Venus Viva – Secretul unui ten perfect ca la 20 de ani

Grija pentru tenul nostru începe de prin adolescenţă, atunci când ne apar primele coşuri. Schimbările hormonale din organism ne fac să punem mai mult accent pe cum arătăm şi să îi oferim tenului nostru îngrijirea potrivită. Dar ce te faci atunci când problemele din tinereţe apar şi la 40 de ani şi nu doar atât? Acneea, cicatricile post-acneice, ridurile şi porii dilataţi te îngrozesc de la prima oră a dimineţii? Hai să vedem care este soluţia.

Venus Viva  este secretul unui ten fără imperfecţiuni. Disponibil la Noblezza Beauty Clinique, tratamentul de ultimă generaţie este recomandarea Andreei Suciu, managerul clinicii. „Venus Viva a fost special conceput pentru a ne ajuta să scăpăm de cele mai mari complexe”, afirmă aceasta.

Pe baza celei mai puternice tehnologii existente la momentul actual şi anume radiofrecvenţa fracţionată, aparatul este potrivit tuturor tipurilor de piele. Acţionând în profunzimea pielii şi tratând şi cele mai „încăpăţânate” iregularităţi ale pielii, Venus Viva este alegerea femeilor care vor o îngrijire de top.

Chiar dacă ai 40 de ani, vârsta ta nu trebuie dezvăluită. De aceea, Venus Viva reuşeşte, în comparaţie cu alte aparate, să reconstruiască ţesutul pielii, să diminueze ridurile adânci şi să estompeze cicatricile post-acneice.

Iar dacă îţi tot vine în minte sintagma  Venus Viva preţ şedinţă, poţi sta liniştită. Preţul este unul avantajos dacă ne raportăm la banii cheltuiţi pe tratamentele efectuate în timp pentru a scăpa de aceste probleme ale tenului.

Cu Venus Viva, complexele legate de îmbătrânirea tenului dispar, iar tu te bucuri de un ten perfect ca la 20 de ani! Aparatul este dinsponibil exclusiv la Noblezza Beauty Clinique.

Încă de la lansare, aparatul a cucerit Hollywood-ul, remarcându-se a fi cea mai eficientă metodă de reconstrucţie a ţesutului. În România, Venus Viva este disponibil exclusiv la Noblezza Beauty Center. Terapeuţii care îl folosesc au o vastă experienţă şi au participat la nenumărate traininguri astfel încât terapia să dea rapid randament. Diferenţa de la o şedinţă la alta este absolut fascinantă!

noiembrie 6th, 2017 by