Category: Afaceri

mai 22nd, 2024 by nemesu

Organizarea unui eveniment de succes depinde foarte mult de locația aleasă. Dacă trebuie să organizezi un eveniment în București, îți recomandăm un restaurant sector 4 care îți poate oferi toate beneficiile de care ai nevoie: Restaurant Benjamins.

De ce Restaurantul Benjamins?

 • Pentru că este un loc perfect pentru evenimentele de dimensiuni medii. Cele 70 de locuri din interior și cele 30 de locuri de pe terasă sunt ideale atunci când vrei să organizezi o nuntă, un botez sau un eveniment corporate.
 • Pentru că ai flexibilitate în ceea ce privește amenajarea. Dacă vrei, poți beneficia chiar și de serviciile unui Event Manager, care îți va recomanda cele mai bune soluții.
 • Pentru că invitații se pot bucura de preparate delicioase, pregătite în bucătăria restaurantului. Pentru a te asigura că totul este în regulă, poți degusta întregul meniu înainte de eveniment.
 • Pentru că ai prețuri decente, care încep de la 30 de euro/persoană pentru o cununie civilă și de la 55 de euro/persoană pentru o nuntă;
 • Pentru că este un restaurant echipat cu toate tehnologiile necesare, în așa fel încât să te poți bucura de muzică sau de diverse spectacole;
 • Pentru că toți cei care au călcat deja pragul restaurantului au fost încântați de ceea ce li s-a oferit.
 • Pentru că echipa din spatele întregului are experiență și reușește să găsească cele mai bune, chiar și în situații stresante. Fiecare membru al echipei, de la ospătari la coordonatorii de evenimente, lucrează armonios pentru a se asigura că totul decurge perfect.
 • Pentru că se află într-o locație accesibilă, din sectorul 4 al Bucureștiului. Restaurantul este accesibil fie cu mijloacele de transport în comun, fie cu mașina.

# FAQ – Întrebări frecvente

1. RestaurantBenjamins oferă pachete all-inclusive pentru evenimente?

Da, poți achiziționa pachete personalizate care includ totul, de la meniuri și băuturi până la decor și echipamente audio-video.

2. Pot aduce propriul meu decor sau furnizori externi?

Desigur. Dacă îți dorești să colaborezi cu cineva pentru diverse alte servicii (exceptându-le pe cele culinare), poți face asta fără probleme.

3. Cum pot rezerva o dată pentru evenimentul meu?

Pentru a rezerva o dată, poți contacta echipa RestaurantBenjamins prin telefon sau email, disponibile pe site-ul lor: www.restaurantbenjamins.ro. Este recomandat să faci rezervarea din timp ( cu câteva luni înainte de eveniment).

Un eveniment perfect nu este un eveniment în care fiecare detaliu este bine pus la punct, însă organizatorul este stresat și nu se poate bucura de moment. Evenimentul perfect este cel în care cel care îl organizează se poate bucura de mâncare, de muzică și de invitați.

Restaurant Benjamins asta face: preja tot stresul organizatoric și se asigură că toate detaliile sunt perfecte, pentru ca toată lumea să se poată bucura de eveniment.

Posted in Afaceri, Evenimente

mai 20th, 2024 by Ovidiu

Compania brașoveană Carmolimp a investit peste 1,5 milioane de  euro în dezvoltarea gamei de  mici „Litălși” – un nou brand de mici românești. Deși produsul este destinat pieței din România, acesta va fi lansat la evenimentul ce va avea loc pe 16 iunie în New York. Carmolimp participă la „Romania Day” pe faimoasa stradă Broadway.

“E timpul sa ducem cele mai interesante produse tradiționale românești in inima unuia dintre cele mai populare orașe din lume – New Yorkul. Practic, vom închide Broadway pentru o zi și vom scoate în prim-plan cultura românească si tradiționalii mici. Vrem să deschidem și o nouă piață pentru micii cu care noi suntem atât de obișnuiți, dar pe care americanii abia acum îi descoperă, însă ne vom axa pe dezvoltarea pe piața românească, care va fi baza acestui business. In Romania vrem sa construim cel mai puternic brand de mici din piață, care vine la pachet cu un sistem de francizare si cu o aplicație de livrare si promovare a businessului.”  (Valentin Soneriu, director CarmOlimp)

“Nu este o demonstrație de forță, deși înțeleg ca așa pare. A pornit mai mult ca o glumă, din dorința de a face lucrurile altfel. Am fi fost dispuși să îi dăm și gratis, doar de dragul promovării Litălși – niște mititei.” (Valentin Șoneriu)

Evenimentul “Romania Day on Broadway” a debutat in anul 2000 si este la a XXIII-a ediție, fiind organizat In parteneriat cu Ambasada României din Statele Unite ale Americii, Consulatul General al României din New York și Institutul Cultural Roman. Acesta va avea peste 500.000 de participanți și va include un program artistic, având ca scop promovarea în rândul americanilor a celor mai frumoase aspecte ale culturii, obiceiurilor, valorilor și tradițiilor românești.

