Category: Financiar

mai 7th, 2024 by Ovidiu

AVBS a intermediat în 3 luni credite ipotecare în valoare de 61.5 milioane de lei

Primul trimestru al anului aduce schimbări în tendințele de piață: tot mai mulți români accesează creditele de nevoi personale, în timp ce interesul pentru programul „Noua Casă” și al creditelor pentru persoane juridice a scăzut vertiginos. Creditele ipotecare rămân, însă, vedetele sezonului.

În perioada ianuarie-martie 2024, AVBS a intermediat credite ipotecare în valoare de peste 61,5 milioane de lei, față de 54,1 milioane de lei, cât au intermediat în aceeași perioadă a anului trecut. Prin programul „Noua Casă”, în schimb, au fost intermediate credite în valoare de 511,602 lei, în scădere cu 2,7 milioane de lei mai puțin față de aceeași perioadă din 2023, când valoarea lor a fost de 3,230,957 de lei.

„Tendințele în materie de credite s-au schimbat mult în ultimul an. Deși vedeta este tot creditul ipotecar, interesul pentru programul „Noua casă” a scăzut. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că românii au înțeles că există variante mai bune în moemntul de față, mai precis varianta creditului cu dobândă fixă. Programul  „Noua casă” are dobândă variabilă, iar românii sunt într-un context economic în care au nevoie de predictibilitate când vine vorba de finanțele lor. O altă tendință pe care am observat-o a fost interesul crescut pentru nevoi personale și carduri de credit.”

AVBS Broker de Credite este o companie cu capital 100% românesc. Este activă în piață din 2007 fiind cel mai mare jucător din piața de credite din România. AVBS a investit în softul iBanker peste 100.000 de euro venind în sprijinul celor care vor să lucreze într-un nou domeniu – cel al brokerilor de credite ipotecare.  AVBS Credit se ocupă nu doar de credite ipotecare, ci de toate tipurile de credit, inclusiv creditele pentru investiții, credite de nevoi personale etc.

Posted in Financiar

martie 21st, 2024 by nemesu

În peisajul afacerilor de astăzi, caracterizat de rapiditate și competiție acerbă, leadership-ul eficient este o reală necesitate.

Pe măsură ce organizațiile se străduiesc să rămână în fruntea competiției, devenind din ce în ce mai mari, nevoia de lideri eficienti crește. Tocmai de aceea, coachingul executiv este un instrument indispensabil in orice business.

Ce este coachingul executiv?

Este o unealtă puternică care are rolul de a debloca întregul potențial al liderilor, de a stimula performanța organizațională și de a promova o cultură a succesului. Practic, este instrumentul de business cu ajutorul căruia este extrasă esența de lider din orice profesionist care își dorește mai mult.

Alis Pavel – Metode moderne și eficiente de coaching executiv

Cu o experiență de peste un deceniu în colaborări cu instituții de prestigiu precum Coutts Bank și JP Morgan, Alis Pavel este martorul direct al modului în care coachingul executiv poate transforma leadershipul și poate influența pozitiv performanța organizațională. Traiectoria profesională și colaborarea cu corporații din SUA, UK și alte centre financiare ale lumii, i-a oferit posibilitatea să înțeleagă în detaliu ceea ce face un lider să fie lider.

Pe baza experienței, a adaptat metodele de coaching pentru a răspunde provocărilor unice cu care se confruntă liderii din sectoarele financiar și tehnologic, conturând un sistem rapid și eficient.

Prin sesiuni personalizate de coaching, Alis lucrează îndeaproape cu echipa de conducere, ajutând membrii C-suite să-și recunoască punctele forte unice, să depășească convingerile limitative și să-și abordeze rolurile cu încredere și autenticitate.

Coachingul executiv este cheia pentru dezvoltarea personală și profesională a liderilor într-un mediu afaceri în continuă schimbare. Prin identificarea și valorificarea punctelor forte ale fiecărui lider, putem construi organizații mai puternice și mai rezistente” spune Alis Pavel.

Care sunt beneficiile coachingului executiv pentru compania ta?

Beneficiile coachingului executiv nu se opresc însă la nivelul liderului individual. Studiile au arătat că organizațiile care investesc în coaching executiv experimentează o serie de alte beneficii:

 • îmbunătățiri semnificative în satisfacția angajaților, rata de retenție și performanța generală. Conform unui studiu realizat de Harvard Business Review, liderii care urmează programe eficiente de coaching pot vedea îmbunătășiri ale performanței de până la 50%;
 • Îmbunătățirea comunicării din cadrul companiei;
 • Îmbunătățirea abilităților de delegare;
 • Creșterea vizibilă a performanței, la nivelul întregii organizații.

