Stickere educative – Pentru ca jocul si educatia merg impreuna

stickere educative

De la un timp, parintii aleg tot mai mult sa cumpere stickere educative pentru dormitorul copiilor. Pentru ca jocul este cea mai eficienta forma de invatare a lucrurilor elementare, s-a constatat ca astfel de forme decorative au cel mai mare succes in randul micutilor. Prin urmare, site-ul eosette.ro este cel mai potrivit sa ofere stickere educative in forma de litere, numere sau tabla de scris.

Jocul este cea mai eficienta forma de invatare a lucrurilor elementare, este dovedit stiintific. Si educatia prin joc nu se aplica de cativa ani sau de cateva zeci, ci inca din antichitate, de la vechii intelepti greci. Invatarea cunostintelor de baza este cel mai pretios avantaj. Efectul acestor stickere este vizibil dupa un timp foarte scurt, insa eficient foarte mult timp sau, de ce nu, toata viata. Colectia de stickere litere, alaturi de stickerele cu table numerice sau alte forme de socoteli cu cifre nu numai ca ii pregateste pe copii pentru clasele primare, dar le starneste interesul de a invata. Un efect mai putin vizibil, dar esential, este comunicarea.

Nu numai informatia in sine, ci si modul cum este aceasta transmisa ii raman copilului imprimate si va sti mai tarziu sa relationeze cu cei din jurul sau. Acest factor trebuie luat in calcul, deoarece, statistic vorbind, majoritatea elevilor se confrunta cu probleme de comunicare a informatiei, iar peste 50% dintre idei se pierd daca nu sunt transmise corect.

Drept dovada, inclusiv institutiile apeleaza la aceste forme interesante ce combina jocul cu invatatul, gradinitele sunt din ce in ce mai frecvent decorate cu astfel de stickere. Designerii eosette.ro inteleg rolul extrem de important al abtibildelor si al autocolantelor pentru copii, astfel ca e recomandat ca acestea sa existe in jurul copilului pentru ca sunt eficiente si atunci cand atentia nu este concentrata in totalitate asupra lor. Stickerele mentin o atmosfera prielnica pentru lucru, redau pofta de invatare si harnicia copiilor.

Site-ul eosette.ro este pregatit pentru a sustine educatia prin stickere pentru orice suprafata plana, uscata si curata, inclusiv usi sau oglinzi. Tot pe site puteti gasi modele foarte diversificate si puteti beneficia si de un ghid de lipire, respectiv dezlipire a acestora. De asemenea, politica de livrare si cea de retur este foarte specifica (ghid de retur in 3 pasi simpli) si avantajoasa pentru clientii care cumpara online in toata tara.

noiembrie 24th, 2017 by