Vrei sa te epilezi, dar nu stii la ce salon? Descopera locul potrivit prin Stailer!

Stailer este o platforma de programari online la saloanele de hair & beauty, un motor de cautare facil al acestei nise. Este destul de greu sa iti formezi o opinie despre un salon de pe pagina sa principala, in special daca nu are recenzii disponibile sau pozele nu sunt actuale. Intre timp tehnicile stilistilor se schimba, devin mai buni, insa nu mereu au si timpul de a-si gestiona propria pagina fiindca in salon e ca la UPU, trafic continuu fie dimineata, fie dupa-amiaza.

Asadar, acestia s-au decis sa se inscrie pe Stailer, un loc ce ii aduce mai aproape de potentialii clienti, un loc unde la crearea paginii au trebuit sa adauge poze noi, iar clientii ce deja le-au trecut pragul cu ajutorul platformei au lasat recenzii reale si recente. Totodata, aici gasesti si preturile serviciilor, ca tu sa nu fii vreodata luat prin surprindere cand trebuie sa platesti la salon. Deci compari toate aceste detalii, iar in decurs de cateva minute ti-ai facut programarea la salonul care-ti bifeaza toate casutele.

Cum iti faci prima ta programare online

Fie ca esti femeie sau barbat, poti folosi Stailer pentru a gasi saloane oricand vrei tu, complet gratuit. Iar fiindca tot a venit vara, ce cauta ambele genuri? Un serviciu extrem de solicitat in aceasta perioada este epilarea profesionala. Iar unii sunt noi la acest capitol, fie ca vorbim de epilare cu ceara sau laser. Nu prea stiu la ce sa se astepte, deci e bine sa aiba un punct de start de unde sa isi poata face o parere despre serviciile oferite de un salon.

Accesand stailer.ro, selectezi locatia, disponibile fiind orasele Iasi, Cluj, Oradea, Timisoara si Bucuresti, genul tau, serviciul dorit, data si ora cand esti tu disponibil. Daca iti doresti o sedinta de epilare totala, atunci ar trebui sa alegi epilare la salon Stil Art din Bucuresti daca esti de aici. Vei fi intampinat de personal profi, promptitudine, curatenie si un ambient in care te vei simti bine, relaxat.

Datorita acestei platforma s-a eliminat factorul ce era in detrimentul atat a clientilor, cat si a stilistilor si anume timpul. Sincronizarea dintre ei era defectuoasa, clientii se complaceau mergand la alt salon decat cel dorit, fiindca aveau liber la data si ora cand aveau nevoie, iar stilistii uneori ramaneau fara locuri ocupate fie pentru ca nu erau gasiti de clienti, fie pentru ca unii nici nu-i mai onorau cu prezenta. Astfel, rezervandu-si scaunul online, clientii se ajuta si pe ei insusi si pe stilisti.

Totul gratuit, chiar si contul creat

Desigur, nu te obliga nimeni sa ti-l faci pentru a te bucura de cate programari doresti, insa iti va fi de folos de viitor fiindca are mai multe beneficii, in acest articol informatii extra. Daca-ti faci cont, obtii un calendar virtual unde e mai usor sa gestionezi programarile, fiindca daca alegi metoda clasica tot trebuie sa completezi datele tale de fiecare data.

Ai parte chiar si de reminder-ul pe care sa-l setezi ca sa nu uiti cand sa mergi la salon, poti vizualiza istoricul saloanelor frecventate ca sa stii unde sa revii si e mai usor de anulat din calendar. Fara sa suni pe cineva, fara sa platesti ceva vreodata.

Cel mai bine este sa te alaturi si tu comunitatii Stailer si vei vedea diferenta intre metoda traditionala de sunat si cautat un salon si metoda moderna, rezervarea locului in online. Intra pe pagina oficiala pentru alte informatii sau scrie la support@stailer.ro daca ai nelamuriri.

iunie 29th, 2021 by