Pe măsură ce lumea afacerilor din România continuă să evolueze, crește și cererea pentru leadership eficient. Alis Pavel este entuziasmată să-și extindă impactul și la companiile din țară, folosindu-și expertiza pentru a ajuta liderii să devină mai puternici și a contribui la succesul organizațional.

Coachingul executiv nu este doar un serviciu; este o investiție strategică în viitorul organizației tale” afirmă Alis. “Este vorba despre promovarea unei culturi a învățării și dezvoltării continue care propulsează organizațiile către noi culmi ale succesului.

Cum poți lucra cu Alis Pavel?

Dacă ai o companie în care îți dorești lideri mai puternici, o poți contacta pe Alis Pavel fie pe site-ul https://www.alispavel.com/, fie telefonic: +40 (731) 566 968

Comunicat preluat de pe: https://rocomunicate.ro/2024/03/20/coaching-executiv-solutia-pentru-eficienta-in-business/

Posted in Financiar

experti contabili
martie 20th, 2024 by Veronica Anca

Explorați gama noastră completă de servicii de contabilitate, audit și consiliere, special concepute pentru afacerile din România. Cunoaște istoria Geseidl Consulting Group.

Optați pentru o gestionare a contabilității eficientă și economisiți timp și resurse financiare

Din iulie 2003, odată cu lansarea Grupului de Consultanță Geseidl, am început o călătorie remarcabilă spre creștere și inovație. Vă invităm să aflați mai multe despre parcursul Geseidl Consulting Group, o firmă de contabilitate din România recomandată. Experiența și competența noastră în contabilitate se adaptează perfect nevoilor și provocărilor afacerii dumneavoastră.

Valoarea serviciilor noastre de contabilitate stă în punctele slabe ale afacerii dumneavoastră

Descoperă servicii complete de contabilitate, salarizare, HR, audit și consultanță pentru companiile din România. Salvează timp și bani cu contabilitate fără probleme.

Începând cu iulie 2003, odată cu înființarea Grupului de Consultanță Geseidl, am pornit pe un drum impresionant de creștere și inovare. În decembrie același an, echipa noastră era formată deja din patru membri și doi stagiari. Anul următor, în februarie, am decis să investim resurse în consolidarea departamentului de IT, marcând un pas important în evoluția noastră. Iulie 2004 a adus cu sine extinderea și reamenajarea sediului nostru, semn al dezvoltării continue, iar până în decembrie numărul angajaților crescuse la șapte.

Servicii de optimizare fiscală pentru IMM-uri şi mari companii

Anul 2005 a fost marcat de implementarea Sistemului de Management al Calității și de semnarea contractului cu numărul 50. Luna august a aceluiași an a fost memorabilă pentru primul nostru team building și sărbătorirea a doi ani de existență. În octombrie, am fost onorați să primim certificarea ISO 9001:2000, un semn al angajamentului nostru către excelență.

Top 10 în baza de date a Registrului Comerțului

Următorii ani au fost caracterizați de creștere și inovație continuă. În 2006, am început să ne extindem echipa și să implementăm un sistem intern intensiv de formare. Am devenit membri ANEVAR (Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România) și ne-am întâlnit cu primii clienți pentru implementarea ISO9001. Ne-am consolidat prezența pe piață, ajungând în top 10 în baza de date a Registrului Comerțului până în decembrie.

Pe măsură ce anii au trecut, ne-am extins și diversificat serviciile, îmbunătățind constant calitatea acestora. Am lansat proiecte ambițioase precum Geseidl Art, demonstrând că arta și inovația sunt în centrul a ceea ce facem. Am organizat ateliere dedicate resurselor umane, ne-am asociat cu Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești și am încurajat studenții să creadă în potențialul lor.

Cu Geseidl Consulting Group ești informat despre toate aspectele contabilității și fiscalității

În ultimii ani, ne-am adaptat la noile provocări aduse de digitalizare și globalizare, participând la evenimente importante de contabilitate și fiscalitate și lansând servicii digitale avansate. Ne-am dedicat, de asemenea, proiectelor sociale și de sănătate, demonstrând angajamentul nostru față de comunitate și binele comun.

Această călătorie, de la înființarea noastră până în prezent, reflectă angajamentul și pasiunea echipei Geseidl de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate și de a contribui la o lume mai bună prin inovație, artă și comunitate.

De ce să alegeți contabilitatea fără probleme oferită de firma noastră de contabilitate?

Într-o companie fără probleme de contabilitate există un secret! Acesta este Geseidl, oferim servicii de consultanță financiar-contabilă, înființare firme, audit financiar și fiscale precum și consultanță fiscală. Fiecare firmă este unică astfel încât îi oferim servicii complete ce țin cont de specificul fiecărei afaceri, cu soluții specifice.

