Hainele romanesti de la Vesa

Haine fabricate in Romania

Haine romanesti A&A Vesa srl, bilant 2018.

În România, hainele din blană sunt produse în mare parte, pentru export, fiind făcute pentru designeri și case de modă celebre. Una dintre companiile care a ales să producă și să comercializeze piese vestimentare din materiale naturale sub propria marcă este A&A Vesa, fabrica de blănuri din județul Arad care a ajuns să ocupe un loc fruntaș în preferințele clienților din țară și din Europa.

Haine fabricate in Romania

Haine fabricate in Romania

În ultimii ani, tot mai mulți designeri renumiți și-au concentrat atenția pe vestimentația din materiale naturale, în mare parte datorită rezistenței acestora și a aspectului rafinat. Preferată de casele de modă de lux, blana naturală continuă să fie foarte căutată și în România. Fabrica de blănuri A&A Vesa și-a început activitatea în anul 1994, câștigând în toți acești ani o reputație în rândul producătorilor din industria de blănuri românească și europeană.

Având propria tăbăcărie, fabrica de blănuri A&A Vesa s-a specializat pe prelucrarea materialelor naturale precum blana de vulpe polară sau vulpe roșie, blana de miel merinos, blana de raton și pielea naturală. Inspirată de cele mai apreciate tendințe ale modei contemporane, A&A Vesa a creat modele de haine de blană pentru femei și bărbați pe care le puteti comanda rapid de la haine femei si haine barbati, confectii care fac concurență și celor mai renumite mărci internaționale. Astfel, A&A Vesa și-a înregistrat propria marcă la OSIM, calitatea hainelor și accesoriilor produse fiind recunoscută oficial.

Haine din blană naturală de o eleganță aparte, veste călduroase pentru sezonul rece, căciuli perfecte pentru a face față frigului și vântului, cape și etole din blană croite special pentru a adăuga savoare oricărei ținute de seară și accesorii precum gulere din blană, mănuși din piele sau portofele din piele pentru bărbați și femei sunt numai câteva dintre articolele care pot fi achiziționate din orice magazin A&A Vesa din Arad, București, Galați și Constanța.

Magazinul online www.vesa.ro este, de asemenea, un magazin accesibil de oriunde, asigurând livrarea rapidă prin curierat DPD, Fan Courier sau TNT oriunde în țară și în statele membre UE.

Fie că doriți să investiți în garderoba dumneavoastră, achiziționând o haină de blană de calitate înaltă, fie că doriți să adăugați un plus de stil ținutei de zi cu zi, de la birou sau pentru un eveniment deosebit, hainele și accesoriile A&A Vesa sunt o alegere inspirată.

Moderne, confortabile, călduroase și deosebit de accesibile ca preț, articolele vestimentare din materiale naturale marca A&A Vesa vă vor scoate, cu siguranță, din anonimat.

februarie 27th, 2018 by