9 motive pentru care ai nevoie de un cort pentru a organiza un eveniment

Evenimentele in aer liber sunt la mare moda. Tot mai multe persoane aleg sa isi organizeze nuntile sau petrecerile private, in natura, dupa modelul cununiilor din filmele americane, facand uitate banalele festivitati gazduite in localuri prea strimte sau cu decoratiuni demodate.

Indiferent daca organizati o petrecere mica sau una mare, veti avea nevoie de un cort de evenimente. Iata cele mai bune motive pentru a apela la corturi de inchiriat la evenimente:

1. Vremea. Dupa cum stim cu totii, vremea poate fi mereu foarte imprevizibila. Daca planificati un eveniment in prealabil, este imposibil sa stiti cum va fi exact vremea in ziua cea mare. Inchirierea unui cort va poate salva pe dvs. si pe invitatii dvs. de ploaie sau va va oferi umbra atat de dorita in zilele caniculare.

2. Mancarea. Avand la dispozitie un cort puteti crea un spatiu in care sa aranjati anumite alimente, cum ar fi candy-barul sau mesele cu fructe, care trebuie protejate de temperaturile exterioare ridicate.

3. Personalizarea spatiului. Avand un eveniment organizat  intr-un cort inseamna ca puteti personaliza in diferite moduri aspectul spatiului in care se desfasoara petrecerea. Aveti nevoie de nivele multiple? Nici o problema. Aveti nevoie de mai multe camere intr-un spatiu urias? Se rezolva. Vrei pereti si plafoane transparente astfel incat invitatii sa se simta ca si cum ar fi sub cerul liber? Totul se rezolva cu un cort precum cele de la TentEvent.ro.

4. Atmosfera. Pentru un eveniment, cortul este ceea ce pentru un pictor este o panza alba. Poti crea orice decor doresti cu un efort minim, iar decorul potrivit va va permite sa creati orice atmosfera doriti:  eleganta, dramatica sau chiar casual si relaxata.

5. Locatia. Una dintre principalele calitati ale unui cort este ca il puteti amplasa oriunde aveti nevoie. 

6. Insectele. Toata lumea uraste tantarii, asa ca nu trebuie sa ii lasati sa va strice petrecerea in aer liber. Cu ajutorul unui cort veti tine departe toate insectele. Atunci cand se lasa seara, invitatii se vor putea refugia in cort.

7. VIP. Anumite evenimente necesita un loc separat, destinat invitatilor VIP. Daca nu aveti o astfel de zona, un cort poate constitui cu siguranta o solutie.

8.Dimensiunea. Partea frumoasa in ceea ce priveste corturile este ca ele au diferite forme si dimensiuni. Nu conteaza cat de multi oaspeti ai, pentru ca va exista intotdeauna un cort suficient de mare care sa ii poata gazdui.

9. Sunetul. Unele corturile pot actiona ca niste bariere fonice, facand ca sunetul interior sa fie mult mai viu si mai controlat in interiorul structurii.

septembrie 23rd, 2018 by