conjugală, hipnotizându-și soția.

Regretatul artist și regizor Ion Caramitru și-a dorit să regizeze această piesă și ca o coincidență, un alt regizor cu rădăcini aromâne, Toma Enache va pune în scenă piesa autorului, Georges Feydeau. Toma Enache actor, poet, jurnalist și un regizor extrem de apreciat în România. De-a lungul carierei sale a regizat numeroase piese de teatru și trei filme printre care și „Nu sunt faimos dar sunt aromân”, primul film artistic din istorie vorbit în aromână.

Piesa „Sistemul Perfect” a cărei muzică este semnată de Adrian Naidin, are o distribuție de excepție.  Monica Davidescu (Angèle) și Aurelian Temisan (Ribadier) care fac un cuplu de fabulos atât pe scena cât și în viață reală, li se alătură Silviu Biriș (Thommereux), Ovidiu Cuncea (Savinet(Sauvignion), Cosmin Vîjeu (Gusman) și Kira Hagi (Sophie), fiica legendarului fotbalist Gheorghe Hagi, o actriță foarte talentată care pana la varsta de 27 de ani a jucat în numeroase filme și piese de teatru.

Pusă în scenă pentru prima dată la Berlin în 1892, de-a lungul timpului, piesa de teatru „Sistemul Perfect” a fost preluată și prezentată cu succes pe scenele celor mai mari teatre din lume. O adaptare în engleză, „His Little Dodge” a fost prezentată la Londra în 1896 rulând 81 de reprezentații. Aceeași versiune a fost dată la New York în anul următor de compania lui Edward E. Rice . O adaptare cu numele „Sistemul lui Monsieur Rebadier” a fost oferită publicului în SUA, în 1979, cu Roderick Cook în rolul lui Ribadier.  O versiune din 2009 cu titlul „Where There’s a Will”, a fost prezentată într-un turneu britanic având semnată regia de marele regizor britanic  Sir Peter Reginald Frederick Hall, având recenzii foarte călduroase. Pană în prezent piesa s-a jucat cu succes pe toate meridianele lumii.

Henry Fouquier, criticul ziarului Le Figaro (de la vremea lansării) a considerat piesa „poate cea mai solid construită și cu cea mai ingenioasă intrigă dintre toate piesele pe care ni le-a oferit M. Feydeau” Comedia lui Feydeau, brodată ca o farsă cu fantezie primea un comentariu în aceeași publicație: „Am văzut, de la un capăt la altul al serii, doar fețe strălucitoare, ochi frumoși umezi de lacrimi de bucurie, umerii zguduiți de atât râs și multe aplauze”.

Georges Feydeau (1862 – 1921) a fost un dramaturg francez din perioada numită La Belle Époque, cunoscut pentru farsele și vodevilurile sale. După moartea sa în 1921, piesele sale au suferit de ani de uitare, până când interesul pentru ele a reînviat în anii 1940. Le Système Ribadier a fost repus în scenă în 1963 într-o producție regizată de Jacques François . Revista online „Les Archives du Spectacle” a consemnat că până acum la Paris și alte orașe ale Franței, s-au jucat 15 producții diferite ale piesei, inclusiv o producție din 2007 la Théâtre Montparnasse, care a fost filmată pentru televiziune și alte zeci de adaptări în toată lumea.

Piesa de teatru „Sistemul Perfect” va avea premiera națională pe data de 6 noiembrie, ora 19:00 la Teatrul Național din București. Bilete pe: iabilet.ro, bilet.ro, ticketnet.ro și la casa de bilete a Teatrului Național ( TNB).

Posted in Divertisment

octombrie 29th, 2023 by Ovidiu

Asociaţia Umanitară Tadeu, Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă”, Paraclis Universitar, și Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne vă invită să participaţi la Concertul caritabil de muzică populară – Arte pentru Carte, care va avea loc miercuri, 1 noiembrie a.c., începând cu ora 19.00, la sala de spectacole „Nichita Stănescu” a Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, din strada Mihai Vodă 17, Sector 5.

Evenimentul caritabil are drept scop strângerea de fonduri necesare pentru a oferi burse de studiu, care să sprijine educația a 11 tineri, elevi și studenți, cu rezultate deosebite la învățătură, dar cu posibilități materiale reduse.

