Automodele – Masini mici pentru pasiuni mari

Pasiunea pentru automodele este una foarte interesanta, cu o istorie destul de indelungata, automodelismul devenind din ce in ce mai popular printre iubitorii de masini. Aceasta afinitate nu se mai rezuma de multa vreme doar la cunostintele pe care pasionatii de masini le detin, ci mai degraba la dorinta de a desfasura activitati cu adevarat speciale in aceasta arie.

Cu totii stim si am vazut pe cineva jucandu-se prin parc cu o masina radiocomandata. Ei bine, vremurile s-au schimbat si jucariile de sub brad, care mergeau 5 minute si aveau o raza de actiune de 10 metri, au evoluat astazi surprinzator de mult.

Automodele se cheama si au specificatii dintre cele mai impresionanate, viteze intre 40 si 120km/h, piese de schimb si upgrade, comenzi progresive, suspensii capabile sa suporte cazaturi de la 3m inaltime.

Daca timpul de joaca ti se pare un factor decisiv in alegrea jucariilor, ei bine la capitolul acesta lucrurile devin interesante, datorita motoarelor pe combustibil si acumulatorilor capabili sa suporte si 1h de joaca. Majoritatea pasionatilor prefera automodele electrice si asta deoarece sunt mult mai usor de utilizat in orice tip de conditii meteo, chiar si pe zapada.

Alegerea unui automodel devine simpla daca va adresati unui magazin specializat, piata fiind plina de producatori care nu ofera suport si piese de schimb in Romania.

Cei de la www.autorc.ro sunt pe piata din anul 2007 si sunt situati in centrul Bucurestiului. Acestia va pot oferi asistenta si servicii post garantie pentru producatori internationali de renume precum Traxxas (USA),  HPI Racing (UK), LRP (DE).

Magazinul din Strada Jean Louis Calderon Nr 58, este un adevarat paradis, atat pentru modelistii pasionati de automodele, precum si pentru cei pasionati de machete auto statice de asamblat, oferind kituri de construit, replici in cel mai mic detaliu al masinilor care au marcat istoria auto.

noiembrie 22nd, 2017 by