CarmOlimp este, în prezent, unul dintre cei mai importanți jucători din piața de HoReCa, activând în domeniu din 1993. Compania brașoveană deține cea mai mare fabrică integrată de mâncare gătită, de la ferme de animale la abator și fabrică, oferind cele mai bune soluții din zona de mâncare gătită, tranșare, produse specializate și proiecte specifice.

Posted in Afaceri Tagged with:

mai 18th, 2024 by nemesu

Fondurile europene nerambursabile sunt accesibile unei game largi de beneficiari, fiecare având posibilitatea de a contribui la dezvoltarea economică, socială și culturală a regiunilor din care fac parte.

Iată principalele categorii de entități care pot accesa aceste fonduri:

1. Întreprinderi Mici și Mijlocii (IMM-uri)

Întreprinderile mici și mijlocii reprezintă unul dintre pilonii principali ai economiei europene și sunt eligibile pentru numeroase programe de finanțare. Fondurile pot fi utilizate pentru diverse scopuri, precum dezvoltarea infrastructurii, inovare, cercetare și dezvoltare, extinderea pieței și îmbunătățirea competitivității.

IMM-urile beneficiază de sprijin pentru a-și îmbunătăți tehnologiile, a dezvolta noi produse și servicii și a accesa piețe internaționale, contribuind astfel la creșterea economică și la crearea de locuri de muncă.

2. Organizații Non-Guvernamentale (ONG-uri)

Organizațiile non-guvernamentale au acces la fonduri europene pentru a implementa proiecte ce vizează dezvoltarea comunității, protecția mediului, promovarea drepturilor omului, educație, sănătate și alte domenii sociale. Aceste proiecte contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la dezvoltarea durabilă a comunităților locale.

ONG-urile pot, de asemenea, să inițieze campanii de conștientizare, să dezvolte programe educaționale și să sprijine grupurile vulnerabile, amplificând impactul lor social.

3. Autorități Publice

Autoritățile publice locale, regionale și naționale pot solicita fonduri europene pentru proiecte de infrastructură, modernizare administrativă, digitalizare și dezvoltare regională.

Proiectele finanțate pot include construcția și modernizarea drumurilor, dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare, eficientizarea serviciilor publice și multe altele. Investițiile în infrastructură contribuie la dezvoltarea economică și socială a regiunilor, îmbunătățind calitatea vieții cetățenilor.

4. Instituții de Învățământ și Cercetare

Universitățile, institutele de cercetare și alte instituții de învățământ pot accesa fonduri pentru proiecte de cercetare, inovare și dezvoltare educațională. Aceste fonduri susțin dezvoltarea de noi tehnologii, realizarea de studii și cercetări avansate, precum și îmbunătățirea calității educației și formării profesionale.

Instituțiile de învățământ pot colabora cu parteneri internaționali, contribuind la schimbul de cunoștințe și bune practici și la crearea de rețele academice globale.

5. Cooperative și Asociații Profesionale

Cooperativele și asociațiile profesionale sunt eligibile pentru fonduri europene destinate dezvoltării sectorului agricol, pescuitului, forestier și altor domenii de activitate. Aceste fonduri pot fi utilizate pentru modernizarea echipamentelor, dezvoltarea infrastructurii, promovarea produselor locale și îmbunătățirea competitivității pe piață.

Cooperativele pot accesa finanțare pentru a implementa practici sustenabile, a crește productivitatea și a stimula inovarea în sectoarele lor de activitate.

6. Start-up-uri și Inițiative de Antreprenoriat

Fondurile europene sprijină și inițiativele de antreprenoriat și start-up-urile, în special cele din domeniile inovative și tehnologice. Fondurile pot fi utilizate pentru dezvoltarea de noi produse și servicii, extinderea afacerilor și pătrunderea pe noi piețe, contribuind astfel la creșterea economică și crearea de locuri de muncă.

Antreprenorii pot beneficia de mentorat, formare și acces la rețele de afaceri, sporind astfel șansele de succes ale inițiativelor lor.