Cu o experiență de 20 de ani în contabilitate, oferim clienților noștri o gamă completă de servicii contabile de la audit de bilanţ, optimizare fiscală și consultanţă. Echipa noastră experimentată de Contabili din Ploiești Prahova și județele învecinate precum Buzău, Dâmbovița și Brașov este dedicată sprijinirii dezvoltării IMM-urilor românești, oferindu-le asistență profesională în planificarea și managementul strategic financiar.

Când aveți nevoie de servicii de expertiză financiară contabilă nu uitați, echipa Geseidl este aici pentru a vă ajuta! Echipa noastră de profesioniști oferă consultanță de audit, fiscalitate și management pentru întreprinderile mici și mijlocii. Consultați website www.geseidl.ro pentru mai multe informații si o cotație gratuită.

Posted in Afaceri, Financiar Tagged with: , , , , , , , , , , ,

octombrie 15th, 2023 by nemesu

Pe măsură ce bursele de valori devin teatrul principal al evoluțiilor economice la nivel global, accesul la informații transparente, actualizate și de încredere devine crucial pentru investitori. În acest context, bscapital.ro emerge ca un far calauzitor în marea complexă a finanțelor, oferind date relevante și analize acurate ale mișcărilor de pe piața de capital.

Într-o lume în care fluctuațiile economice sunt la ordinea zilei, și unde orice decizie de investiții trebuie să fie bine fundamentată, bscapital.ro vine în sprijinul investitorilor, analiștilor și oricărui cititor interesat de fenomenele și dinamica bursieră. Platforma online își propune să deschidă portile către universul finanțelor, traducând termeni și situații complexe într-un limbaj accesibil tuturor.

Bscapital.ro oferă o panoramă amplă asupra evoluțiilor de pe bursa de valori, acoperind o gamă largă de subiecte, de la acțiuni, indici și ETF-uri, până la analize macroeconomice și vești de ultimă oră din lumea financiară. Site-ul este dedicat atât investitorilor experimentați, care au nevoie de date concrete și analize sofisticate, cât și celor la început de drum în lumea investițiilor, pentru care ghiduri și sfaturi sunt esențiale.

Bursa de valori poate fi un mediu intimidant, iar informația de calitate este deseori bariera dintre succes și eșec. Prin analizele de pe bscapital.ro, care dezbat atât contextul internațional, cât și pe cel local, utilizatorii sunt mereu la curent cu factorii care influențează piața și pot lua decizii informate. Expertiza echipei din spatele platformei se reflectă în calitatea articolelor și a insight-urilor oferite, conferind cititorilor încredere în informațiile primite.

Platforma bscapital.ro nu oferă doar știri și analize, ci și un set complex de instrumente utile oricărui investitor: de la calculatoare financiare, grafice interactive, până la webinarii și cursuri online, dedicate dezvoltării abilităților în domeniul investițional. Educația financiară este o prioritate pentru platformă, care se angajează să ofere material de calitate, menit să echipeze utilizatorii cu cunoștințele necesare navigării în apele adesea tulburi ale bursei.

Colaborările cu experți din industrie, interviurile și studiile de caz disponibile pe bscapital.ro aduc un plus de valoare conținutului, oferind perspective variate și insight-uri valoroase despre mecanismele care guvernează piețele financiare. Toate acestea, prin prisma unei abordări obiective și imparțiale, care pune în centrul atenției veridicitatea și relevanța informațională.

Într-o lume financiară în continuă mișcare, unde schimbările sunt rapide și deseori neprevăzute, bscapital.ro se profilează ca un aliat de nădejde pentru cei ce doresc să înțeleagă, să anticipeze și să profite de oportunitățile apărute pe bursa de valori. Prin demersul său informativ și educativ, site-ul se poziționează ca un lider în materie de conținut financiar-bursier, susținând și încurajând o cultură a investițiilor inteligente și a deciziilor bine informate.

În concluzie, bscapital.ro nu este doar un site de știri, ci o platformă integrată care punere pe oferirea unui conținut diversificat și profund, destinat să sprijine, să ghidaze și să inspire comunitatea de investitori și analiști financiari. În peisajul vast al informațiilor economice, bscapital.ro se distinge prin seriozitate, profesionalism și o abordare centrată pe nevoile utilizatorului.

Pentru mai multe informații, vă invităm să explorați universul financiar pe bscapital.ro.

Posted in Financiar

septembrie 25th, 2023 by dwf

În lumea antreprenoriatului, fiecare pas pe care îl faci în direcția succesului afacerii tale poate fi critic. Una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua este legată de alegerea creditorului pentru startup-ul tău. Este un demers complex și de o importanță vitală, care poate influența direcția și durabilitatea afacerii tale pe termen lung. Astfel, pentru a te ghida prin acest proces și pentru a te asigura că faci alegerile corecte, am pregătit acest articol cu sfaturi de la experți în domeniul finanțelor și antreprenoriatului.

