8 modalitati de imbunatatire a preciziei sistemelor de navigatie

Sistemele de navigatie au in general o precizie buna. In continuare insa va aratam cativa pasi simpli pe care ii puteti urma pentru a imbunatati semnificati precizia oricarui sistem GPS:
1. Acces clar la sateliti. Intr-o masina, cel mai bun loc pentru un GPS este sub geamul din fata. Acolo GPS-ul poate fi pozitionat intr-o linie clara, neobstructionata, spre cer. Acest lucru ajuta sistemul de navigatie sa aiba un semnat mai bun.
2. Un al doilea lucru pe care il puteti face este sa va feriti de obstacole. Stati departe de copaci, cladiri si alte obstacole naturale sau construite de om. Aceseta pot bloca sau perturba semnalele, ceea ce duce automat la emisii ce influenteaza negativ precizia datelor GPS.
3. Tineti bateria incarcata. Acest lucru ofera o performanta GPS mai buna si de asemenea ajuta la identificarea si retinerea unui semnal bun.

reparatii-navigatii-bmw

4. Inca un lucru pe care il puteti face pentru a avea parte de o precizie foarte buna a sistemului de navigatie este sa investiti in echipamente performante. De exemplu daca pana acum ati folosit GPS-ul de pe smartphone si nu ati fost multumit de semnal si de indicatiile oferite, cel mai bine este sa va ganditi serios la un GPS portabil sau chiar unul built-in. Aveti un sistem de navigatie dar este defect si nu l-ati mai folosit? Merita sa-l reparati si sa va folositi in continuare de datele furnizate de acesta.
5. Folositi o antena. Exista doua tipuri de antene: patch si helix quadrifilar. O antena tip patch este incorporata in dispozitiv, pe cand cealalta este externa. Alegeti-o pe cea care se potriveste cel mai bine GPS-ului dumneavoastra. Tineti receptorul GPS intr-o pozitie buna astfel incat antena GPS sa fie evite toate obstacolele.
6. Pozitionarea sistemului de navigatie. Mentinerea sistemului de navigatie la inaltimea umarului poate imbunatati foarte mult precizia si fidelitatea datelor furnizate.
7. Modurile de economisire a energiei. In cazul unui GPS portabil, verificati setarile sistemului. Asigurati-va ca nu sunteti pe modul Battery Saver sau Power Saving. Aceste moduri limiteaza GPS-ul iar dezactivarea lor poate imbunatati capacitatea de pozitionarea in timp real.
8. Hartile va pot ajuta sa localizati cu precizie. Multe sisteme de navigatie GPS au capacitatea de a afisao harta pe ecran. Abilitatea de a citi cu exactitate acea harta va poate ajuta sa obtineti o mai buna stabilire a pozitiei dumneavoastra chiar si atunci cand semnalul nu este atat de puternic. Daca harta prezinta imagini, cautati o caracteristica geografica definitita (cum ar fi un varf) pentru a va ajuta sa va fixati pozitia.
Speram ca aceste lucruri va vor ajuta sa obtineti un semnal mai bun la GPS si o precizie imbunatatita a pozitiei.
Daca sunteti in cautarea unui firme de Reparatii Navigatii Auto va invitam sa ne contactati. Noi facem service pentru navigatii auto la cele mai renumite autoturisme BMW, VW, Mercedes, Audi, Porshe, Jaguar etc. Ne mandrim cu cei mai bun specialisti care au reusit pana in prezent sa bifeze cu brio zeci de reparatii navigatii auto.
mai 23rd, 2018 by