Category: Auto

februarie 22nd, 2024 by nemesu

Suntem Euromil Pretserv si suntem incantati sa anuntam inaugurarea unei noi statii de incarcare Electrica, amplasata strategic pe strada Padurea Ileana nr. 1.

Acest nou punct de reincarcare reprezinta un pas important pentru facilitarea mobilitatii electrice in zona, fiind in acelasi timp o solutie excelenta pentru toti cei care sunt in tranzit si cauta o varianta rapida de alimentare cu energie electrica in apropierea autostrazii A1 sau in apropierea centurii.

Statia de incarcare electrica Euromil Pretserv este disponibila pentru toate masinile electrice sau PHEV si evidentiaza o serie de avantaje:

 • Accesibilitate 24/7. Este o statie disponibila non-stop, 24 de ore din 24, 7 zile din saptamana. Astfel, fie ca esti in tranzit in timpul zilei sau de-a lungul noptii, iti poti reincarca masina intr-un timp foarte scurt.
 • Preturi atractive. Oferim preturi competitive si diverse oferte ocazionale pentru a incuraja utilizarea masinilor electrice.
 • Utilizare simpla prin aplicatia iHunt EV. Pentru a face experienta de incarcare cat mai simpla si mai comoda posibil, statia noastra este echipata cu tehnologie de ultima generatie si poate fi utilizata cu usurinta prin intermediul aplicatiei mobile iHunt EV. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia si sa urmezi pas cu pas recomandarile;
 • Performanta superioara. Noua statie de incarcare electrica este echipata cu tehnologie de varf, asigurand o viteza de incarcare rapida de 40kWh.

Pentru cei care trebuie sa isi alimenteze masina cu energie, statia este disponibila in aplicatia PlugShare.

Suntem entuziasmati sa deschidem portile acestei statii de incarcare electrica si sa fim parte din tranzitia spre un viitor mai verde si mai sustenabil.

Cui ii este destinata statia de reincarcare electrica Dragomiresti Deal?

 • Celor care sunt in tranzit si cauta o statie de incarcare rapida Bucuresti;
 • Celor care locuiesc la casa, in zona de vest a Capitalei si nu au avut timp sa reincarce masina acasa;
 • Tuturor celor care au masini electrice pe care le doresc alimentate cu energie, intr-un mod sigur, rapid si eficient.

Alaturi de statia de incarcare, deschidem si un bistro

Chiar daca timpul de asteptare pentru o incarcare completa este mic, il poti umple intr-un mod placut. Daca alegi sa iti reincarci masina la statia noastra te vei putea bucura de preparate delicioase sau de o cafea bine facuta.

  ​Cum ne gasesti?

  Introduci pe GPS urmatoarea adresa: Strada padurea Ileana nr 1 Dragomiresti Deal județul Ilfov. Suntem la intrarea in cartierul rezidențial Forest Hills la capătul mașini stb 433

  Te asteptam!

  Posted in Auto

  ianuarie 22nd, 2024 by Ovidiu

  Descoperă informații vitale despre modificările privind schimbarea permisului auto în 2024 și află care sunt documentele necesare pentru a-ți actualiza documentul în funcție de circumstanțele tale specifice. Indiferent dacă dorești să faci schimbarea din cauza expirării termenului de valabilitate sau în situații precum pierdere, deteriorare sau furt, procesul de obținere a noului permis este simplificat cu ajutorul acestui ghid detaliat.

  Acte Necesare pentru Schimbarea Permisiului Auto în 2024

  1. Cerere Schimbare Permis:
   • Completează cererea de schimbare a permisului, disponibilă la ghișeul de schimbare permise auto, și semnează-o.
  2. Buletin sau Carte de Identitate:
   • Prezintă buletinul sau cartea de identitate a titularului, în original și copie, pentru a dovedi domiciliul sau reședința în România.
  3. Dovada Plății Taxei pentru Permisiul de Conducere:
   • Efectuează plata taxei pentru permisul de conducere în valoare de 89 de lei.
  4. Fișa Medicală pentru Schimbarea Permisiului Auto:
   • Furnizează o fișă medicală emisă de o unitate medicală autorizată, atestând aptitudinea titularului de a conduce autovehiculele din categoria solicitată.
  5. Pentru Cetățenii Străini:
   • Prezintă carte de rezidență, permis de ședere, certificat de înregistrare însoțit de pașaport sau pașaport diplomatic/serviciu, în original și copie.

  Schimbarea permisului auto în 2024 poate fi realizată atât înainte, cât și după expirarea termenului de valabilitate, dar este obligatorie efectuarea vizitei medicale înainte de demararea procesului.