Evaluate-ți nevoile de finanțare

Primul pas în evaluarea nevoilor de finanțare este să clarifici cu exactitate nevoia de capital. Este important să identifici cu precizie ce anume vrei să finanțezi. Poate fi vorba despre fonduri de rulment pentru a asigura operarea de zi cu zi, investiții în echipamente sau tehnologie sau poate finanțarea unei strategii de creștere sau de expansiune. Aceasta implică o analiză atentă a necesităților și obiectivelor tale financiare.

După ce ai identificat nevoia de finanțare, următorul pas este să estimezi cât de mult te va costa. Este important să iei în considerare nu doar costul inițial, ci și costurile asociate pe termen lung. Acestea pot include întreținerea, actualizările sau costurile operaționale. O estimare precisă a costurilor te va ajuta să iei decizii informate privind suma de bani de care ai nevoie și să te pregătești pentru a face față acestor costuri.

Explorează diferite opțiuni de finanțare

Există o varietate de soluții de finanțare pentru firme noi înființate. Aceste opțiuni pot varia de la finanțare tradițională, precum creditele bancare, până la modalități inovatoare, cum ar fi crowdfunding. 

Creditele bancare pot fi o modalitate excelentă de a obține finanțare pentru start-up. Este important să abordezi băncile în mod profesionist și să pregătești documentele necesare, cum ar fi planul de afaceri, previziunile financiare și informațiile despre echipa ta. Procesul de aplicare, termenii și condițiile variază de la o bancă la alta.

Granturile sunt o altă opțiune de finanțare pentru start-up-uri. Acestea sunt fonduri oferite de organizații guvernamentale sau non-profit și nu implică împărțirea acțiunilor sau controlului asupra afacerii. Pentru a găsi și aplica pentru astfel de granturi, poți consulta site-urile instituțiilor guvernamentale sau organizațiilor non-profit relevante.

Crowdfunding-ul este o modalitate inovatoare de a obține finanțare prin apelarea la publicul larg. Există diferite platforme de crowdfunding care permit antreprenorilor să creeze campanii și să strângă fonduri de la potențiali susținători. Pentru a avea o campanie de succes, este important să ai o strategie bine pusă la punct și să comunici cu transparență obiectivele și avantajele investiției în afacerea ta.

Investitorii pot aduce finanțare semnificativă și expertiză start-up-ului tău. Pentru a atrage investitori, este important să pregătești un plan de afaceri solid și să prezinți oportunitățile și potențialul de creștere al afacerii tale. În negocierea cu investitorii, asigură-te că înțelegi și evaluezi cu atenție termenii și așteptările acestora.

Analizează costurile și termenii oferiți

Compararea costurilor este primul pas în procesul de evaluare. Nu te opri doar la dobândă, ci analizează și alte costuri asociate, cum ar fi taxele de procesare, comisioanele, taxele de întârziere și altele. Fiecare creditor poate avea propria structură de costuri, așa că asigură-te că înțelegi toate aceste aspecte pentru a face o alegere informată.

Al doilea pas este evaluarea termenilor creditului. Înțelegerea duratei creditului, a ratei de dobândă, a penalităților pentru plăți întârziate sau anticipate și a altor termeni și condiții este crucială. Aceasta te va ajuta să evaluezi viabilitatea creditului pe termen lung și să iei o decizie în cunoștință de cauză.

În al treilea rând, este important să evaluezi impactul costurilor și termenilor creditului asupra afacerii tale. Analizează cum îți vor afecta fluxul de numerar, profitabilitatea și creșterea pe termen lung. Este posibil să fie necesar să faci o proiecție financiară pentru a înțelege mai bine aceste efecte. 

Nu în ultimul rând, trebuie să înțelegi opțiunile de rambursare oferite de fiecare creditor. Unele instituții financiare pot oferi opțiuni de rambursare flexibile, în timp ce altele pot avea politici mai rigide.

Caută feedback de la alți antreprenori

Feedbackul de la alți antreprenori poate fi extrem de valoros în procesul de alegere a celor mai potriviți creditori pentru start-up-ul tău. Consultarea cu alți antreprenori vine la pachet cu numeroase beneficii care pot face diferența în luarea unei decizii informate:

 • ai oportunitatea să obții informații direct din experiența lor în relația cu creditori. Aceștia îți pot împărtăși povești și sfaturi despre ceea ce au învățat din propriile lor experiențe și îți pot oferi perspectiva lor asupra diferitelor opțiuni de finanțare. Astfel, poți învăța din greșelile lor și evita capcanele care ar putea apărea în interacțiunea cu creditori;
 • poți obține o înțelegere mai bună a pieței și a comportamentului creditorilor. Alți antreprenori îți pot dezvălui modul în care se comportă diferiți creditori în timpul procesului de finanțare și îți pot dezvălui avantajele și dezavantajele acestora;

