Paltoanele, piese statement in noul sezon

paltoane elegante romanesti fabricate in Arad la A&A Vesa

Printre femeile mereu in pas cu moda, paltoanele romanesti au fost mereu un articol important nu numai pentru toamna, dar si pentru iarna. Acestea aduc de fiecare data noutate si cu fiecare croi din toate colectiile noi, aceste paltoane dama elegante pot schimba la 180 de grade toata garderoba.

Haine fabricate in Romania

Haine fabricate in Romania

Paltoane dama elegante: fie ca este modern, fie ca este un clasic in viata, acest articol este mereu un element de senzatie in zilele reci de toamna.

paltoane elegante romanesti fabricate in Arad la A&A Vesa

paltoane elegante romanesti fabricate in Arad la A&A Vesa

Un palton oversized este incredibil de comod si usor de purtat, iar acum este in trend mai mult decat niciodata. El poate deveni extrem de elegant chiar si alaturi de un outfit business, daca este alaturat altor elemente in acelasi stil.

Aceste haine romanesti precum paltoanele de dama elegante pot crea o aparitie memorabila la o iesire in oras, la o plimbare in parc, pana la la munca la birou, chiar daca materialul este unul destinat pentru un stil casual. Croiala oversized pentru paltoane dama elegante se potriveste pentru multe fizionomii de femei, astfel incat nu va fi o problema daca il alege o persoana mai scunda sau mai inalta. In cazul in care este lung sau scurt, pe aceeasi croiala supradimensionata, poate avantaja chiar si o femeie cu forme rubensiene, creand un efect vizual placut.

O piesa cu adevarat valoroasa este un palton alb, care este cel mai bun model printre paltoane dama elegante. Ele sunt foarte sensibile si pot fi purtate doar in anumite contexte, de aceea ele trebuie asortate atent si cu bun gust, pentru a le accentua astfel frumusetea si caracterul boem.

Daca stilul conservator este cel adoptat, se poate achizitiona un mantou clasic, intr-un stil trapez, de obicei cu doua randuri de nasturi si cu o lungime de pana la genunchi, astfel incat el va defini picioarele si talia intr-un mod fin si subtil.

Lucrurile devin putin mai dificile in momentul in care trebuie ales intre un palton lung sau scurt. Toate aceste modele de paltoane dama elegante sunt o investitie de obicei foarte mare si de aceea este ideal ca paltonul sa fie ales cu grija si cu un scop practic. Aceasta lungime este proportionala cu lungimea corpului si astfel pentru persoane scunde si cu o greutate mai mare este potrivit un model scurt care sa nu ii taie din inaltime.

Toate femeile sunt definite de eleganta lor de mici, indiferent de temperatura si vremea de afara. Chiar si in momentul in care vine sezonul rece, bunul gust trebuie sa fie la fel de pronuntat in garderoba si outfit-urile femeilor, asa cum este si in toiul verii.

iulie 27th, 2018 by