Pensule și truse machiaj pentru fetele care vor să experimenteze make up-ul

Pensulele de machiaj te ajută să creezi un ten uniform, fără cusur. Există pensule machiaj care impresioneaza datorita firelor de păr fin și dens si sunt deosebit de potrivite pentru aplicarea pudrei fine. 

Pensulele de machiaj sunt disponibile și în seturi combinate, așa că există o pensulă potrivită pentru fiecare aplicare. 

Magazinul online fungift.ro oferă seturi atractive de pensule machiaj și truse de machiaj. Pensulele, ca instrumente precise, îți permit să faci machiajul mai tehnic: să aplici fardurile de ochi și de obraz mai rapid, să amesteci mai curat și mai ușor, să obții un gradient mai bun. 

Pensulele de machiaj îți permit să experimentezi cu forme creative și neobișnuite. Doar pensula pentru sprâncene poate fi numită de neînlocuit din punctul de vedere al unui artist de machiaj, dar destul de des, trusa de machiaj vine cu creioane sau alte produse pentru sprâncene

Dacă te-ai plictisit de schema obișnuită de machiaj și vrei să încerci ceva nou – pensulele te vor ajuta în acest sens. Sunt potrivite și pentru cei cărora pur și simplu nu le place să se murdărească și apoi să se spele pe mâini.

De câte dimensiuni de perii machiaj ai nevoie?

În funcție de zona de aplicare și dimensiune, pensulele de machiaj pot fi împărțite condiționat în mari – pentru machiajul feței și mici – pentru machiajul detaliat al buzelor, ochilor sau sprâncenelor. 

De asemenea, pensulele vin cu mânere lungi sau scurte. Nu există nicio diferență fundamentală în utilizare, cu excepția faptului că un mâner scurt este mai potrivit pentru o geantă cosmetică de călătorie.

De câte perii machiaj ai nevoie?

Poți începe cu cel puțin una pentru a înțelege dacă îți place să le folosești sau nu. Apoi, numărul și varietatea formelor pot fi mărite. 

Încearcă o pensulă de mărime medie, pufoasă, rotunjită, pentru a o folosi pentru tonul feței, fard de obraz etc. Sau o pensulă creion de ochi pentru a aplica fard de pleoape sau sclipici.

Truse machiaj

Se pare că nu a existat niciodată atât de multe truse machiaj ca acum. Prin urmare, colectarea unui set de bază de instrumente nu este atât de ușoară pe cât pare: varietatea este prea mare. 

Este cu adevărat dificil să te limitezi, și prin urmare completezi de multe ori categoria must have cu mijloace pentru experimente de frumusețe, deși este mai bine să ai o trusă machiaj separată.

Chiar și acele fete care se machiează cu greu, au o trusă de frumusețe minimală cu produse de bază care nu stau inactive. 

La fungift.ro vei găsu truse machiaj cu 14 farduri, cu 104 culori, cu 130de farduri și set de pensule etc. De asdemenea, de aici poți cumpăra o trusă machiaj și poți primi cadou un set de pensule.

Trusa machiaj pentru ochi

Mai întâi trebuie să stăpânești tehnicile de bază a machiajului pentru ochi. Acest lucru nu necesită palete mari multicolore și instrumente specifice. 

Trusa minimă de machiaj care se potrivește oricărei femei, poate varia. Următoarele instrumente pot fi găsite într-o trusă de machiaj:

Creion dermatograf

Ai nevoie de un creion moale cu o textură de gel. Cu ajutorul acestuia, poți desena cu ușurință atât conturul exterior, cât și membrana mucoasă și, de asemenea, poți să trasezi linii și chiar să obții efectul de umbrire, deoarece liniile sunt ușor umbrite.

Tuș de pleoape

Dacă visul tău este să înveți cum să trasezi linii grafice frumoase, începe să exersezi cu un gel-liner. Această textură va face mai ușor să eviți petele.

Farduri

În trusa machiaj este introdusă o paletă mare de nuanțe, cele mai versatile și de bază, pentru a-și perfecționa abilitățile de machiaj casual în fiecare zi. 

Ruj

Setul de bază clasic include rujuri nud și roșii. O nuanta universală poate fi considerată un ruj hidratant. De asemenea, unele truse au incluse un creion de buze.

Se spune că 50% din succesul în machiaj, vine din utilizarea instrumentelor. Poți cumpăra truse machiaj din magazinul online, dacă ești un profesionist în arta machiajului, deoarece aici există și truse machiaj profesionale.

august 13th, 2022 by