Cum va poate fi de folos un abonament la un cabinet de medicina muncii?

medicina muncii bucuresti

Cabinetele de medicina muncii sunt esentiale in viata oricarui angajat, nu doar in procesul de anagajare, dar si pe parcursul desfasurarii activitatii profesionale. Pentru a beneficia de cea mai buna oferta, puteti opta pentru servicii integrate, sub forma de abonament.

Serviciile de care puteti beneficia intr-un cabinet de medicina muncii

Medicii din cadrul unui cabinet de medicina muncii contribuie la mentinerea starii de sanatate a angajatilor unei companii. Acestia au, pe langa cunostinte din toate ramurile medicale, si cunostinte ce tin de diverse alte domenii de activitate. Medicii detin informatii despre procesele tehnologice si operatiunile indeplinite de angajati la locul de munca, despre proprietatile daunatoare ale diferitelor materiale utilizate, precum si despre toate riscurile la care angajatii sunt supusi. Aceste cunostinte ii ajuta sa previna, sa identifice si sa trateze corespunzator bolile profesionale si eventualele accidente ce pot aparea la locul de munca.

Intr-un cabinet de medicina muncii puteti efectua testele necesare procesului de angajare, prin care dovediti ca sunteti apti pentru indeplinirea atributiilor profesionale. De asemenea, puteti apela la un cabinet de medicina muncii pentru diferite probleme de sanatate cauzate de activitatea desfasurata la locul de munca, de la intoxicatii cu substante periculoase la care sunteti expus, pana la dureri de spate din cauza statului la birou ore indelungata.

Medicul din cadrul cabinetului este responsabil si pentru realizarea controalelor periodice de rutina, pentru a se asigura ca starea de sanatate a angajatilor este buna. O problema de sanatate detectata din timp are sanse mult mai bune de vindecare completa, iar cu cat angajatii sunt mai sanatosi, cu atat acestia sunt mai motivati, iar eficienta creste.

Cabinetul de medicina muncii din cadrul Clinicii RomGerMed va pune la dispozitie doua tipuri de servicii la preturi avantajoase

  1. Servicii medicale la prestatie
  2. Servicii medicale integrate, sub forma de abonament – acestea va ofera si o gama de alte servicii medicale conexe.

Optiunea de tip abonament va garanteaza obtinerea unei solutii financiare mult mai avantajoase si, implicit, a unui grad de motivarie sporit al angajatilor companiei. Aceste servicii pot fi personalizate in functie de activitatea profesionala desfasurata, de numarul de angajati si de locatia sediului companiei, astfel incat sa obtineti cea mai buna oferta.

iunie 26th, 2021 by