7. Parteneriate Public-Privat

Proiectele realizate în parteneriat între sectorul public și cel privat pot accesa fonduri europene pentru a implementa inițiative de dezvoltare care necesită cooperare și resurse din ambele sectoare. Aceste parteneriate sunt esențiale pentru proiecte de mare anvergură, cum ar fi infrastructura de transport, proiectele de energie regenerabilă și dezvoltarea urbană.

Parteneriatele public-privat permit partajarea riscurilor și beneficiilor, asigurând realizarea proiectelor complexe și costisitoare.

8. Grupuri de Acțiune Locală (GAL)

Grupurile de Acțiune Locală, formate din parteneriate între autorități publice, organizații private și societatea civilă, pot accesa fonduri pentru dezvoltarea rurală și implementarea strategiilor locale de dezvoltare. Aceste grupuri joacă un rol crucial în mobilizarea resurselor locale și în stimularea dezvoltării integrate a comunităților rurale.

GAL-urile pot implementa proiecte ce vizează diversificarea economiei rurale, îmbunătățirea infrastructurii locale și creșterea calității vieții în mediul rural.

Accesarea fondurilor europene nerambursabile implică respectarea unor criterii stricte de eligibilitate și prezentarea unor proiecte bine documentate și argumentate.

Indiferent de tipul entității care solicită finanțare, colaborarea cu un consultant specializat, cum ar fi FoundeX, poate facilita procesul și poate crește șansele de succes în obținerea fondurilor necesare pentru implementarea proiectelor de dezvoltare.

Firma de consultanță fonduri europene FoundeX oferă suport complet, de la identificarea programelor de finanțare adecvate și până la pregătirea documentației și gestionarea proiectelor, asigurând astfel un proces eficient și transparent.

Posted in Afaceri

aprilie 24th, 2024 by Gabriel

HEINNER Electrocasnice, brandul cunoscut de aparate electrocasnice, parte a companiei Network One Distribution, a anunțat recent o colaborare de prestigiu cu Federația Română de Gimnastică (FRG). Aceast parteneriat marchează o etapă importantă în strategia de branding și responsabilitate socială a companiei, extinzându-și astfel angajamentul de a sprijini valorile sportive și de excelență.

“Cu toții credem în șansa sportului românesc, iar noi, cei de la HEINNER credem că îl putem susține. Credem cu adevărat în puterea parteneriatului pentru că și atunci când proba este una individuală, victoria este întotdeauna un efort de echipă. De aceea, suntem mândri să anunțăm un nou parteneriat, împreună cu Federația Română de Gimnastică (FRG). Vom suștine sportivii în competițiile naționale și internaționale, gimnastica fiind un sport “de suflet” al românilor cu rezultate atât de sonore. De la primul 10 absolut până astăzi, gimnastele si gimnaștii României, indiferent de generație, au dus mai departe tradiția și au luptat pentru rezultate. Sportul de performanță ne aduce mereu împreună, iar victoriile lor ne-au inspirat și ne-au motivat nu doar la a face sport de plăcere, dar și să facem performanță în activitatea noastră de zi cu zi. Așa că pentru noi, HEINNER, parteneriatul cu FRG a venit natural”., au declarat reprezentantii HEINNER.

HEINNER: O tradiție în a susține sportul

Colaborarea dintre HEINNER și Federația Română de Gimnastică este o alianță strategică menită să promoveze excelența în gimnastică și să sprijine dezvoltarea acestui sport în România. HEINNER, prin produsele sale care combină inovația cu eficiența, își propune să contribuie la succesul gimnaștilor români, oferind suport în pregătirea acestora pentru competițiile naționale și internaționale.

Parteneriatul reflectă valorile comune ale ambelor entități: performanță, durabilitate și inovație. Așa cum HEINNER se dedică îmbunătățirii continue a produselor sale pentru a face viața de zi cu zi mai ușoară și mai plăcută, Federația Română de Gimnastică își propune să cultive și să dezvolte talentele gimnaștilor români, consolidând tradiția de excelență pe care România o are în acest sport.