În cadrul concertului, artişti de muzică populară, precum Floarea Calotă, Gelu Voicu, Ionuț Sidău și alți cântăreți cunoscuți, care au ales să susţină iniţiativa noastră filantropică, vor interpreta momente muzicale, îndrăgite de noi toți.

De asemenea, Ansamblul Artistic „Ciocârlia”, dar și Corpul de dansatori profesioniști din cadrul Ansamblului vor fi parte din acest eveniment caritabil.

Pe scenă va evolua și Grupul Vocal Tradițional Rădăcini, din care fac parte tineri talentați din cadrul Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”, condus de doamna profesor Ana-Ramona URJAN.

Participarea la spectacol se va face în baza unor bilete în valoare de 25 de lei (categoria a II-a), 50 de lei (categoria I), 100 de lei (categoria VIP-lojă) sau 500 de lei (bilet Adoptă visul unui bursier). Cei care nu pot ajunge la spectacol, dar doresc să se alăture cauzei evenimentului au posibilitatea de a face o donație fără bilet de participare.

Biletele sunt disponibile online, pe eventbook.ro sau în format fizic, la pangarul Bisericii „Sfântul Dumitru-Poștă” din strada Franceză nr.1, Sector 3.

Fondurile strânse în urma evenimentului sunt esenţiale pentru susţinerea celor 11 tineri, cărora ne dorim să le oferim o şansă la educaţie prin oferirea unor burse de studiu lunare, în valoare de 300 de lei, până la finalul anului școlar.

Având speranţa că ne veţi fi alături, vă mulţumim anticipat pentru prezenţă şi generozitate!

Persoană de contact: Ana-Maria Burchi, telefon: 0720.946.341

Posted in Divertisment

octombrie 25th, 2023 by Gabriel

Halloween-ul este acea perioadă a anului când întunericul se aliniază cu sărbătoarea, iar frica devine un prieten de încredere. Și pentru ca această sărbătoare să fie mai înfricoșătoare ca niciodată, lanțul de cinematografe HAPPYCINEMA® a pregătit un maraton de filme horror sâmbătă, 28 octombrie, în toate locațiile din țară. Lungmetrajele vor ține spectatorii cu ochii lipiți de ecran, de la prima și până la ultima secvență iar fanii filmelor de groază din București, Focșani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Botoșani, Bacău, Bistrița  vor putea urmări o serie de filme care au făcut furori printre cinefili.

Saw X, un film care poartă publicul în labirintul malefic al maestrului jocurilor sângeroase, Jigsaw. Cu teste de supraviețuire și decizii grele, vă veți întreba dacă veți reuși să scăpați cu viață. Plasat între evenimentele din Saw I și II, un John Kramer bolnav și disperat călătorește în Mexic pentru o procedură medicală riscantă și experimentală în speranța unui leac pentru cancerul de care suferă. John descoperă că întreaga operațiune este o înșelătorie care îi țintește pe cei mai vulnerabili. Înarmat cu un nou scop, infamul criminal în serie revine la opera sa, întorcând situația împotriva escrocilor în felul său visceral, prin capcane viclene și ingenioase, dar foarte sângeroase.

Five Nights at Freddy’s: Filmul vă duce în lumea terifiantă a unui parc de distracții bântuit de păpuși animate. Cu animatronice înspăimântătoare și o atmosferă tensionată, acest film vă va face să vă gândiți de două ori înainte de a vizita un parc tematic. Filmul urmărește un agent de securitate tulburat care începe să lucreze la Freddy Fazbear’s Pizza. În prima sa noapte de lucru la Freddy’s, își dă seama că nu e un pariu sigur dacă va apuca dimineața…Filmul este regizat de Emma Tammi (The Wind, Blood Moon), scris de Scott Cawthon, Emma Tammi și Seth Cuddeback, iar personajele animatronice iconice ale filmului sunt create de Jim Henson’s Creature Shop.

All Fun and Games (Jocuri de groază), vă aduce într-o lume aparent amuzantă, dar unde jocurile devin letale. Ce se întâmplă când joaca se transformă într-un coșmar? Răspunsul îl veți afla în acest thriller psihologic uluitor. Un grup de adolescenți din Salem descoperă un cuțit blestemat care dezlănțuie un demon care îi obligă să joace versiuni macabre și mortale ale unor jocuri din copilărie în care nu pot exista învingători, ci doar supraviețuitori.

