De ce e importantă mobila de calitate?

Viața secolului 21 este una haotică, de aceea deseori ne trezim că vrem să cumpărăm mobila de bucatarie cât mai rapid! O vrem acum, aici! Și nu ne mulțumim doar cu atat, noi vrem bucatarii complete. Într-adevăr, fie că vorbim de bucătării clasice sau bucatarii pe colt, suntem mult mai pretențioși ca acum 50, 25 sau chiar 10 ani.

Și avem și de ce! Pentru că trăim într-o societate modernă, avem foarte multe opțiuni – suntem în poziția în care ne permitem să avem pretenții. Vrem o mobilă de o calitate superioară, din Suedia sau Germania, iar acest lucru este perfect normal – succesul unei rețete nu depinde doar de ingredientele folosite, dar și de bucătăria pe care o avem.

Mobila de bucătărie este mai importantă decât pare la prima vedere. Când este de o calitate superioară ne permite să ne așezăm ustensilele împreună cu farfuriile și paharele într-un mod cât mai eficient. Sau poate ajuta în a făcea o bucătărie să pară mai spațioasă decât este, sau chiar mai intimă.

Mobilierul de calitate de la firme precum Kuechentreff se remarcă prin o gamă variată de stiluri, de la cel minimalist (care se caracterizează prin nuanțe monocromatice și simplitatea mobilei) la cel contemporan (care are un aer sofisticat, eleganță și simplicitate), dar și prin multe beneficii aduse clientului, beneficii precum:

  • Oferte personalizate
  • Configurator special de bucătării
  • Montare asigurată
  • Transport gratuit

Aceste beneficii, împreună cu mobila de lux, ne oferă un spațiu intim și personal unde să gătim, să mâncăm, sau pur și simplu să ne petrecem timpul. La urma urmei – cât de mult timp din viața noastră îl petrecem în bucătărie? Chiar dacă avem un living mare și superb, deseori se întâmplă ca musafirii, rudele, familia sau prietenii să se adune în bucătărie. Acolo sunt spuse cele mai frumoase povești și sunt create cele mai frumoase amintiri.

Fiind oameni moderni (ai secolului 21, până la urmă), știm, de exemplu, că folosirea contrastelor alb-negru este foarte la modă acum, sau că aragazul electric este mult mai eficient și mai puțin periculos decât cel clasic, pe gaz.

Având toate aceste cunoștințe și posibilități, nu este deloc mirare că avem pretenții – avem tot dreptul să avem pretenții, pentru că asta înseamnă modernitatea: libertatea de a alege ce e mai bun pentru noi, din cunoștință de cauză.

Așa că hai sa încurajăm pretențiile! Pentru că suntem moderni! Pentru că ne permitem! Pentru că e un lucru bun!

februarie 18th, 2020 by