Prea multe parfumuri dama? Uite cum să alegi mai ușor și mai eficient

Există numeroase parfumuri dama pe care ți le dorești, dar nu te poți hotărî? Un singur parfum nu este niciodată de ajuns, așa că trebuie să îți completezi întotdeauna colecția de parfumuri cu alte arome. Alege mai ușor urmând următoarele sfaturi.

Încearcă să îți faci un plan și să îți cumperi parfumurile în funcție de anotimp și de sezon. Astfel vei avea în fiecare sezon un parfum nou care să te încânte. De altfel, cu cât mai multe parfumuri, cu atât mai multe opțiuni din care să alegi în funcție de zile și de stări.

Însă dacă ești de părere că sticluțele de parfumuri îți ocupă spațiu și că este elementar ca o doamnă să fie recunoscută după aroma folosită poți opta pentru un singur parfum. Alege-ți parfumul-semnătură și fă-te remarcată cu el. Poți avea două parfumuri femei pe care să le folosești alternativ, unul pentru sezonul cald, iar altul pentru zilele mai reci.

În cazul în care nu cunoști atât de bine această lume a parfumurilor încearcă să cumperi parfumuri ieftine. Urmărește notele acestora și vezi care dintre ele te reprezintă. Descoperă ceea ce îți place, iar apoi poți trece la parfumuri mai valoroase pe care să le adaugi colecției tale.

noiembrie 23rd, 2017 by