The Exorcist: Believer (Exorcistul: Cel care crede) este continuarea clasicului The Exorcist, aducând în prim-plan confruntarea dintre bine și rău, într-un mod ce vă va pune la încercare credința și curajul. Pregătiți-vă să vă confruntați cu forțe demonice și exorcisme îngrozitoare. Continuarea filmului din 1973 despre o fetiță de 12 ani care este posedată de o entitate demonică misterioasă și mama ei care se vede obligată să ceară ajutorul a doi preoți pentru a o salva vă va ține în suspans de la prima și până la ultima scenă.

The Nun II (Călugărița II) vă conduce în misterul întunecat al unei călugărițe malefice și a secretelor ascunse ale bisericii. Aveți curajul să priviți în ochii răului pur? În Franța anului 1956, un preot este ucis. Răul se răspândește. Continuarea blockbusterului mondial o urmărește pe sora Irene, care se întâlnește din nou față în față cu Valak, călugărița demon. Taissa Farmiga revine ca sora Irene, alături de Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell și Bonnie Aarons, înconjurate de o distribuție de ansamblu de talente internaționale. Regizat de Michael Chaves după un scenariu de Ian Goldberg, Richard Naing și Akela Cooper, filmul se bazează pe o poveste de Cooper, cu personaje create de James Wan și Gary Dauberman.

Toate aceste filme vor fi proiectate într-o atmosferă potrivită cu sărbătoarea, cu sunet de înaltă calitate care vă va face să vă simțiți în mijlocul acțiunii. Pregătiți-vă să vă lăsați cuprinși de teroare, să strigați de spaimă și să vă ascundeți sub scaunele voastre, pentru că maratonul de filme horror HAPPYCINEMA® vă așteaptă cu o experiență de neuitat. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.HAPPYCINEMA® îți oferă o experiență de calitate la cele mai prietenoase prețuri! Aici mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului pe care ți-ai propus să-l vezi. Biletele pot fi cumpărate direct de la cinema sau online pe www.happycinema.ro și www.cinemagia.ro

Posted in Divertisment

septembrie 21st, 2023 by Gabriel

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, lansează în parteneriat cu ParkLake Shopping Center expoziția „Trash into Art”, o instalație realizată din PET-uri de către artistul Sergiu Chihaia.

Expoziția, care este disponibilă în centrul comercial ParkLake, în aer liber (lângă accesul dinspre parc), până în 9 octombrie, promovează reciclarea prin transformarea plasticului în artă. Instalația creată de artistul plastic Sergiu Chihaia, cu suportul lui Daniel Nicolescu, absolvent UNArte, reprezintă o tablă de șah, pe care se află piese construite integral din sticle PET, furnizate de către producătorul de bere.

„Unul dintre pilonii strategiei noastre de sustenabilitate este grija pentru mediul înconjurător și pe lângă eforturile susținute de a reduce cantitatea de plastic pe care o punem pe piață, vizăm și acțiuni de conștientizare și educare a consumatorilor. Prin acest parteneriat cu ParkLake Shopping Center atingem exact această zonă și ne bucurăm că am putut susține o instalație semnată de un artist român”, a punctat Monica Constantin, Legal and Corporate Affairs Director Bergenbier S.A.

 „Trash into Art” este o instalație interactivă, vizitatorii putând inclusiv să joace o partidă de șah cu piesele confecționate din PET-uri reciclate. Mesajul pe care artistul îl transmite este acela de transformare, dar și de reflectare a impactului pe care oamenii îl au asupra mediului înconjurător. În cele din urmă, fiecare poate contribui la artă prin reciclare, o acțiune pe cât de simplă, pe atât de importantă.

„Prin munca mea trag un semnal de alarmă asupra abundenței gunoiului, dar includ și mesaje de speranță, optimism și bucurie, așa cum este instalația actuală, unde invit oamenii să joace o partidă de șah cu piesele construite din PET-uri reciclate de bere. Cred că se poate da șah mat poluării prin reciclare, o acțiune prin care putem face inclusiv artă. De altfel, reciclarea e o artă, și îi îndemn pe toți să fie artiștii care susțin mediul înconjurător”, a adăugat Sergiu Chihaia.

Sergiu Chihaia este sculptor, textilist și designer iar în ultima perioadă este tot mai atras de instalații menite să atragă atenția asupra impactului negativ pe care omul îl are asupra mediului înconjurător: natura sufocată de plastic, de reziduri și deșeuri. Arta lui Sergiu Chihaia este un manifest și un imbold spre schimbări comportamentale individuale și sociale.

