ELKO Romania anunţă lansarea a trei noi produse Milestone XProtect

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuţia unei game largi de echipamente și soluții IT, anunţă lansarea de către Milestone a trei noi produse XProtect ce folosesc cea mai recentă versiune de software management Milestone XProtect 2017 R2.

Milestone vine în întâmpinarea cererii în creştere de soluţii pentru afaceri şi sisteme video conectate, prin introducerea a trei produse noi – XProtect Essential+, XProtect Express+ şi XProtect Professional+. Acestea se adresează configuraţiilor de supraveghere video şi pot fi folosite în corelare cu un număr aproape nelimitat de camere. Toate produsele asigură suport complet pentru accelerare hardware, astfel că performanţele sistemului pot fi amplificate prin simpla adăugare a unei plăci grafice compatibile, care să preia sarcina complexă a decodării video, eliberând resursele sistemului.  

Extinderea posibilităţilor prin conectivitate

Suportul pentru platforma de programare integrată Milestone (Milestone’s Integration Programming Platform – MIP SDK) şi opţiunile de personalizare încorporate permit dezvoltarea de soluţii video personalizate de către partenerii Milestone. Aplicațiile pot fi de analiză video sau integrare cu alte sisteme, precum sisteme de management, sisteme financiare sau alte sisteme de tip Enterprise. XProtect Express+ şi XProtect Professional+ asigură suport Milestone Interconnect, ceea ce le permite să facă parte dintr-o reţea mai mare de sisteme video pentru afaceri.

Aceste noi produse deschid noi posibilităţi pentru comunitatea Milestone, deoarece furnizează soluţii video dezvoltate în funcţie de necesităţile fiecărui client în parte. În cazul în care clientul foloseşte serviciul de mentenanţă Milestone Care, monitorizarea performanţelor sistemului se poate face online, furnizând în acest fel toate avantajele unui sistem video avansat, cu operare de la distanţă.

“În calitate de lider global pe piaţa furnizorilor de soluţii VMS, ne propunem să inovăm platforma deschisă prin dezvoltarea de soluţii puternice în cadrul Comunităţii Milestone. Cu aceste produse noi oferim comunităţii o întreagă sferă de noi posibilităţi. Milestone dezvoltă proactiv, pentru piaţa sistemelor conectate, a cărei tendinţă este în creştere”, spune Bjørn Skou Eilertsen, Chief Technical Officer pentru Milestone Systems.

Funcţii noi pentru Milestone XProtect 2017 R2

Pe măsură ce sistemele de management devin vitale pentru mediul de afaceri, securitatea cibernetică se transformă într-o preocupare tot mai acută pe fondul evoluţiei tehnologice rapide din prezent.

XProtect 2017 R2 aduce şi câteva îmbunătăţiri la capitolul securitate cibernetică, inclusiv securizarea înregistrărilor video prin criptarea solidă a bazei de date media. Integritatea înregistrărilor este asigurată prin semnătură digitală, implementarea folosind algoritmul SHA-2 (Secure Hash Algorithm 2) – un important standard de securitate. Datorită acestor funcţii noi, Milestone poate îndeplini cele mai ridicate cerinţe ale clienţilor legate de securitate.

Prin rafinarea continuă a aplicabilităţii Milestone, funcţionalitatea audio din XProtect a fost îmbunătăţită. De asemenea, s-au adăugat noi funcţii pentru folosirea hărţilor şi îmbunătăţirea eficienţei în operare.

XProtect 2017 R2 este disponibil acum prin intermediul partenerilor ELKO Romania.

Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 160 de producători și oferind o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 7000 de companii, producători de calculatoare, integratori de sisteme din 24 de țări în Europa și Asia Centrală. Cifra de afaceri a grupului în 2016 s-a ridicat la 1460 milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

iulie 1st, 2017 by