  Acte Necesare pentru Preschimbarea Permisiului Auto Străin

  1. Cerere pentru Preschimbare Permisiu Auto:
   • Completează cererea specifică pentru preschimbarea permisului auto, disponibilă la ghișeul dedicat schimbărilor de permise auto.
  2. Permisul de Conducere Național Străin și Traducerea Legalizată:
   • Prezintă permisul de conducere național eliberat de autoritățile străine, în original. Dacă este necesar, furnizează și traducerea legalizată în limba română.
  3. Document de Identitate al Solicitantului:
   • În cazul cetățenilor străini: pașaportul și certificatul de înregistrare, permisul de ședere sau cartea de rezidență în România.
   • În cazul cetățenilor români: cartea de identitate provizorie, buletinul sau cartea de identitate.
  4. Fișa Medicală:
   • Completează fișa medicală la o unitate de asistență medicală autorizată. Acest document atestă aptitudinea titularului de a conduce autovehiculele din categoriile specificate în permisul de conducere.
  5. Dovada Plății Taxei pentru Permisiu de Conducere:
   • Efectuează plata taxei pentru permisul de conducere în valoare de 89 de lei. Acest pas este esențial pentru finalizarea procesului.

  Acte Necesare pentru Schimbarea Permisiului Auto Pierdut sau în Cazul Schimbării Numelui

  Descoperă procesul structurat pentru schimbarea permisului auto în caz de pierdere sau modificare a numelui. Iată ce acte sunt necesare pentru a efectua aceste modificări esențiale:

  1. Cerere pentru Schimbare Permisiu Auto:
   • Completează cererea de schimbare a permisului, disponibilă electronic la ghișeu, și semnează-o. Dacă se solicită prin corespondență sau e-mail, descarcă formularul de cerere.
  2. Actul de Identitate al Titularului:
   • Prezintă actul de identitate original și copie, din care să rezulte că titularul are domiciliul sau reședința în România.
  3. Dovada Plății Taxei pentru Permisiul de Conducere (89 lei):
   • Realizează plata taxei specificate pentru permisul de conducere.

  Posted in Auto Tagged with:

  ianuarie 11th, 2024 by Vlad

  Industria auto și legislația care privește acest domeniu suferă modificări de la an la an. Principalul motiv care stă la baza acestor schimbări este siguranța. Pe de-o parte, se depun eforturi considerabile pentru a spori siguranța participanților la trafic. Pe de altă parte, specialiștii caută metode prin care să putem folosi mașinile fără a afecta mediul înconjurător. Bineînțeles, schimbările vizează și aspectul sau confortul celor care folosesc mașinile. Cert este că toți cei care folosesc autovehicule trebuie să se conformeze și să țină cont de noile legi sau reguli.

  Avantajele montării unui senzor pentru anvelope

  Siguranța la volan este și pentru tine un aspect pe care îl iei în calcul. Din anul 2024 toate mașinile vor fi dotate cu senzori pentru anvelope. Bineînțeles, această decizie nu-i afectează pe cei care nu au acest dispozitiv. Totuși, ar fi o decizie bună să îl montezi pe cont propriu. Poți găsi pe internet un senzor de presiune pentru anvelope potrivit pentru mașina ta, cunoscut și sub abrevierea de „TPMS”. Pe janta.ro ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată de senzori potrivite pentru toate mărcile auto. De asemenea, pe acest site vei găsi toate cele necesare pentru a-ți asigura cel mai bun set de roți. Anvelope, jante, dar și seturi complete sunt doar la un click distanță de tine.

  • Siguranța în trafic

  Un avantaj al senzorului de presiune este sporirea siguranței în trafic. Atât aderența pe drum, cât și distanța de frânare sunt influențate de calitatea anvelopelor și de presiune a acestora. De asemenea, cauciucurile umflate prea mult sau dimpotrivă, prea puțin, se vor deteriora mai rapid. De aceea, cu ajutorul unui simplu senzor vei rezolva rapid și eficient două probleme. Pe de-o parte te vei asigura că. în ceea ce privește roțile mașinii, poți circula în condiții de siguranță. Pe de altă parte, te asiguri că anvelopele nu se vor deteriora prea rapid și nu va fi nevoie de un set nou.

  • Poluare scăzută

  Poluarea devine o problemă care ne afectează pe toți în fiecare zi. Fiecare are responsabilitatea de a contribui, pe cât posibil, la reducerea poluării. Consumul ineficient de combustibil este strâns legat de poluarea mediului în timpul folosirii mașinii. Un sistem TPMS te va ajuta să rezolvi această problemă.

  • Consum scăzut de combustibil

  În contextul creșterii tuturor prețurilor cu toții încercăm să economisim unde putem. Nu poți renunța la folosirea mașinii, dar trebuie să te asiguri că o utilizezi cât mai eficient posibil. Presiunea anvelopelor afectează direct consumul de combustibil. De aceea, este important să te asiguri mereu că circuli cu presiunea optimă. Un sistem TPMS te ajută să afli când anvelopele nu sunt într-o stare optimă. Astfel, vei putea reduce consumul de combustibil înainte ca acesta să te afecteze.

  • Protejarea anvelopelor

  Presiunea greșită a cauciucurilor poate duce la deteriorarea rapidă a acestora. De aceea, un senzor pentru presiunea pneurilor te poate ajuta să circuli mereu în condiții optime. Un simplu senzor va contribui la sporirea duratei de viață a cauciucurilor pe care le folosești.

