Poti beneficia de infrumusetarea semipermanenta a sprancenelor

Daca doresti sa iti improspatezi fata si optezi pentru a-ti infrumuseta sprancenele atunci propunerea mea pentru tine este micropigmentarea.

Micropigmentarea, este o procedura cosmetica de machiaj semipermanent care are o durata de peste un an .

Mai multe detalii poti obtine daca accesezi site-ulmicropigmentare

Astfel, te poti informa despre fiecare etapa in parte si in ce consta procedeul de micropigmentare.

Poti sti ca este un procedeu absolut deloc dureros intrucat folosim un gel anestezic foarte puternic si, desigur, eficient.

Inainte insa de a apela la serviciile de infrumusetare pe care ti le ofera specialistii nostrii, trebuie sa stii ca suntem un cabinet de dermopigmentare in care lucreaza pentru tine o echipa tanara avand un singur scop si anume sa iti ofere servicii super premium, aliniindu-se in acest sens nivelului european in ceea ce priveste siguranta si calitatea serviciilor pe care ti le oferim.

Iti putem crea prin culoare efectul de adancime si natural aplicand mai multe nuante astfel incat sprancenele sa aiba imaginea reala nu aceea ca ar fi false.

Micropigmentarea, sau tatuajele semipermanente pentru sprancene au rolul de a infrumuseta si accentua ochii si sunt special create pentru ca acestea sa se estompeze la un moment dat intrucat si fizionomia fetei se schimba in timp si sa se poate aplica o noua linie a sprancenei conform cu linia fetei tale.

De aceea, este recomandata micropigmentarea sau tatuajul semipermanent in locul unui tatuaj permanent.

Tot ce ai de facut este sa accesezi site-ul mentionat  iar specialistii  nostri iti vor raspunde la orice intrebare pentru a te lamuri pe deplin.

Urmatorul pas va fi acela de a-ti creiona linia pe care ulterior se va face micropigmentarea sprancenei tale.

Pentru aceasta se va folosi un stilou digital pentru a implanta cerneala mai apropiat de suprafata tesutului sprancenei tale.

martie 17th, 2019 by