Campania Adona.ro „Topim prețurile” vine la pachet cu transport gratuit

Pe o perioadă nedeterminată Adona.ro oferă transport gratuit la orice comandă și oferă reduceri de -56% în limita stocului disponibil. Pentru că perioada verii este un timp de relaxarare, prețurile s-au „topit” pentru clinții Adona.ro și indiferent de costul comenzii transportul va fi gratuit oriunde în țară.

Începând de la portofele pentru femei sau portofele pentru bărbați și până la rucsacuri dama, campania „Topim prețurile” oferă reduceri cuprinse între -30% și -70% în limita stocului disponibil, iar ca bonus transportul este gratuit în orice localitate din România

Pentru că în această vară vremea s-a anunțat cu adevărat fierbinte, prețurile celor de la Adona.ro s-au „topit” până la -56%. Rucsacuri dama ieftine, portofele și genți la prețuri promoționale, dar și ceasuri la prețuri foarte mici, toate se găsesc pe site-ul official Adona.ro în secțiuni destinate fiecarui tip de produs.

Pentru toți cei care caută cadouri la prețuri reduse sau își doresc să achiziționeze un anumit produs la un preț promoțional, acum este ocazia potrivită pentru a profita de preturile avantajoase. Indiferent de costul comenzii pe care orice client o va plasa, transportul va fi oferit gratuit oriunde în țară.

Se poate comanda un rucsac dama, o geantă damă sau chiar și un portofel de bărbați și indiferent de prețul total al comenzii, livrarea va fi efectuată într-un timp scurt, gratuit și în condiții de siguranță. Chiar dacă locuiți la sat sau la oraș, Adona.ro oferă transportul gratuit oriunde în țară doar pentru clienții săi.

Cei interesati de oferta, pot accesa site-ul adona.ro si, in functie de nevoi, se pot orienta catre una dintre numeroasele categorii, in care vor gasi produsele cu pret redus.

Pe perioada campaniei promoționale “Topim prețurile”, chiar și best seller-ul Rucsac dama Evelyn este redus cu -55% pentru a se putea bucura cât mai multe cliente de acest model grozav. Plasarea comenzii se face rapid si in pasi simpli pe site.

 

iulie 10th, 2018 by