  Așadar, avantajele pe care ți le aduce un sistem de monitorizare a presiunii din anvelope transformă acest dispozitiv într-o achiziție obligatorie pentru mașina ta.

  Sursă foto: pexels.com

  Posted in Auto

  Cu ajutorul tehnologiei moderne, reglajul direcției masinii tale devine o operațiune simplă și precisă.
  ianuarie 6th, 2024 by edi

  Rolul tehnologiei moderne în reglajul direcției mașinii tale

  În zilele noastre, tehnologia modernă joacă un rol crucial în reglajul direcției mașinilor noastre. Dezvoltarea constantă a sistemele de asistență la direcție și a senzorilor avansați au făcut posibilă obținerea unei experiențe de conducere mai sigure și mai precise.

  Tehnologiile cum ar fi asistența la menținerea benzii, asistența activă la viraj și direcția adaptivă au revoluționat industria auto și au adus îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește manevrabilitatea și stabilitatea mașinii.

  Beneficiile reglajului precis al direcției

  Reglajul precis al direcției are o serie de beneficii importante pentru conducătorul auto. Prin intermediul tehnologiei moderne, direcția mașinii poate fi ajustată cu precizie, ceea ce permite o manevrare mai ușoară și mai liniștită a acesteia.

  Acest lucru se traduce într-o experiență de conducere confortabilă și mai puțin stresantă pentru șofer. De asemenea, reglajul precis al direcției îmbunătățește și siguranța pe drum, deoarece asistența la menținerea benzii și alte funcții similare ajută la prevenirea abaterilor accidentale de la traseu.

  Astfel, tehnologia modernă face posibilă obținerea unei direcții precise și stabile, asigurând un nivel mai mare de siguranță în timpul deplasărilor rutiere.

  Senzorii de direcție

  Funcționarea senzorilor de direcție

  Tehnologia modernă a permis dezvoltarea senzorilor de direcție avansați, care sunt responsabili de detectarea mișcărilor volanului și transmiterea acestor informații către sistemul de control al mașinii. Acești senzori reacționează la orice schimbare a poziției volanului și trimit semnale către sistemul electronic al mașinii, care ajustează direcția în consecință.

  Importanța și avantajele utilizării senzorilor de direcție

  Utilizarea senzorilor de direcție aduce numeroase avantaje în siguranța și controlul direcției mașinii. Aceștia permit o detecție precisă a mișcărilor volanului, ceea ce înseamnă că sistemul de control poate ajusta direcția în timp real pentru a menține mașina pe traiectoria dorită. Astfel, utilizatorii beneficiază de o experiență de conducere mai precisă și mai sigură, reducând riscul de abatere de la trasau și accidente neplacute.

  Sistemele de asistență la direcție

  Diferitele tipuri de sisteme de asistență la direcție

  În prezent, există mai multe tipuri de sisteme de asistență la direcție disponibile pe piață. Acestea includ:

  • Sisteme de asistență la păstrarea benzii de rulare: Aceste sisteme ajută la menținerea mașinii pe banda de rulare, prin detectarea și corectarea abaterilor de la traiectorie.
  • Sisteme de asistență la păstrarea distanței față de vehiculul din față: Aceste sisteme monitorizează distanța față de vehiculul din față și ajustează automat viteza sau frânează pentru a menține o distanță sigură.
  • Sisteme de asistență la parcare: Aceste sisteme ajută șoferii să parcheze mașina în mod precis, prin detectarea obstacolelor și ghidarea direcției volanului.

  Funcționalitatea și beneficiile sistemelor de asistență la direcție

  Sistemele de asistență la direcție au funcționalități avansate care îmbunătățesc siguranța și confortul la conducere. Acestea pot detecta senzația de oboseală a șoferului și pot emite avertismente sau pot interveni pentru a preveni abaterile de la traiectorie.

  De asemenea, aceste sisteme pot reduce stresul șoferului prin preluarea temporară a controlului asupra direcției, în special în situații de trafic greu sau pe drumuri cu curbe accentuate. Prin utilizarea sistemelor de asistență la direcție, riscul de accidente poate fi redus semnificativ.

  Tehnologia de control al direcției adaptivă

  Cum funcționează tehnologia de control al direcției adaptivă

  Tehnologia de control al direcției adaptivă utilizează o combinație de senzori, camere și software pentru a monitoriza și ajusta în mod continuu direcția mașinii. Senzorii detectează markerii rutieri, alte vehicule și obstacole, iar camerele capturează imagini în timp real.

  Software-ul analizează informațiile primite și determină modul în care direcția mașinii trebuie ajustată pentru a menține o traiectorie sigură.

  Avantajele și performanțele oferite de tehnologia de control al direcției adaptivă

  Tehnologia de control al direcției adaptivă oferă numeroase avantaje și performanțe notabile. Aceasta poate reduce semnificativ riscul de accidente, deoarece software-ul poate detecta și corecta abaterile de la traiectorie sau poate avertiza șoferul în caz de pericol iminent. Tehnologia de control al direcției adaptivă poate îmbunătăți confortul la condus, deoarece mașina poate prelua temporar controlul asupra direcției în situații dificile de trafic sau pe drumuri cu curbe accentuate.