La HEINNER colaborările  în domeniul sportului converg din AND-ul nostru, din preocuparea noastră nativă pentru mișcare, stare de bine și sănătate. Astfel, de-a lungul timpului am dezvoltat game de electrocasnice ergonomice, performante și ușor de folosit, care să susțină un stil de viață sănătos și activ. Această misiune se dezvoltă constant, însă pe de altă parte, noi ne-am dorit mereu mai mult – așa că investiția în sportul românesc a fost o urmare firească a valorilor noastre. Ne-am dorit să depășim nu doar granițele bucătăriei, ci și ale casei, și am îndrăznit să fim diferiți: credem cu tărie că doar prin parteneriate puternice putem aduce sportul nu doar în casele și sufletele oamenilor, dar și în viețile lor de zi cu zi. HEINNER Electrocasnice este brandul propriu al companiei Network One Distribution, companie cu acționariat 100% românesc și cifră de afaceri de peste 400 milioane Euro în 2023, este cel mai mare distribuitor de tehnologie din România, cu o experiență de 20 ani pe piața de distribuție, o echipă formată din peste 400 de profesioniști, o rețea națională de parteneri specializați și peste 180 de branduri în portofoliu.”

Prin această colaborare, HEINNER nu doar că își consolidează poziția pe piață, dar contribuie activ la promovarea unui stil de viață sănătos și la formarea următoarei generații de campioni.

Posted in Afaceri

aprilie 24th, 2024 by Gabriel

Pe 23 aprilie, KIKO MILANO, brandul de machiaj nr. 1 din Italia, distribuit exclusiv de Fais Group în Grecia, Cipru, Bulgaria și România, a sărbătorit deschiderea primului magazin în ParkLake Shopping Center cu un eveniment inaugural spectaculos!

Din 1997, când Antonio Percassi și fiul său Stefano au fondat compania la Milano, KIKO Milano a remodelat universul produselor cosmetice. Calitatea și creativitatea care fac parte din ADN-ul său italian au transformat acest itinerariu de beauty într-unul extraordinar, cu rezultate singulare: o gamă nesfârșită de nuanțe, tonuri și texturi pentru toți iubitorii de beauty, inclusiv pentru make-up artists și necesitățile lor profesionale personalizate. În prezent, KIKO Milano este accesibil în 30 de piețe cu peste 900 de magazine.

Evenimentul inaugural a fost la fel de remarcabil pe cât era de așteptat. La urma urmei, când ești brandul de machiaj nr. 1 din Italia, cu siguranță știi cum să îți faci intrarea! Printre cei peste 150 de invitați s-au numărat influenceri, persoane din entertainment, vedete și, bineînțeles, fanii KIKO dornici să viziteze noul magazin al brandului lor preferat. Lista de invitați a fost impresionantă și a inclus vedete precum Dana Săvuică, Ioana Ginghină, Oana Zamfir, Anca Sînă Serea, Majda Aboulumosha, Mihaela Călin sau Livia Graur.

Momentele cheie ale evenimentului s-au desfășurat în concordanță cu originea, splendoarea și statutul KIKO. Toți oaspeții au avut ocazia de a fi fotografiați în photo corner-ul special amenajat, care a inclus și o cabină foto 360⁰. Urmând bogata tradiție culinară din Italia, în zona de cocktail personalizată cu un bar LED, s-au delectat cu gustări și băuturi de inspirație italiană. În plus, make-up artists KIKO MILANO au oferit invitaților o scurtă sesiune de machiaj.

Pentru toți cei care vor vizita magazinul KIKO Milano urmează și mai multe zile frumoase în ParkLake Shopping Center!

KIKO MILANO

Marca nr. 1 de machiaj în Italia. Prin gama sa extraordinar de largă și diversificată de produse, KIKO permite fiecăruia să-și exprime propria personalitate cu produse personalizate. O varietate de culori, efecte și senzații care sunt unice pe piață pentru a se potrivi stilului, nuanței pielii, tipului de piele și cerințelor specifice, în fiecare fază a vieții tale.

Identitatea KIKO își are rădăcinile în valorile „Made in Italy” și în lumea capitalei modei, artei și designului. Cercetarea texturilor și culorilor originale este combinată cu cercetarea formulelor de calitate care au performanță garantată, pentru o fuziune perfectă a calității și creativității.

Rezultatul descoperirilor științifice de ultimă oră și al celor mai recente tendințe în modă, KIKO se reînnoiește continuu cu produse mereu fresh și mai apropiate de multiplele idealuri ale frumuseții.

FAIS GROUP

Fais Group of Companies operează în sectorul de vânzare al îmbrăcămintei, încălțămintei, accesoriilor, precum și magazinelor universale de mai bine de 40 de ani. Domină piața greacă și și-a extins activitățile în Bulgaria, România și Cipru. Activitățile de afaceri includ distribuția de mărci de sport, lux, casual și lifestyle, aducând consumatorilor cele mai inovatoare tendințe de la cele mai emblematice mărci din întreaga lume.

