3 perechi de incaltaminte dama pe care trebuie să le ai sezonul acesta

Fiindcă începutul primăverii pare că ne-a cam luat prin surprindere este bine de știut ce piese trebuie să ai în garderobă în aceast sezon. Trebuie să doar trei perechi de incaltamine dama pentru acest sezon cu ajutorul cărora îți poți crea ținute actuale și senzaționale.

În acest sezon este bine să investești în pantofi dama care să îți accesorizeze ținutele și să le facă să arate wow.

 

Pantofi dama Oxford

O pereche de pantofi dama Oxford pot fi salvarea ta într-o zi aglomerată sau pentru ieșirile în oraș. Îi poți purta cu o fustă până la genunchi, cu o perche de blugi sau chiar cu o rochie primăvăratică. Talpa ușoară și modelul versatil nu vor face decât să îți ofere confortul după care tânjești în zilele obositoare de la birou. Poți încerca acest tip de incaltaminte dama, în varianta “oglindă” pentru un efect stylish.

 

Botine dama decupate

Confortul botinelor nu se compară cu nimic în lume și tocmai de aceea este bine să nu renunți la ele nici sezonul acesta. Încearcă varianta de botine dama decupate, cu un toc mediu și gros, acestea vor face senzație primăvara aceasta. Le poți încerca în varianta neutră, negre sau un model mai îndrăzneț cu șireturi. Acest tip de botine dama pot acorda o notă sexy ținutei tale și le poți purta chiar și la birou.

 

Pantofi dama Stiletto

Acest tip de pantofi dama sunt greu de lasat în urmă și de aceea și anul acesta sunt în mare vogă. Dacă totuși nu ți-ai achiziționat acest model este cazul să o faci. Există atât de multe culori și materiale din care sunt confecționați acești pantofi încât ai de unde alege.  Pentru anumite ocazii, pentru evenimente speciale sau pentru o simplă zi la birou acest tip de incaltaminte dama este o opțiune cu care nu poți da greș.

Fie că vei investi doar intr-o anumită pereche de incaltaminte dama, sau vei decide să ai toate cele trei variante. Oricare ar fi opțiunea ta, nu vei da greș cu niciuna din variantele de mai sus.

martie 6th, 2018 by