  Sistemul de direcție cu raport variabil

  Funcționarea sistemului de direcție cu raport variabil

  Sistemul de direcție cu raport variabil permite ajustarea raportului de direcție în funcție de viteza mașinii și de unghiul curburii. Astfel, la viteze mici, raportul de direcție este mai mare, ceea ce face manevrarea mai ușoară în spații restrânse sau când se parchează. La viteze mari, raportul de direcție este mai mic, ceea ce asigură stabilitate și precizie în conducere.

  Beneficiile și impactul asupra manevrabilității mașinii tale

  Sistemul de direcție cu raport variabil aduce numeroase beneficii și îmbunătățiri în manevrabilitatea mașinii tale. Unul dintre acestea este reducerea efortului necesar pentru a manevra volanul, deoarece raportul de direcție este ajustat automat în funcție de condițiile de conducere. De asemenea, acest sistem asigură o precizie mai mare în manevrare și o stabilitate crescută în viraje. Aceste aspecte contribuie la o experiență de conducere mai plăcută și mai confortabilă.

  Etapele reglajului direcției

  Pas cu pas: cum să reglezi direcția mașinii tale

  1. Parcați mașina pe o suprafață plană și asigurați-vă că roțile sunt întoarse în poziția rectilinie.

  2. Găsiți șuruburile de reglaj ale direcției, amplasate de obicei în spatele roților din față.

  3. Cu ajutorul unei chei potrivite, slăbiți șuruburile și ajustați direcția mașinii în funcție de necesități.

  4. Strângeți șuruburile înapoi, asigurându-vă că direcția este fixată în poziția dorită.

  5. Testați mașina, conducând pe o distanță scurtă și verificând dacă direcția este corect reglată.

  6. Dacă este necesar, repetați operațiunea de reglaj până când obțineți o direcție precisă și stabilă.

  Mai multe detalii la un service auto din Cluj, pentru orice problema cu reglajul directiei in Cluj.

  Sfaturi și trucuri pentru un reglaj precis și eficient al direcției

  – Folosiți instrumentele potrivite și asigurați-vă că lucrați în siguranță, stabilind mașina pe cricuri.

  – Verificați periodic presiunea pneurilor și asigurați-vă că aceasta este în limitele recomandate.

  – Urmați instrucțiunile din manualul mașinii pentru a identifica și regla corect componentele sistemului de direcție.

  – Dacă nu aveți experiență în reglarea direcției, este recomandat să solicitați ajutorul unui mecanic profesionist.

  – Testați mașina pe diferite tipuri de drumuri și în diferite condiții de conducere pentru a vă asigura că direcția este reglată corect.

  Importanța mentenanței periodice

  Rolul mentenanței periodice în buna funcționare a direcției mașinii

  Mentenanța periodice este crucială pentru a asigura o direcție precisă și sigură a mașinii tale. Prin efectuarea unor verificări și ajustări regulate, poți preveni apariția unor probleme majore și reduce riscul de accidente.

  Menținerea în bună stare a sistemului de direcție este esențială pentru ați oferi o experiență plăcută de condus și pentru a menține performanțele optime ale mașinii.

  Ce trebuie să verifici și cum să întreții sistemul de direcție

  În timpul mentenanței periodice, este important să verifici următoarele aspecte ale sistemului de direcție: – Nivelul de lichid de direcție asistată: asigură-te că nivelul este în limitele recomandate și completează-l dacă este necesar.

  – Starea și strângerea componentelor: verifică starea și fixarea elementelor precum bara de direcție, capetele axelor, rulmentul de direcție și articulațiile de direcție. Asigură-te că nu prezintă jocuri sau uzură excesivă.

  – Alinierea roților: verifică alinierea roților și ajusteaz-o dacă este necesar.

  – Verificarea și înlocuirea pieselor uzate: inspectează periodic componentele sistemului de direcție pentru a identifica piesele uzate și înlocuiește-le dacă este necesar.

  Prin respectarea unei program de mentenanță periodice și verificarea regulată a sistemului de direcție, poți preveni apariția unor probleme majore și asigurați o direcție precisă și sigură a mașinii tale.

  Posted in Auto

  decembrie 13th, 2023 by Ovidiu

  Într-o lume în continuă mișcare, în care mobilitatea devine tot mai crucială, serviciile de închirieri auto devin o alegere tot mai populară și eficientă. Indiferent dacă ești în călătorie pentru afaceri sau în concediu, opțiunea de a închiria o mașină poate aduce numeroase avantaje și libertate în explorarea orașului și a împrejurimilor. În acest context, Bucureștiul, cu centrul său vibrant și aeroportul aglomerat, devine un nod esențial pentru industria de închirieri auto.

