CZECH IN, UN NOU CONCEPT DE PUB. UN ANTREPRENOR LOCAL ADUCE ÎN TIMIŞOARA ATMOSFERA BERĂRIILOR PRAGHEZE

Ansamblul mixt Openville este locul unde timişorenii vor descoperi noi modalităţi de petrecere a timpului liber, dar, mai ales, restaurante şi cafenele care vor impresiona prin amenajarea tematică şi conceptul culinar.
Un antreprenor local, cu experienţă pe segmentul de food & beverage, şi Staropramen, berea pragheză numărul 1 în lume, vor aduce, în premieră în vestul ţării, un nou concept de berărie restaurant: Czech In.
Pub-ul va fi deschis în acest an, la parterul celei de-a treia clădiri de birouri din ansamblul mixt, aflată în construcţie. Locaţia din Openville Timişoara va fi cea de-a treia deschisă în România, după cele din Iaşi şi Bistriţa.
Czech In va aduce mai aproape de publicul din Timişoara atmosfera berăriilor pragheze. Conceptul se diferenţiază prin faptul că va oferi o experienţă plină de gust dincolo de savoarea berii, prin detalii ce ţin de ambient, meniuri special create de un Chef, preparate care completează gustul celor patru sortimente Staropramen, dar şi prin evenimente şi concerte live.
Czech In va fi locul unde gurmanzii şi nu numai vor afla ce preparate pun în valoare gustul fiecărui tip de bere sau ce tip de Staropramen pune în valoare gustul fiecărui preparat. În plus, iubitorii de spectacole și evenimente culturale vor descoperi aici experienţe altfel.
Pub-ul Czech In din clădirea United Business Center 3 va avea panoramă spre parcul din ansamblul Openville, fiind accesibil direct din zona spaţiului verde, iar în sezonul cald va beneficia şi de terasă.

martie 6th, 2018 by