Cum să menții o viață sexuală sănătoasă într-o căsătorie

casatorie

Sexul nu trebuie trecut cu vederea de catre cuplurile casatorite. Pe masura ce anii trec, viata ta sexuala nu trebuie sa se estompeze ci trebuie sa devina mai buna. Va cunoasteti suficient de bine pana acum si acest lucru face ca fiecare sa stiti ce ii place celuilalt, ce nu ii place, ce obiceiuri are partenerul si ce si-ar dori.

Stim insa ca rutina poate aparea in aceasta ecuatie. Copiii, jobul, starea materiala pot deveni toate un amortizor in dragoste. Aceste lucruri de zi cu zi pot sa interfereze atat cu dorinta cat si cu gasirea timpului pentru a avea o viata sexuala activa. Veti omite sa mai treceti si sexul pe lista si sunt persoane care au nevoie de terapie pentru a prioritiza sexul si pentru a il mentine interesnat.

Iata ce ar trebui sa faci pentru a iti pastra casnicia si viata sexuala puternica si sanatoasa:

–          Comunicarea este cheia unei vieti sexuale active si sanatoase intr-o relatie maritala deci discutati unul cu celalalt. Discutiile despre lucruri superficiale pot fi distractive insa nu uitati sa mergeti mult mai adanc de atat pentru a stabili cu adevarat intimitate. Asigurati-va ca vorbiti despre sentimentele si gandurile intime si faceti acest lucru des.

–          Introduceti jucariile sexuale in ecuatie. Noi va recomandam jucarii sexuale din sex shop-ul LoveIsland.ro. Impartansind unul cu celalalt toate dorintele sexuale pe care le aveti puteti fi cinstiti si deschisi si puteti spune exact ceea ce vreti. Nu trebuie sa folositi timpul acesta pentru a fi critici ci doar pentru a afirma ceea ce doriti mai mult in dormitor si ce va face sa va simtiti mai bine. Cu ajutorul jucariilor sexuale puteti condimenta viata sexuala si puteti deveni curiosi sa incercati diverse lucruri noi, ceea ce inseamna ca va veti dori sa va intalniti mai des in pat.

–          Discutati despre asteptarile legate de iubire. Asteptarile false sau cele nesatisfacute pot sa raneasca o casnicie. Daca asteptarile tale nu sunt satisfacute de partener comunica acest lucru intr-un mod tactic dar sensibil.

–          Intimitatea sexuala este un proces de descoperire continua. Adevarata intimitate prin comunicare este ceea ce face sexul grozav.

–          Sexul intr-o relatie de lunga durata se poate intensifica si poate deveni o experienta mult mai bogata. Indiferent de cat de des ati face dragoste, atractia reciproca trebuie sa ramana in viata.

–          Atunci cand ai o viata ocupata si un program agitat tot ce trebuie sa faci este sa planifici intalniri sexuale cu partenerul tau. Sunt persoane care considera ca este stresant sa isi programeze si sexul pentru ca si asa zilele sunt toate cu orar fix. Poti face asta sau poti incerca sexul spontan. Tot ce trebuie sa faci este sa flirtezi pe tot parcursul zilei sau sa specifici o data pentru sex astfel incat sa creezi ideea de anticipare. Asa faci ca sexul sa fie una dintre prioritatile tale principale si trebuie sa fie programat.

–          Seteaza starea de spirit dinainte. Daca vrei sa faci sex noaptea poti incepe preludiul de dimineata.-          Lasa partenerul sa stie ca ai grija de el si ca te gandesti la el toata ziua, prin mesaje, mailuri, telefoane sau imbratisari atunci cand se poate.

martie 22nd, 2019 by