  1. Libertatea și Flexibilitatea Călătoriei

  Unul dintre principalele avantaje ale închirierii auto este libertatea pe care o oferă călătorului. În loc să fii limitat la traseele stabilite ale mijloacelor de transport public, poți explora destinațiile dorite în ritmul și în modul tău. Acest aspect devine și mai evident într-un oraș precum București, unde există atât de multe locuri fascinante de vizitat, de la monumente istorice până la restaurante și evenimente culturale.

  2. Eficiența în Timp și Costuri

  Pentru cei care vizitează Bucureștiul în scop de afaceri sau pentru vacanță, închirierea unei mașini poate economisi timp și bani. Deplasarea rapidă între întâlniri de afaceri sau atracții turistice devine mai ușoară și mai eficientă. În plus, costurile de transport pot fi gestionate mai eficient, fără a depinde de tarifele fluctuante ale taxiurilor sau peisajul imprevizibil al transportului public.

  3. Explorarea Regiunilor Înconjurătoare

  Bucureștiul servește ca poartă de intrare într-o varietate de regiuni fascinante din România. Prin închirierea unei mașini, călătorii pot explora ușor și comod atracții precum castelele din Transilvania, peisajele muntoase din Carpați sau plajele litoralului Mării Negre. Această flexibilitate a călătoriei se transformă într-o experiență mai bogată și mai personalizată.

  4. Aeroportul București: Un Hub Importanță Pentru Închirieri Auto

  Bucureștiul este o destinație cheie pentru mulți călători, iar Aeroportul Internațional Henri Coandă funcționează ca o poartă de acces importantă către oraș și țară. Închirierea auto devine astfel o opțiune naturală pentru turiștii care doresc să exploreze orașul și împrejurimile în mod independent. Astfel, închirierea auto în București a cunoscut o creștere semnificativă, satisfăcând cerințele diverse ale călătorilor.

  5. București: O Zonă Concentrată de Afaceri și Distracție

  Datorită infrastructurii sale dezvoltate și a naturii cosmopolite, Bucureștiul atrage numeroși profesioniști în scopuri de afaceri. Inchirierea auto Bucuresti devine astfel o necesitate pentru deplasarea rapidă între întâlniri și evenimente de business. În același timp, orașul oferă și o gamă bogată de opțiuni de divertisment, iar închirierea unei mașini devine o modalitate eficientă de a explora toate aceste aspecte diverse.

  Inchirierea Auto în București – O Alegere Inspirată pentru Călătorii de Toate Tipurile

  Indiferent dacă ești în căutarea eficienței în călătorie sau a libertății de a explora, închirierea auto în București se dovedește a fi o alegere inspirată. Cu Aeroportul Internațional Henri Coandă ca punct focal, această opțiune oferă călătorilor oportunitatea de a se bucura de toate aspectele variate ale capitalei românești și de a descoperi frumusețile înconjurătoare într-un mod flexibil și confortabil.

  Posted in Auto

  decembrie 7th, 2023 by edi

  O problemă comună cu care se confruntă șoferii în timpul călătoriilor este aceea de a avea mașina stricată sau implicată într-un accident. Situațiile neprevăzute pot apărea în orice moment și, în astfel de cazuri, este vital să avem la îndemână soluții rapide și eficiente pentru a ne rezolva problema. În Timișoara, serviciile de tractări auto reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care se află în astfel de impasuri.

  Atunci când vă aflați într-o situație în care mașina dumneavoastră nu mai poate fi condusă, fie din cauza unei defecțiuni tehnice, fie din cauza unui accident, nu trebuie să vă faceți griji. Serviciile de tractări auto din Timișoara sunt specializate în a oferi asistență rapidă și profesionistă în astfel de situații. Aceste companii dispun de echipamente moderne și de personal instruit, care sunt capabili să vă ajute să vă recuperați vehiculul în cel mai scurt timp posibil.

  Unul dintre avantajele deținerii unei mașini în Timișoara este că există numeroase companii de tractări auto disponibile în oraș. Alegerea unei astfel de companii de încredere este esențială pentru a asigura promptitudine și calitate în servicii. Înainte de a apela la serviciile de tractări auto, este recomandat să verificați reputația companiei și să citiți recenzii de la alți clienți mulțumiți. Acest lucru vă va oferi o încredere sporită în serviciile oferite și veți ști că sunteți în mâini sigure.

  Atunci când sunteți într-o situație neprevăzută și aveți nevoie de o tractare auto în Timișoara, este important să comunicați cu compania de tractări pentru a-i oferi toate informațiile necesare. Trebuie să le furnizați locația exactă în care vă aflați, precum și detalii despre natura problemei pe care o aveți. Aceste informații le vor permite specialiștilor să evalueze situația și să trimită echipamentul adecvat.

  Odată ce ați apelat la serviciile de tractări auto din Timișoara, puteți fi sigur că mașina dumneavoastră va fi tratată cu grijă și profesionalism. Personalul companiei va face tot posibilul să vă ofere o soluție rapidă și eficientă, pentru ca dumneavoastră să puteți reveni pe drum în cel mai scurt timp posibil. Indiferent de gravitatea problemei, aceste companii sunt pregătite să facă față oricărei situații și să vă ajute să vă recuperați mașina în condiții de siguranță.

