Cum sa te auto-educi sa nu mai imprumuti bani?

Era moderna ne pune in lumina reflectoarelor o multime de produse pe care este imposibil sa nu ni le dorim. O masina mai mare, o rochie noua, o vacanta exorica, iar lista ar putea continua.

Din nefericire insa, veniturile noastre sunt deseori foarte mici comparativ cu preturile pe care le vedem. Chiar si in perioadele de reduceri preturile raman destul de mari facandu-ne sa nu ne putem permite ceea ce ne dorim.

De aici rezulta de cele mai multe ori multe frustrari, iar raspunsul psihologic cel mai uzual este acela ca incepem sa ne gandim de unde putem face rost de bani pentru a ne realiza telul.

Kruk Romania- un aliat de baza indiferent de problemele tale

Kruk Romania, compania de recuperare creante cu o traditie de peste 12 ani in Romania, ne atrage atentia asupra unui fenomen care tinde sa ia amploare din ce in ce mai mult.

Specialistii ne vorbesc despre faptul ca din ce in ce mai multe persoane par sa aleaga indatorarea in detrimentul economisirii, lucru care in final se dovedeste a cauza mari pierderi la nivel de buget al familiei.

Este important de pus intotdeauna in balanta fiecare avantaj si dezavantaj in parte al alegerii pe care urmeaza sa o faci. Ce castig daca imprumut bani pentru o vacanta? ce castig daca economisesc bani pentru o vacanta?

Fireste, situatiile depind de anumiti factori, insa specialistii Kruk Romania ne atrag atentia ca ar trebui sa ne indreptam mai mult spre a economisi in loc sa imprumutam.

Imprumutul ramane tot o datorie, indiferent la cine este facut. Fie ca este facut la banca sau la prieteni, suma de bani tot trebuie restituita. Pentru a o economisi, in lipsa unor datorii curente, iti poti crea un plan pe hartie ca intr-un anumit numar de zile/ saptamani/ luni sa pui deoparte o anumita suma de bani astfel ca la sfarsit totalul sa iti fie disponibil. 

Kruk Romania te poate ajuta sa economisesti, oferindu-ti si cunostintele de educatie financiara necesare, astfel incat tabloul sa fie unul complet. Economisind suma de bani, este normal ca nu va mai trebui sa o imprumuti, iar acest lucru nu va mai dezechilibra bugetul personal.

Kruk Romania sustine ideea de economisire, mai ales in randul tinerilor, atat pentru exploatarea micilor placeri personale, cat si pentru idei marete, cum ar fi spre exemplu antreprenoriatul.

Kruk Romania este o companie care se dedica educarii oamenilor la nivel financiare, pentru a construi astfel o fundatie mai buna pentru generatiile ce urmeaza sa vina. 

ianuarie 2nd, 2020 by