Pantaloni damă și pantaloni bărbați la modă în sezonul actual

Clasic, slim fit, lat sau extra lat, catifea, tricot, tricot și mătase fluidă, materiale solide sau imprimate, acestea sunt tendinţele sezonului în materie de pantaloni damă. Modelele sunt surprinzător de diverse. 

Fie că îți plac pantalonii drepți, pantalonii evazați sau pantalonii din in, un stil strict sau unul casual mai relaxat – cu siguranță vei găsi printre modelele de pantaloni damă la modă perechea cu care să-ți completezi garderoba.

În atenția ta sunt pantalonii clasici eleganți, ușor conici, cu o croială calmă, care se numără printre noile produse ale brandurilor de modă. 

Pantalonii pot fi cu o lungime tradițională sau ușor alungiți. A doua opțiune este mai potrivită pentru o combinație cu tocuri.

În tendință sunt modelele în nuanțe calme. Pantalonii largi au o croială dreaptă. Acest model de pantaloni versatili poate fi combinat cu jachete sau blazere stricte, precum și cu tricotaje mai relaxate.

Pantaloni evazați

O varietate de modele de pantaloni evazați sunt încă la modă. Tendința sugerează diferite opțiuni: de exemplu, un evazat larg de la începutul coapsei, un evazat mai moderat de la mijlocul coapsei sau modele strânse care devin evazate de la genunchi.

Un model aparte care trebuie menționat, sunt pantalonii largi și evazați din catifea. Popularitatea acestui material confortabil și în același timp nobil este un alt indicator al anilor  ́70 care domnește în modă acum. 

De asemenea, pantalonii din catifea, relevanți în acest sezon, amintesc de modelele care se purtau acum o jumătate de secol. O potrivire confortabilă și un evazat de la mijlocul coapsei.

Pantaloni largi

Pantalonii largi sunt un trend interesant pentru cele care iubesc lucrurile neobișnuite și spectaculoase. Pantalonii foarte largi cu pliuri în talie sunt foarte potriviți pentru vremea umedă de toamnă sau iarnă. Astfel de modele nu sunt foarte practice, dar îi poți purta, de exemplu, la o ocazie specială.

Pantaloni skinny

O altă tendință care este cu noi de mai bine de un sezon, sunt pantalonii skinny. De asemenea, sunt potriviți, de exemplu, în combinație cu tricotajele și cu un sacou. Odată cu apariția vremii reci, ar trebui să porți cizme înalte care se potrivesc bine unor astfel de modele de pantaloni damă.

Pantaloni bărbați

Show-urile celor mai recente colecții de îmbrăcăminte bărbătească pentru sezonul toamnă-iarnă 2021-2022 s-au încheiat. 

Designerii din Milano, New York, Paris și Londra au prezentat o gamă largă de modele de stradă. Deciziile de design sunt foarte îndrăznețe. 

O garderobă elegantă poate fi formată pe baza celor mai recente tendințe la modă. Este greu de imaginat garderoba unui bărbat modern fără un articol atât de necesar precum pantalonii. 

Această formă confortabilă de îmbrăcăminte a fost inventată de vechii perși, care călăreau mult pe cai. Mai exact, pantalonii sunt articolele de îmbrăcăminte exterioară care acoperă corpul de la talie până la gleznă.

Principalele tendințe

În colecțiile de streetwear sunt prezentate stiluri nu foarte îngrijite. Pantalonii la modă au ceva casual. Picioarele nu sunt prea largi și sunt peste și deasupra gleznelor. 

În tendință sunt și pantalonii și blugii cu manșete. O mare varietate de blugi stilați îți permite să alegi exact modelul în care te simți cel mai confortabil. 

Pantalonii la modă nu constrâng mișcările și sunt foarte practici. Astfel de modele de pantaloni bărbați  pot fi combinate cu o mare varietate de îmbrăcăminte exterioară și pantofi eleganţi.

Culorile gri, negru și albastru sunt la modă. În colecții se mai găsesc și pantaloni de culoare muștar, roz, culori închise mlaștină. 

Iubitorii de stiluri revoluționare vor putea găsi tonuri mai suculente, care sunt, de asemenea, prezentate de designerii de modă în cele mai recente colecții. 

Tendința pentru pantaloni bărbați este vișiniu, auriu și o varietate de nuanțe de albastru. Pantalonii pentru bărbați cu imprimeuri în carouri sau geometrice sunt în culori clasice și sunt preferații multor designeri de modă de top. 

august 13th, 2022 by