Cum obţii un abdomen plat cu Crio-cooltech

Chiar dacă hainele groase din acest sezon ne ajută să ne acoperim şi să ne ascundem burta, nu ar trebui să vedem asta ca pe o rezolvare. Pentru a scăpa de stratul nedorit de grăsime, specialiştii de Noblezza Beauty Clinique ne recomandă Crio-cooltech, o metodă avansată de criogenare. Să eliminăm depozitele de grăsime şi să avem un abdomen plat tot timpul anului este un beneficiu adus nouă şi sănătăţii noastre!

Crio-Cooltech, cea mai performantă tehnologie de criogenare a grăsimii este soluţia ideală atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

O metodă neinvazivă, fără bisturiu şi care nu necesită repaos medical, Crio-Cooltech este procedura alternativă a liposucţiei. Cu rezultate asemănătoare în privinţa remodelării corporale,  tratamentul de criogenare este special creat pentru zona abdominală, ajutând la eliminarea stratului de grăsime de pe burtică de care nu scapă nici sportivii de performanţă.

Ca să înţelegem procesul de funcţionare al aparatului, avem în vedere tehnologia avansată a expunerii la frig. Prin utilizarea unui vacuum de strângere a stratului de grăsime de pe abdomen şi îngheţarea acestuia, Crio-Cooltech distruge celulele de grăsime în doar o singură şedinţă. Repetarea acestui procedeu se poate face doar la un interval de două luni, iar maximul de şedinţe este de 3.

Criogenare preţ şedinţă este cu siguranţă fraza cea mai des întâlnită în căutările efectuate pe internet, deoarece fiecare dintre noi vrea să afle dacă îşi permite tratamentul. Andreea Suciu, manager Noblezza Beauty Clinique, ne oferă răspunsul: „Tot testând alte şi alte aparate, cheltuiţi şi mai mulţi bani şi mai mult timp şi tot nu obţineţi rezultatele pe care le oferă Crio-Cooltech prin metoda de criogenare a grăsimii.”

Ajungând la temperaturi de până la -8 grade Celsius într-un singur minut, Crio-Cooltech este singurul aparat care reuşeşte să reducă senzaţia de disconfort şi durerea provocată în timpul tratamentului. De asemenea, el este prevăzut şi cu o serie de mini aplicatori care ajută la eliminarea depozitelor de grăsime aflate şi pe alte zone ale corpului, nu doar pe abdomen. Prin tehnologia performantă de criogenare a grăsimii, burta dispare.

noiembrie 6th, 2017 by