Abordarea unei ținute cu incaltaminte sport

Zenda.ro

Pentru toate tipurile de femei, cea mai la îndemână incaltaminte sport sunt tenisi dama. Aceștia pot fi integrați în atât de multe moduri încât pot crea o infinitate de ținute. Fie că ieși la o plimbare prin oraș sau în mall vei putea purta tenisi dama fără nici o problemă.

Dacă îți este teamă de faptul că poți căpăta un aspect ca și cum ai purta haine ieftine, ar trebui să scapi de teama aceasta. Nu este nici o jenă să poți achiziționa haine ieftine, ci este mai mult un avantaj. Poți investi puțini bani în haine, și poate părea că tu cheltuiești o avere pe ele dacă știi cum să le îmbraci. Dacă îți cumperi haine ieftine reușești să faci economii și să te îmbraci bine în același timp. Totul depinde de atitudinea ta. Și totuși, ar trebui să știi un secret, toate femeile pe care le vezi îmbrăcate frumos caută să-și cumpere haine ieftine. Degeaba îți cumperi o bluză de sute de lei dacă nu te avantajează sau nu te simți bine în ea.

Abordarea unei ținute cu incaltaminte sport ține doar de tine. Dacă preferi să porți tenisi dama cu jeansi sau cu fuste sau unde vrei să le porți. Poți apela la tenisi dama în zilele aglomerate sau în cele în care vrei să te relaxezi.

Tenisi dama albi, negri sau diferite culori pot fi o abordare îndrăzneață la birou alături de fustă pe corp și o bluză simplă. Poți încerca această ținută chiar la pentru cumpărături. Iar dacă alegi să faci o plimbare prin parc poți încerca să porți tenisi dama cu o rochie lungă și o geacă din denim pe deasupra.

Fie că alegi să integrezi tenisi dama sau orice altă incaltaminte sport în ținutele tale încearcă să o faci într-un mod inedit. Îndrăznește să te simți feminină și frumoasă în același timp fără să simți dureri de picioare.

martie 7th, 2018 by