Preturi Mici la ANVELOPE ALL SEASON pe Vadrexim.ro !
Te gandesti sa redecorezi simplu, rapid si usor, utilizand cea mai noua metoda de redecorare: stickerele decorative? Iata tot ce trebuie sa stii despre stickere si metoda de aplicare a acestora.
Cand a fost conturata ideea de stickere decorative? Anul 2005 a fost perioada in care diversele stickere au inceput sa fie aduse in atentia publicului cu ajutorul emisiunilor de decoratiuni interioare si a magazinelor din Franta, doi ani mai tarziu cunoscand un real succes.
Daca te gandesti sa improspatezi atmosfera camerei de zi, a dormitorului, bucatariei sau mai ales sa adaugi putina creativitate camerei juniorului cu ajutorul unor stickere copii, trebuie sa stii ca aceasta este una dintre cele mai simple si rapide metode. Procesul de lipire este usor si foarte curat. Tot ce trebuie sa faci este sa decojesti si sa lipesti stickerele pe o surafata plana, uscata, curata si neteda.
Aspectul natural pe care stickerele il au se datoreaza materialului din care sunt create. Subtire si opac, acesta se integreaza perfect in orice decor. Daca hotarasti ca vrei sa repozitionezi stickerele, atunci nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca adezivul special care intra in componenta lor iti permite sa le dezlipesi si sa le pozitinezi pe o alta suprafata, fara a lasa urme in locul initial.
Pentru ca sunt adaptabile, stickerele decorative pot fi aplicate si pe alte suprafete decat pereti, precum oglinzi, usi sau ferestre. Bineinteles, ideale ca suprafete sunt peretii vopsiti cu finisaje lucioase, lemnul lustruit si lacuit, electrocasnicele si usile. Atentie! Stickerele nu trebuie aplicate in apropierea unei surse de caldura, deoarece adezivul poate fi deteriorat. Daca peretele a fost vopsit recent, se recomanda sa asteptati o luna inainte de a aplica stickere. Pentru eventualitatea in care doriti sa repozitionati stickerele si pentru acest lucru trebuie sa il pastrati o perioada dezlipit de pe suprafata initiala, se recomanda de asemenea pastrarea ambalajului original.