Pentru a găsi și aborda alți antreprenori pentru feedback, poți începe prin a participa la evenimente de networking sau conferințe în industria ta. Acolo vei întâlni oameni cu experiență în domeniul antreprenoriatului și vei avea oportunitatea de a iniția conversații cu aceștia. De asemenea, poți căuta grupuri și comunități online unde antreprenorii se adună pentru a-și împărtăși experiențele și pentru a se oferi reciproc sfaturi. Este important să abordezi aceste interacțiuni cu respect și să demonstrezi dorința de a învăța și de a te dezvolta.

Negociază termenii creditului

Negocierea termenilor creditului este un pas crucial în procesul de obținere a finanțării pentru afacerea ta. Pentru a te asigura că obții cei mai buni termeni posibili, este important să înțelegi pe deplin toate aspectele legate de credit și să evaluezi propriile tale capacități de rambursare.

Primul pas în negociere este să înțelegi pe deplin termenii creditului. Acest lucru include dobânda, durata împrumutului, penalitățile pentru întârzierea la plată, condițiile de rambursare anticipată și orice alte taxe sau comisioane asociate. Este esențial să citești și să analizezi cu atenție contractul de credit pentru a evita orice surprize neplăcute pe parcursul rambursării.

Înainte de a negocia termenii creditului, trebuie să evaluezi propriile tale capacități de rambursare. Este important să analizezi fluxul de numerar al afacerii tale, profitul și alte obligații financiare pe care le ai. Cu cât ai o imagine mai clară a capacității tale de rambursare, cu atât vei putea argumenta mai bine în negocieri și vei putea obține termeni mai favorabili.

Negocierea termenilor creditului trebuie să țină cont și de nevoile tale specifice. De exemplu, dacă ai nevoie de o perioadă de grație înainte de a începe rambursarea creditului, acesta poate fi un punct de negociere. Poți discuta cu creditorul despre posibilitatea de a amâna începerea rambursării sau de a avea o rată de plată inițială mai mică.

Colaborarea pe termen lung cu creditorul: Cum să menții o relație de lucru eficientă cu creditorul tău pe termen lung.

Colaborarea pe termen lung cu un creditor este esențială pentru succesul unei afaceri și pentru obținerea de finanțări viitoare. Iată câteva recomandări pentru a menține o relație de lucru eficientă cu creditorul pe termen lung:

 1. Comunicare transparentă și constantă: menținerea unei comunicări continue și transparente este esențială pentru o relație pe termen lung cu creditorul. Împărtășirea planurilor de afaceri, actualizărilor financiare și a celorlalte aspecte relevante ale afacerii contribuie la încrederea creditorului în capacitatea ta de a rambursa împrumutul. Fiind deschis în discuții și oferind informații relevante, poți construi o relație mai puternică și de încredere cu creditorul.
 2. Îndeplinirea obligațiilor contractuale: respectarea termenilor și condițiilor contractuale este o altă componentă cheie a unei relații de succes cu creditorul. Întârzierile în rambursare sau încălcarea altor condiții pot duce la pierderea încrederii creditorului și la dificultăți în obținerea finanțării în viitor. Asigură-te că îți onorezi obligațiile contractuale și că rambursezi împrumuturile la termenele stabilite.
 3. Îmbunătățirea scorului de credit: un scor de credit bun este un indicator al fiabilității financiare. Plata la timp a datoriilor, menținerea datoriei la un nivel minim și evitarea situațiilor de insolvență contribuie la îmbunătățirea scorului de credit, ceea ce poate facilita obținerea unor condiții mai bune în viitoarele negocieri cu creditorul.

Nu pierde oportunitatea de a te informa mai bine și de a-ți propulsa afacerea spre succes.

Posted in Financiar

avocat timisoara
mai 11th, 2023 by ramona

In general, locul de munca ar trebui sa fie unul in care sa „domneasca” profesionalismul, productivitatea si o stare de intelegere intre colegi, indiferent de pozitiile lor pe scara ierarhica. Din pacate, insa, uneori au loc conflicte, iar acestea pot escalada, ajungandu-se la situatia in care sa ai nevoie de ajutorul unui avocat Timisoara.

Intr-adevar, in fata superiorilor sau departamentului de HR, care au numeroase resurse in spate, este bine sa fii protejat de un aliat de incredere, care iti poate cunoaste chiar mai bine decat tine drepturile. Parcurgand articolul in continuare, vei afla care sunt competentele unui asemenea specialist in Dreptul muncii, dar si scenariile in care te poate sprijini.

