Alege serviciile unui fotograf profesionist! sau cum sa te bucuri de clipe frumoase la nesfarsit

fotograf profesionist

Sunt unele momente în viața ta care sunt mai speciale. Sunt trăite mai intens și cu mai multă recunoștință. Este absolut firesc să dorești ca ele să dureze o veșnicie și să nu te mai trezești din vis.

De exemplu, nunta ta sau botezul copilului tău sunt evenimente care merită imortalizate pentru eternitate. Evident că amintirile își pierd din intensitate pe parcursul anilor.

Și atunci poate că te gândești cum să faci să păstrezi cele mai dragi momente cât mai aproape de tine? Firește, cu un fotograf profesionist! Numai o astfel de persoană poate imortaliza cu îndemânare și precizie momentele-cheie ale evenimentului special.

Ai grijă totuși la fotograful pe care ți-l alegi. Profesiniștii oferă numeroase pachete particularizate pe tipul evenimentului, hobby-urile și preferințele tale. Serviciul unui fotograf profesionist este unul complet și include întregul eveniment de la început până când pleacă ultimul invitat. Iată aici principalele pachete standard de servicii fotograf profesionist:

Pachet foto video nunta

Amintirea nunții tale trebuie vizitată cu zâmbetul pe buze și nu trebuie pătată cu momente regretabile.  Alegerea unui super pachet foto-video nunta (complet!) îți va garanta acest zămbet!

În pachetul foto-video sunt incluse serviciile unui fotograf nunta, cât și un videograf. Fotograful va fi cu tine pe toata durata evenimentului, inclusiv slujba religioasă, restaurantul, și ședințe specializate pentru poze cu rochia de mireasă, chiar și pantofii purtați. Vei avea parte de o sedință foto care va dura în jur de 30-40 de minute. Iar fotografiile vor fie editate într-un mod inovativ și profesionist. Găsești aici un portofoliu care ar putea să te ajute să alegi un astfel de fotograf profesionist. O altă veste bună este numărul de fotografii și albumul foto. Vei beneficia de un minim de 1000 de fotografii și un album online securizat.

Cât despre pachetul video se poate spune că serviciul este asemânător. Întregul eveniment va fi filmat în rezoluție full HD, iar filmarea va fi editată în mod profesionist.  Aici poți găsi mai multe detalii.

Pachet foto video botez

Ai fost mulțumit/ă de serviciile furnizate de către un fotograf la propriul eveniment? Ți se pare că a făcut exact ce îți doreai cu aminitirile tale? Atunci cheamă-l și la botez! În pachet vei beneficia de un fotograf botez și un videograf. Fotograful va asista la întregul eveniment și va imortaliza momentele deosebite. El va fi prezent atât la slujba religioasă, cât și la restaurantul ales. Vei avea parte de o ședință foto și de un album foto care cuprinde un minim de 500 de fotografii. Bebelușul tău va fi vedeta pe toată durata zilei, iar fotograful va avea grijă să-l nu-l sperie obiectivul camerei.

Pachetul video botez cuprinde servicii similare pachetului de nuntă. Întreaga zi va fi filmată în full HD și apoi editată. Vei fi fericit/ă să afli că nu există limită de filmare. Iar la sfâșit vei primi 2 DVD-uri personalizate: unul foto și unul Blu-ray cu filmarea de la botez. Dacă vrei să beneficiezi de aceste servicii și multe altele, poți afla mai multe aici.

august 28th, 2018 by