Grupul acoperă toate canalele de distribuție. În en-gros, se concentrează pe parteneriate solide și pe termen lung cu retaileri cheie. În retail, operează atât cu magazine exclusive, cât și cu magazine multi-brand, insule în marile magazine universale, puncte de vânzare și magazine online.

Activitățile de afaceri ale Grupului au depășit granițele pieței grecești, și s-au extins în Bulgaria, România și Cipru. Și continuă să întruchipeze întotdeauna aceeași constantă: distribuția celor mai inovatoare și emblematice mărci de sport, modă, casual și lifestyle din întreaga lume.

Fais Group, care deține o poziție de lider pe piață de 41 de ani încoace, și-a dezvoltat o rețea comercială largă, cu o prezență puternică în retail și en-gros, extinzându-se în Grecia, Cipru, Bulgaria și România. În prezent, Grupul operează peste 90 de magazine.

Fais Group este activ în 4 țări europene (Grecia, România, Cipru și Bulgaria) deținând atât distribuția exclusivă a mărcilor deja cunoscute, cât și puncte de vânzare private, magazine cu amănuntul și buticuri mono-brand.

Posted in Afaceri

aprilie 13th, 2024 by Gabriel

Caraiman, noul brand din portofoliul Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, anunță un parteneriat de imagine cu actorul Florin Piersic. În lunga sa carieră de șase decenii, actorul s-a remarcat drept un adevărat povestitor, ce invită oamenii la momente de amintiri și relaxare. Prin această colaborare, Caraiman își propune să consolideze identitatea brandului și să ofere consumatorilor o bere și o experiență echilibrată.

„Suntem onorați să avem ocazia de a lucra cu un nume atât de important în România, precum Florin Piersic. Valorile și personalitatea sa se potrivesc perfect cu direcția brandului Caraiman, aceea în care predomină echilibrul și serenitatea din tumultul vieții cotidiene. În plus, prin asocierea dintre Caraiman și Florin Piersic ne dorim să oferim consumatorilor acel vector de imagine prin care relaxarea primește un scop, devine un moment de reîncărcare fizică și emoțională”, a declarat Victor Teioșanu, Marketing Director Bergenbier S.A.

„Poveștile, amintirile și momentele de pauză merg la o bere de calitate, cu gust echilibrat, așa cum este Caraiman. M-a bucurat inițiativa mărcii de a lucra împreună și m-am regăsit în atributele acestei beri autentice, cu o rezonanță puternică și rădăcini românești. Așa cum am avut onoarea să colaborez cu oameni extraordinari în lumea teatrului, mă bucur că acest privilegiu nu m-a părăsit și am dat de oameni la fel de minunați în echipa Caraiman”, a completat actorul Florin Piersic.

Noul spot TV și radio Caraiman, ce îl are în prim plan pe Florin Piersic este on-air, pe toate stațiile principale din mass media. Caraiman este o bere cu 4,6% alcool, disponibilă atât la doză de aluminiu și sticlă de 0,5l, cât și la sticlă de 0,33l, PET și KEG. Toate variantele de împachetare, inclusiv multi-pack, se găsesc începând din luna martie în România, în magazinele off-trade și on-trade.

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverage Company, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei. Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Caraiman, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are în portofoliu și variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois și Staropramen.

Despre Molson Coors

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în Our Beer Print și în obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitați molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Posted in Afaceri

aprilie 9th, 2024 by Gabriel

Maxi Pet, jucător de top pe piața pet care românească, transformă luna aprilie într-una a cadourilor pentru animalele de companie. Cele 130.000 de premii pot fi obținute prin cumpărături în magazinele fizice, pe website-ul maxi-pet.ro sau prin Glovo.

Întotdeauna o componentă foarte activă a comunității din care face parte, Maxi Pet marchează respectarea acestei tradiții printr-o campanie de primăvară plină de premii în produse și servicii dedicate creșterii și îngrijirii animalelor de companie.

Astfel, între 1 și 30 aprilie, orice achiziție de minim 50 de lei realizată în magazinele fizice Maxi Pet – folosind aplicația dedicată, în magazinul Maxi Pet Online sau prin Glovo va fi răsplătită cu un talon răzuibil. Fiecare talon este câștigător, purtând unul dintre cele 130.000 de premii ale campaniei.

