Tratamente faciale si corporale personalizate oferite de clinica Yiara


Una dintre cele mai moderne clinici de dermatologie estetica din Romania, Clinica Yiara, ofera astazi tratamente faciale si corporale personalizate, cu rezultate vizibile pe o perioada lunga de timp.

Avand o intreaga echipa formata din medici specialisti cu vasta experienta si terapeuti dedicati, clinica Yiara vine in intampinarea clientilor cu o gama diversificata de servicii gandite si concepute in scopul eliminarii problemelor de natura estetica. Indiferent ca vorbim de aparitia ridurilor si a cearcanelor, de aparitia celulitei sau a parului nedorit, la clinica dermatologica Yiara clientii pot beneficia de proceduri si tratamente personalizate conform nevoilor si dorintelor lor.

Intr-o clinica estetica precum este Yiara, frumusetea capata valente noi. Aici, conceptul de frumusete nu mai este un tabu sau o iluzie, deoarece fiecare client in parte isi poate gasi oricand echilibrul si armonia. Imaginea stimei de sine este principala valoare promovata de clinica Yiara, care pune la dispozitia clientilor dotari de ultima generatie.

Unul dintre cele mai dorite tratamente la care apeleaza clientii este tratamentul HydraFacial. Fiind singurul echipament de hidrodermabraziune ce ofera in mod simultan curatare, hidratare si protectie, acesta reface tesutul cutanat si ajuta tenul sa se refaca intr-un timp foarte scurt. Aparatul revolutionar, non-laser, are capacitatea de a transforma vizibil pielea in numai 30 de minute, fara a lasa urme de disconfort sau a impune timp de recuperare. HydraFacial calmeaza, restructureaza si sterge liniile fine, ridurile, porii mariti sau congestionati si ajuta in tratarea cu succes a acneei, hiperpigmentarii si aparitiei petelor de la nivelul fetei. In plus, acest tratament modern este avantajos pentru toate tipurile de ten, fiind o alternativa fara dureri la tratamentele invaziv.

Vedetele autohtone care se bucura de tratamentele faciale si corporale ale clinicii Yiara sunt Adela Popescu, Ioana Ginghina, Natalia Mateut si Roxana Vancea. Pentru o programare, clientii pot apela la numarul de telefon 0723718171 sau pot accesa site-ul www.yiara.ro.

mai 28th, 2019 by