Care este cea mai confortabila curea de ceas ?

Timpul, acesta este mai mult decât un substantiv comun, este un cuvânt profund ce înseamnă dincolo de toata viata.

Ne naștem, suntem purtați prin viață tocmai datorită trecerii ireversibile a timpului, presați  de acest cotidian. Suntem din ce în ce mai presați de scurgerea secundelor care, pe zice trece, parcă gonesc mai repede.

Aflându-ne într-un secol al vitezei, încontinuu ținem la noțiunea acestuia, ce este într-adevăr stresantă, dar fără de care nu ne-am putea descurca. Pentru toate acestea avem nevoie de un ceas de mana calitativ, pe care să îl alegem cu simț de răspundere.

De ce avem nevoie de un ceas în era tehnologiei?

Chiar dacă astăzi multe lucruri sunt digitalizate, printre care și ora la care putem avea acces pe telefon, trebuie să luăm în calcul o posibilă defecțiune a acesteia, ce ne va aduce eșecul punctualității.

Având în permanență la mana un ceas calitativ, pe care să îl verificăm periodic, vom fi siguri că nu ratam evenimentele cruciale din viață.

Vrei să iesi la alergat, să mergi într-o sală de fitness sau poate chiar la piscină, un telefon este incomod, pe când un ceas te scapă de orice problemă.

Îl prinzi de mana  și nu îi vei purta prea mult de grija. Pe lângă toate acestea, ceasul de mana este din cele mai vechi timpuri un simbol al eleganței, dând o altă notă ținutei tale.

Mergi la o întâlnire de afaceri, ceva formal, ceasul este ideal pentru ținuta abordată, permițându-ti totodată remarcarea trecerii timpului fără a părea nepoliticos, butonând telefonul.

Care este cea mai comodă curea de ceas?

Ceasurile pot fi de copii sau adulti, elegante, casual sau sport . In orice situație trebuie să ne asigurăm că vom alege o curea ceas comoda, ce nu ne va jena sau irita.

Având un risc destul de mare de degradare, trebuie aleasă cu atenție, fără grabă. Curelele pot fi confecționate din mai multe materiale precum:piele, din material textil, din silicon, cu o brățară metalică, cu o brățară ceramica.

Bineînțeles că fiecare prezintă o serie de avantaje, dar și dezavantaje.

Cureaua din piele este una dintre cele mai comode și ușor de schimbat, putând fi naturala sau artificiala . Purtarea frecventa duce la degradare, nefiind potrivita pentru apă .

Al doilea tip menționat, este disponibil in mai multe variante de culori, potrivit pentru sezonul cald deoarece primite pielii să respire; dezavantajul este constituit de neasortarea acestuia cu o ținută elegantă.

Cele din silicon sunt utile datorită greutății scăzute pe care o au, ușurinței de curățare, dar mai ales pentru buna fixare pe mana.

Din păcate, pe parcursul timpului siliconul devine rigid prin intărire. Ceasurile cu o brățară metalică sunt foarte durabile datorită materialului ce nu se va cuta sau rupe foarte ușor, pot fi purtate la mai multe tipuri de ținute dand dovadă de versabilitate.

Aceasta poate fi modificată conform dimensiuni încheieturii. Dezavantajul este constituit de pierderea în timp a luciului, dar și de greutatea ce ar putea fi incomoda. Ultimul tip de curea de ceas amintit este cel ceramic.

Are o durabilitate mare, păstrându-și calitățile aspectuale luxoase în timp, insă este costisitoare din punct de vedere al greutății, prețului și sensibilității.

După descrierile anterioare, ceasul cu o curea din piele pare a fi cel mai comod și preferat de utilizatori . Bineînțeles că tu vei lua singur decizia cu privire la cel mai potrivit ceas pentru stilul tău.

Așadar, cu o curea din piele sau ceramică, cu o brățară metalică sau dintr-un material textil, ceasul este unul dintre cele mai utile obiecte ce nu ar trebui să lipsească din sertarul cu accesorii al nimănui, indiferent de gen, gusturi sau vârste.

Poate fi piesa de bază în accesorizarea unei ținute, oferind un aer impunător și atrăgând privirile tuturor celor din jur.

Indiferent de anotimp, an sau în momentul zilei, instrumentul ce măsoare trecerea timpului nu se va demoda niciodată ieșind din uz . Este obiectul ce merită o investiție consistentă fiind durabil în timp.

august 13th, 2022 by