„Este o bucurie imensă pentru echipa Maxi Pet să poată organiza o campanie cu atât de multe premii pentru clienți! Ei sunt cei care ne-au ajutat să ajungem în acest punct al prezenței noastre pe piață, ei merită din plin o lună întreagă de cadouri. Maxi Pet se adresează unui segment de public care valorizează buna-credință și relațiile de suflet și suntem siguri că vor aprecia această acțiune pe care o desfășurăm de-a lungul lunii aprilie. Ocazie cu care îi invităm pe cât mai mulți iubitori de animale în comunitatea Maxi Pet – până la urmă, avem 130.000 de premii de dat în atât de puțin timp!”, spune Miruna Diaconescu, Marketing Manager Pet Network Romania.

Campania Maxi Pet include televizoare, escapade de weekend, servicii veterinare gratuite şi multe alte premii

Premiile-produse pot fi ridicate pe loc dacă respectiva cumpărătură a fost efectuată într-un magazin fizic. Între acestea se numără: televizoare, hrănitoare, adăpătoare sau căști Panasonic, trailere pentru bicicletă sau cărucioare pentru animăluțe, suporturi de ascuțit ghearele pentru feline, hrană, recompense sau recipiente de hrană, jucării, hăinuțe, produse antiparazitare sau cosmetice pentru prietenii blănoși, cuști pentru rozătoare, colivii sau voliere, acvarii și decorațiuni pentru acestea.

În cazul în care talonul răzuibil dezvăluie un cadou de tip serviciu, acesta poate fi folosit în magazin până la data de 31 mai 2024 inclusiv, conform unei proceduri de intrare în posesie a premiului derulată de echipa din magazinul respectiv. Printre premiile de acest tip se numără:

 • Vouchere în valoare de 1.000 de lei fiecare pentru un „weekend escape” – cazare într-o locație la alegerea clientului, în România, de utilizat până la finalul anului în curs;
 • Servicii veterinare oferite de clinice partenere;
 • Sesiuni foto pentru clientul câștigător alături de animăluțul său de companie.
 • Sesiuni de training specializat pentru animăluțul de companie al clientului câștigător

Gama de premii mai include vouchere de cumpărături în valoare de 10 lei fiecare, precum și 1.000 de vouchere în valoare de 20 de lei fiecare. Acestea pot fi folosite în decurs de 30 de zile de la data acordării, fără a fi cumulate cu alte reduceri, oferte sau campanii.

Despre Maxi Pet

Maxi Pet este cea mai mare rețea de hipermarketuri cu produse pentru animale de companie, cu unități în București, Iași, Sibiu, Ploiești, Craiova, Timișoara, Piatra Neamț, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Suceava, Cluj-Napoca, Râmnicu Vâlcea, Constanta. Maxi Pet face parte din grupul Pet Network, alături de magazinele Animax. Pet Network, liderul pieței de pet retail, este rețeaua omnichannel de produse și servicii pentru animale de companie, ce operează în Europa de Sud-Est prin mai multe branduri prezente în România, Croația, Slovenia, Serbia și Bulgaria.

Posted in Afaceri

martie 22nd, 2024 by Gabriel

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, își extinde portofoliul și lansează Caraiman, o bere cu un gust echilibrat, care invită consumatorii la o pauză binemeritată.

Prin sloganul „gust echilibrat, numai bun să-ți tragi sufletul”, noul brand intră în segmentul core și mizează pe momentele de răgaz din activitățile de zi cu zi și pe nevoia de serenitate pe care consumatorii o caută în prezent.

„Suntem încântați să continuăm expansiunea portofoliului nostru și să oferim consumatorilor un nou brand, de data aceasta în segmentul core. Caraiman are o rezonanță solidă, poartă rădăcini românești și invită consumatorii la un gust echilibrat, numai bun să îți tragi sufletul! Este o lansare importantă pentru categoria de bere, una care contribuie la dezvoltarea sa și ne bucurăm să vedem entuziasmul cu care partenerii nostri au întâmpinat Caraiman. Este și o oportunitate de creștere pe care o oferim clienților prin diversificarea portofoliului de produse, un element-cheie prin care pot răspunde prompt nevoilor din piață.  De asemenea, noua lansare contribuie la ambiția noastră de a ne consolida poziția în segmentul core, unde suntem prezenți acum cu două brand-uri extrem de puternice: Bergenbier și Caraiman”, a punctat Mihai Voicu, General Manager Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A. este un producător activ în ceea ce privește lansările de produse și sortimente noi. Anul acesta, brand-ul surpriză vine din segmentul core, Caraiman fiind o marcă pe care compania a mai produs-o în trecut, acum aproape două decenii.