In primul rand, un avocat din Timisoara cu adevarat profesionist si cu o experienta redutabila, asa cum sunt cei din cadrul Gociu & Asociatii – gociuavocati.ro, te poate ajuta in nu mai putin de 6 spete legate de Dreptul muncii: concilierea relatiei dintre angajat si compania din care face parte; consultanta si asistenta pentru incheierea, executarea, continutul si inchiderea contractului individual sau colectiv de munca; asistenta in renegocierea contractului; contestarea deciziei de concediere; litigii de munca provenite din incalcarea drepturilor salariale, de concediu, egalitate de sanse etc.; alte litigii rezultate din raporturile de munca sau legate de restituirea sumelor de bani retinute din salariu.

Cu alte cuvinte, avocatul din Timisoara te va asista din toate punctele de vedere, de la A la Z, incepand cu intelegerea deplina a situatiei in care te afli si incheind cu rezolvarea conflictului in favoarea ta. Casa de avocatura mentionata anterior are o rata de succes de peste 95%, ceea ce inseamna ca, foarte probabil, deznodamantul va fi unul care sa te avantajeze si sa iti ofere beneficiile pe care le meriti, fie ca este vorba despre o suma de bani sau repunerea in functia din care ai fost destituit in mod fraudulos.

In general, activitatea unui avocat din Timisoara cu competente de Dreptul muncii se imparte pe trei paliere: litigii de munca, notificari – negocieri si contestatia deciziei de concediere. Aceasta din urma, spre exemplu, poate fi formulata in termen de 45 de zile calendaristice de la data comunicarii, la instanta de judecata, putandu-se solicita anularea ei si reintegrarea pe postul detinut anterior sau plata unei despagubiri banesti egale cu salariile indexate, majorate si reactualizate. Dosarul trebuie sa contina numeroase date si documente, inclusiv contul bancar al salariatului, numarul de inregistrare la Registrul Comertului, motivele de drept si de fapt ale contestatiei, probe etc.

In schimb, notificarile legale pe care le poate formula un astfel de avocat din Timisoara au un rol pur informativ si sunt trimise inainte de a initia o anumita procedura, avand scopul de a atentiona partea cealalta cu privire la intentiile clientului.

Un asemenea document va contine datele companiilor sau persoanelor fizice implicate, referintele necesare la Codul Civil si contractul dintre parti, precum si explicarea cauzelor care au dus la situatia de fapt. In concluzie, daca te regasesti intr-o postura dintre cele descrise mai sus, acum stii la cine sa apelezi pentru un final in beneficiul tau, atat la propriu, cat si la figurat!

Posted in Financiar Tagged with:

cele-mai-noi-cazinouri-lume
martie 21st, 2023 by Author

Anul 2022 a fost unul foarte bun pentru toata industria jocurilor de noroc si cazinourilor. Dupa doi ani de pandemie si de restrictii, venituri in scadere sau deloc, cazinourile si-au revenit si au inceput a primeasca din nou clienti dornici parca mai mult ca niciodata sa castige si sa joace orice jocuri de noroc.

Care sunt cele mai noi cazinouri din lume?

Ca a fost bine in industria cazinourilor se vede si din cazinourile noi aparute in ultimii doi ani la nivel mondial, dupa ce lumea si-a mai revenit dupa socul pandemiei. Si in Romania exista platforme noi, dar si cele mai vechi si cunoscute care ofera bonus ca rotiri gratuite la Fortuna pentru a atrage noi jucatori pe platforme. Fortuna este cunoscuta mai mult pentru partea de pariuri, dar are si o sectiune de cazino cel putin interesanta.

Care sunt cele mai noi cazinouri din lume in care poti merge pentru a castiga cat mai mult de pe urma jocurilor de noroc?

