Mobilierul din sticla, o alegere inspirata pentru locuinte si pentru spatii comerciale

De curand am fost nevoit sa imi deschid o afacere proprie intr-o anexa a propriei locuinte. Aveam nevoie de mobilier de calitate, care sa arate si foarte bine si sa fie rezistent, asa ca am optat pentru mobila din sticla. Stiam deja ce inseamna mobila de acest tip pentru ca am avut prin casa tot felul de corpuri si masute din sticla, stiam ca sticla poate sa fie uneori mai buna decat lemnul, mai ales cand ai lucruri de aratat.

Mobilierul din sticla pentru afacerea mea l-am comandat rapid online, compartimentarea si sticla folosita au fost peste asteptarile mele. Sistemele de iluminat si securitatea ridicata, tratarea sticlei pentru a face fata utilizarii si uzura, numarul mare de variante de utilizare a corpurilor de mobilier, iata doar cateva lucruri care m-au convins sa comand mobila din sticla.

Mutarea mobilei este foarte simpla, designul compact si gama diversa de culori si de combinatii de nuante iti permit sa „jonglezi” cum doresti in decorul interior gandit. Mobila comandata am montat-o imediat cu ajutorul echipei trimise de la firma, am avut si garantie, totul s-a potrivit perfect pentru ca a fost facut la comanda, structurile erau rezistente si mobilierul se incadra perfect in camera transformata in spatiu comercial.

Pe langa toate acestea mobilierul din sticla m-a atras si pentru ca se poate intretine usor, se curata si se sterge in cateva secunde, zgarieturile apar foarte greu si doar daca te „stradui”, nu exista riscul de accidente pentru ca toata sticla e securizata in prealabil.

Personalizarea corpurilor si impactul vizual mare, numarul foarte mare de variante, calitatea ireprosabila a mobilei si rezistenta peste ani, precum si manevrarea usoara in spatiu, iata doar cateva dintre atuurile mobilierului din sticla de calitate comandat online. Clientii au putut observa produsele expuse foarte bine, lumina a fost foarte buna si toate lucrurile expuse au fost puse foarte bine in valoare, deci investitia a meritat din plin.

iulie 8th, 2018 by