Husele de telefon mai mult decât niste accesorii practice

Etuo

Fiecare proprietar grijuliu al unui smartphone Huawei P30 își dorește că asistentul sau să rămână într-o stare nouă cât mai mult timp, să fie utilizat mult timp și fără a se defecta. Pentru aceasta au fost inventate numeroase huse de protecție, inclusiv husa Huawei P30, care poate fi luată ca standard al echipamentului de protecție.

Poți cumpără accesorii, folii de protecție și carcase de telefon pentru Huawei P30 din magazinul online etuo.ro. Prețul te va surprinde în mod plăcut. Husa Huawei are un design convenabil care îți permite să utilizezi telefonul la maxim. Toate decupajele tehnologice ale husei pentru Huawei sunt amplasate în locurile potrivite, iar accesul la toate tastele și camerele smartphone-ului nu este blocat de nimic. Aceste carcase permit utilizatorului să urmărească filmele pe smartphone, și, în același timp, să folosească gama completă de funcții fară a îndepărta smartphone-ul din carcasă.

Carcase și huse rezistente pentru întreagă gama de telefoane Huawei

Carcasa de telefon este fabricată din materiale de înalta calitate, nu numai de origine sintetică, ci și naturale – din piele, de exemplu. Aceste dispozitive de protecție au două forme: unele au forma unei cărți, iar celelalte sunt realizate sub formă de suprapuneri. Mulți utilizatori preferă husa Huawei P30 , în format carte. Aceste huse țin în siguranță smartphone-ul și se pliază foarte plăcut în mână. De asemenea, telefonul, îmbrăcat într-o husă de protecție, are mai puține șanse să cadă dintr-un buzunar. Acest tip de husă are cu adevărat uimitoare proprietăți de amortizare. Când telefonul cade, capacul de protecție absoarbe complet energia de impact, iar smartphone-ul tău rămâne în siguranță și solid.

Formatul carte îți permite să protejezi nu numai carcasa smartphone-ului, ci și ecranul acestuia. În carcasa de protecție pentru Huawei P30, ecranul este complet protejat de stresul mecanic și, pentru o lungă perioadă de timp, își păstrează aspectul radiant curat. Carcasele de protecție sub formă de suprapuneri sunt de obicei din silicon rezistent la uzură sau materiale plastice de înalta calitate. Carcasa telefon protejează atât partea din spate a telefonului, cât și părțile laterale ale acestuia. Husa are, de asemenea, capacități excelente de amortizare, deoarece materialele din care este confecționată sunt foarte eficiente în absorbția șocului. Carcasa de protecție pentru Huawei P30 îți va proteja dispozitivul de orice fel de murdărie și pete, menținând telefonul în starea de fabricație pentru o perioadă destul de lungă de timp.

Găsește accesoriile potrivite telefonului tău

În magazinul online Etuo vei găsi nu numai folii de protecție pentru Huawei P30, ci și o mulțime de alte lucruri utile care te vor ajuta să extinzi în mod semnificativ funcționalitatea dispozitivului tău mobil. Husele pentru Huawei pot fi cumpărate din magazinul online etuo.ro în câteva minute.

De asemenea, vei găsi o gamă uriașa de modele de huse de protecție pentru pasionații de mașini, care sunt echipate cu suporturi. Aceste dispozitive vor face convenabilă utilizarea smartphone-ului în timpul șofatului, ceea ce va crește semnificativ siguranța generală în trafic. De asemenea, există o gamă largă de încarcatoare și accesorii gsm.

decembrie 17th, 2021 by