2 saptamani de reducere 50% si peste 3.000 de DEX-uri comandate

In perioada 19-29 octombrie, toate dictionarele si enciclopediile din Categoria Univers GOLD au fost reduse cu 50%. DEX-ul a fost cea mai comandata carte.

Aproximativ 3.000 de exemplare din dictionarul limbii romane au plecat catre cititori in decursul a celor 2 saptamani de reduceri masive. Cunoscand volumele de referinta editate de Univers Enciclopedic si fiind familiarizati cu reducerile periodice consistente pe care le oferim, publicul nostru a profitat si de aceasta data de discounturi. In plus, transportul a fost in continuare gratuit pentru oricine a comandat un dictionar explicativ sau o enciclopedie.

DEX-ul, cel mai complet dictionar explicativ al limbii romane, este, de 5 ani de zile, cea mai cumparata carte din Romania. Editura Univers Enciclopedic editeaza aceasta carte pe care noi o numim „un instrument vital al limbii romane” in parteneriat cu Academia Romana si Institutul de Lingvistica Iorgu Iordan – Al. Rosetti. Alaturi de Dictionarul Ortografic, Ortoepic si Morfologic (DOOM) si de Gramatica Limbii Romane, Dictionarul Explicativ al Limbii Romane se situeaza in permanenta in top 3 comenzi pe site-ul universenciclopedic.ro.

Pentru perioada viitoare, anticipam un nou val de comenzi pentru DEX. Ne bucuram de un public de calitate, care alege adesea sa ofere carti in dar. Vanzarile si interesul cititorilor din preajma sarbatorilor de iarna se coaguleaza in jurul cartilor pentru copii si ale pachetelor promotionale, printre care si DEX, DOOM si Gramatica, compilate in mai multe variante, pentru a acoperi nevoile a cat mai multor biblioteci in curs de completare.

Pentru moment, le oferim in continuare iubitorilor de carte transport gratuit, oriunde in tara. De asemenea, cartile sunt reduse intre 15% si 48%. In prezent, un dictionar explicativ al limbii romane poate fi cumparat online, direct de pe site-ul universenciclopedic.ro cu 70 de lei, adica redus cu 40%. De 38% reducere se bucura si DOOM-ul, iar un discount si mai mare il au impreuna – 49%.

noiembrie 6th, 2017 by