Sportul pe timp de iarnă. Cum să-ți alegi echipamentul

Nu lăsa anotimpul rece să strice rutina activităților tale sportive. Pregătește-te din timp pentru sezonul rece cu echipament specific. Învață cum să-l alegi!

Înlocuiește adidașii simpli cu ghete pentru sport. Alege ghete care să-ți susțină glezna și care să te protejeze de frig. În plus, modelele de ghete Nike sau ghete Adidas pot fi alegerea perfectă pentru o ținută casual comodă și modernă.

Poartă articole sportive confecționate din fâș sau alte materiale impermeabile. Astfel vei sta fără griji în zilele ploioase sau când vântul este puternic. Completează-ți treningul cu o vestă sau cu o geacă pentru a nu avea probleme atunci când este frig.

Nu uita că fesul, mănușile și fularul sunt foarte importante pe timp de iarnă, în special atunci când faci sport. Efortul depus îți va accelera respirația, iar căile respiratorii pot fi afectate. Evită această situație algându-ți echipamentul potrivit. Nu exagera totuși cu hainele. Pe lângă faptul că nu vei avea mobilitate, riști să transpiri și să răcești.

Frigul nu mai e o problemă dacă te echipezi corespunzător. Apucă-te de sport, plimbă-te, alege un stil de viață sănătos!

octombrie 30th, 2017 by