4 motive pentru care ai nevoie de un mini-frigider

Mici dar de-a dreptul minunate, mini-frigiderele sau mini-baruri iti ofera o parte din avantajele unui frigider obisnuit intr-un spatiu de dimensiuni reduse.

Minibar-urile sunt cel mai des folosite in camere de hoteluri, in restaurante (baruri) si in camere de camin studentesc, unde studentii ar da orice pentru a-si putea pastra bautura la rece si gustarile proaspete. Exista deci multe modalitati prin care aceste echipamente versatile va pot face viata mai usoara.

Iata cateva modalitati interesante de a folosi un mini-frigider!

La birou

Va petreceti majoritatea zilelor lucratoare la birou? Daca da, un minibar poate fi un plus in spatiul de lucru. Utilizati-l pentru a depozita pranzul, cafea, smantana, lapte, gustari sau bauturile răcoritoare.

Avand un minibar la birou veti reusi sa va hraniti sanatos si sa va hidratati fara ca spatiul de la munca sa fie diminuat prea mult. Avand posibilitatea de a depozita mancarea, veti evita sa cumparati alimente de tip junk food. De asemenea, mini frigiderele sunt excelente si pentru birourile de acasa, evitand astfel sa va intrerupeti din lucru pentru a va deplasa pana la frigiderul din bucatarie.

Pastrarea legumelor din productia proprie

Nimic nu se compara cu legumele proaspete si disponibile imediat din productia proprie. Dar cand vine vorba de depozitarea lor, mini frigiderul este solutia perfecta pentru a pastra fructele si legumele proaspete pentru o perioada de timp. In plus, reusiti sa castigati mai mult spatiu cu un astfel mini frigider.

Pastrati separat alimentele alergene

Impiedicarea alergiilor alimentare poate fi o provocare, mai ales cand vine vorba de clienti mai sensibili. Un avantaj benefic al unui mini frigider este sa mentina alimentele care pot provoca alergii departe de alte alimente, mai ales de cele care necesita refrigerare! Daca incercati sa pastrati alimentele alergene pe un anumit raft dintr-un frigider, exista pericolul ca acestea sa fie in continuare aproape de restul alimentelor.

Asadar stim deja care este cea mai buna solutie: pastrati alimentele care contin alergeni separat intr-un minibar. Un minbar poate depozita cu usurinta toti „vinovatii” pentru alergiile alimentare.

octombrie 20th, 2018 by