  Serviciile de tractări auto din Timișoara reprezintă o soluție excelentă pentru situațiile neprevăzute în care mașina dumneavoastră nu mai poate fi condusă. Cu ajutorul companiilor de tractări auto, veți beneficia de asistență rapidă și profesională, astfel încât să puteți reveni pe drum în cel mai scurt timp posibil. Este important să alegeți o companie de încredere, cu o reputație solidă în domeniu, pentru a vă asigura că sunteți în mâini sigure.

  Posted in Auto

  statie de incarcare auto de 22kW
  decembrie 7th, 2023 by nemesu

  Intr-o perioada in care vehiculele electrice castiga tot mai mult teren, instalarea unei statii de incarcare electrica poate fi o alegere inteligenta, care te ajuta sa faci economie de timp si bani. Cu toate acestea, chiar si cu toate pregatirile si investigatiile initiale, trebuie sa acceptam faptul ca o astfel de statie este un lucru care are o perioada de valabilitate si, in ciuda calitatii ridicate, pot aparea neplaceri pe parcursul utilizarii.

  Posesorii de vehicule electrice, care au o statie incarcare auto 22kW instalata la domiciliu, se pot confrunta cu diverse probleme, insa nu trebuie sa se sperie si trebuie sa stie ca exista solutii la indemana.

  Iata cateva dintre problemele pe care le poti intampina atunci cand folosesti o statie de incarcare auto 22kW si cum le poti rezolva:

  statie de incarcare auto de 22kW
  statie incarcare auto 22kw
  • statia de incarcare nu functioneaza – una dintre cele mai comune probleme este atunci cand statia de incarcare nu functioneaza deloc. Acest lucru poate fi frustrant, mai ales daca iti planifici calatoriile in functie de aceasta. Pentru a rezolva aceasta problema, verifica daca statia este conectata corect la sursa de alimentare si daca toate cablurile sunt in stare buna. De asemenea, asigura-te ca masina ta electrica este in modul de asteptare pentru incarcare;
  • viteza de incarcare scade – in cazul in care observi ca incarcarea masinii tale electrice dureaza mai mult decat de obicei, exista cateva motive posibile pentru aceasta. Unul dintre acestea ar putea fi o sursa de alimentare slaba. In acest caz, poti consulta un electrician pentru a evalua si imbunatati reteaua electrica. De asemenea, asigura-te ca aceasta statie de incarcare auto 22kW Rexed si masina ta sunt actualizate la cele mai recente versiuni de software, deoarece aceste detalii pot influenta viteza de incarcare;
  • probleme cu cablurile de incarcare – aceste cabluri pot suferi daune in timp sau pot prezenta defecte de fabricatie. Aceste probleme pot duce la o incarcare incorecta sau la oprirea brusca a procesului de incarcare. Pentru a evita aparitia unor astfel de probleme, verifica periodic cablurile si conectorii pentru a identifica orice semn de deteriorare. Inlocuieste orice componenta defecta si asigura-te ca toate conexiunile sunt bine fixate inainte de a incepe incarcarea;
  • statia de incarcare se supraincalzeste – supraincalzirea statiei de incarcare poate fi o problema serioasa, deoarece poate duce la deteriorarea dispozitivului si poate pune in pericol siguranta masinii si a utilizatorului. Pentru a preveni supraincalzirea, asigura-te ca statia de incarcare are suficient spatiu pentru ventilatie si ca nu este acoperita sau blocata. De asemenea, poti opta pentru o statie de incarcare auto 22kW cu sisteme de gestionare a temperaturii incorporate pentru a evita aceasta problema;
  • statia de incarcare nu este compatibila cu masina ta – uneori, s-ar putea sa descoperi ca statia de incarcare pe care ai achizitionat-o nu este compatibila cu masina ta electrica. Acest lucru poate fi frustrant si poate necesita o solutie de inlocuire sau adaptare. Pentru a evita aceasta problema, informeaza-te cu atentie in legatura cu specificatiile masinii tale si ale statiei de incarcare inainte de achizitionare. Este important sa te asiguri ca acestea sunt compatibile din punct de vedere electric.

  O statie incarcare auto 22kW poate fi o investitie excelenta pentru proprietarii de masini electrice. Cu toate acestea, pot aparea diverse probleme pe parcurs. Cu o documentare atenta si cu solutii potrivite, poti rezolva majoritatea problemelor legate de statia ta de incarcare in mod simplu si economic.

  Posted in Auto Tagged with:

  octombrie 13th, 2023 by nemesu

  Într-o eră în care sustenabilitatea și eco-conștiința devin tot mai prezente în viețile noastre, multe persoane se întreabă: merită să investim într-o mașină electrică pentru deplasările urbane? Răspunsul nu este doar un simplu „da” sau „nu”, ci o explorare plină de nuanțe și perspective, pe care ArticoleOnline.net se dedică a le prezenta.