Daniel Nicolescu este absolvent UNArte, departamentul modă, iar în prezent activează în domeniul artelor plastice și design vestimentar.

Inițiativa „Trash into Art” susținută de Bergenbier S.A, în parteneriat cu ParkLake Shopping Center, face parte din direcția de responsabilitate a producătorului de bere, prin care vizează trei piloni importanți: oamenii, mediul și consumul responsabil de alcool – evidențiați în cadrul platformei lansate anul trecut, prieteniresponsabili.ro.

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei. Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitatea pragheză Staropramen Dark, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are din 2023 în portofoliu și variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois și Staropramen.

Despre Molson Coors

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în Our Beer Print și în obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitați molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shopping-ul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea parcului Titan, ParkLake Shopping Center oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piața și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.  

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center Shopping Center găsiți la: https://www.ParkLake.ro

Despre Sergiu Chihaia

Absolvent al Universității Naționale de Arte București, Sergiu Chihaia este în prezent cadru didactic titular la departamentul Modă, în cadrul aceleiași instituții. Trăiește și lucrează în București. Participă cu lucrările sale la expoziții naționale și internaționale (București, Constanța, Londra și Veneția). Are lucrări în colecții particulare din Anglia, Italia și România.

Posted in Divertisment

iunie 14th, 2023 by Ovidiu

RDM Summer Gala 2023, ediția de vară a Premiilor Radar de Media, va avea loc pe 27 iunie la Blueberry Pool by Ambasad’Or Events din Otopeni, începând cu ora 19:30. Pe lângă ceremonia de decernare a premiilor, anul acesta, vor concerta Theodor Andrei (câștigătorul Eurovision România 2023), Leyla SalmanMattyas și Marian Vasilescu. Evenimentul va fi prezentat de către Simona Țăranu și Claudiu Dumitrache pe ritmurile Bedda Band. Totodată, vor avea loc prezentări de modă semnate Svetlana Karahan, Eccentric Teens by Alexia Dedu și Iconic by Ingrid. Ceremonia se va transmite live online de Radio România, echipa 3Net – Florian Pittiș.

Premiile Myosotis

În cadrul RDM Summer Gala 2023, eveniment organizat de Myosotis Media Group by Claudiu Dumitrache și GMR Media by Raluca Mihaela Găină, sub egida Radar de Media by Dorin Huntai, se vor acorda premiile speciale Myosotis pentru calitate, performanță și excelență.

Printre laureații premiilor speciale se numără: Gheorghe Zamfir, Dan Negru, Sorin și Diana Gadola, Marina Almășan, Adrian Artene, Maia Morgenstern și Marius Bodochi, Daniel Jinga, Cătălin Botezatu, Alina Neacșa, Radu Andrei Tudor, Survivor România, Agerpres și Andreea Popa, dar și personalități politice care se remarcă prin încrederea publicului in mass-media.

Categoriile supuse votului sunt Hit-ul verii 2023Cel mai ascultat radio al verii 2023Vedeta feminină a veriiVedeta masculină a veriiCel mai urmărit influencer al veriiCel mai așteptat podcast al verii și Cea mai bună televiziune de sport din România. Pentru acestea din urmă, votul continuă pe radardemedia.ro până la data de 26 iunie, ora 17:00.

RDM Summer Party

Cu susținerea omului de afaceri Nicușor Stan și a brand-urilor Domeniile Cuza, Carslberg Luma, Aqua Carpatica, Restaurant Korean Seoul și Emax Real Estate Dubai, Radar de Media invită publicul la cea mai așteptată petrecere a verii din București, care va avea loc la Blueberry Pool by Ambasad’Or Events, pe 27 iunie, începând cu ora 22:30.

Suntem încântați să invităm publicul la after party-ul care va avea loc după gala de premiere din cadrul RDM Summer Gala 2023. Este deja o tradiție ca fanii să își cunoască artiștii preferați la această petrecere, să își creeze amintiri și să se distreze împreună. Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă, încă o dată, această petrecere mult așteptată!” – a menționat producătoarea evenimentului, Raluca Mihaela Găină (GMR Media).

Dress code-ul acestei acestei ediții, recomandat de organizatori, este magenta & summer colors.

