Aparat anti jderi

Jderii sunt daunatori raspanditi pe scara larga in gospodariile private, unde exista animale precum, gaini, rate, gaste etc. Daca in anotimpul  cald fac raiduri de noapte in cautarea prazii, in timpul iernii isi gasesc adapost  in hale, magazii, anexe si alte locuri izolate din curte. Acest lucru se datoreaza faptului ca in timpul iernii, nu este usor sa gasesti mancare in salbaticie. Cea mai obisnuita metoda de combatere a jderilor si pentru a scapa de ei, este folosirea unui aparat anti jderi. Functioneaza cu alimentare de la reteaua de curent electric, dar este foarte eficient. Merita remarcat faptul ca o capcana obisnuita, nu asigura protectie impotriva noilor raiduri de daunatori. Este recomandat, de asemenea,  sa folosesti o alta metoda foarte eficienta de combatere a jderilor, si anume,  aparatul anti jderi cu ultrasunete.

Cum te ajuta aparatul anti jderi

 

Cu ajutorul acestor dispozitive, poti scapa de exemplarele deja existente in gospodarie si poti asigura protectia teritoriului impotriva aparitiei unei noi invazii. Aparatele sunt sigure pentru animale, ele descurajand numai daunatorii de pe teritoriul tau, si, sunt, de asemenea, sigure  pentru oameni. Daca ai instalat un aparat anti jderi pe teritoriul tau, poti sa scapi si de alti daunatori cum ar fi pasari de noapte, dihori si alte vietati nedorite. Un repeller de noapte pentru animale este conceput pentru a proteja gospodariile, campingurile, gradinile, iazurile, animalele, podgoriile de la atacurile nocturne ale animalelor. Dispozitivul porneste automat odata cu aparitia intunericului si sperie musafirii nepoftiti prin semnalele luminoase.

 

Palpairea dispozitivului, descurajeaza obisnuinta jderilor de a intra in gospodarie. Dupa-amiaza, dispozitivul intra in modul de veghe si se incarca de la bateria solara, timpul de incarcare completa fiind de 6 ore. Aparatul anti jderi este impermeabil si are o clasa de protectie mare. Peretele posterior al dispozitivului este echipat cu elemente de sustinere pentru atasarea rapida si convenabila si pentru utilizarea temporara, de exemplu intr-un camping. Dispozitivul cu ultrasunete poate functiona atat cu adaptor, cat si cu baterii. Pe aparatul anti jderi  este montat un senzor de miscare, care poate detecta animalul la o distanta mare. Dispozitivul trebuie instalat pe o suprafata plana si fixat cu un surub.

 

septembrie 22nd, 2018 by