Niciodată nu e prea târziu să vizitezi Scoția

Trăiești o viață și nu știi cum să îți îndeplinești dorințele de a călători și a descoperi culturi și civilizații care te fascinează. Poate nici nu ai visat să ieși din Europa, ci să descoperi toate culturile europene, însă acum ai peste 50 de ani, poate ești chiar pensionar, și simți că a trecut viața pe lângă tine și nu mai poți face nimic să întorci timpul? 

Păi de ce să gândești astfel? Dacă ai trecut de a doua tinerețe nu mai ai voie să descoperi și să îți faci plăcerile? Ba da! Și e chiar indicat. Pentru că, se presupune că acum că toți copiii s-au stabilit la casa lor și au ajuns acolo unde își doreau, ai mai mult timp la dispoziție. Poți să începi să te gândești la tine. Puteai de mai mult timp, dar ai fost mult prea responsabil ca să îți permiți așa ceva. A trebuit să vină cineva să îți spună că e momentul tău și să îți și facă totul mai ușor, printr-un program special gândit pentru cei ca tine. Magic Escape Tour este mereu alături de tine prin programul Senior Voyage.

În plus, dacă tot e foarte aproape Dragobetele, de ce să nu îi faci o surpriză celui/celei care a fost alături de tine în tot acest timp, te-a susținut și ți-a oferit tot suportul de care aveai nevoie pentru a ajunge să spui că ești mulțumit că toate sunt la locul lor.

Cu atâtea povești, era să uităm să vă spunem unde mergeți. De această dată vă prezentăm un circuit foarte bun pentru descoperirea Scoției. Va fi ceva incredibil să descoperiți castelele încărcate de istorie, dar și să gustați tradiționalul scotch, chiar acolo de unde vine. Poate chiar veți descoperi istoria frățiilor secrete ale secolelor trecute. Clar, este o țară care merită să o explorați la orice vârstă, dar mai ales acum când puteți să înțelegeți mult mai mult. 

Plecările se fac în perioada 21 aprilie – 9 iunie 2020. Iar ca să rezervi un loc apelează oricând și de oriunde agenția de turism Magic Escape Tour.

februarie 21st, 2020 by