Printre partenerii și sponsorii ediției de vară a Premiilor Radar de Media din acest an se numără: Uniunea Ziariștilor Profesioniști din RomâniaAsociația Română pentru Protecție PrivatăRotary Cișmigiu, Casa de Avocatură Roșu & BălășoiuCannoleria Balkon Restro GardenCarlsberg LumaDomeniile CuzaAqua Carpatica, RoveZone.rofiGaAtelierele IlbahAlina Neacșa, Moxy Bucharest Old Town by Marriott (Hospitality Partner), PodCast cu Alejandra by Alexandra PuțanuOnRecordLaurențiu PaicuAgerpresActualitatea Muzicală, ziarul GândulDaily MagazineSvetlana KarahanUniversal SolutionRestaurant Korean SeoulEmax Real Estate DubaiAtomy RomâniaBedda BandMommy Hai App, German Quality EntertainmentProfihairshoppresadeazi.roluju.roIt Kids AgencyGMR Media și United Media. 

Posted in Divertisment

iunie 11th, 2023 by nemesu

Benzile LED au devenit tot mai populare în designul de interioare și în iluminatul ambiental. Acestea oferă o soluție versatilă și atrăgătoare pentru a transforma spațiul într-un mod unic și personalizat. OnlineMall.ro este destinația perfectă pentru a achiziționa benzi LED de înaltă calitate, cu o gamă variată de produse și opțiuni. În acest articol, vom explora beneficiile utilizării benzilor LED și vom evidenția oferta și avantajele site-ului OnlineMall.ro în achiziționarea acestor produse deosebite.

Ambianta si iluminare personalizata cu ajutorul unei benzi LED

Benzi LED reprezintă o modalitate excelentă de a crea o ambianță și iluminare personalizată în spațiul tău. Acestea sunt disponibile în diferite culori, intensități și moduri de iluminare, permițându-ți să creezi atmosfera dorită în orice cameră. Poți utiliza benzi LED pentru a evidenția elemente de design, pentru a adăuga un efect de iluminare indirectă sau pentru a crea un efect dramatic. Prin intermediul site-ului OnlineMall.ro, vei avea acces la o gamă variată de benzi LED de calitate superioară, ceea ce îți permite să-ți personalizezi spațiul în mod unic și să-l faci mai atrăgător.

Banda LED RGB contribuie la economia de energie

Un alt beneficiu al benzilor LED este economia de energie și durabilitatea lor. Comparativ cu alte surse de iluminat, benzile LED consumă mai puțină energie și au o durată de viață mai lungă. Acestea sunt eficiente din punct de vedere energetic și te vor ajuta să reduci costurile la facturile de electricitate. De asemenea, benzile LED sunt durabile și rezistente la șocuri și vibrații, făcându-le potrivite pentru utilizare pe termen lung. OnlineMall.ro oferă benzi LED de înaltă calitate, fabricate conform standardelor ridicate, astfel încât să te bucuri de beneficiile lor pe termen lung.

Un alt aspect important în achiziționarea benzilor LED este ușurința de instalare și de utilizare. OnlineMall.ro oferă benzi LED care sunt ușor de instalat și nu necesită cunoștințe tehnice avansate. Acestea vin cu instrucțiuni clare și accesoriile necesare pentru a putea fi montate rapid și eficient. De asemenea, benzile LED sunt compatibile cu diferite surse de alimentare și pot fi controlate prin intermediul unor telecomenzi sau aplicații mobile. Site-ul OnlineMall.ro oferă informații detaliate despre instalare și utilizare, pentru a te asigura că vei obține cele mai bune rezultate în utilizarea benzilor LED.

Benzi LED reprezintă o modalitate excelentă de a adăuga un plus de stil și ambianță în spațiul tău, iar site-ul OnlineMall.ro este partenerul perfect în achiziționarea acestor produse deosebite. Cu o gamă variată de benzi LED de înaltă calitate, oferind economie de energie, durabilitate și ușurință în utilizare, OnlineMall.ro îți oferă toate resursele necesare pentru a transforma spațiul într-un mod unic și atrăgător. Vizitând site-ul lor, vei descoperi o experiență de cumpărături plăcută, informații detaliate despre produse și asistență specializată pentru a face cea mai bună alegere în achiziția benzilor LED.

Posted in Divertisment