 • Horseshoe Lake Charles – jucatorii pasionati de jocuri de noroc din Virginia si nu numai pot sa mearga sa isi incerce norocul in noul cazinou deschis pe 12 decembrie 2022, din Westlake. Cazinoul e parte din grupul Caesars Entertainment si e un inlocuitor al Riverboat Casino Insula Capri, inchis in plina pandemie in 2020. In cazinoul nou-nout ai peste 800 de pacanele, 40 de mese de jos, o sala doar pentru poker World Series, se pot plasa pariuri via Caesars Sportsbook, plus ca ai si hotel, 253 de camere;
 • Resorts World Hudson Valley – deschis si el tot in decembrie 2022, este un cazinou din Newburgh, New York detinut de Resorts World. Are peste 1.200 de pacanele de toate felurile, nu ai mese de joc, dar ai versiuni electronice ale celor mai populare jocuri de noroc. Ai acces imediat si la Resorts World Bet Sports Bar, cu un view de 360 grade pentru toate jocurile de noroc disponibile in cazinou, te uiti si la ce sporturi vrei pe un ecran imens in timp ce bei ceva cu prietenii;
 • Grand Island Casino Resort – se afla in Nebraska, va fi deschis in curand in cauza unor intarzieri cu aprobarile, trebuia sa se deschida initial tot in decembrie 2022. Este operat de Elite Casino Resorts, se afla in Fonner Park. Cazinoul are peste 300 de pacanele, poti face pariuri pe curse de cai, ai si Elite Casino Resort Club. Constructia permanenta a cazinoului va incepe sa fie ridicata in 2023 si se va termina in 2025. Va avea la final peste 650 de pacanele, 250 mese de joc, camera VIP, bar pentru sporturi, 118 camere de hotel;
 • Cascades Casino Delta – a fost deschis in septembrie 2022, se afla in Delta, British Columbia. Este detinut de Gateway Casinos si Entertainment Limited, are peste 500 pacanele si 18 mese de joc, designul e asemanator cu designul stadioanelor, ai si restaurante si baruri la dispozitie;
 • Legends Bay Casino – din vara lui 2022 a inceput sa functioneze si acest cazinou construit de Olympia Gaming, se afla amplasat in Sparks, Nevada. Are peste 650 pacanele, 10 mese de joc, poti plasa si pariuri, ai si acces la cinema, la zone de relaxare.

Posted in Divertisment, Financiar, Societate, Tehnologie

martie 21st, 2023 by Author

Pariurile sportive pot fi o modalitate distractivă de a-ți petrece timpul și de a-ți spori veniturile, însă este important să fii conștient de capcanele și riscurile asociate cu această activitate. În acest articol, îți voi oferi câteva sfaturi importante pentru a evita capcanele pariurilor sportive și pentru a reduce riscul pierderilor.

Nu paria pe orice eveniment

Unul dintre cele mai importante sfaturi pentru a evita capcanele pariurilor sportive este să nu pariezi pe orice eveniment. Concentrează-te pe sporturile și evenimentele la care ești familiarizat și pe care le înțelegi. Acest lucru îți va permite să faci pariuri mai informate și mai raționale, ceea ce va reduce riscul pierderilor. Dacă vrei sa dai lovitura cu un bilet bombă, asigură-te ca pariezi dintr-un cod promo la Favbet sau de la altă agenție, care, eventual necesită și o cotă mai mare pentru rulajul corect, conform termenilor din ofertă.

Învață să-ți gestionezi banii

Un alt aspect important al evitării capcanelor pariurilor sportive este gestionarea banilor. Nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi și nu îți pune toți banii pe un singur pariu. Învață să-ți stabilești un buget și să îl respecți. De asemenea, evită să faci pariuri emoționale, în special atunci când ești într-o serie de pierderi.

Studiază evenimentul înainte de a face un pariu

Pentru a reduce riscul pierderilor, este important să înveți să studiezi evenimentul înainte de a face un pariu. Cercetează forma echipelor sau jucătorilor, statistici, tendințe și alte informații importante care pot influența rezultatul evenimentului. Cu cât înțelegi mai bine evenimentul, cu atât vei fi mai informat și mai pregătit pentru a face un pariu câștigător.

Alege o casă de pariuri de încredere

Alegerea unei case de pariuri de încredere este esențială pentru a evita capcanele pariurilor sportive și pentru a reduce riscul pierderilor. Asigură-te că alegi o casă de pariuri cu o reputație solidă, care respectă regulile și oferă servicii de calitate. De asemenea, verifică ofertele și cotele disponibile și compară-le cu cele oferite de alte case de pariuri.

Învață să recunoști limitele tale

Un alt sfat important este să înveți să recunoști limitele tale. Nu încerca să recuperezi pierderile prin a face pariuri mai mari sau mai riscuri, deoarece acest lucru poate duce la pierderi și mai mari. De asemenea, nu paria sub influența alcoolului sau a drogurilor, deoarece acestea pot afecta judecata și pot duce la decizii iraționale și riscuri nejustificate.

În concluzie, pariurile sportive pot fi o modalitate distractivă de a petrece timpul și de a câștiga bani, însă este important să fii conștient de riscurile asociate și să eviți capcanele care pot duce la pierderi financiare. Utilizând aceste sfaturi, poți reduce riscul pierderilor și poți să te bucuri de pariurile sportive într-un mod responsabil și informat. Învață să-ți gestionezi banii și să-ți stabilești limitele, să studiezi evenimentul înainte de a face un pariu, să alegi o casă de pariuri de încredere și să nu pariezi sub influența alcoolului sau a drogurilor. Prin respectarea acestor sfaturi, poți să te bucuri de experiența de pariere într-un mod responsabil și să crești șansele tale de a obține câștiguri în pariurile sportive.