  Conform ultimelor studii realizate de experții în domeniu și prezentate pe platforma de știri ArticoleOnline.net, vehiculele electrice (VE) au câștigat teren semnificativ în piața auto globală, pe fondul creșterii conștientizării impactului pe care îl are transportul convențional asupra mediului înconjurător.

  În orașe, unde traficul și poluarea devin tot mai presante probleme, mașinile electrice se afirmă ca o soluție pragmatică și sustenabilă. Acestea nu emit gaze nocive, funcționează silențios și, per total, au costuri de operare și întreținere mai scăzute comparativ cu echivalentele lor pe benzină sau motorină. Însă, pot fi VE cu adevărat un substitut practic și economic viabil în peisajul urban actual?

  ArticoleOnline.net aduce în prim-plan nu doar beneficiile, ci și provocările pe care le presupune adoptarea pe scară largă a vehiculelor electrice în mediul urban. De la infrastructura de încărcare, care încă lasă de dorit în multe orașe, la costurile în continuare ridicate ale unor modele de VE, aspectele ce necesită considerare sunt numeroase și variate.

  Un aspect remarcabil, detaliat în articolele disponibile pe ArticoleOnline.net, este potențialul economic al VE. Costurile de funcționare sunt, în mod general, mai mici – încărcarea este mai ieftină decât alimentarea cu carburant, iar mașinile electrice au mai puține părți mișcătoare care să necesite înlocuire sau reparații. În plus, guvernele multor țări oferă stimulente generoase pentru achiziționarea de VE, fapt ce poate ajuta la atenuarea impactului prețului inițial de achiziție.

  Totodată, prin lupa analitică a ArticoleOnline.net, se examinează și dimensiunea socială a tranzitiei spre mobilitatea electrică. Oferind un spațiu liber pentru vocea comunității, platforma explorează percepțiile și experiențele șoferilor de mașini electrice, abordând subiecte precum autonomia bateriei, adaptabilitatea la noile tehnologii și satisfacția generală a utilizatorilor.

  ArticoleOnline.net nu oferă doar informații, ci și o platformă unde cititorii pot să împărtășească experiențele, sfaturile și provocările lor, creând astfel o comunitate informată și angajată în dialogul despre viitorul mobilității urbane.

  În concluzie, decizia de a alege un vehicul electric are nevoie de o abordare înțeleaptă și bine informată, iar ArticoleOnline.net își propune să fie sursa de încredere pentru informațiile de care aveți nevoie în această călătorie.

  Pentru informații detaliate și dialoguri constructive despre mașinile electrice și multe alte subiecte de actualitate, vizitați ArticoleOnline.net.

  Posted in Auto

  octombrie 6th, 2023 by Vlad

  Dacă sunteți în căutarea unei soluții complete pentru nevoile de vulcanizare, nu căutați mai departe! Toolsboxservices vă oferă un pachet de vulcanizare complet, care include echilibrat, dejantat și un elevator tip foarfecă. Pachetul nu vine doar cu utilaje de top, ci și cu numeroase avantaje precum garantie de 2 ani și transport gratuit oriunde în țară.

  Ce include pachetul?

  1. Aparat dejantat model RHM R9: Acest utilaj complet automat este capabil să schimbe roți până la 26″. Perfect adaptat pentru vehicule comerciale, microbuze pentru pasageri și autoturisme ușoare, oferă și posibilitatea de a schimba anvelopele de motocicletă cu adaptoare speciale.
  2. Aparat echilibrat roti model RHM W260: Cu un ecran grafic LCD luminos și caracteristici precum pedala de frână și iluminare LED pe interiorul jantei, acest aparat de echilibrat roti garantează precizie și ușurință în utilizare.
  3. Elevator tip foarfeca model RHM-S32 PRO: Un utilaj robust și eficient, conceput atât pentru autoturisme, cât și pentru SUV-uri. Având o capacitate de ridicare de 3200 Kg, acest elevator asigură o funcționare fiabilă și sigură.

  De ce să alegeți acest pachet?

  Pachetul de vulcanizare complet de la Toolsboxservices este conceput pentru a satisface toate nevoile profesionale în materie de vulcanizare. Fiecare utilaj inclus în pachet este caracterizat printr-o construcție robustă, specificații tehnice avansate și funcționalități care ușurează munca de zi cu zi. În plus, cu avantajele oferite, precum garanția de 2 ani și transportul gratuit, acest pachet reprezintă o investiție valoroasă pentru orice atelier de vulcanizare.

  Posted in Auto

  august 13th, 2023 by dwf

  Există mai multe avantaje pentru a conduce un SUV. Este un vehicul versatil, cu suficient spațiu atât pentru pasageri, cât și pentru alte obiecte, cu performanțe excelente, care poate merge chiar și pe teren accidentat. Dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, urcarea și coborârea dintr-un SUV poate fi o provocare, în special pentru pasagerii cu mobilitate redusă sau anumite probleme.

  Aici intervin treptele laterale.