„Caraiman este readucerea în lumina reflectoarelor a unui brand românesc, cu un gust echilibrat, inspirat din natură. Din studiile noastre, 80% din consumatorii români își doresc un ritm mai puțin intens al vieții, iar Caraiman este exact acea bere pentru pauzele din tumultul cotidian. Este acel moment când ajungi în vârf de munte, pui rucsacul jos și îți tragi sufletul. Mizăm pe o comunicare integrată 360 pentru Caraiman, cu atenție atât în zona de TV, cât și digital, in-store și prin influenceri surpriză pe care îi vom anunța foarte curând”, a completat Victor Teioșanu, Marketing Director.

Caraiman este o bere cu 4,6% alcool, disponibilă atât la doză de aluminiu și sticlă de 0,5l, cât și la sticlă de 0,33l, PET și KEG. Toate variantele de împachetare, inclusiv multi-pack, se găsesc începând din luna martie în România, în magazinele off-trade și on-trade.

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei. Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Caraiman, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are în portofoliu și variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois și Staropramen.

Despre Molson Coors

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în Our Beer Print și în obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitați molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Posted in Afaceri

martie 20th, 2024 by Vlad

Într-o lume a afacerilor în continuă schimbare, educația și pregătirea adecvată sunt cheile succesului. Centrul de Formare Profesională Eurodeal înțelege acest aspect și se angajează să ofere cursuri de antreprenoriat de înaltă calitate, pregătind astfel viitorii antreprenori pentru provocările și oportunitățile ce apar în calea lor. Cu un curriculum diversificat și cadre didactice experimentate, Eurodeal devine destinația ideală pentru cei ce aspiră să-și dezvolte afacerile sau să își pună în aplicare ideile antreprenoriale.

Cursuri Esențiale pentru Antreprenori Încrezători

În contextul actual, în care inițiativele antreprenoriale sunt tot mai răspândite, Eurodeal se distinge prin oferta sa de cursuri acreditate de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Aceste cursuri sunt esențiale pentru proiectele depuse în cadrul programelor Start-Up Nation, Start-Up Diaspora și Femeia Antreprenor, oferind participanților instrumentele necesare pentru transformarea visurilor lor în realitate.

Accesibilitate și Flexibilitate Adaptate Nevoilor Dumneavoastră

Eurodeal înțelege importanța accesului ușor la educație de calitate, motiv pentru care oferă cursuri online, asigurând astfel flexibilitatea necesară pentru cei cu proiecte și responsabilități diverse.

Expertiză și Îndrumare Profesională

Unul dintre punctele forte ale cursurilor Eurodeal este expertiza și îndrumarea oferite de cadrele didactice. Formatorii sunt antreprenori cu experiență, gata să împărtășească cunoștințe și sfaturi practice, esențiale în parcursul antreprenorial. Astfel, participanții nu doar învață teoria, ci și o aplică în cadrul propriilor afaceri.

Certificare Recunoscută și Reușită Asigurată

Absolvirea cursurilor Eurodeal nu doar că aduce noi cunoștințe și abilități, ci și o certificare recunoscută la nivel național și internațional. Certificatul de absolvire, obținut rapid după examen, este un document esențial pentru decontarea în cadrul diferitelor proiecte de finanțare.

Înscrieri Deschise: Pregătiți-vă pentru Succes!

Pentru cei dornici să își înceapă călătoria spre succesul în afaceri, Eurodeal invită la înscrieri pentru cursurile de competențe antreprenoriale. Cu locuri limitate și o cerere în creștere, este recomandat să vă asigurați un loc în timp util. Pentru mai multe detalii și opțiuni de înscriere, vizitați pagina noastră oficială sau contactați-ne folosind informațiile de mai jos.

Eurodeal este partenerul dvs. de încredere în călătoria spre succesul în afaceri!

cursuridecalificare.ro

📞 Telefon: 021.255.52.71 / 0721.64.67.65
📍 Adresă: Bulevardul Chișinău, nr. 1, Complex Delfinului | Cercul Magic, etajul 1, Sector 2, București, România.

Descoperiți cum vă puteți transforma visurile în realitate împreună cu Eurodeal – Cursuri de Antreprenoriat!

Sursa: Stirea Zilei – cursuri de competente digitale

Posted in Afaceri

experti contabili
martie 20th, 2024 by Veronica Anca

Explorați gama noastră completă de servicii de contabilitate, audit și consiliere, special concepute pentru afacerile din România. Cunoaște istoria Geseidl Consulting Group.

