Ce carti ilustrate le va aduce Mos Nicolae copiilor

carti ilustrate

Pentru ca Mos Nicolae ii iubeste pe copiii nu doar cuminti, ci si isteti, alaturi de dulciuri si nuielusa, dupa caz, le lasa in ghetute si carti de povesti ilustrate. Editorii Univers Enciclopedic Junior ii dau o mana de ajutor si in 2017.

In curand se va instala iarna, cel putin calendaristic. Stim ca Mosul se pregateste din timp si nu carti ilustratelasa pe ultima suta de metri cadourile, nici pe noi Sarbatorile nu ne vor surprinde. Pe site-ul Universenciclopedic.ro si-au gasit loc deja peste 15 carti de povesti ilustrate pentru copii.

Dintre aceste carti ilustrate, 3 sunt reeditari ale titlurilor extraordinar de bine primite in anul trecut, care s-au epuizat rapid, in primele 5 saptamani de la lansare. Acestea sunt „Magarusul si Ingerasul”, „Ingerul zapezii” si „Bradutul de Craciun”. Printre titlurile celorlaltor carti ilustrate pentru copii, nou-noute, avem: „Frida, mica vrajitoare a padurii”, „Liniste, vreau sa dorm!”, „Steaua magica a Craciunului”, „Lidia, printesa elfilor”, „Un Craciun elefantastic”, „Vreau o imbratisare”, „Omul de zapada magic”, „Umel zboara spre Luna”, „O floare in zapada”, „Micul Paianjen Firicel are o surioara”, „Zana Capsunica. In lumina soarelui”, „Cea mai iubita mamica din lume”, „Cel mai iubit tatic din lume”, „Noapte buna, micuta stea!” si „Un strop de magie”.

Pentru ca s-au intalnit la o ciocolata calda, printre drumurile prin magazine, piete si comenzile online, Mos Nicolae i-a impartasit vestile si lui Mos Craciun, asa ca si el se va baza in mare parte pe noutatile Univers Enciclopedic Junior. Paginile colorate pe care fiecare carte cu povesti ilustrate le are, intamplarile captivante si personajele prietenoase pe care cei mici le vor descoperi. Parintii si bunicii se pot bucura si ei, impartasind cu copiii aceste momente magice, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna si a vacantei de Craciun.

Si pe Mosii Nicolae si Craciun, si pe voi, va asteptam pe Universenciclopedic.ro pentru a vedea cele mai noi carti ilustrate pentru copii si a va pregati in timp util darurile.

noiembrie 23rd, 2017 by