Idei originale de cadouri pentru 1 iunie

În fiecare an, pe 1 iunie, numeroase state, printre care şi România, sărbătoresc Ziua Internaţională a Copilului, prilej de sărbătoare pentru cei mici, care abia aşteaptă să primească cele mai frumoase cadouri. Cu această ocazie, părinţii se întreabă ce le mai pot dărui micuţilor, de aceea alegerea cadoului ideal devine una dificilă. Pentru că nimic nu se compară cu bucuria de pe faţa unui copil atunci când primeşte un cadou care îi place, în acest articol îţi prezentăm idei de cadouri pentru 1 iunie accesibile şi utile, cu ajutorul cărora să îi surprinzi pe cei mici. Află care sunt acestea, din rândurile de mai jos!

Îmbrăcămintea sportivă

Pentru cei mici, orice ieşire în parc sau la supermarket se transformă într-un adevărat maraton! Aceştia iubesc să alerge, să se joace şi să descopere tot ceea ce este nou în jurul lor, de aceea trebuie să fie cât mai bine echipaţi. Pentru a le face copiilor tăi un cadou util de 1 iunie, poţi opta pentru îmbrăcăminte sportivă de calitate, care îi va ajuta să se desfăşoare în voie, în toate activităţile de joacă. Pe lângă un trening sau o pereche simplă de pantaloni, trebuie să achiziţionezi şi adidaşi pentru copii, comozi şi uşori, pe care cei mici îi pot purta cât este ziua de lungă. Pentru că dispui de o gamă variată de culori, materiale şi modele, alege încălţămintea sportivă care le place celor mici şi care îi reprezintă, în funcţie de nuanţe sau design. Nu uita să alegi o pereche de adidaşi care permit o încălţare şi o descălţare rapidă, cu tălpici care protejează împotriva bacteriilor şi mirosurilor neplăcute.

O puşculiţă cu diferite forme

Un cadou util şi haios pe care îl poţi dărui copilului tău poate fi o puşculiţă, în care îşi poate ţine banii primiţi de ziua lui de naştere şi cu ajutorul căreia poate economisi, ori de câte ori primeşte câteva monede. Aceste puşculiţe se pot găsi în diferite forme şi culori, de la clasicul purceluş, până la pisici, unicorni sau mingi de fotbal. Cu ajutorul puşculiţei cu bani pe care o va ţine în camera sa, va învăţa să aprecieze fiecare bancnotă primită, pe care o poate folosi pentru a-şi cumpăra un joc sau o carte de colorat.

Un telescop

Telescopul reprezintă o jucărie interactivă, pe care cel mic o va adora, încă din primele clipe. Alege acest cadou pentru a-ţi transforma copilul în cel mai mare explorator, fiind potrivit pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani. Un telescop îi va permite copilului tău să vadă obiectele mici la dimensiuni mult mai mari, cu ajutorul lentilei din capăt. Astfel, telescopul poate fi folosit pentru a vedea aştrii cereşti, mult prea depărtați pentru a putea fi văzuţi cu ochiul liber, sau poate fi utilizat în casă, pentru a vedea mai de aproape obiectele care îl înconjoară. Stai alături de el în timp ce foloseşte telescopul şi jucaţi-vă împreună, pentru a vedea câte obiecte va ghici dintre cele pe care le vede. Cu siguranţă va fi atras de acest cadou, pe care îl poate folosi mulţi ani de-acum înainte.

O colecţie de cărţi

Nu mai există nicio îndoială – cei mici sunt fascinaţi de poveşti şi iubesc să îşi pună imaginaţia la încercare, pentru a crea cele mai neobişnuite finaluri. În acest sens, dacă îi cunoşti pasiunile în ceea ce priveşte filmele sau desenele animate preferate, cumpără şi o colecţie de cărţi, care poate reprezenta un cadou special pentru copii. Citeşte alături de el şi creaţi un joc de roluri, pentru a întruchipa personajele din carte, astfel încât să transformi o seară banală într-una plină de distracţie şi voie bună!

Un aparat foto

Cel mic este pasionat de fotografie şi apare tot timpul lângă tine atunci când scoţi telefonul din buzunar? O idee utilă de cadou pentru el va fi un aparat foto, cu ajutorul căruia poate surprinde cele mai neobişnuite cadre. Dacă pentru cei mici, se recomandă utiizarea unui aparat foto de unică folosinţă, pentru copiii mai mari sau adolescenţi, un aparat foto pentru începători reprezintă cadoul perfect. După ce copilul va învăţa cum să îl folosească, poate transforma fotografia într-un hobby, de care se poate bucura mult timp. De îndată ce a primit cadoul, mergi alături de copil în parc sau la muzeu, unde poate să îşi exerseze abilităţile de fotograf.

Acestea sunt doar câteva dintre cadourile pe care le poţi oferi celor mici cu ocazia sărbătorii de 1 iunie, pe care în mod sigur le vor aprecia. Indiferent dacă optezi pentru un telescop, un aparat foto sau o pereche de încălţăminte sport, copiii se vor bucura de daruri utile, care îi vor face ziua mai frumoasă.

mai 28th, 2019 by