OnlineFarmacia a participat la Congresul National de Diabet

Una dintre cele mai cunoscute farmacii online – OnlineFarmacia, a participat in perioada 22 – 25 Mai 2019 la Congresul National al Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice desfasurat la Sibiu.

Cunoscuta ca fiind o farmacie online ce ofera o gama variata de produse pentru diabet, OnlineFarmacia a participat la Congresul National al Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice aflat la cea de-a 45-a editie in acest an. Farmacia online www.onlinefarmacia.ro ofera persoanelor cu diabet zaharat cele mai noi solutii pentru controlul diabetului: glucometre si teste Contour Plus (bandelete de testare), ace Microlet, dispozitivul i-Port Advance™ si suplimentul alimentar Diabil.

Cel mai nou glucometru disponibil pe site este glucometrul Contour plus ONE care utilizeaza tehnologia de ultima generatie MultiPulse pentru a masura glicemia si pentru a oferi rezultate cat mai exacte ale valorii acesteia.  Glucometrul Contour plus ONE este prevazut cu indicator luminos colorat ce arata daca valoarea glicemiei este peste – galben, sub – rosu sau in intervalul tinta – verde si prin caracteristica „A doua sansa” ce ofera posibilitatea de aplicare de sange suplimentar la aceeasi bandeleta daca prima proba nu a fost suficienta. Pe langa precizia ridicata, acesta permite utilizatorilor sa isi transfere datele prin Bluetooth pe smartphone sau tableta si sa isi gestioneze mai bine diabetul prin aplicatia mobila Contour™ DIABETES.

Editia din acest an a Congresului National al Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice a oferit o noua viziune a programului stiintific, care a imbinat ultimele noutati in managementul clinic al diabetului zaharat cu cercetarea stiintifica, un element important in progresul si inovatia in diabetul zaharat. Astfel, la Congres au participat speakeri reputati experti din Romania si de pe plan extern din domeniul diabetologiei si al specialitatilor conexe.

Cei dornici de a descoperi mai multe detalii despre OnlineFarmacia pot vizita site-ul onlinefarmacia.ro sau se pot adresa direct prin numarul de telefon 0371 003 935 sau prin adresa de mail office@onlinefarmacia.ro.

mai 28th, 2019 by