eProiectedecase.ro: Casa de vis acum la un pret accesibil

Alcatuita din 7 arhitecti si 4 ingineri, echipa eproiectedecase.ro este specializata inca din anul 2011 in realizarea de proiecte de case standard adaptate nevoilor si bugetelor romanilor.

Prin adaptarea fiecarui proiect la profilul clientilor, echipa are o abordare ancorata in realitatea pietei si asigura arhitecturi functionale care sa serveasca nevoilor si dorintelor celor care le solicita. Tinand cont de tendintele actuale ale designului interior, atat acesta cat si constructia in sine sunt realizate pentru a se incadra in bugetele clientilor.

Cei ce isi doresc o casa pot alege din categoriile de proiecte case deja existente pe site-ul eproiectedecase.ro. Aici pot desoperi tipurile de case in functie de marime de la cele mari cu etaj sau cele de peste 160 m² pana la case mici sau cele sub 100 m². De asemenea, proiectul pentru casa poate fi realizat de la zero dupa dorintele clientilor. In plus, daca aleg doar proiectul, clientii pot beneficia de o reducere de -30%, iar daca opteaza sa construiasca cu echipa eproiecte beneficiaza gratuit de proiectul pentru casa.

In ceea ce priveste parcursul de proiectare, autorizare si executie echipa ofera sprijin permanent pentru simplificarea tuturor procedurilor, dar si un pachet complet de servicii pentru rezolvarea tuturor avizelor administrative. Toate proiectele pot fi relizate oriunde in Romania, beneficiarii acestora avand garantia valabilitatii acestora pe o perioada nedeterminata.

Doar in ultimele 12 luni, echipa a livrat 160 de proiecte in toata tara, iar in cei 7 ani de existenta numarul acestora a depasit 800. Pentru ca alegerea unui proiect casa nu este deloc usoara este importanta alegerea unor specialisti cu experinta, dar si cu mult entuziasm si dedicare.

Mai multe informatii, sfaturi sau sugestii, cei interesati pot obtine la numarul de telefon 0736.478.471 sau pot trimite un e-mail la adresa [email protected].

mai 29th, 2018 by