Ioana Preda: inele de argint deosebite in noua colectie

Sezonul nou primavara-vara 2018 aduce cele mai deosebite modele de bijuterii marca Ioana Preda incepand cu inele, bratari, cercei si coliere.

Noul sezon aduce prospetime si eleganta, rafinament si bun gust in colectia de bijuterii Ioana Preda. Toate categoriile regasite pe site: bratari, cercei, inele si coliere contin acum modele noi ce reflecta tendintele actuale.

Indiferent de modelele catre care isi indreapta atentia, iubitoarele de bijuterii au oportunitatea de a descoperi modele minimaliste in formele si nuantele ce sunt in voga in sezonul cald. Toate aceste piese evidentiaza creativitatea si originalitatea cu care Ioana Preda si-a obisnuit pana cum fanele. Referitor la tendintele primaverii, trebuie mentionat faptul ca vedetele categoriei inele de argint sunt inelele subtiri in combinatii de cate 2 sau chiar 3. Pe langa acestea, inele din argint 925 cu zirconii mici albe sau cele cu elemente centrale sub diferite forme discrete sunt de asemenea, incluse in noua colectie.

Pentru ca Ioana Preda isi cunoaste publicul si este mereu atenta la nevoile si dorintele acestuia, incearca si de fiecare data reuseste sa le satisfaca. Dand forma fizica ideilor sale ingenioase, bijuteriile nu au cum sa nu fie surprinzator de frumoase si de elegante. Pe langa vedetele reprezentate de inele argint subtiri, in noua colectie mai ies in evidenta si bratarile si colierele purtate in combinatii de cate 2 – 3 pentru obtinerea unui efect interesant.

Pe langa noile piese, Ioana a introdus in colectia de primavara-vara si cateva dintre vechile modele pentru care fanele sale au manifestat un interes deosebit. Seturile de cerceii si inel Gioia si Tess sunt doar doua dintre cele mai populare exemple, insa lista poate continua cu zeci de astfel de modele.

Pe site-ul ioana-preda.ro iubitoarele de bijuterii pot descoperi aceasta noua colectie si pot totodata plasa simplu si extrem de rapid o comanda, de indata ce au adaugat modele favorite in cos. In plus, transportul este gratuit, clientii avand si posibilitatea de a returna produsul in termen de 14 zile.

mai 23rd, 2018 by