Posted in Divertisment, Financiar, Societate, Tehnologie

octombrie 9th, 2022 by razvan

Există multe persoane care, dintr-un motiv sau altul, nu pot beneficia de împrumuturile bancare tradiționale. Poate că nu au garanția necesară sau scorul lor de credit nu este suficient de mare. Oricare ar fi motivul, există acum creditori direcți care sunt dispuși să acorde împrumuturi celor care au cea mai mare nevoie de ele. Puteți împrumuta până la 20.000 de lei fără nicio garanție și fără a fi nevoiți să treceți printr-o bancă. Aplică acum online!


De ce să apelezi la un creditor direct?
Există câteva motive pentru care ai putea lua în considerare utilizarea unui creditor direct în loc să treci printr-o bancă. În primul rând, procesul de aplicare pentru un credit rapid direct pe card este mult mai simplu și mai rapid. De obicei, puteți obține aprobarea pentru un împrumut în 24 de ore, iar banii vor fi depuși direct în contul dvs. În al doilea rând, nu aveți nevoie de nicio garanție pentru a lua un împrumut. În al treilea rând, chiar dacă aveți un istoric de plată negativ sau sunteți înregistrat în Biroul de Credit, puteți solicita și primi în continuare un împrumut.

Care sunt condițiile de împrumut?
Termenii împrumutului vor varia în funcție de creditorul la care apelați. Cu toate acestea, majoritatea creditorilor direcți vă vor permite să rambursați împrumutul pe parcursul a 12-24 de luni. Rata dobânzii va varia, de asemenea, în funcție de creditor, dar de obicei este cuprinsă între 10-15%.

Concluzie
Dacă aveți nevoie de bani rapid și împrumuturile bancare tradiționale nu sunt o opțiune pentru dumneavoastră, luați în considerare utilizarea unui creditor direct. Puteți aplica online și primi banii de care aveți nevoie în 24 de ore. Condițiile împrumutului vor varia în funcție de creditor, dar majoritatea permit rambursarea pe o perioadă de 12-24 de luni, cu o rată a dobânzii de 10-15%.

Posted in Financiar

octombrie 6th, 2022 by razvan

Nu toată lumea are un job stabil și un salariu consistent ori constant, mai ales în România. Uneori, pot apărea situații neprevăzute care pun o presiune financiară suplimentară pe cetățenii din România. Dacă aveți nevoie de bani pentru cumpărături urgente și nu puteți să vă imaginați în avans ce venituri veți încasa, există opțiuni de creditare fără a verifica biroul de credit dacă aveți istoric negativ de plată. Acestea sunt creditele pentru care nu este necesar să faceți o cerere obișnuită sau să completați un dosar de credit la bancă cu tot felul de date inutile. Puteți solicita aceste tipuri de credite prin intermediul unei simple cereri online sau telefonice de la o instituție financiară nebancară. De asemenea, exista credite rapide in numerar, care va pot oferi sume mici de bani pentru cumparaturile urgente.

Există situații în care ai nevoie de bani urgent, fără a avea timp să te duci la bancă sau să completezi hârtii. În astfel de cazuri, poți apela la un credit online fără verificare în biroul de credit. Acest tip de credit este disponibil pe internet la bănci care nu lucrează cu biroul de credite și se poate obține rapid, fără a fi necesar să se completeze o mulțime de formulare. Majoritatea instituțiilor financiare oferă acest tip de credit, iar condițiile variază în funcție de suma maximă solicitată și perioada pentru care se dorește acordarea.

Cererea unui imprumut fara verificarea in biroul de credit poate fi o optiune atunci cand aveti nevoie de bani intr-o urgenta. Desi acest tip de imprumut poate fi mai usor de obtinut, exista si unele riscuri asociate cu el. Inainte de a lua orice decizie, este important sa intelegi pe deplin toate aspectele legate de acest tip de imprumut.Un credit fără o consultare prealabilă a biroului este, in general, un imprumut garantat cu o proprietate. Aceasta inseamna ca daca nu puteti face platile la timp, va puteti pierde casa sau alta proprietate care serveste drept garantie. De aceea, este foarte important sa intelegi toate conditiile legate de acest imprumut inainte de a te angaja.In plus fata de riscul pierderii unei proprietati, un alt risc asociat cu acest tip de imprumut este dobanda ridicata. Imprumuturile fara verificare in biroul de credit sunt considerate mai riscante pentru cei ce le acordă, deoarece lucrează cu foarte multe persoane cu istoric negativ.

Cererea unui imprumut fara verificarea in biroul de credit este o optiune pe care o avem atunci cand dorim sa obtinem bani intr-o perioada scurta de timp si nu putem astepta pana ne facem verificarile. Desigur, exista anumite riscuri asociate acestei variante, insa atunci cand avem nevoie de bani urgent, putem lua in calcul acest lucru.

Posted in Financiar