Optați pentru o gestionare a contabilității eficientă și economisiți timp și resurse financiare

Din iulie 2003, odată cu lansarea Grupului de Consultanță Geseidl, am început o călătorie remarcabilă spre creștere și inovație. Vă invităm să aflați mai multe despre parcursul Geseidl Consulting Group, o firmă de contabilitate din România recomandată. Experiența și competența noastră în contabilitate se adaptează perfect nevoilor și provocărilor afacerii dumneavoastră.

Valoarea serviciilor noastre de contabilitate stă în punctele slabe ale afacerii dumneavoastră

Descoperă servicii complete de contabilitate, salarizare, HR, audit și consultanță pentru companiile din România. Salvează timp și bani cu contabilitate fără probleme.

Începând cu iulie 2003, odată cu înființarea Grupului de Consultanță Geseidl, am pornit pe un drum impresionant de creștere și inovare. În decembrie același an, echipa noastră era formată deja din patru membri și doi stagiari. Anul următor, în februarie, am decis să investim resurse în consolidarea departamentului de IT, marcând un pas important în evoluția noastră. Iulie 2004 a adus cu sine extinderea și reamenajarea sediului nostru, semn al dezvoltării continue, iar până în decembrie numărul angajaților crescuse la șapte.

Servicii de optimizare fiscală pentru IMM-uri şi mari companii

Anul 2005 a fost marcat de implementarea Sistemului de Management al Calității și de semnarea contractului cu numărul 50. Luna august a aceluiași an a fost memorabilă pentru primul nostru team building și sărbătorirea a doi ani de existență. În octombrie, am fost onorați să primim certificarea ISO 9001:2000, un semn al angajamentului nostru către excelență.

Top 10 în baza de date a Registrului Comerțului

Următorii ani au fost caracterizați de creștere și inovație continuă. În 2006, am început să ne extindem echipa și să implementăm un sistem intern intensiv de formare. Am devenit membri ANEVAR (Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România) și ne-am întâlnit cu primii clienți pentru implementarea ISO9001. Ne-am consolidat prezența pe piață, ajungând în top 10 în baza de date a Registrului Comerțului până în decembrie.

Pe măsură ce anii au trecut, ne-am extins și diversificat serviciile, îmbunătățind constant calitatea acestora. Am lansat proiecte ambițioase precum Geseidl Art, demonstrând că arta și inovația sunt în centrul a ceea ce facem. Am organizat ateliere dedicate resurselor umane, ne-am asociat cu Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești și am încurajat studenții să creadă în potențialul lor.

Cu Geseidl Consulting Group ești informat despre toate aspectele contabilității și fiscalității

În ultimii ani, ne-am adaptat la noile provocări aduse de digitalizare și globalizare, participând la evenimente importante de contabilitate și fiscalitate și lansând servicii digitale avansate. Ne-am dedicat, de asemenea, proiectelor sociale și de sănătate, demonstrând angajamentul nostru față de comunitate și binele comun.

Această călătorie, de la înființarea noastră până în prezent, reflectă angajamentul și pasiunea echipei Geseidl de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate și de a contribui la o lume mai bună prin inovație, artă și comunitate.

De ce să alegeți contabilitatea fără probleme oferită de firma noastră de contabilitate?

Într-o companie fără probleme de contabilitate există un secret! Acesta este Geseidl, oferim servicii de consultanță financiar-contabilă, înființare firme, audit financiar și fiscale precum și consultanță fiscală. Fiecare firmă este unică astfel încât îi oferim servicii complete ce țin cont de specificul fiecărei afaceri, cu soluții specifice.

Cu o experiență de 20 de ani în contabilitate, oferim clienților noștri o gamă completă de servicii contabile de la audit de bilanţ, optimizare fiscală și consultanţă. Echipa noastră experimentată de Contabili din Ploiești Prahova și județele învecinate precum Buzău, Dâmbovița și Brașov este dedicată sprijinirii dezvoltării IMM-urilor românești, oferindu-le asistență profesională în planificarea și managementul strategic financiar.

Când aveți nevoie de servicii de expertiză financiară contabilă nu uitați, echipa Geseidl este aici pentru a vă ajuta! Echipa noastră de profesioniști oferă consultanță de audit, fiscalitate și management pentru întreprinderile mici și mijlocii. Consultați website www.geseidl.ro pentru mai multe informații si o cotație gratuită.

Posted in Afaceri, Financiar Tagged with: , , , , , , , , , , ,