  De ce sunt necesare treptele laterale pentru mașinile SUV?Pentru confortTreptele laterale pentru SUV-uri sunt deosebit de utile pentru îmbunătățirea accesibilității vehiculului, mai ales că aceste mașini sunt mai înalte. Acestea facilitează intrarea și ieșirea din mașină, oferind un sprijin solid și sigur. Astfel, utilizatorii pot evita efortul suplimentar de a urca și coborî de fiecare dată, reducând riscul de accidente sau leziuni.Fie că ești o persoană în vârstă, cu mobilitate redusă, fie pur și simplu dorești să ai o experiență mai plăcută atunci când intri și ieși din mașină, treptele laterale sunt esențiale pentru a asigura un acces ușor și confortabil.Pentru îmbunătățirea funcționalitățiiCu ajutorul treptelor laterale, încărcarea și descărcarea bagajelor devin mult mai ușoare, la fel și accesul la portbagajul de pe acoperiș, în cazul în care mașina SUV are unul. Acestea pot servi, de asemenea, ca o protecție suplimentară pentru partea laterală a mașinii în situațiile în care parcarea este foarte aglomerată. Astfel, treptele laterale nu doar facilitează accesul în mașină, ci și îmbunătățesc funcționalitatea acesteia în ceea ce privește transportul de bagaje și accesul la spațiul de depozitare.Pentru un nivel suplimentar de siguranțăTreptele laterale pot fi un element de siguranță adițional, în special pentru copii, vârstnici sau persoanele cu mobilitate redusă, asigurând un punct de sprijin stabil și sigur atunci când intră sau ies din vehicul. De asemenea, în condiții de vreme rea, treptele laterale pot preveni alunecările și căderile, oferind o suprafață antiderapantă și rezistentă. Astfel, acestea contribuie la minimizarea riscului de accidente și leziuni în timpul accesului în mașină.Pentru estetică și valoarea de revânzarePe lângă aspectele practice, treptele laterale pot adăuga un plus de stil și atractivitate mașinii, ceea ce poate crește valoarea de revânzare a acesteia. Mulți proprietari de SUV-uri sunt interesați de aspectul și designul mașinii lor, iar treptele laterale pot fi un element de stil care să ofere un aspect mai agresiv și mai robust vehiculului.Astfel, investiția în trepte laterale de calitate poate aduce beneficii atât în privința utilizării zilnice a mașinii, cât și în momentul revânzării acesteia.Cum să alegi treptele laterale potrivite pentru mașina ta SUVIată câteva sfaturi despre cum să alegi treptele laterale pentru mașină:1. Ia în considerare materialul treptelor lateraleEste esențial să analizezi diferitele materiale utilizate în fabricarea treptelor laterale. Oțelul este un material popular, fiind durabil și rezistent la coroziune. Aluminiul este ușor și oferă o estetică modernă, dar poate fi mai puțin rezistent decât oțelul. Plasticul este o opțiune mai ieftină, dar poate fi mai puțin durabil în comparație cu celelalte materiale.Este important să găsești un echilibru între durabilitate, rezistența la coroziune, greutate și estetică în funcție de necesitățile și preferințele tale.2. Evaluează designul treptelor lateraleDiferitele tipuri de trepte laterale pot influența ușurința de utilizare și aspectul general al mașinii tale SUV.Treptele laterale tubulare sunt populare datorită aspectului robust și oferă o mai bună protecție pentru caroserie. Cele plate pot fi mai discrete și se potrivesc bine cu designul mașinii. Opțiunile retractabile sunt o opțiune practică, deoarece se retractează sub caroserie atunci când nu sunt folosite. Alegerea designului depinde de preferințele personale și de stilul general al mașinii.3. Analizează costurileCostul poate fi un factor important în a lua decizia finală. Prețul treptelor laterale poate varia în funcție de material, design și brand. Este important să stabilești un buget și să cercetezi diferitele opțiuni disponibile în acel interval de preț. De asemenea, trebuie să iei în considerare costurile de instalare, deoarece unele trepte laterale pot necesita asistență profesională pentru montaj.4. Asigură-te că sunt compatibile cu modelul tău de SUVEste esențial să te asiguri că treptele laterale alese sunt compatibile cu modelul specific de mașină SUV. Fiecare model poate avea specificații și dimensiuni diferite, iar treptele laterale trebuie să se potrivească perfect pentru a asigura siguranța și funcționalitatea adecvată. Verifică manualul mașinii sau consultă producătorul treptelor laterale pentru a te asigura că alegi opțiunea potrivită pentru modelul tău de mașină.În final, treptele laterale pentru mașinile SUV nu sunt doar un accesoriu estetic, ci aduc multiple beneficii în ceea ce privește confortul, funcționalitatea și siguranța utilizatorilor. Este important să alegi treptele laterale potrivite pentru mașina ta SUV, având în vedere factorii precum materialul, designul, costul și compatibilitatea cu modelul de mașină. Astfel, poți să te bucuri de toate avantajele acestor accesorii și să îmbunătățești experiența de utilizare a mașinii tale SUV.

  Posted in Auto