Eproiectedecase.ro: romanii prefera proiectele de case mici

Cu peste 1200 de proiecte la activ, echipa eProiecte este prezenta pe piata din Romania inca din anul 2011. Cu o experienta vasta, echipa a constatat faptul ca cele mai cerute proiecte de catre romani au fost proiectele de case mici.

Specialistii eProiecte au realizat o multitudine de proiecte case mici, foarte variate, in functie de dorintele si bugetele clientilor. Acest tip de proiecte de case mici, a fost ales de cei care au avut un buget limitat sau de cei care au avut un teren cu dimensiuni reduse. Casele au fost alese atat de pe site-ul www.eproiectedecase.ro din categoria proiecte de case mici, fie proiectul a fost realizat de la zero in functie de ceea ce si-au dorit clientii.

Gama de proiecte mici a fost realizata folosind o arhitectura functionala armonioasa ceea ce a facilitat realizarea unui spatiu practic, bine compartimentat pentru a rezolva nevoile celor ce o vor locui.  Pentru ca au o constructie de sub 100m², casele mici pot avea de la un singur dormitor la trei dormitoare, iar datorita gandirii practice acest tip de proiecte de casa ofera suficient spatiu chiar si pentru familiile mai numeroase. Mai mult, cantitatile folosite sunt calculate astfel incat costul sa fie unul optim si adaptat bugetului clientilor.

Avantajele unei case mici sunt nenumarate: se poate construi indiferent de teren, materiale de constructie au un cost mai redus, consumul mai mic al utilitatilor, cheltuieli mai mici de mobilare si decorare, dar si un timp mult mai scurt pentru curatenie. Toate acestea au facut ca proiectele de case mici sa fie favoritele romanilor.

Pentru echipa eProiecte este foarte important ca orice casa sa fie realizata in functie de dorintele si nevoile clientilor ce isi doresc o casa de la 0, de aceea aceasta se poate ocupa chiar si de obtinerea avizelor necesare la constructia casei.

august 29th, 2018 by